Αναβάθμιση Χωριά Ρούνων

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

runestone_header.png


Αγαπητά μέλη,

Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε έναν νέο τρόπο κλεισίματος κόσμου, θα το ονομάζουμε "Rune Wars". Σε αυτούς τους νέους τύπους κόσμων σχετίζονται όλα με το να καταλάβετε συγκεκριμένα σημεία στο χάρτη και να τα κρατήσετε ώστε να πετύχετε τη νίκη.

Οι κόσμοι είναι περίπου σαν τους κανονικούς κόσμους που γνωρίζετε οπότε η στρατηγική σας εμπειρία θα είναι χρήσιμη. Αλλά όπως σας είπαμε αυτοί οι κόσμοι θα έχουν συναρπαστικές ανατροπές!

Σε κάποια στιγμή, συναρπαστικά Ρουνικά χωριά περιμένοντας να τα διεκδικήσετε. Το να αποκτήσετε αυτά τα χωριά, θα είναι το κλειδί για να κατακτήσετε τον κόσμο! Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται! Υπάρχουν διαφορετικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Η πρώτη πρόκληση θα είναι να νικήσετε τους πολεμιστές που τα φυλάνε, οι οποίοι ορκίστηκαν σε μια αρχαία λατρεία.
Η δεύτερη δοκιμασία θα είναι να κρατήσετε το χωριό. Οι ρουνικές πέτρες εξασθενούν κάθε στρατιώτη κοντά τους και θα χρειαστούν ισχυρές συμμαχίες για να πετύχετε.
Η τρίτη δοκιμασία είναι να κατακτήσετε και να κερδίσετε αρκετά χωριά για να αξίζει. and hold enough villages to prove your worth! Οι Φυλές δεν θα πρέπει απλά να κατακτήσουν αρκετά ρουνικά χωριά αλλά το 60% των χωριών αυτών από κάθε ήπειρο.

Η Φυλή που θα καταφέρει να περάσει τις παραπάνω προκλήσεις και να κρατήσει το 60% των χωριών αυτών για 14 μέρες θα λάβει ισχυρές πέτρες ρούνων και θα κερδίσει τον κόσμο!



Για να σας δώσουμε μια καλύτερη εικόνα για το πως αλλάζει το παιχνίδι με τους κόσμους των Ρούνων, έχουμε ετοιμάσει μια γρήγορη επισκόπιση. Γενικά οι κόσμοι αυτοί έχουν διαχωριστεί σε 3 κομμάτια.

Φάση προετοιμασίας
Η φάση προετοιμασίας μοιάζει πολύ με τις Φυλετικές Μάχες που ξέρετε και αγαπάτε. Χτίζετε τα χωριά σας,στρατολογείτε ισχυρό στρατό, πολεμάτε τους εχθρούς σας και επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας. Αλλά μετά έρχονται τα χωριά ρούνων!


Φάση κατάκτησης
Μόλις εμφανιστούν τα χωριά ρούνων ο τρόπος παιχνιδιού αλλάζει. Τώρα οι Φυλές πρέπει να κατακτήσουν αυτά τα χωριά σε όλες τις ηπείρους. Οι σωστοί αρχηγοί θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά την στρατηγική που θα ακολουθήσουν πριν ξεκινήσουν. Μικρότερες Φυλές θα οφεληθούν επίσης από νέες δυνατότητες όπως το να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή και να κλέψουν σημαντικά πράγματα από τις μεγάλες φυλές που θα πολεμούν τα χωριά ρούνων.

Όσο στην αρχική φάση ο στόχος μας θα είναι να νικήσουμε τον αμυντικό στρατό και να κατακτήσουμε τα χωριά ρούνων, θα πρέπει να δώσουμε σημασία στο πως θα αμυνθούμε μόλις κατακτήσουμε αυτά τα χωριά. Λόγω της αμυντικής κατάστασης (-60& αμυντική δύναμη) θα γίνει πιο δύσκολο να κρατηθούν τα χώρια όσο τα χτυπάνε. Θα είναι απαραίτητο να ρίχνουμε ματιές στους εχθρούς και να έχουμε βάρδιες αμυνών μεταξύ των χωριών. Ένας έτοιμος για επέμβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή αμυντικός στρατός, κρίνεται απαραίτητος για να κρατηθούν τα χωριά ρούνων.

Φάση ελέγχου
Μόλις μια φυλή καταφέρει να έχει τον έλεγχο από τα απαιτούμενα χωριά, θα ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση. Μόλις τελειώσει, ο κόσμος θα κλείσει! Σε αυτή τη φάση η φυλή που κερδίζει θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να κρατήσουν τον έλεγχο των χωριών ή αν θέλουν να επεκταθούν ακόμα περισσότερο. Αλλά και οι άλλες φυλές επίσης θα πρέπει να καταστρώσουν νέα σχέδια για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Το προφανές είναι να διεκδικήσουν τα χωριά ρούνων από τη φυλή που νικάει. Αλλά και εναλλακτική στρατηγική είναι επίσης εφικτή. Για παράδειγμα να χτυπήσουν τα χωριά που προμηθεύουν με στρατό τα χωριά ρούνων και να κόψουν απότομα τις άμυνες. Η απόφαση είναι δική σας!



Μπείτε στον κόσμο 48 που θα ανοίξει στις 26/07 και οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει!


Περιμένουμε την άποψη σας στο θέμα συζήτησης.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!



Ομάδα Διαχείρισης Φυλετικών Μαχών
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή