Τελος και ο 43. Redemption

Assassin Of Death

Well-Known Member
Βαθμολογία αντίδρασης
157
Τέλος κ43 και σήμερα επίσημα νικήτρια φυλή η Redemption
ο λόγος αυτού του ονόματος ήταν η αποκατάσταση της τάξης του κόσμου 43. αρκετοί είχαν υποτιμήσει και υποτιμάνε πάντα μερικούς παίκτες οι οποιοι παίζουν σε συγκεγκριμένες φυλές όμως απέδειξαν σε όλους ότι δεν πρέπει να μιλάς πολύ αλλα να παίζεις και θα φανεί στο παιχνιδιη αξια του καθενός. η ουσία είναι ότι φάνηκε από την αρχή ότι (2) φυλές σοβαρές υπήρχαν σε αυτο το κόσμο, πλέον όπως είναι οι κόσμοι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ένας ακόμα μέτριος κόσμος όπως οι περισσότεροι τελευταίοι.


Καθοριστικά σημεία του κόσμου για το πως θα επιτευχθεί ήταν η μαζική στρατολόγηση αλλα και ακαδημίες τον αραχτών σε 2ηπείρους . Στην αρχή ήταν σε μια μετά κλείσανε συμμαχία με εμάς και μετά με την φυλή του treloishafites και του bye bye girls στο rim της άλλη ηπείρου δηλαδή σε κάθε ήπειρο είχαν και μια συμμαχία έτσι όπως ήταν λογικό θα υπήρχε πρόβλημα μεταξύ της TR και της ΑΡΑ.

Στη συνεχεια η αραχτοί και tr μπήκανε σε πόλεμο εναντίων τον UNB, έγινε το 1ο πλάνο και οι TR μάζεψε 40+ χωρια εννοώ οι άρα 5-6 μετρημένα στα δάχτυλα ( φαίνονται και στα στατιστικά αν κοιτάξετε ) .Μετά από αυτο το πλάνο έφτασε η φυλή άρα με τον διπλωμάτη τις (ταραχή στο παιχνίδι) να ζητάει τα ρέστα και να θέλει τα χωρια που καθάρισε η TR.όπως φυσικό είναι η φυλή που χτύπησε τα ποιο πολλά χωρια τους είπε όχι, την ίδια νύχτα ο ταραχή πήγε και μίλησε με τους UNB για να στραφεί εναντίων της TR όλος ο χάρτης..Από τότε τελειωσε ο κόσμος αφού τους δόθηκε διορία σχεδόν 20 ημερες να προετοιμαστούν και να πάρουμε ένα κόσμο 50-50 TR-UNB μαζί εναντίων ΑΡΑ..Τελικά μισό πλάνο άντεξαν και πάτησαν διαγραφές οι περισσότεροι...και έτσι κρίθηκε και ο Κόσμος 43 και έτσι βγήκε και το όνομα της φυλής η αποκατάσταση του κόσμου και η εξιλέωση από μερικούς ανθρώπους που πήγαν να την φέρουν αλλα δεν τους πέρασε.

ευχαριστώ επίσημα τον
Νίκο(Summergift) και τον
GiannisCPL(Γιαννης) που δεν άφησαν να μαγειρευτεί αυτο που ήθελαν κάποιοι άλλοι και στο τέλος να μας την φέρουν όλους..

εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλο καλοκαίρι

εκ της ηγεσίας της TR