Πείτε και σ' εμάς..

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35055
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35122

τι πυξίδα είναι αυτή που με πήγες ρε θηρίο ;;; ΚΩΛΟκοτρόνη εδωωω;;;;;;
 

DeletedUser35203

Φημες λενε οτι ο κολοκοτρωνης κλειστηκε στο παλαμηδι γιατι απετυχε να τους παει πυξιδα
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Τι να κάνω που τα παρατάει ο ένας μετά τον άλλον χωρίς να χάνουν χωριά.

Άκου Νεόφυτε, δεν ξέρω γιατί σε έχουν στο λογαριασμό του cpl, ίσως για να σκάς το παραδάκι.
Πάντως, μάλλον σίγουρα εσύ έστειλες στο πλάνο τις νουκς σου σε εμένα, γι αυτό δεν πήρες χωριό. Αν δεν το έκανες εσύ, ποιος από τους 4 το έκανε;
Ανίδεοι, παίζετε 4 άτομα λογαριασμό και νομπλάρετε ανενεργούς και διαγραμμένους λογαριασμούς από την αρχή του κόσμου έως τώρα!!!

Αντρέα λουκουμς, εσύ δεν ήσουν υπεύθυνος αγόρι μου, .όταν σε είχαν υπεύθυνο άμυνας. Τι να μας πεις τώρα που σου έδωσαν να καλύψεις 20 χωριά και έχασες τα 15. Όταν διαλυθήκαμε ήξερα που θα βρώ εύκολα χωριά, κρίμα που δεν τα είχες όλα κοντά μου.
 

DeletedUser33703

Daroulini είσαι από τους ποιο άσχετους και από τους ποιο κομπλεξικούς παίκτες στο παιχνίδι .
Είσαι ρουφιάνος , είσαι βύσμα [εσύ είχες πει σε room ότι δουλεύεις ******** στα 20 σου] , και πας να γίνεις και ******* τώρα .

Πρόσεχε όταν κοιτάς τον ουρανό να αποφεύγεις τις χλέπες που θα σου ρίχνει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης από πάνω .
Ντροπιάζεις το όνομα του ρε γελοίε και το περιφέρεις σε ένα on-line παιχνίδι και έχεις και το θράσος να θες να σε αποκαλούν και με αυτό .

10 πόντοι για προσωπικά δεδομένα. από aigokairos.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Γιατί τόση χολή Νίκο, σε τι σε έθιξα;
Εσύ δεν έλεγες σε ρουμ παρατάς παιχνίδι και τα λοιπά και τα λοιπά....
Αλλά μάλλον είδες ότι δεν μπορείς να αναδειχθείς πουθενά αλλού στη ζωή και έτσι επιστρέφεις εδώ.
Τι να κάνουμε κάποιοι έχετε λόγο να μιλάτε εδώ και κάποιοι μόνο εδώ και πουθενά αλλού.
Τα χαιρετίσματα μου αρχηγέ, να τους κάνεις όλους περήφανους.
 

DeletedUser33703

Γιατί τόση χολή Νίκο, σε τι σε έθιξα;
Εσύ δεν έλεγες σε ρουμ παρατάς παιχνίδι και τα λοιπά και τα λοιπά....
Αλλά μάλλον είδες ότι δεν μπορείς να αναδειχθείς πουθενά αλλού στη ζωή και έτσι επιστρέφεις εδώ.
Τι να κάνουμε κάποιοι έχετε λόγο να μιλάτε εδώ και κάποιοι μόνο εδώ και πουθενά αλλού.
Τα χαιρετίσματα μου αρχηγέ, να τους κάνεις όλους περήφανους.

Γιατί με είδες πουθενά να παίζω ; Δεν έχω μάθει να λέω και να ξελέω σαν μερικούς μερικούς .
Προφανώς και παράτησα το παιχνίδι , το ότι παράτησα το παιχνίδι που απαγορεύει να σχολιάζω στο external ;
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Οι Νικωλάρες, η μια μετά την άλλη.
1) Δεν είπα ποτέ οτι είμαι παικταράς, απλά ξέρουμε οτι νευριάζεις και σε πειράζουμε καμιά φορά.
2) Όσο για το πλάνο έστειλες 20 επιθετικά εσυ και 25-30 ο κετελαμπόγκο σε εμένα και πήρατε 2 χωριά , ενώ έπαιζα μόνος μου, χωρίς άμυνες φυλής.
Και αυτά δεν τα έσωσα γιατί ημουν απο κινητό, όπως σου είπα πει.
3) Νικολάκη για να μην σας ξεφτιλίσω, που σε κάθε πλάνο στέλνετε σε όλους fakes και εν τέλει χτυπάτε όποιον έχει πατήσει διαγραφή, ή έχει να μπεί δέκα μέρες. Εσύ προσωπικά έχεις χωριά στην 55 γιατί βρήκες πάτημα απο lakis06, στην 54 γιατι βάρεσες την Χ.Ρ. που είχαν σταματήσει να παίζουν και στην 45 από παίκτες υπό επιτήρηση και απο ρουφιανιλικια του πιγκουίνου και λοιπών. Και βγαίνεις και μιλάς; Και βγαίνεις να μιλήσεις;;;;
4) Δεχόμουν 300 fakes πριν δυο μερες και λέω ωραία θα φάμε πλανάκι. Αντ αυτού ρίξατε τρένα στον ACE1, τον ανενεργό που ευτυχώς μπηκε το παιδι απο κινητο, μου εστειλε τους χρόνους και δεν εχασε χωριό. Όταν σας λέω ανίδεους κάτι ξέρω.
Είστε ανίδεοι, γιατί ενώ μας περνάτε 600 χωριά, φοβάστε ακόμα και τώρα να κάνετε πλάνο. Ντάξει, έλεγα στα 400+ χωριά θα χτυπήσουν δεν μπορει, αλλα εσεις το παρακάνατε, φτάσατε 600 και ακόμα δεν έχουμε δει τα περιβόητα πλάνα που λέτε. Κάποια στιγμή πρέπει να τα δούμε ανίδεοι.
5) Όσον αφορά το νικομπλακο, αυτός χωρίς συμφέρον δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει, σιγουρα σας πετάνε παπατζες στο σκπ για 49 και βγαινει εδω να σας υπερασπιστει. Απο κει φαίνεται ποσο μικροι ειστε.
Τέλος, το οτι εγώ ευθύνομαι για την κατάσταση που επικράτησε σε αυτό το κόσμο με ξεπερνά. Ότι αυτό που έχει δημιουργηθεί οφείλεται σε μένα. Βγαίνετε και κράζετε άτομα που θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι, αντί να ντρέπεστε κωλόπαιδα, που σας κάνουμε τη χάρη και παίζετε παίρνοντας σημαίες. Αν είχαμε πατήσει όλοι διαγραφή, τι θα είχατε να λετε;
Αλλά τόσο παιδιά είναι και οι διαχειριστές που βλέπουν μηνύματα του στυλ πατήστε διαγραφή να τελειώνουμε και δεν ασχολούνται καν. Ασχολούνται μόνο να μην θιχτούν οι παρέες τους. Αυτοί έφεραν το παιχνίδι σε τέτοια κατάσταση, να μην υπάρχει αξιοπρέπεια και να βγαίνει ο καθε μπλακο και σαμεργκιφτ και να πουλάνε μαγκιά για ένα παιχνίδι, Εγω δεν προκάλεσα ποτέ, αλλά φαίνεται πόσο σας τσούζει, αλλιώς δεν θα μιλούσατε καθόλου.
 

DeletedUser33703

Όσον αφορά το νικομπλακο, αυτός χωρίς συμφέρον δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει, σιγουρα σας πετάνε παπατζες στο σκπ για 49 και βγαινει εδω να σας υπερασπιστει. Απο κει φαίνεται ποσο μικροι ειστε.

Αυτές τις συμπεριφορές φαντάζομαι ότι τις έχεις μάθει με τους ανθρώπους στην τράπεζα που συναναστρέφεσαι .
Μάθε λοιπόν ανίδεε ότι δεν βγαίνω να γράψω ποτέ από συμφέρον , ότι θέλω και ότι πιστεύω απλώς βγαίνω και το γράφω , δεν έχω μάθει να γλύφω σαν και εσένα , μην μπερδεύεσαι δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου .

Εξάλλου σου έχω πει 100 φορές ότι δεν θα παίξω 49 αλλά μάλλον εσύ δεν λες να το καταλάβεις .
 

DeletedUser35122

ΚΩΛΟκοτρόνηηηηηη η ΠΥΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑΑ!
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
δεν έχω κατι αλλο να πω για νικομπλακο, απλα λυπαμαι. Δεν ξερει οτι υπάρχει και η αξιοκρατικη πλευρα αυτης της χωρας. Οι ανικανοι ολο τις ιδιες κουβεντες λενε, με μηδεν επιχειρηματα.

ΡΟΖ ΦΛΑΜΙΓΚΟ, ελα σε περιμένω. Αρχισε να βγαζεις αριστους, γιατι είδες σημερα τι εγινε, ενα χτυπησα ενα πηρα
 

DeletedUser23148

Ενδεικτικο της καταστασης που εχει φτασει το παιχνιδι ειναι οτι η φυλη που παει για κλεισιμο δεν μπορει να κολλησει 3 επιθεσεις με αριστο . Φτασαμε 2017 για να κλεισουν κοσμο και αυτοι που στελνουν εκκαθαριστικες - τρενα με 10 sec διαφορα
 

DeletedUser23148

Προς υπεράσπιση μου τους άριστους στα βαρβάρα τους βάζω στο ίδιο αν όχι στο επόμενο δευτερόλεπτο (προσπαθώ τουλάχιστον) . Είναι καλή εξάσκηση το συνιστώ....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33711

Τι γινεται παιδια ? Ο κολοκοτρωνης κουβαλαει ?
 

DeletedUser24400

Να μαστε πάλι εδώ .... Άφησα να περάσει πολύς καιρός για να μιλήσω ....

1. οι ΓΑΤΟΙ, υπήρχε Γραπτή Συμφωνία μη επίθεσης, με διάστημα μίας εβδομάδας από την ώρα που θα έσπαγε η Σ.Ε.μέχρι να επιτεθεί κάποιος. Η συμφωνία είχε γίνει από εμένα και τον Σαρκοβόρο για λογαριασμό της PERU και από την πλευρά των OMG ήταν ο γατόπαρδος, ο εριστικός και ακόμη ένας.
Όταν ειδοποίησα ότι εγώ σταματάω, γιατί καθημερινά σχεδόν μιλούσαμε στο Skype και έπρεπε να ξέρουν ότι θα μιλούσαν πια με τον σαρκοβόρο, τότε αθέτησαν την συμφωνία και όρμησαν στον εύκολο στόχο που ήταν η PERU με τον Σαρκοβόρο επικεφαλής με βοηθό τον Αλεπου.
Το αστείο ; ο Σαρκοβόρος και η Αλεπου, πάρα την "βρωμίτσα" που έφαγαν σαν γατοτροφή, οδηγήθηκαν στους Γατους (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή τι κάνει ο παίκτης των Φ.Μ. για να έχει χωριουδάκια και να βλέπει το όνομα του στα στατιστικά)

2. Οι Σαρκοβόρος Πιγκουίνος, Αλεπου και Τζίμι (ο κοου του) μετακινήθηκαν μετά από συνεννοήσεις με άτομα της SOL, πιθανόν και του ίδιου του Νίκου.
Μιλάω τώρα που πέρασαν κόσμοι και έχει φανεί η συμπεριφορά των ίδιων ατόμων, στον Κ48 ο Γκανιάν που είναι αυτός που έπαιζε τον Πιγκουίνο άλλαξε φυλή και πήγε στους SOL. Ο εριστικός είναι επίσης μαζι τους στον ίδιο κόσμο.
Όλα τα άλλα είναι απλά αστείες δικαιολογίες, οι στρατολογήσεις κλπ.

3. Αν ήθελε η PERU να παίξει βρώμικα, θα έκανε ότι και οι ΓΑΤΟΙ.
Θα πλησίαζε τους πρώην Envy, θα τους έβαζε άμυνες αφού σοβαρό μέτωπο δεν είχε και θα καθάριζε τις 2 ηπείρους της άνετα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Κανείς δεν θα μιλούσε για στρατολογήσεις και θα έβρισκε τους ΓΑΤΟΥΣ εξαντλημένους.
Οι ΓΑΤΟΙ πλησίασαν συγκεκριμένα άτομα σε στρατηγικά σημεία και τους πρότειναν άμυνες με σκοπό την ξαφνική αλλαγή στρατοπέδου ένα βράδυ, αυτά ακριβώς που κάνει η SOL σε μεταγενέστερους κόσμους.

4. Εσωτερικά της PERU υπήρχαν προβλήματα, η αιτία των οποίων φάνηκε αργότερα.
Ο Μέγας Στρατηλάτης ΑΝΤΩΝΙΟ γκρίνιαζε συνέχεια, τότε πίστευα ότι έφταιγε η απουσία προνομίων, αλλά η αλήθεια φάνηκε μόλις είδε σπαθάκια από τους ΓΑΤΟΥΣ, στους οποίους έπαιζε ο καλύτερος του φίλος.
Ο αρχικός που έπαιζε τον Σαρκοβόρο Πιγκουίνο ξαφνικά αποφάσισε να "σταματήσει" ο καλός του φίλος jent που και αυτός με άλλο όνομα παίζει στην SOL παρέδωσε αμαχητί τα χωριά του στου ΓΑΤΟΥΣ.

Όσες περισσότερες δικαιολογίες λέει κάποιος δεν το κάνει παρά για να κρύψει την πραγματικότητα.
Είναι προτιμότερες οι στρατολογήσεις από τις υπόγειες συμφωνίες.

Έχουν την απεριοριστη εκτίμηση μου, τα παιδιά που άντεξαν να παίξουν και όσα την παρατησαν χωρίς να αλλάξουν στρατόπεδο.
 
Κορυφή