Ανακοίνωση Επίπεδα Φυλών

Συζήτηση στο forum 'Ανακοινωσεις Παιχνιδιου' που ξεκίνησε από το μέλος Mad18, στις 8. Ιουν 2017.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. Mad18

  Mad18 Well-Known Member

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  105
  Likes:
  71
  [​IMG]  Αγαπητά μέλη,

  σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας προσθήκη, τα επίπεδα Φυλών. Με αυτή την προσθήκη, όσο είστε σε μια Φυλή και μένετε μαζί της, κερδίζετε δεξιότητες της οποίες θα χρησιμοποιήσετε στους επερχόμενους πολέμους.

  Με την πρώτη προσέγγισηθά λαμβάνετε "Κύρος" κάθε εβδομάδα που θα είστε στη φυλή. Το Κύρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει ώθηση στα χωριά σας ή/και στο στρατό σας ή ακόμα μπορείτε να το δωρίσετε στη φυλή για να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερα bonus και να κάνετε τα υπάρχοντα ακόμα πιο ισχυρά.

  Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα επίπεδα φυλών και ευελπιστούμε να μας πείτε την άποψη σας!

  Όμαδα Φυλετικών Μαχών  Επίπεδα Φυλών
  Για μια γρήγορη ματιά, έχουμε δημιουργήσει μια γρήγορη προεπισκόπηση σε βίντεο εξηγώντας τα πιο σημαντικά για τα Επίπεδα Φυλών.
  Κύρος
  Κύρος είναι το νόμισμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να ενεργοποιήσουμε τις δεξιότητες ή μπορούμε να το δωρίσουμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο της φυλής. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να πάρεις Κύρος κάθε εβδομάδα. Το ποσό εξαρτάται από το πότε μπήκατε στη φυλή. Τα παλιά μέλη, παίρνουν περισσότερο Κύρος για να ξοδέψουν από τα νέα. Το Κύρος μπορεί να μαζευτεί και να αποθηκευτεί ώστε να γίνει η χρήση του αργότερα αλλά αν αποχωρήσετε από τη φυλή, το αποθηκευμένο Κύρος θα χαθεί.

  Δεξιότητες
  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 δεξιότητες για να επιλέξετε. Η κάθε μια δίνει Bonus σε διαφορετική λειτουργία του παιχνιδιού και μπορεί να ενεργοποιήθει με αντάλλαγμα κάποιους πόντους Κύρους. Οι δεξιότητες ξεκλειδώνουν με το να φτάνετε σε ένα επίπεδο τη φυλή εβδομαδιαία και οι δυνάμεις τους ανεβαίνουν μαζί με το επίπεδο της φυλής.Κάθε μέλος της φυλής, μπορεί ελεύθερα να επιλέξει ποια από τις διαθέσιμες δεξιότητες θέλει να ενεργοποιήσει στα δικά του χωριά. Οι δεξιότητες ενεργοποιούνται άμεσα και εμφανίζονται στα δεξιά του μενού. Ένα χρονόμετρο και μια μπάρα δείχνουν πόση διάρκεια θα έχει η ενεργή δεξιότητα. Ο επόμενος πίνακας σας δείχνει τις δεξιότητες και τι απαιτείται για να ξεκλειδώσουν


  [​IMG]

  Φιλία Επίπεδο 1
  50 [​IMG]
  Η υποστήριξη που στάλθηκε όσο αυτό είναι ενεργό ταξιδεύει κατά n% ταχύτερα. Δεν έχει καμία επίδραση σε παλαιότερες βοήθειες.

  [​IMG]

  Γρήγορη λεηλασία Επίπεδο 2
  70 [​IMG]
  Οι επιθέσεις που στέλνονται σε χωριά βαρβάρων θα ταξιδεύουν κατά n% ταχύτερα.

  [​IMG]

  Υπερωρία Επίπεδο 4
  100 [​IMG]

  +n% παραγωγή ξύλου
  +n% παραγωγή πηλού
  +n% παραγωγή σιδήρου

  [​IMG]

  Τεχνοκρατία Επίπεδο 6
  100 [​IMG]
  Οι κατασκευές ολοκληρώνονται n% ταχύτερα!

  [​IMG]

  Επίταξη Επίπεδο 8
  100 [​IMG]
  Όλοι οι χρόνοι στρατολόγησης είναι κατά n% γρηγορότεροι!

  [​IMG]

  Εμπροσθοφυλακή Επίπεδο 10
  140 [​IMG]

  Τσεκουρομάχος: +n% επιθετική δύναμη
  Ελαφρύ ιππικό: +n% επιθετική δύναμη

  [​IMG]

  Βασιλική Φρουρά Επίπεδο 10
  140 [​IMG]

  Δορατοφόρος: +n% αμυντική δύναμη
  Ξιφομάχος: +n% αμυντική δύναμη


  Επίπεδα Φυλών
  Το επίπεδο φυλής δείχνει ποιες δεξιότητες έχουν ξεκλειδώσει για τα μέλη όπως και την δύναμη της δεξιότητας που έχει ξεκλειδώσει. Για να ανεβάσετε το επίπεδο φυλής θα πρέπει να δωρίσετε κάποιο Κύρος στη φυλή για να ανέβουν οι πόντοι της. όταν φτάσετε τους απαιτούμενους πόντους το επίπεδο της φυλής θα ανέβει.

  Μια φυλή δεν μπορεί να έχει λιγότερους από μηδέν πόντους. Οι φυλές μπορούν να χάσουν πόντους με το να διώξουν μέλη. Το ποσό των πόντων που θα χαθούν εξαρτάται από το πόσο καιρό ήταν μέλος ο παίκτης και από το πόσα μέλη έχει αυτή τη στιγμή η φυλή. Αν μια φυλή χάσει επίπεδο με το να διώχνει μέλη οι δεξιότητες που είχε ξεκλειδώσει θα κλειδώσουν ξανά μέχρι να ανέβει επίπεδο η φυλή.Μέλη που αποχωρούν από τη φυλή δεν αφαιρούν πόντους από τη φυλή. Διώχνοντας ανενεργούς παίκτες δεν θα αφαιρέσει επίσης πόντους. Οι πόντοι που θα αφαιρούνται όταν διώχνονται μέλη θα εμφανίζονται στη μπάρα.

  [​IMG]  Quests
  [​IMG]


  Κάθε εβδομάδα η κάθε φυλή θα λαμβάνει μια εβδομαδιαία αποστολή για να πάρει επιπλέον Κύρος. Κάθε παίκτης θα λάβει ένα bonus για την προσωπική του συμμετοχή όπως και για την πρόοδο της φυλής το οποίο υπολογίζεται από τον μέσο όρο της πρόοδο όλων των μελών της φυλής. Η πρόοδος μετριέται από τους στόχους που έπιασαν όλα τα μέλη της φυλής. Μη συμμετοχή ή αποτυχία για να φτάσεις στον πρώτο στόχο σε μια ενεργή αποστολή μετριέται ως "0". Όταν όλοι οι στόχοι από όλες τις αποστολές ολοκληρωθούν οι στόχοι που τέθηκαν (πχ να κατασκευαστούν κτίρια) οι πόντοι υπολογίζονται με κλίμακα το πόσο καιρό είναι μέλος στη φυλή ο παίκτης. Με αυτό τον τρόπο οι αποστολές παραμένουν δίκαιες για παλιούς και νέους παίκτες.  Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα προσθήκη και να διασκεδάσετε μαζί της. Πείτε μας την άποψη σας στο Θέμα συζήτησης.

  Ομάδα Φυλετικών Μαχών
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις