Τίτλοι Τέλους... *CG*

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33011
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33011

Μετα απο καιρο εκλεισε επιτελους (κλεινει σημερα) ο Κ40.

Δε θα μιλησω ξανα για το τι συνεβη στο κοσμο αφου εχουν χιλιοειπωθει και μονο κουραστικος μπορω να γινω.

Θα ηθελα απλα να ευχαριστησω τους βασικους παραγοντες που αλλαξαν τη ροη του παιχνιδιου και επηρεασαν θετικα στο μεγιστο το παιχνιδι υπερ της *CG*.

Αρχικα, θα ηθελα να ευχαριστω τον Angelico (Νίκος και Γιώργος) για τη συνεισφορα τους στην επιτευξη της συμμαχιας και τη φανερωση της πλεκτανης της NOS αλλα και τη κοινη μας συνεργασια κατα της NOS μεχρι το Σεπτεμβρη.

Δευτερον, θα ηθελα να ευχαριστησω τον Dreamer Bill ή αλλιως See*U για τη συνεισφορα του τοσο στο παικτικο κομματι, οσο και στο γεγονος οτι ανελαβε τη clown οταν ο Νίκος αφοσιωθηκε στο 42.

Τριτον, να ευχαριστησω τοσο το Nightwalker οσο και τη Vasso1 για την αψογη συνεργασια που ειχαμε με τη cookies και για ολα τα θεματα τα οποια παλευαμε να λυσουμε, καθως επισης και για την εμπιστοσυνη που μου δειξανε αλλα και τη μαχη που δωσανε για να κρατησουνε μια φυλη που οι 9 στους 10 ητανε ανενεργοι.

Ευχαριστω ολους τους παικτες που βοηθησανε στο πολεμο, οσους φτασανε μεχρι το τελος αλλα και οσους σταματησαν και σας ευχομαι ολους να ειστε καλα πανω απο ολα και καλες μαχες σε μελλοντικους κοσμους.

***Επισης με μεγαλη αγαπη αφιερωνουμε το κλεισιμο στους πνευματικους αρχηγους των φυλων Ghetto και Clown του Κ40, Proffessor και Ταμειο.




 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Συγχαρητηρια στους νικητες, επαιξα 3μηνες τον κοσμο και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα η παρεα...
Πολλα μπραβο στον Νικο τον Blacko που εκλεισε διπλωματικα τον κοσμο καθως και στους Μιλτο-μανωλη (5forwards) και στον Βασιλη(dreamer bill) που ηταν οι 2 λογαριασμοι που προσεφεραν τα πιο πολλα στον πολεμο
 

DeletedUser33911

Επιτελους εκλεισε και αυτος ο κοσμος!Τα περισσοτερα τα ειπε ο 5forwards(μιλτος) και δε θελω να ξαναπω τα ιδια....

Αυτος ο κοσμος μου εδειξε οτι μπορω να κανω φιλους-συμμαχους περα απο την SOL χαρηκα πολυ που συνεργαστηκα με καποια παιδια και ειδικοτερα θα ηθελα να ευχαριστησω:

1.Tameios
2.Angelico
3.5forwards(μιλτο)
4.Ολα τα παιδια της πρωην Clown που με εμπιστευτηκαν να ηγηθω αυτης της φυλης και να εξελλιχθω σαν παιχτης
5.vasso
6.Nightwalker
7.Proffessor

Απο εκει και περα πιστευω πως και οι 3 φυλες ενω ειχαμε να διαχειρηστουμε ενα μετριο υλικο δωσανε ολοι τον καλυτερο τους εαυτο ωστε και βγηκε το καλυτερο αποτελεσμα!
Μετριοι παιχτες εγιναν καλυτεροι και χαρηκα παρα πολυ που συνεργαστηκα μαζι τους.

Φυσικα και τα περισσοτερα ευχαριστω θελω να πανε στον γρηγορη που με εβαλε co-play και μου εμπιστευτηκε τον λογαριασμο του με κλειστα ματια!!!!

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που κουβαλησαν την πρωην clown και εμπαιναν σε κλησεις

1.Kolasi22
2.Biatch(και τα 3 παιδια που επαιζαν στον λογαριασμο)
3.Nickdalas
4.Meinstein(Ολη την οικογενεια!!χαχχα)
5.B1das
6.Kostas salonika
7.Beast94
8.Arkoudiaris
9.WhisperDeath
10.Black Caesar
11.MipwsEinaiColpo


Φυσικα θα αναφερω ξεχωριστα τον υπαρχηγο απο την αρχη μεχρι το τελος m4vr0s και τον αδερφικο φιλο King Silva(στελλαρας!!!)

Ελπιζω να σας πετυχω σε αλλους κοσμους ολους και καποια στιγμη θα ηταν χαρα μου να ξανασυνεργαστω μαζι σας παιδες.

Ευχαριστω πολυ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Θοδωράκι καλά κάνεις και δεν απαντάς και έσβησες και τα ποστ σου, να μην σε ξεφτυλίσω παρεταίρω με σημερινά πριντ σκριν.

Στα του παιχνιδιού τώρα συγχαρητήρια στα παιδιά της κλόουν, τους πραγματικούς νικητές αυτού του κόσμου, σε αυτούς που έπαιξαν τον πραγματικό πόλεμο και δεν μάζευαν απλά άδεια χωριά όπως έκανε ο δίπλα μαχαλάς( σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις όπως ο Μίλτος, ο Bozoath ο Ασπρόμαυρος και μερικοί άλλοι). Συγχαρητήρια στα παιδιά της κλόουν για τους κόπους και τα ξενύχτια που έριξαν.Συγχαρητήρια στους Νίκο και Γιώργο ( Angelico) που ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στον Βασίλη( Dreamer Bill) που βγήκε μπροστά όταν έπρεπε και συνέβαλε τα μέγιστα και χάρη στα δικά του επιθετικά πλάνα καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Συγχαρητήρια επίσης και σε όσα παιδιά της ΝΟΣ έκατσαν και έπαιξαν παρόλο που ήξεραν ότι ο κόσμος είναι τελειωμένος Φάνηκε ότι αυτοί τελικά είχαν περισσότερη αξιοπρέπεια και αυτοσεβάσμό απο κάτι παιδάκια τύπου μανωλάκι και θοδωράκι ( ξερετε εσείς φεικ προφιλ στο σκυπε φεικ πριντ σκριν και τα ρέστα). Συγχαρητήρια στους Nightwalker και Vasso1που κράτησαν την φυλή Cookies όρθια όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Nikdalas και Meinstein ( σε όλη την οικογένεια όπως είπε και ο Βασίλης!!! :p), δυο απο τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, άτομα που γνώρισα σε αυτό το παιχνίδι

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο και αδερφό tameios.gr που με εμπιστεύτικε όταν κάναμε την ένωση και προχωρήσαμε μαζί σε αυτόν τον κόσμο.

Για κάποια άτομα χάρηκα πολύ που τα γνώρισα, για κάποια δεν χάρηκα καθόλου και με κάποιους απλά δεν μας δώθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε. Ο καθένας ξέρει σε ποιά κατηγορία ανήκει.Με κάποιους θα τα λέμε η θα τα ξαναπούμε με κάποιους δεν θα τα ξαναπούμε και με κάποιους δεν τα λέγαμε ποτέ. Όπως και να έχει καλή συνέχεια σε όλους στην ζωή σας και για μια φορά ακόμα ευχαριστώ όλα τα παιδιά της κλόουν για τις χαρές που μου χάρησαν σε αυτόν τον κόσμο!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Tα εσβησα για να μην χαλασω το ποστ αλλα εσυ συνεχιζεις. Για ανεβασε τα πριντ εδω δεν εχω θεμα. Δεν κρυβω σε κανεναν οτι σου πα πραγματα που σου αξιζουν
 

DeletedUser34504

Ο θόδωράκης άκα Νίκος Shadow aka adre dico aka Reporter 001-010 δεν ήθελε λέει να χαλάσει το πόστ χαχαχαχχαχαχα. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι γελοιοποιείσαι? Θέλεις να ανεβάσω και τα προσωπικά μηνύματα που μου έχεις στείλει να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι? Σταμάτα να εξευτελίζεις τον εαυτό σου μικρέ όλοι ξέρουν ότι δεν είσαι τίποτα παραπάνω απο ένας διασκεδαστής παλιάτσος που κάνει ότι λαλακία του κατέβει προκειμένου να αποκτήσει προσωρινούς φίλους
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Τους ιδιους φιλους που εχω απο τοτε που ξεκινησα τους ιδιους εχω τωρα... Σε αντιθεση με σενα που πλεον ουτε στο σκαιπ δεν σε εχουν...Διεγραψες ατομα που δεν σου εφταιγαν γιατι απλα δεν τους εμπιστευοσουν... Αυτα τα ατομα ομως ηταν τα φιλαρακια σου...
 

DeletedUser34504

Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Γιατί εσύ πχ φιλαράκι μου δεν ήσουν ποτέ. Αυτούς που τους θεωρούσα φιλαράκια μου και θέλω να μιλάω μαζί τους τους έχω ακόμα να είσαι σίγουρος για αυτό
 

DeletedUser34912

Παιδιά μπράβο σας δεν έχω λόγια πραγματικά έχω αναφερθεί και σε άλλο ποστ.η τιμή που μου κάνετε δεν ανταλλάσετε με τίποτα.η λέξη μπράβο είναι λίγη δεν έχω λόγια αλλά να πω και η συγκινηση δεν έχει μέτρο.αγωνιστηκατε ξενυχτησατε,πάλεψατε,όλοι σας.συγχαρητηρια πολλά,και μπράβο και στους αντιπάλους.μπραβο ρε παιδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Εγώ περιμένω ακόμα τον Νίκο Sha εεεε σόρρυ τον Τέοτσακ ήθελα να πω απλά μπερδεύτικα.....περιμένω να γίνεις ποιό συγκεκριμένος αν μπορείς βέβαια ;)
 

DeletedUser34504

είπα και εγώ δεν έχει βγει να σχολιάσει ο νικολάκης ακόμα Έμαθα σε προκάλεσε κάποιος να μπεις κ44 μέτωπο απέναντι του και κότεψες αληθεύει?
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
οποιος εχει τα καρυδια να με προκαλεσεις, να βγει δημοσια εδω στο εξωτερικο φορουμ και να το κανει :)
μηπως θελεις εσυ?
 

DeletedUser34504

Δεν παίζω εγώ στον 44 δυστυχώς.Ούτε 45 που παίζεις είμαι μέσα. Εγώ έμαθα ότι το έκανε δημόσια σε ρουμ που ήσουν με τα φιλαράκια σου. Δεν σε φοβάμαι όμως εσένα θα φορέσεις τα μπορντοροδοκόκκινα ****-ινια σου νούμερο 42 και θα είσαι κομπλέ ;)
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Μαυρε αλλο λιγο και θα σε τιμωρουμε οπου μπαινεις....
Ηρεμα γιατι και ο ιδρωτας τελειωνει καποτε και σε εχουμε κανει να ιδρωσεις πολυ
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
παιζεις ομως εδω http://prntscr.com/eu64pd
τικ τακ τικ τακ ερχεται και εκει η τιμωρια σου ντρουλη, ειμαστε παντου για να σου βιαζουμε τα ονειρα
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
μηπως θα ρθεις και να με βρεις οπως ελεγες στον dreamer?
 

DeletedUser34504

μηπως θα ρθεις και να με βρεις οπως ελεγες στον dreamer?

Εσύ θα μαμάς μια ζωή όπως είπες στο σκυπε αλλά κλασσικά πίσω απο τον υπολογιστή ε? Μόνο να κατουράς και λίγο ενδιάμεσα μην πάθεις τίποτα απο το πολύ μαμήση ρε αχχαχαχαχαχαχαχ


10 πόντοι απο aigokairos
το ποστ είναι επεξεργασμένο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Λάθος υπολογισμός ώρας( διαφορά 2 ωρών στην Αγγλία). Ας μου δώσει και ο φίλος σου τώρα μια απάντηση και για αυτά που έλεγε στο σκυπε και για πιο πάνω που του ζήτησα να γίνει πιο συγκεκριμένος και δεν το έκανε( μάλλον δεν μπορεί να το κάνει)
 
Κορυφή