| K42 vs Survivor | #Mad18_2017_Promo_Edition. |

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34705
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34705

Καλα δεν ειναι ψεμα οτι δεν ξερεις να παιζεις, ειδικα αμυνα εισαι περα για περα ΑΣΧΕΤΟΣ

Επιθεση κολλαγες στα 1-2μς με το ****ακι και νομιζες οτι εισαι και παικτης
Γιατι εχω πει ποτε οτι ξέρω να παίζω ; Οπως και να εχει αναγνωριστηκα και απο τους αρχηγους των 2 εχθρικως φυλως οτι έκανα οτι μπορουσα .

Οσο για το ****άκι που λές δεν εκτιθομαι εγω με αυτο που λές αλλα εσεις που κολάγατε στο 1-2 μς οπως λές και δημοσια . Αν κάνω χρηση παρανομου λογισμικου μπορει να το βρει η διαχειρηση οπως το βρηκε σε αλλους . αρα δέν κάνω.
καλος τον, εγώ έβριζα? πάλι ΨΕΜΑΤΑ τα έμαθες άλωστε αφού για να φανείς ότι είσαι παίκτης έπρεπε κάτι να πεις, έμαθες κοροϊδευες τόσους παίκτες και στο τέλος τι έγινε?
για να δούμε? αααα δεν κάνανε οι παίκτες σου? δεν έκανες εσυ? δεν ΄εκανε τίποτα η ιδια η μοίρα? ποιος έφταιγε τελικά κατάλαβες ?
θα σου απαντησω εγω , το ότι ΝΟΜΙΖΕΣ ότι εχεις καλή φυλή το ότι ΝΟΜΙΖΕΣ οτι εισαι καλος παίκτης, πές μας ΠΟΣΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ(πραγματικές όχι ντεμυ σαν αυτή που λες ότι μου έδωσες,αντιθέτος εγώ σε έστειλα στο σπίτι σου να λουφάξης) πόσες έφαγες σε λογαριασούς που επιτηρούσες? ποιος σε έφταιγε αν ΄ησουν ανίκανος να μην μπορέσεις να κρατήσεις ολόκλυρες φυλές?
βάθος είχες 2 ηπέιρους είχες, τι σου έλειπε? θα σου απαντησω εγω
ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
το να λες ξέρω να παίζω το να λες ψέματα το να λές 1002 ****μάρες δεν φτάνει να κερδίσεις το παιχνίδι ΑΝΙΔΕΕ ΑΣΧΕΤΕ .
οτι λες απλα είναι ανοησίες , φυσικά αποδείχτηκε....

Καλα οκ δεν ξαναασχολουμε μαζι σου , ριχνω το επιπεδο μου.

Δεν διαβασα καν τι εγραψες μονο τις πρωτες 6 λέξεις " καλος τον, εγώ έβριζα? πάλι ΨΕΜΑΤΑ".

Προσωπικα για εμενα εισαι η ντροπη της γεννιας σου εισαι 50 χρονον ανθρωπος και ευχοσουν καρκινους σε οικογενεις και μάνες σε κληση 15 ατόμων . σε εχω ηχογραφημένο Δημητρή για πάν ενδεχομενο .
Κατσε στα αυγα σου τωρα και οταν καταφερεις παικτικα να μου παρεις το πρωτο χωριο στα 14 που σου εχω παρει στους ελληνικους σερβερ τοτε μιλάμε για το παιχνιδι και μονο .
 

DeletedUser30832

....

Προσωπικα για εμενα εισαι η ντροπη της γεννιας σου εισαι 50 χρονον ανθρωπος και ευχοσουν καρκινους σε οικογενεις και μάνες σε κληση 15 ατόμων ....

Ε καλα κ ο Λεβεντης τα ιδια ελεγε κ βγηκε βουλευτης .... οποτε προσεχε τι λες .... χαχαχα ;):p:D
 

DeletedUser17028

πόσο ψεύτης πρέπει να είσαι και ντροπή για όλους, έβαζες παιδάκια μαζί με τον φωτοβολίδα και έβριζαν καθ όλη την διάρκεια της συνομιλίας και λες εσυ ότι εγώ έβριζα?
μάλλον πρέπει να πας σε ψυχολόγο όπως όλοι μαζί που μπαίνατε ομαδικά σε εκείνες τις συνομιλίες, ΄και πάλι ψέματα συνέχεια.
για το ότι πήρες ΑΜΠΑΛΕ απο εμενα χωριά το έχουν κάνει πολλοι..οταν τα είχα παρατήσει, και πάντα όταν τα παρατάω υπάρχει σοβαρός λόγος..
εσύ προφανός για τον 32 μιλάς έτσι? τότε που σε έσωζα και δεν ήξερες την αμυνα κολονα και τα κοψίματα ... ετσι?
χαχχαχαχ
ρε ΑΣΧΕΤΕ δεν ήξερες να παίζεις και θα μου έπερνες χωριά αν έπαιζα? ΑΣΧΕΤΟΙ που ούτε ένα πλάνο όλοι οι γελιοι δεν κάνατε ούτε εκει ούτε εδω? αληθεια ξέρεις τι είναι πλάνο?
στον 32 όταν μου πηρες χωρια(και ενω όπως είπα σε βοήθησα ΄΄οταν είσουν στην φυλή μου, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ) τον λογαριασμο τον είχα δώσει είδη και μοιράζανε τα χωριά μου.
και όπως έιπαν και οι ποιο πάνω αναφερόμενοι , ευτηχός μπηκες και έχει eνδιαφέρον το φόρουμ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.
βουβουζέλα που είσαι? οεοοοο .....πατώνεις? ο genlyn είναι εδω και θα τερματίσει πολυ΄ψιλά ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή