Ανακοίνωση για τον κόσμο 42

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

για πρώτη φορά στα πάνω από 6 χρόνια που είμαι σε αυτή τη θέση και στα 8 συνολικά χρόνια που διαχειρίζομαι παιχνίδια, φτάνω στο σημείο να μιλήσω με ανακοίνωση σε μια μόνο φυλή και μάλιστα κάνοντας χρήση των όρων που έχετε αποδεχθεί με την είσοδο σας στο παιχνίδι.

Την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά τουλάχιστον μπροστά μου, αναφέρθηκε το όνομα μου πως καλύπτω κάποια χρήση bot, μέσα από bot που δημιούργησε πρώην μέλος της ομάδας διαχείρισης. Από τότε λοιπόν παρακολουθώ στενά το θέμα για να δω και εγώ πως μπορώ να αντιδράσω και ποια είναι ακριβώς τα δικαιώματα μου για να προστατέψω το όνομα μου.

Ας φύγουμε όμως από αυτό και ας πάμε στο ζουμί της υπόθεσης. Για πρώτη φορά όπως είπα, θέλω να μιλήσω για την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους λογαριασμούς που χειρίζεστε στους κόσμους που παίζετε και στην εταιρία. Για όσους δεν το έχετε προσέξει στους Γενικούς Όρους Συναλλαγών, σας ενημερώνουμε πως οι λογαριασμοί που παίζετε, δεν σας ανήκουν. Ανήκουν μόνο στην εταιρία και σε εσάς έχουμε απλά παραχωρήσει μια άδεια χρήσης των λογαριασμών. Την άδεια αυτή, μπορούμε να την ανακαλέσουμε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία άλλη ενημέρωση ή αιτία. Όχι, δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό. Αλλά κάποιοι, ειδικά στον 42, ακροβατούν και σιγά σιγά θα χάσουν την ισορροπία τους και θα πέσουν στο κενό.

Αν κάποιος νομίζει πως μπορεί να παίξει με τους κανόνες, τα όρια του συστήματος, την υπομονή μας και στις πλάτες των άλλων παικτών που παίζουν σωστά, τότε με χαρά τον ενημερώνω πως κάνει τεράστιο λάθος. Περίμενα ειδικά οι παλιοί παίκτες, θα γνώριζαν πως δεν έχω πρόβλημα να πάρω σκληρά μέτρα για να προστατέψω το παιχνίδι. Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και δεν με εμποδίζει τίποτα και κανένας να το κάνω και στο μέλλον. Δεν μπήκα χτες στο παιχνίδι, δεν μπήκα χτες στη διαχείριση. Είμαι ο δεύτερος πιο παλιός διαχειριστής browser games στην Ελλάδα. Έχω δώσει πάνω από 8,000 αποκλεισμούς και το 75% από αυτούς είναι μόνιμοι, χωρίς πότε να έχει βρεθεί πως έδωσα λάθος αποκλεισμό. Έχω τρόπο να φτάνω πάντα εκεί που πρέπει για να εξασφαλίσω πως όλοι παίζουν με τους ίδιους όρους και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες.

Η ανακοίνωση αυτή, είναι προπομπός των Global Ban που θα δείτε στον κόσμο 42 ξαφνικά. Θα ξεκινήσω με όσους είχα προειδοποιήσει σε άλλους κόσμους, είχαν χαλαρώσει εκεί αλλά πάλι τώρα πήραν τα πάνω τους. Συνέχεια θα έχουν και οι υπόλοιποι και από όσο είδα είστε αρκετοί και τυχαία μαζεμένοι σε μια φυλή οι περισσότεροι.

Αφού λοιπόν ζητάτε με τις πράξεις σας να δούμε ξανά τον παλιό κακό Mad, θα τον δούμε. Έχω πάρει την άδεια να αποκλείσω κόσμο με αντικανονική συμπεριφορά εντολών εδώ και μήνες αλλά κρατήθηκα γιατί νόμιζα πως είχαν καταλάβει οι παίκτες μέσω των αιτήσεων που τους άνοιγα, ότι δεν αστειεύομαι. E αφού την άδεια την έχω πάρει ήδη από τους από πάνω μου, ας αρχίσουμε το γλέντι.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή