Πολεμος Κ40-Ενημερωση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33911
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33911

Σε αλλο κοσμο να μπειτε και να ενωθειτε ολοι οι παλιοι νουμπαδες-πυξιδομαχοι να μπουμε να σας παρακολουθουμε και να γελαμε λιγακι!
 

DeletedUser33011

Αν εσυ επαιζες στη Ghetto του Κ6 και ολοι της φυλης ηταν παικτικου επιπεδου κυριε Glorfindel τοτε τολμω να πω οτι η ghetto του Κ6 ειναι μια ξεφτυλα συγκριτικα με το υλικο της πρωην ghetto του Κ40, πραγμα που ειναι αστειο διοτι μονο premade φυλη δε τη λες αυτη που δημιουργηθηκε στο 40. Απλα οι καλυτεροι λογ της ηπειρου μπηκαν στη φυλη που δημιουργησε ο Αγγελος (Προφεσσορ). Παρ'οτι η ΝΟΣ ξεκινησε με αντικειμενικα καλυτερο υλικο απο καθε αλλη φυλη το κοσμο (γιατι ηταν φυλη premade, συννενοηθηκαν απο πριν ξεκινησει ο κοσμος), καταφεραμε να γυρισουμε το παιχνιδι κατα τους, μονο και μονο απο τη δικη τους αλαζονεια και υπεροψια να μας ''εξαπατησουν'' ολους και να κλεισουν ευκολα το κοσμο. Φυσικα ''μαεστρος'' των κινησεων ηταν ο Φωταρας, αλλα η μπαλα τους παιρνει ολους.

Ενας κοσμος ο οποιος προοριζοταν για πολεμο clown vs ghetto, αφανισμος της κουκιες και στρατολογηση μερικων απο ΝΟΣ, αρα μιλαμε για τελικο πολεμο πιθανο ΝΟΣ vs το νικητη του πολεμου στα Νοτια, ο οποιος θα ηταν ισαξιος πολεμος αρα και κουραστικος και αφηνοντας και τις 2 πλευρες αδυναμες, αντιλαμβανομαστε ολοι ποσο ευκολα θα ηταν το εργο τους.

Παρ'ολες τις κλαψες για αγκαλιτσες απο πλευρας ΝΟΣ (γεγονος που το προκαλεσαν οι ιδιοι στον εαυτο τους) , δημιουργηθηκε αντικειμενικα ενας ωραιος πολεμος που ακομα κραταει και δεν αμφισβητει κανεις το κουπι που εχουν τραβηξει ορισμενοι λογαριασμοι της ΝΟΣ που προσπαθουν να κουβαλησουν. Πλανα καθε 7-10 μερες, ξυλο και δραση ,παρ'ολο τις προβλεψεις πολλων οτι θα εχουν ολα τελειωσει μεχρι το ξεκινημα του 42.

Θα αφησω τα γενικα ομως και θα απαντησω σε εσενα Glorfindel.

Εσυ ο ιδιος (γιατι ημουν και εγω στη κληση με τους clown, οταν μιλησατε περι συμμαχιας), μου ειπες οτι δεν ηξερες να κοβεις τρενα και οτι δε το κανατε εσεις αυτο παλια (πιθανοτατα παιζατε με στακες). Ως ισχυροι, λογικο να διαμορφωνουμε ΕΜΕΙΣ τους κανονες της συμμαχιας. Παρ'ολα αυτα, μπορουσες εσυ και οι καλυτεροι σου παικτες (πιο ενεργοι παικτες και προθυμοι να μαθουν) να παιξετε, οπως αλλωστε το προσφερανε τα παιδια, αρα να επωφεληθειτε και εσεις τη βοηθεια μας να θυμηθειτε και να μαθετε ακομα καλυτερα το παιχνιδι. Προφανως και δε θελουμε ολους τους παικτες σας. Προφανως και μας νοιαζουν οι ενεργοι. Προφανως και καθε κινηση που κανει καθε φυλη ειναι για να ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ, αλλα ξεχασες οτι εκει θα κερδιζες και εσυ. Κανεις δεν ειπε για κανιβαλισμο, αλλα για ενωσεις λογαριασμων. Η αληθεια ποναει, αλλα ναι παικτικα ειστε ολοι υποδεεστεροι και το πρωτο προβλημα για να μην αλλαξει αυτο ειναι ή μη αποδοχη του. ''Ποιος ειναι αυτος που θα μου πει πως θα παιξω ενω επαιζα απο κ6?''.

Αλλα το πιο σημαντικο απο ολα ειναι το εξης. Δωσε μου 1 λογο να κανιβαλησω ενεργο παικτη που συμμετεχει, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ και ΥΠΑΚΟΥΕΙ. Α ναι, δεν υπαρχει. Οι κανονες της φυλης ειναι εκει για οσους μπαινουν ή πανε να μπουνε να ενημερωθουν. Αν δεν εισαι ενεργος υπαρχουν επιλογες. Να παιξεις με αλλους ή να κανεις ενωση λογαριασμου. Δε σαρεσει? Συμβιβασου με το μετριο προς κακο που ειναι η φυλη σου αυτη τη στιγμη.

1) Τα 3000 χωρια που λες, ειναι βασικα 1600. Μη ξεχνας οτι εμεις δεν εχουμε ουδεμια σχεση με εσας , και αμυνες δε προσφερουμε γιατι δε μπορουμε.
2) Το αν εχουν 4 ή 5 φορες περισσοτερα χωρια απο τη φυλη σου δηλωνει ορισμενα πραγματα. Ειτε οτι εισαι(ησουν?δε ξερω) χειροτερος αρχηγος, ειτε οτι εισαι (και ειστε) χειροτεροι παικτες, ειτε και τα δυο.
3)Αν ημουν στη θεση σου θα εδειχνα περισσοτερο σεβασμο στο 1ο λογαριασμο του κοσμου αλλα και νυν αρχηγο της clown, πολυ απλα γιατι μπροστα του δεν εκανες ή δεν εχεις κανει τιποτα για να αποδειξεις στο ελαχιστο οτι ισως μπορει καποτε να τον φτασεις (δε ξερω, παιζεις ακομα στο κοσμο? με τι λογαριασμο?).
4) Οσο ευκολα εφαγε η φυλη μου τους WHD και τη φυλη του 300phalanx στο rim μας οταν δωσαμε ολη μας τη προσοχη τοσο ευκολα θα φυγει και η east dragons οταν και αν αποφασισει ο dreamer οτι αξιζει να ασχοληθει μαζι σου ( μιλαμε για ξεφτυλα).

Υ.Γ. Οσο για το σχολιο περι τιμης θα φροντισω οταν παρει τα χωρια σου ο dreamer και τα παιδια του να ονομασουν τα χωρια σου με το ονομα σου.

Επισης, οσον αναφορα το σχολιο περι σεβασμου, οριστε η ερμηνεια.
  1. η εκτίμηση που δείχνουμε σε κάποιο πρόσωπο για τα ψυχικά και πνευματικά του χαρίσματα και τα κάθε λογής προσόντα του
Και ναι το dreamer και εμενα να μας σεβαστεις γιατι οργανωνουμε οληκληρη φυλη τοσο καιρο, απο τους καλυτερους και πιο ενεργους λογαριασμους και συνεχιζουμε να παιζουμε απτοητοι. Εσενα να σου δειξουμε εκτιμηση για ποιο απο τα πολλα χαρισματα και προσοντα σου?
 

DeletedUser33911

Καλα ετοιμασου να σου πει οτι εγραψες κατεβατο που βαριεται να διαβασει και οτι λες λαλακιες...Το παιδι ηταν και θα ειναι ασχετο.Το μονο που μπηκαν και κανονισαν με τον φωταρα να κανουν (γτ κανενας δεν τους ειπε να μπουνε 5 μηνες μετα και καλα να διασκεδασουν σε αυτον τον κοσμο μην κρυβομαστε πισω απο ψεμματα-οπως ψεμματα λεγανε μεχρι πριν λιγες μερες οτι δεν εχουν καια συμφωνια με ΝΟΣ) ειναι γτ τους "φυτεψε" καποιος να μας καθυστερησουν ακομα 10-15 μερες και να χαρουν.Να φανε μπαν κ να πεταξουν καμια λασπολογια μπας κ η Ο.Δ. τους λυπηθει κ πει αντε μωρε ας ριξω κ καννενα μπαν στην δικια μας φυλη.Λες κ εμεις ξεραμε οτι μεταφερανε πορους που ακουστηκε αυτο!Δε μπορουσανε να μπουνε σε εναν καινουργιο κοσμο να διασκεδασουν επρεπε να βγουνε τυχαια ολοι στο ριμ μας!και φταιμε που ειναξ ασχετοξ κ εφαγαν μπαν αλλα οταν εγω τογς προτεινα συμφωνια κ δεν απαντησαν περιμεναν οτι εγω μετα θα δεχτω να μην τους βαραω!Ρε αντε γειααα ασχετοι πηξιδομαχοι κ πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σας.Τζαμπα ο κοπος σου να ασχοληθεις μαζι τους συντροφε 5forwards!!!
Υ.Γ. : Παμε γερα πυξιδα στα νουμπια!
 

DeletedUser34504

Και είστε τόσο καθαροί και πάνω απο όλα καθόλου τσάτσοι και γιουσουφακια άλλων φυλών που τώρα δίνετε και χωριά σας στους ΒΑΤ...Καλές πυξίδες άσχετοι μόνο σε αυτό είστε καλοί!!!
 

DeletedUser33911

Φημες λενε οτι ο παιχτης moustakalis ακομα δεν εχει ξενερωσει και συνεχιζει να το παιζει μαγκας....
 

DeletedUser

οταν κανεις τα μισα απο οσα εχω κανει εγω ειδικα στον κ40 τοτε ισως να σε παρει καποιος στα σοβαρα.

http://prntscr.com/de7l11 ειμαι μαγκας δεν το παιζω
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
οι απωλειες ειναι λιγο αστειες γενικα
 

DeletedUser

το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι οτι δημιουργηθηκε ενς ωραιος πολεμος αναμεσα σε καλους παιχτες και ακομα καποιοι αντι να το σεβαστουν προσπαθουν οπως οπως να μειωσουν το επιπεδο
 

DeletedUser

εφυγε πλανο πανω μου απο 3 φυλες και ειμαι ακομα ορθιος οπως βλεπεις.απο φυλες που εχουν πολυ καλους και σεβαστους παιχτες οσο σε παιχτικο τοσο και σε προσωπικο επιπεδο.βεβαια εχουν τυπους σαν κι σενα που και τον πιο νομπα στο παιχνιδι να πω να ασχοληθει μαζι σου θα με κοροιδευει
 

DeletedUser34597

Επιστρέφω εδώ γιατί είχα φάει αποκλεισμό απο το φόρουμ.

Είναι αστείο το γεγονός οτι πιστεύετε πως μας έβαλε ο Φώτης να παίξουμε στο ριμ σας. Εγώ με το παλικάρι ανάθεμα και αν έχω μιλήσει 2 φορές όσο καιρό έπαιζα τον 40,το ίδιο και με τα υπόλοιπα παιδιά απο ΝΟΣ. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σας παραθέσω τον τρόπο που δημιουργήθηκε η φυλή,κάτω απο ποιες συνθήκες κλπ γιατί δεν υπάρχει λόγος. Καταφέρατε,και το λεω έχοντας ηρεμήσει πλέον και αφού μου έχουν φύγει τα όποια νεύρα είχα για εσας, να ξενερώσετε 30 παίχτες που μπήκαν απλά για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Δεν είχαμε ούτε αυταπάτες οτι θα κλείσουμε τον κόσμο,ούτε τίποτα. Ξέραμε τις δυνατότητες μας,ξέραμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε κα σίγουρα δεν ήταν μέχρι εκεί που φτάσαμε. Δεν ξέραμε όμως, οτι το ήθος και οι αξίες δεν διαδραματίζουν κανέναν ρόλο στο παινχίδι. Πλέον, το μάθαμε και αυτό και απο εδώ και στο εξής θα κρατάμε διαφορετική στάση για να προστατέψουμε τουλάχιστον τους εαυτούς μας.

Εύχομαι καλή συνεχεια στον κόσμο...
 

DeletedUser34597

Έντιμο εκ μέρους σου να μιλάς απο ένα προφίλ που δεν φαίνεται καν το όνομα σου στο παιχνίδι. ''Μικρός στο παιχνίδι, ''μικρός'' και στην ζωή. Σταμάτα να γράφεις γιατί προδίδεις τον πραγματικό σου εαυτό και το πραγματικό σου ήθος. Οι αξίες που σε μεγάλωσαν μάλλον έχουν τρωτά σημεία...
 

DeletedUser

Γύρισα και εγώ από το μπανάκι μου.

Τωρα που εχει τελειώσει το θέμα και χωρίς νευρα και εντάσεις μπορούμε να κάνουμε και λίγο σοβαρό διάλογο ελπίζω.
Επειδή το έχετε κάνει καραμέλα ότι ενώ μιλούσαμε σκάϊπ δεν σας έλεγα ότι είχαμε συμφωνία με ΝΟΣ , θα σας το πω για άλλη μια φορά μπας και το εμπεδώσετε. Συμμαχία με ΝΟΣ δεν είχαμε σε κάνενα σημείο του παιχνιδιού μέχρι και την τελευταία ομιλία μας στο σκάϊπ και την τελευταία πρότασή σας. Μετά από εκείνη την κλήση έγινε μια τυπική συμμαχία και αυτή δεν ήταν ούτε με πλάνα νουκ ούτε με άμυνες (ίσως να ήταν 1 πλάνο δεν θυμάμαι πλεον) Πιο πολύ φεικ επιθεσεις και μερικές ανακαταλήψεις επειδή ο λολόμπα ετυχε να είναι δίπλα μας.

Ότι παιχνίδι κάναμε το κάναμε από τον Ιούλιο που μπηκαμε στο παιχνίδι οι περισσότεροι δηλαδή αρκετούς μήνες αφότου ξεκίνησε ο κόσμος. Ούτε premade είμασταν ούτε κανένας γνώριζε τον αλλο. Λόγικό ήταν να έχουμε 25 παίκτες 30 χωριά αρχές Αυγούστου.

Τα σχόλια σου περί γκέτο κ6 δεν θα τα σχολιάσω καν. Είναι ντροπή και προσβάλλουν τα άλλα παιδιά. Για μένα γράψε ότι θες δεν με νοιάζει, είχα να παίξω το παιχνίδι 5 χρόνια και ήταν σαν να άρχισα από την αρχή δηλαδή σαν νουμπάς. Δεν ντρέπομαι να το γράψω αυτό και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν είπα ή σκέφτηκα ¨εγω παιζω απο κ6 ποιος εισαι εσυ¨ κτλ..και οποιος με γνωριζει σαν ατομο θα στο επιβεβαιώσει. Υπάρχουν άτομα που γνώρισα και στη φυλή μας και απο αλλου που παιζουν απο κ1 , κ2, εγω θα το παίζω ήρωας και κάποιος;;;;;

Σχετικά με τις ερωτήσεις που μου κάνατε στο σκάϊπ στις αρχές πίστευες ότι θα σου αποκάλυπτα στρατηγικές και παικτικό στυλ κτλ ενόσω μας χτυπούσαν οι συμπαίκτες σου στην κλόουν και χωρις να εχουμε κλεισει καμια συμφωνια; Μου έλεγαν "γιατί δεν έρχεστε από δω" και δεχόμασταν επιθέσεις και αρίστους, πώς περίμενες να το πάρω αυτό; Με απειλές και εκφοβισμό δεν θα μπαίναμε σε καμία φυλή ακόμη και την πρώτη και ας έχει τους καλύτερους. Διότι παίζαμε με ήθος όπως είπε και ο Βιτριολικός. Λανθασμενα βεβαια καθως ειναι παιχνιδι πολεμου.

Τέλος, αν θυμάσαι (και αν οχι ο dreamer και τα άλλα παιδιά μπορουν να το επιβεβαιωσουν) τον Ιούλιο σας είχα γράψει ότι μιλούσα με εσάς αλλά και με τους ΝΟΣ για να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε με μια από τις 2 φυλές. Είμασταν καινουρια φυλή στο ριμ με λίγα χωριά και ανάμεσα σε κλόουν και νος οπότε θα ήταν παράλογο να μην ψάξουμε συνεργασία ή έστω Σ.Ε.με εσάς ή τους ΝΟΣ. Δεν σας έκρυψα ότι μίλησα με ΝΟΣ και δεν το έκρυψα απο ΝΟΣ ότι μιλησα με εσάς. Μάλιστα είχαμε μιλησει πρωτα με εσας διότι είμασταν στην ήπειρο σας.

Τις δυνατότητές μας τις ξέραμε όταν ξεκινήσαμε τον Ιούλιο και δεν περιμέναμε να επιβιώσουμε μέχρι το Νοέμβρη. Σιγουρα δεν αντιμετωπισαμε τη φυλη σας 100% αλλά μέρος αυτής. Όμως οι παίκτες σας που μας χτυπούσαν είχαν πολλαπλάσια χωριά από τα δικά μας στο σύνολο και αυτό δεν αναιρεί την επιτυχία μας.

Καλή συνέχεια σε όλους σας.
 

DeletedUser34597

Δεν μας προσβάλλεις αγόρι μου με το να μας αποκαλείς έτσι,κατάλαβε το γιατί ξεφτιλίζεσαι μόνος σου. Φαντάζομαι τι άνθρωπος είσαι για να κρύβεσαι πίσω απο ένα προφίλ και να μην αποκαλύπτεις το πραγματικό σου όνομα. Πρέπει να γνωρίζεις οτι καλό είναι να έχουμε το θάρρος και να λέμε πράγματα με το πραγματικό μας όνομα,εφόσον θες να έχουν κάποια βάση.

Η απάντηση σου εκτιμώ οτι θα περιέχει χαρακτηρισμούς απο ζαρζαβατικά...
 

DeletedUser33911

Σαν συμμαχια Clown-Ghetto με αυτο το πλανακι που καναμε σημερα θελουμε να ευχηθουμε καλες γιορτες και χρονια πολλα στην τρομερη συμμαχια NOVUS της οποιας πολλοι παιχτες εχουν κλεισει και κοσμους!


Πλευρά 1:
Φυλές: *CG*, *CG.*
Πλευρά 2:
Φυλές: NOVUS

Timeframe: Τελευταίες 24 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 124
Πλευρά 2: 8
Διαφορά: 116

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,139,167
Πλευρά 2: 72,159
Διαφορά: 1,067,008

chart



Καλες γιορτες μαγκες και πιστευω τελικα οτι στους κοσμους που παιζατε δεν ειχατε αντιπαλο γιατι δεν ειναι δυνατον να ειστε τοσο ασχετοι και να κλεισατε κοσμο....

Και για οσους δε καταλαβαινουν στελνουν ρικλειμ μεσα στην ειρηνη (!!!!)
http://prnt.sc/dnciiu
http://prnt.sc/dncmkw
http://prnt.sc/dncpjz
http://prnt.sc/dncqf5
 

DeletedUser34577

Μίλησαν οι άσχετοι για άσχετους, που χέζονται όταν βλέπουν 20 σπαθάκια και γεμίζουν τα χωριά του Χαρούλη 60.000 δορια ξίφη τόξα. Την άλλη φόρα βάλτε 100.000 να είστε σίγουροι ρε :p:p. Κρίμα που δεν μπορείτε να παίξετε αλλιώς...

Αα και δεν ονομάζεται "Συμμαχία Clown-Ghetto" ονομάζεται "Μεγάλη τρυφερή αγκαλίτσα Clown-Ghetto-Cookies"

http://prnt.sc/dnenzf
 

DeletedUser

τι γινεται εδω? θα μας ενημερωσει κανεις? τελειωσε ο κοσμος???
 

DeletedUser34504

Μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ στην αγκαλίτσα σας?? Έπειτα από την απειλή σου νομίζω πρέπει να στρατολογηθώ σε εσάς πριν φάω πυξίδα! χαχαχαχαχαχα

Δεν μας λες όμως ποιός είσαι φίλε μου για να δούμε αν μπορούμε να σε στρατολογήσουμε...Μάλλον κάποιος πρώην παίχτης απο ΝΟΣ θα είσαι που έφαγε πυξίδα :)

τι γινεται εδω? θα μας ενημερωσει κανεις? τελειωσε ο κοσμος???

Όχι δεν έχει κλείσει ο κόσμος αλλά είναι τελειωμένος. Απλά αρνούντε να πατήσουν διαγραφή( καλά κάνουν δικαίωμα τους).
 

DeletedUser34577

Σιγα μην πατησουμε διαγραφη... εχετε αφανισει ολη την γκριζα φυλη.

Ρεαλιστης ειμαι το ξερω οτι ο κοσμος εχει τελειωσει φιλε μου ;)
Κριμα που τελειωσε απο μερικους ασχετους παρολο που υπαρχουν και αξιολογοι παιχτες

Καλα χριστουγεννα
 

DeletedUser34504

Σιγα μην πατησουμε διαγραφη... εχετε αφανισει ολη την γκριζα φυλη.

Ρεαλιστης ειμαι το ξερω οτι ο κοσμος εχει τελειωσει φιλε μου ;)
Κριμα που τελειωσε απο μερικους ασχετους παρολο που υπαρχουν και αξιολογοι παιχτες

Καλα χριστουγεννα

Χαχαχαχα μιλάνε οι ΝΟΣ για αφανισμό της γκρίζαΣε φυλής! !!! Που δεν έχει μείνει βαρβαρο για δείγμα στην Ήπειρο σας!!! Πως αισθάνεσαι που έχασες τον κόσμο από άσχετους? ?? :D
 
Κορυφή