Ανακοίνωση Παρατηρητήριο

Συζήτηση στο forum 'Ανακοινωσεις Παιχνιδιου' που ξεκίνησε από το μέλος Mad18, στις 21. Οκτ 2016.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. Mad18

  Mad18 Well-Known Member

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  105
  Likes:
  71
  Ως ιδέα υπήρχε από το 2014, αλλά τώρα αποφασίσαμε να την πραγματοποιήσουμε: προσθέτουμε ένα νέο κτήριο στο παιχνίδι!

  Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στο Facebook και στα επεισόδια της InnoGames TV, έχετε μία εντύπωση για το νέο μας κτήριο: το Παρατηρητήριο!

  [​IMG][​IMG][​IMG]

  Το Παρατηρητήριο είναι μία εντελώς καινούριο προσθήκη στο χωριό και δεν αντικαθιστά κάποιο από τα υπάρχοντα κτήρια. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα "εργαλείο" που θα βοηθήσει νέους και παλιούς παίκτες του παιχνιδιού να φιλτράρουν τις πληροφορίες που δέχονται, ειδικά στα μεσαία και τελικά στάδια του παιχνιδιού. Εν συντομία, ανιχνεύει τις εισερχόμενες επιθέσεις και καταχωρεί γι' αυτές τις πιο σημαντικές πληροφορίες.
  Οι έμπειροι παίκτες θα μπορούν ακόμη να συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες παρακολουθώντας τις εισερχόμενες επιθέσεις. Φυσικά το Παρατηρητήριο έρχεται με το αντίστοιχο κόστος, που καθιστά σημαντική τη στρατηγική του τοποθέτηση και ταυτόχρονα έναν ενδιαφέροντα στόχο για τους επιθετικούς παίκτες.  [​IMG][​IMG]  Αναλυτικά η λειτουργία του Παρατηρητηρίου είναι:

  • Κάθε επίθεση που μπαίνει στην ακτίνα του θα επισημαίνεται με το μέγεθος του στρατού και με το αν περιλαμβάνει Αριστοκράτη.
  • Αυτό δεν θα επηρεάζει μόνο τα χωριά που βρίσκονται εντός της εμβέλειάς του, αλλά και τις επιθέσεις που διέρχονται από την περιοχή που καλύπτει.
  • Οι επισημάνσεις στην κάθε επίθεση θα διατηρούνται, ακόμη και αν η επίθεση βγει εκτός εμβέλειας.
  • Οι επισημάνσεις θα εμφανίζονται στην επισκόπηση των εισερχομένων του χωριού και στους παίκτες με λογαριασμό Premium και στην οθόνη των εισερχομένων.
  • Η εμβέλεια της ακτίνας μπορεί να αυξηθεί με αναβάθμιση του κτηρίου.
  • Το μέγιστο επίπεδο του κτηρίου είναι 20.
  • Οι απαιτήσεις του είναι ίδιες με της εκκλησίας (Επιτελείο και Αγρόκτημα στο 5).
  • Στους browsers η ακτίνα του Παρατηρητηρίου θα εμφανίζεται στον χάρτη. Στις εφαρμογές θα πρέπει να επισκεφθείτε την οθόνη του Παρατηρητηρίου.
  Περισσότερες πληροφορίες θα προστεθούν σύντομα στη βοήθεια του παιχνιδιού. Έχουμε ετοιμάσει και ένα βίντεο που εξηγεί τις νέες λειτουργίες που φέρνει στο παιχνίδι αυτή η νέα δυνατότητα:  Πιστεύουμε να σας αρέσει το νέο κτήριο και οι δυνατότητες που θα φέρει στο παιχνίδι. Ανυπομονούμε να δούμε πως θα επηρεαστούν οι στρατηγικές επίθεσης και άμυνας στο πεδίο της μάχης!

  Μοιραστείτε μαζί σας τις απόψεις σας για το νέο αυτό κτήριο, στο Θέμα Συζήτησης!
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις