διπλωματια κ42

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 751811
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33703

Οταν μπηκαμε στον κοσμο τα ειχατε ηδη κανονισμενα. Μην κανεις τον κοπο για προπαγανδες, εδω μεσα πια μπαινουν ειτε οι φαρμερς σας, ειτε τα σκριπτακια σας, ειτε τυποι που ξερουν ποιοι και τι ειστε.
Συνεπως μην ασχολεισαι με το να μου γραφεις ψεματα, μου ειναι και αδιαφορο το αν θα πεισω τον μεσο τωρινο αναγνωστη του εξτερναλ ο οποιος ειναι κατι σε Ελσισισισισισισι.

Για μενα (αφου με ρωτας) το μονο δικαιο παιχνιδι απεναντι στην Σολ ειναι το ban.

Σε καταλαβαίνω , λογικό είναι εφόσον δεν μπορείς να μας παίξεις στα ίσια στο παιχνίδι να προσπαθείς να βρεις καταφύγιο στη προπαγάνδα , στη διπλωματία ή και ακόμα στην ομάδα διαχείρισης .
Αυτή την φορά όμως δεν σας έχουμε διαγώνια οπότε ξεχάστε την τρίλιζα που παίζατε στον κ30 και πιάστε λίγο τις φυλετικές .

η πυξίδα εδώ πέρα θα πονάει και θα είναι και σολίστικη ...


Από τον κ36 τον Βουβουζέλα , τους λοκα και τις πυξίδες σε doom , έχουμε φτάσει εν όψη κ42 και βλέπουμε σε κάθε ποστ κάθε πυξιδιασμένης καλιακούδας και ένα like από kouman,
τελικά το ποτήρι δεν έχει πάτο

συνεχίστε τις κωλοdoomπες άσχετοι , είναι διασκεδαστικό
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33970

Βουβουζελα ποτε ακριβως μας παρατησες? Εγω σε θυμαμαι σε μια κληση να απειλεις οτι θα μας μαχαιρωσεις. Στη συνεχεια στην ιδια κληση να πασχίζεις να βγαλεις ψευτη εναν συμπαικτη ο οποιος με τα ιδια του τα αυτια σε ακουσε να ζητας απο τον σαββα να μπει σε ακκ για να φας τους σολ και να τρεξει την φυλη. Μια φυλη που ησουν υπηρεσιακος οσο ελειπε ο κυθνος (Τον οποιο πριν λιγες μερες αποκαλεσες ανευθυνο σαν παιχτη που παρατουσε και εστηνε πλανα, εχανε χρονους κλπ.). Μια φυλη που κατάφερε να χάσει εναν πόλεμο 3v1 και με εμας εκει σε 2 πλάνα πήρε 200 χωρια. Που μας πεταγες το παραμυθι κοβω καθε μερα 200 τρενα και μαθαίναμε οτι δεν ετρωγες πανω απο 20. Μια φυλη που εχανε και μολις αρχισε να κερδιζει μαλλον σε πονεσε πολυ που δεν ησουν εσυ υπαιτιος της νικης αυτης. Μια φυλη που σε εφτυσε στα μουτρα και καταφερες να πεταξεις οσο χρονο ειχες σπαταλησει σε αυτη στα σκουπιδια για τον κομπλεξισμο σου. Που οι καλυτεροι φιλοι σου σε βγαλανε ρουφιανο. Εκει ειμασταν ολοι. Απο τους 20 εμπιστους σου, με ποσους κρατησες επαφες αληθεια? 2? 3? Καλυτερα να ασχολεισαι ολη μερα με ενα παιχνιδι, παρα να εισαι ρουφιανος σε αυτο.

P.S Τα ποστ σου για την ντουμ (Αν δεν εχεις παει να τα διαγραψεις μανιασμενε κωλοτουμπα) στον 36 περιειχαν μεγαλυτερη χολη απ οτι περιειχαν αυτα προς την dnd. Τωρα οχι μονο τα μασησες, αλλα τα καταπιες κιολας απ οτι φαινεται.

P.S 2 Αληθεια το μαγαζι σου πως παει? 1 χρονο τωρα θα σταματησεις τον αλλο μηνα για να ασχοληθεις με την δουλεια σου στην οποια βγαζεις 150.000 ευρω το λεπτο και εισαι τοσο πετυχημενος που σε πηρανε στο hollywood να καθαριζεις τουαλ.... Να φωτογραφιζεις διασημους.

Εισαι και επισημως ο μεγαλυτερος παραμυθας του Ελληνικου tribal wars. Ταιριαξες γαντι με τους Doom. Ευγε.
 

DeletedUser33703

Γιώργο μην πιάνεις πάλι τον κ36 , θα αρχίσει ο άλλος πάλι τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας ...
Από το πραξικόπημα στην ωμή βία , από τον Ερντογαν και τον Γκιουλεν στον Blacko και τον Da viNci και έπειτα στα μαχαιρώματα του Μανιασμένου Κανίβαλου , υπάρχει όμως μία διαφορά στην όλη ιστορία ο βουβουζέλας δεν είναι ο Ερντογαν είναι ο Ερντοκλάν .

Μήτσο αγόρι μου σταμάτα να βλέπεις πολύ τηλεόραση γιατί βλάπτει .
 

DeletedUser24216

Σε καταλαβαίνω , λογικό είναι εφόσον δεν μπορείς να μας παίξεις στα ίσια στο παιχνίδι να προσπαθείς να βρεις καταφύγιο στη προπαγάνδα , στη διπλωματία ή και ακόμα στην ομάδα διαχείρισης .

Αδερφια μου, Σολητες, Ρομποτ.
Θα φτασει η μερα που θα γραψετε "δεν καταλαβαινουμε γιατι μας μπαναραν ολους μαζι παρεα στον 30" (καποιοι δε, τιμιοι αρχηγοι, μπαναριστηκαν 2 φορες, μηπως και δεν καταλαβαν τι εγινε στην 1η).
Γερα, Ερχεται η Δικαιωση.
 

DeletedUser21068

Είστε μικρα ρήχα παιδάκια για να κατσω να σας τεκμηριομένα όλα αυτα , θα πω 2-3 πραγματα μόνο και θα σας αφησω μετα .

Τα μόνα που θα πω , είναι πως φίλοι δεν υπάρχουν σε ενα εικονικο παιχνιδι , εικονικη φιλοι λέγοντε. (αυτα που ελεγα πριν χανετε την πραγματικοτητα με την εικονικη , όπως και εικονικη εχθροι ).

Τα like μου σε σχολια δεν με βρισκουν με αυτους , αλλα γιατι μου αρεσει αυτο που εγραψαν hello ! + να προσθέσω οτι οταν μπηκα κ36 είχαν τελειωσει η doom αλλα οκ μην χαλασω την προπαγανδα σου.

Όσο για την επιχηρηση μου , δοξα το θεο καλα πάει φίλτατε , βεβαία κακος το ανεφερα εδω μέσα γιατι η ρηχοι ανθρωποι θα το χρησημοποιησουν οπως θέλουν. αλλα για να ξέρετε ποτε να λέτε τι , τους θερινους μηνες Μαϊο - Σεπτεμβριο πάντα θα ειμαι εκτος παιχνιδιου λογο φορτού. όπως είχα πει και στον κ36 οταν μπηκα τον Νοεμβριο ;)

Όσο για το κ36 , ειμαι τόσο μαγκας στον κ36 που εγω θα κανονιζα να μπει ο φουμάλ και όλοι οι λογαριασμοι ( 8 στον αριθμο ) θα πετουσαν του Σολιστες απο τους λογαριασμου τους επειδη το είπα εγω; απλη λογικη θέλει γάτες... γατές τοσο καλές που κλεψατε τα προνομια και απειλησατε με διαλυση φυλής σε κοσμο με αμυνες που γυρνανε ολες πίσω.
Εχω πει δημοσια οτι ο Μπλακο και ο Davinci ηταν οι μονοι που βοηθησανε ουσιαστικα στο κ36 την τοτε φυλη οι αλλοι απλα εισταν χαβαλεδοσολιστες , αλλα για πείτε μου γιατι οταν σταματησα εγω σταματησατε και εσεις ; OUPS :X
Όσο για το αν εκοβα τρενα ή αν ημουν ο προχειρος διαχειριστης ή αν προσφερα σε αυτη την φυλη κλπ κλπ , απλα γελαω , ξερω πολυ καλα τι έκανα οπως κι αλλοι ξέρουν , κατι που αν δεν εκανα εγω ο κοσμος θα ειχε τελειωσει τον φεβρουαριο .. χμμμ πάρε παραδειγμα το τωρα εφυγε ο Κυνθος για 20 μερες λογο δουλειας και κανενας δεν ανελαβε την φυλη για 20 μερές και προτιμησαν την διαγραφη.

Το να κανεις προπαγανδα καλο είναι και στα ορια του παιχνιδιου, αλλα οχι σε καποιον που λεει αληθεια και εχει στοιχεια . αν είχα ορεξη να ασχοληθω μαζι σας βραδιατικα θα μπορουσα να γραψω τα παντα τεκμηριομενα αλλα δεν θα σας δωσω την χαρα διοτι δεν το αξιζετε σαν ανθρωποι προπαντων οσο αναφορα τον χαρακτηρα σας παικτικα (στην ζωη μπορει αν ειστε "οκ" που ειστε γιατι εκει δεν σας παιρνουν αυτα και βγαζετε εδω τα εσωψυχα σας ), η αληθεια ειναι πως και εγω στην ηλικια σας ετσι ημουν και σας καταλαβαινω αλλα δεν θα κατσω να αναλωθω αλλο απαντοντας σε εσάς επειδη σας εθειξα το εγω σας στο ανθρωπινο ποστ προς την Αγγελικη.

Καλη συνεχεια και καλές μάχες "παιδια". ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

The Lost Assassin

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Ελληνικη κοινωνια φυλετικων λοιπον απο διπλωματια κ42 το κανατε διπλωματια κ36 ευγε και εις ανωτερα
 

DeletedUser33758

θεμα: διπλωματια κ42

o κυριος Νους μα εχει παρει τον Νου εδω μεσα. το πριντ λεει τα παντα για την διπλωματια εδω μεσα

http://prntscr.com/cu2bbb

10 φυλες μαζη ρε ασχετοι και υπειρο δεν εχετε κληση ακομα. ασχετοι ολοι.
 

DeletedUser30832

θεμα: διπλωματια κ42

o κυριος Νους μα εχει παρει τον Νου εδω μεσα. το πριντ λεει τα παντα για την διπλωματια εδω μεσα

http://prntscr.com/cu2bbb

10 φυλες μαζη ρε ασχετοι και υπειρο δεν εχετε κληση ακομα. ασχετοι ολοι.

σε ΚΛΗΣΗ ειναι σιγουρα παντως :) :)

περα απο την πλακα ειναι λιγο τραγικο αυτο το print screen :eek::confused::rolleyes:
 

Deleted User - 751811

θεμα: διπλωματια κ42

o κυριος Νους μα εχει παρει τον Νου εδω μεσα. το πριντ λεει τα παντα για την διπλωματια εδω μεσα

http://prntscr.com/cu2bbb

10 φυλες μαζη ρε ασχετοι και υπειρο δεν εχετε κληση ακομα. ασχετοι ολοι.
Ειμαι λιγο ασχετος πραγματικα με το παιχνιδι.
τωρα μαθενω καποια πραγματα.
να σε αυτο το print screen εμαθα πως η σολ θελει να μπει στην ηπειρο 45 και οτι η κουπα με την υπερσυμαχια της της δηνει πατημα.

εσυ τι ακριβως βλεπεις ;
 

DeletedUser33758

ενα παικτη που εχει μπει σε 10 φυλες για αμυνες.εσυ βλεπεις κατι αλο?????
 

DeletedUser34170

Ανήθικα plays από τον jason λοιπόν που δεν κάθισε να παίξει 1 vs 500 και τόλμησε να συνεργαστεί με τρεις φυλές .
 

DeletedUser33758

3 φυλες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω θες γιαλια φιλε γιατι εγω 10 βλεπω και ειναι ολες τσιρακια του φουμαλ πυξηδα σε ολους τους ασχετους σαν εσενα
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ελχαμπιμπι, το να μη ξερεις τι να γραψεις για να μειωσεις τον αλλο ειναι σαφες δειγμα κομπλεξισμου συνοδευομενο απο μειωμενη αντιληψη, εχουν συμβει κι αλλου αυτα, δεν ειναι ακριβως οτι εισαι και κατι σουπερ ωστε να μη το κανεις και συ. Σε καθε περιπτωση δεν εχω "γλυψει" κανενα συμμαχο, ο μονος λογος που το εγραψες ειναι επειδη σου υπεδειξα (αν και το βλεπουν ολοι, δεν εχει να κανει) τι ακριβως κανεις και πως κανεις το κολληταρι του Ντα ****, και γενικα αυτο για μενα ειναι τουλαχιστον διασκεδαστικο, γνωριζοντας το τι ελεγες για Σολ στον 30.
Προφανως και δεν διεκδικουν τον τιτλο των αγιων παιδιων, θα ελεγα οτι διεκδικουν, οτι ελεγα παντα δηλαδη, την λασπη στις φυλετικες. Τουλαχιστον εγω/εμεις ειμαστε σταθεροι σε οτι λεγαμε και δε θα με δεις ποτε να λεω καλα λογια για την Ρομποτεκ.

υ.γ. κανεις "φουμαλ" δεν μας εβγαλε εκει, μονοι μας βγηκαμε εκει. παω στοιχημα οτι δεν εχεις ιδεα για το τι λες και οτι οσον αφορα την Doom τουλαχιστον δεν γνωριζεις τo παραμικρο. Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι σου ειναι το σκαηπ και το εξτερναλ. Με αυτο τρεφεσαι και με αυτο -νομιζεις οτι- εισαι σημαντικη.
Σε αφηνω τωρα γιατι μας νομπλαρει η ΚΟΥΠΑ, η γνωστη ανεξαρτητη φυλη.
Διοτι αλλωστε οι Σολ ειναι "καλοι στο oλοι εναντιον μας."
Τα λεγαμε Σπαρτακε.

Σου ειπα να μην γραφεις στα τεσσερα με τους αγκωνες γιατι γραφεις λαθος το ονομα μου αλλα εσυ δεν το κοβεις το κακο συνήθειο εκτος αν το κανεις για να με μειωσεις αλλα αυτο θα ηταν δειγμα κομπλεξιμου συνοδευομενο απο μειωμενη αντιληψη λολ μωρη τρελλα μας κανεις και γελαμε μην χανεσε να γραφεις στο εξωτερικο .Βρε γατακι εγω δεν χρειάζεται να σας μειωσω γιατι ειστε μειον απο μονοι σας ,εσυ ο ιδιος παραδεχτηκες οτι δεν ξερεις να κοβεις τρενα ,εισαι κουλουρι .Τι υπέδειξες βρε ζωακι τα αυτονοητα ? Αφου ειναι πασιφανές οτι γραφω υπερ Σολ αφου σε αυτο τον κοσμο εχει δειξει οτι ειναι η καλύτερη φυλη του σερβερ μακραν απο τις υπολοιπες ,ετσι ειναι βαση στατιστικων ,αν εσυ δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα ειναι προβλημα σου .Καλα εσυ εχει τωρα συμμαχους τους βασιλιαδεες των ****ς φουμαλ,speeda,the snipers κτλ κτλ και μιλας για αλλους?Κοιτα την καμπουρα σου πρωτα,ασχετε.
Βρε νουμπα πραγματικα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια φυλη που δεν μπορει να σας πυξιδιασει?Αφου ειστε ολοι ασχετοι ,τα νουμπακια ,γλυφτρακια των φυλετικων .Ποιον πολεμο εχεις κανει και εχεις κερδισει?Με πυξιδαρα ερχεσε απο το κ36 και εχεις ακομα γλωσσα και μιλας?

elisisi επιτρεψέ μου με όλο το σεβασμο πρός την ηλικία σου να σου προσφέρω ένα τηλέφωνο ενός καλού γιατρού για την καταστασή σου , θα σε βοηθησεί αρκετα να πατησεις στο "σήμερα" στην "γη" στην πραγματικότητα βρε Αγγελικη .
Εσενα δεν σε βοηθησε γιατι τον θεωρεις καλο γιατρο και τον συστηνεις και αλλου?Εκτος αν νομιζεις οτι σε βοηθησε αλλα στο λεω κατηγορηματικα οτι το προβλημα σου παραμενει και διογκώνεται μαλιστα

Ειλικρινα σου μιλάω σοβαρα αυτη την στιγμη ουτε σε κράζω ουτε σε κοροϊδευω , να πάει να απαυτοθει το παιχνίδι ειμαστε ανθρώποι . Ξέρω οτι είναι άσχημο να στο πεί κάποιος αλλα βρε Αγγελικη εχεις μπερδεψει το παιχνιδι με την πραγματικότητα , εχεις χάσει της αξιές της ζωής , ζείς κάνοντας ένα refrech στο εξωτερικο φόρουμ μπας και μπήκε κάποιος και εγραψε κάτι για να γράψεις , σε παρατηρω όλοι την ημέρα να είσαι παρον για να απαντησεις στο εξωτερικο φορουμ.
Και αυτο για ποιο λόγο γιατι σου γλυφουνε τα αυτακια κάτι παιδια 2 δεκατιές μικροτερα απο εσενα ; ειμαστε σοβαροι τωρα ; ειναι γεννημενα μετα το 1995+... και κάθεσαι και γινεσαι γι αυτους ξεφτυλα; αξιοπρέπεια ; εγω γι αυτο τους παρατησα όλους αυτους που εσυ υποστυριζεις στον κ36 για την αξιοπρεπεια μου , δεν θα αφηνα τον εαυτο μου να πέσει τόσο όσο κράξιμο και αν έφαγα δεν με ενοιαζε γιατι εδω ειμαστε να περναμε καλα και οχι να τρωμε τα λυσακα μας.
Κουμαν ,κουμαν κουμαν εισαι απλα ενα μεγαλο κουλουρι ,βρε αχρηστε εισαι ο μονος που ειχε 3/4 του χαρτη και εχασεεεεεεε και επειδη στο ειπα και σε εκραξα γραφεις οτι γραφεις.Ασχετε εχεις καταλαβει οτι δεν ξερεις να παιζεις και εχεις μονο γλωσσα μεγαλη ?Ειχες 3/4 του χαρτη και εχασες και ερχεσε στον επομενο κοσμο να το παιξεις παικταρας ,,εεεεεε δεν γινεται ,δεν γινεται εισαι κουλουρι παρτο χαμπαρι .

Ειλικρινα Αγγελικη με όλο μου το θάρρος και σας ανθρωπος , περα απο οποιαδηποτε διαμαχη στο παιχνιδι , κατσε σε ενα καθρέπτη και αναρωτησου για πιο πραγμα αναλωνεσαι τόσο .. παιξε αφου σου αρεσει , αλλα με ορια και σταθμα , μεινει στη πραγματικοτητα της ζωης και οχι σε κάτι εικονικο , η ζωη είναι εξω απο εδω και πραγματικα δεν με νοιαζει για της μικρες ηλικιες ολα τα ιδια καναμε και καταλαβαμε μετα και είχαμε ορια , αλλα οχι ρε γαμωτο να βλέπω ανθρωπους σε τετοιες ηλικιες να αναλώνονται ετσι για κάτι εικονικο και μακρυα απο την πραγματικοτητα.

Δεν θέλω να το λάβεις αυτο το μηνυμα σαν μειωση , αλλα σαν ταρακουνημα , να παει να ***** το παιχνιδι στην τελικη αν χανουμε την ανθρωπια μας ,
Μην βιαστείς να απαντησεις και να κράξεις απλά σκέψου πρωτα τι σου είπα για 5 λεπτα μονάχα και μετα κάνε ότι θές.

Άκρως φιλικα ,
Δημήτρης.

Σε δερνει η μανα σου ? Σε χτυπουσε μικρο στο κεφαλι? Τι σκατα συμβαινει με εσενα θα μας πεις τελικα? Μαθημα θα κανεις εσυ σε εμενα? Εσυ τρεχεις απο την μια πυξιδα στην αλλη εγω οταν παιζω επιλεγω ομαδα και κερδιζω και κανω και μεγαλα διαλείμματα γιατι εχω και προσωπικη ζωη ,εσυ ανοιγες μαγαζι και επαιζες φυλετικες οχι εγω ,εγω ήμουν στην δουλεια και τους τα πηρα και φετος μια χαρα κουταβι και ολο τον χειμωνα θα αραξω και στον ελευθερο χρονο θα παιζω φυλετικες και οτι αλλο γουσταρω να κανω .Ζηλευεις τους επιτυχημενους ανθρωπους αλλα ενταξει θα το συνηθισεις κουλουρι.Οποτε θες συγκρινουμε τις ζωες μας για να πέσεις παλι σε καταθλιψη . Οσο για το "ακρως φιλικα" ...κατι τυπους σαν εσενα τους εχω και μου κουρευουν το γκαζον οχι φιλους .Καλη πυξιδα κλαψιαρη .
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Αυτοι που σπαμμαρουν στις αρχες του κοσμου στα φορουμς ,ειναι αυτοι που ξερουν πως αργα η γρηγορα θα φανε πυξιδα και λενε με τον εναν η με τον αλλον τροπο να πουνε τν βλακεια τους για να παρουν δημοσιοτητα , κλασσικα σαν να μν περασε μια μερα στς ΦΜ :) . Ενδιαφερον κοσμος κατα τα αλλα , για να δουμε...
 

DeletedUser34473

Γιώργο μην πιάνεις πάλι τον κ36 , θα αρχίσει ο άλλος πάλι τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας ...
Από το πραξικόπημα στην ωμή βία , από τον Ερντογαν και τον Γκιουλεν στον Blacko και τον Da viNci και έπειτα στα μαχαιρώματα του Μανιασμένου Κανίβαλου , υπάρχει όμως μία διαφορά στην όλη ιστορία ο βουβουζέλας δεν είναι ο Ερντογαν είναι ο Ερντοκλάν .

Μήτσο αγόρι μου σταμάτα να βλέπεις πολύ τηλεόραση γιατί βλάπτει .

Θα γινει μεγαλο πραξικοπημα θα παρω την εξουσια ολων των φυλων του 42
 

Deleted User - 751811

Αυτο το εκλεψα απο αλλο θεμα http://prntscr.com/cuuupp
και μετα λετε οτι κανω προπαγανδα,

απλη αναλυση χαρρτη ηταν τελικα μονο πριν βγουν αυτοι οι χαρτες.
 

DeletedUser21068

Σου ειπα να μην γραφεις στα τεσσερα με τους αγκωνες γιατι γραφεις λαθος το ονομα μου αλλα εσυ δεν το κοβεις το κακο συνήθειο εκτος αν το κανεις για να με μειωσεις αλλα αυτο θα ηταν δειγμα κομπλεξιμου συνοδευομενο απο μειωμενη αντιληψη λολ μωρη τρελλα μας κανεις και γελαμε μην χανεσε να γραφεις στο εξωτερικο .Βρε γατακι εγω δεν χρειάζεται να σας μειωσω γιατι ειστε μειον απο μονοι σας ,εσυ ο ιδιος παραδεχτηκες οτι δεν ξερεις να κοβεις τρενα ,εισαι κουλουρι .Τι υπέδειξες βρε ζωακι τα αυτονοητα ? Αφου ειναι πασιφανές οτι γραφω υπερ Σολ αφου σε αυτο τον κοσμο εχει δειξει οτι ειναι η καλύτερη φυλη του σερβερ μακραν απο τις υπολοιπες ,ετσι ειναι βαση στατιστικων ,αν εσυ δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα ειναι προβλημα σου .Καλα εσυ εχει τωρα συμμαχους τους βασιλιαδεες των ****ς φουμαλ,speeda,the snipers κτλ κτλ και μιλας για αλλους?Κοιτα την καμπουρα σου πρωτα,ασχετε.
Βρε νουμπα πραγματικα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια φυλη που δεν μπορει να σας πυξιδιασει?Αφου ειστε ολοι ασχετοι ,τα νουμπακια ,γλυφτρακια των φυλετικων .Ποιον πολεμο εχεις κανει και εχεις κερδισει?Με πυξιδαρα ερχεσε απο το κ36 και εχεις ακομα γλωσσα και μιλας?


Εσενα δεν σε βοηθησε γιατι τον θεωρεις καλο γιατρο και τον συστηνεις και αλλου?Εκτος αν νομιζεις οτι σε βοηθησε αλλα στο λεω κατηγορηματικα οτι το προβλημα σου παραμενει και διογκώνεται μαλιστα


Κουμαν ,κουμαν κουμαν εισαι απλα ενα μεγαλο κουλουρι ,βρε αχρηστε εισαι ο μονος που ειχε 3/4 του χαρτη και εχασεεεεεεε και επειδη στο ειπα και σε εκραξα γραφεις οτι γραφεις.Ασχετε εχεις καταλαβει οτι δεν ξερεις να παιζεις και εχεις μονο γλωσσα μεγαλη ?Ειχες 3/4 του χαρτη και εχασες και ερχεσε στον επομενο κοσμο να το παιξεις παικταρας ,,εεεεεε δεν γινεται ,δεν γινεται εισαι κουλουρι παρτο χαμπαρι .


Σε δερνει η μανα σου ? Σε χτυπουσε μικρο στο κεφαλι? Τι σκατα συμβαινει με εσενα θα μας πεις τελικα? Μαθημα θα κανεις εσυ σε εμενα? Εσυ τρεχεις απο την μια πυξιδα στην αλλη εγω οταν παιζω επιλεγω ομαδα και κερδιζω και κανω και μεγαλα διαλείμματα γιατι εχω και προσωπικη ζωη ,εσυ ανοιγες μαγαζι και επαιζες φυλετικες οχι εγω ,εγω ήμουν στην δουλεια και τους τα πηρα και φετος μια χαρα κουταβι και ολο τον χειμωνα θα αραξω και στον ελευθερο χρονο θα παιζω φυλετικες και οτι αλλο γουσταρω να κανω .Ζηλευεις τους επιτυχημενους ανθρωπους αλλα ενταξει θα το συνηθισεις κουλουρι.Οποτε θες συγκρινουμε τις ζωες μας για να πέσεις παλι σε καταθλιψη . Οσο για το "ακρως φιλικα" ...κατι τυπους σαν εσενα τους εχω και μου κουρευουν το γκαζον οχι φιλους .Καλη πυξιδα κλαψιαρη .


Ειλικρινά λυπάμαι με την τοποθετηση σου. Καλη συνεχεια Αγγελικη.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ειλικρινά λυπάμαι με την τοποθετηση σου. Καλη συνεχεια Αγγελικη.
Nα λυπασαι για την παρτυ σου καημενουλι γιατι εισαι για λυπήσει ,Νουμπακι αυτοι που σε πυξιδιασαν στο κ36 εγω τους πυξιδιασα με ευκολια, και τοτε που επαιξαν μαζι μου ειχαν φυλαρα οχι τα αποκαΐδια που ειχαν στον κ36 .ΕΙσαι απλα ενας ακομα νουμπας που δεν θα μαθει ποτε φυλετικες οπως παντα λεω ,μια φορα νουμπας για παντα νουμπας .

@Νους πες μας λιγο τι βλεπει σε αυτον τον χαρτη
 
Τελευταία επεξεργασία:

Deleted User - 751811

την εξελιξη των φυλων ενα μηνα μετα και τις σχεσεις μεταξη αυτων με την διπλωματια τους.α) στην ηπειρο τους β) στον κ42
π,χ κυκλικο μηνυμα θυμασε?
ελεγε απο πριν για την σολ τους συμαχους της κρρυφες και το πως κηνηθικε η συγκεκρημενη φυλη.

εσυ τι βλεπεις:
η καλυτερα τι δεν μπορεις να δεις:
 
Κορυφή