Πληροφοριοδοτης

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34473
  • Ημερομηνία έναρξης

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Δεν ειναι τσιρακια του Φουμαλ αλλα της θειας The snipers που τους εχει για να την σαπορταρουν γιατι χωρις αμυνες δεν παιζει ,φυσικα αυτη σώζετε εστω και προσωρινά και μετα τρωει πυξιδα ,βλεπε κ30 και κ36 αν και στο κ30 εφαγε απο την φυλη πυξιδα αλλα η πυξιδα ειναι πυξιδα απο οπου και αν την τρως .Πηρε μετα λογαριασμο στους doom και εκανε αντιπολιτευση χαχαχαχαχαα απο τοτε παει πακετο με τους ντουμ .
Προς το παρον ,βεβαια,σαποrταρουν τον digol 10 δορια και 10 σπαθια ο καθενας γιατι ο μπουλης του ειπε ελα σε εμας και θα σου δωσω αμυνες να παιξεις γιατι αλλος χεστης απο εκει χωρις αμυνες δεν παιζει .Το αξιοσημειωτο ειναι αυτο http://gr.twstats.com/gr42/index.php?page=achievements&display=ptribechange
Φυλετικές αλλαγές 17
Ρε αθεοφοβε 17 φορες αλλαγη φυλης και εχει περασει μονο ενας μηνας απο το ανοιγμα του κοσμου ???????Ειναι ντροπη ετσι ?Περα απο την πλακα
 
Τελευταία επεξεργασία:

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Ο 33 δεν εκλεισε ευκολα παντως και ισως στους κοσμους 30-40 ηταν ο πιο ποιοτικος και δυσκολος κοσμος. Δε ξερω γιατι λεω ισως να σου πω την αληθεια.

Μα δεν ειπα το αντιθετο. Απλα ειπα οτι σε σχεση με τον 33 που ηταν παλουκι και ωραιος κοσμος ο 42 θα κλεισει συνοπτικα.
 

DeletedUser33711

Γραπτος λογος παντα δημιουργει κενα :D ισχυει ηταν ωραιος κοσμος

Πρεπει να φτιαξουν κανεναν κοσμο με προσκλησεις απο το παιχνιδι , να μπουν συγκεκριμενες φυλες και ατομα να παιξουν ολοι μαζι.. Μεχρι τοτε σε καθε ξεκινημα κοσμου θα εχουμε τα ιδια και τα ιδια , και εαν δεν παει 50-50 ο τελικος πολεμος θα μιλαμε για εναν κοσμο μια απο τα ιδια.
 
Κορυφή