Όλη η αλήθεια για τον κ40

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34550
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser32711

Εχει πλακα ομως ..γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι ..και κανεις δε σου δινει σημασια ..

Αλλοι κλαίγονται και δεν ξέρω γιατί αφου κλεινουν και κοσμο
Τώρα κανείς δεν μου δίνει σημασία..τι να πω..εγω βλεπω σπαμαρίσματα σε καθε μου μήνυμα μέχρι τωρα...όχι πως με κόφτει...αλλα να σου τονίσω την αντίφαση βρε αγκαλίτσα να σου ανοιξω κανα μάτι.
 

DeletedUser34530

Αλλοι κλαίγονται και δεν ξέρω γιατί αφου κλεινουν και κοσμο
Τώρα κανείς δεν μου δίνει σημασία..τι να πω..εγω βλεπω σπαμαρίσματα σε καθε μου μήνυμα μέχρι τωρα...όχι πως με κόφτει...αλλα να σου τονίσω την αντίφαση βρε αγκαλίτσα να σου ανοιξω κανα μάτι.

Εχεις αδικο λορδε.. παραδεξου το επιτελους.. ειμαστε ενα ματσο ασχετοι... ποσταρετε ομως και την αναφορα το nickolai με τους 4 αριστους
 

DeletedUser34473

ωραια αυτογνωσια αλλα εκτος απο ασχετοι ειστε και μηδενικα στο παιχνιδι μεσα
 

DeletedUser

Για τα 3 καταπελταδικα που ειχατε χασει στο ριμ δεν ειπατε κουβεντα (εκει μηπως τα καταπελταδικα δεν πονανε), για να τα ξαναθυμηθουμε http://prnt.sc/ci0of8 http://prnt.sc/ci0ow7 http://prnt.sc/ci0p6j .

Για το πλανο στον αρχηγο σας που εχανε τα επιθετικα του σε θεση αμυνας θα πειτε τιποτα ή μπα?

Αλλα ξεχασα οι αγκαλιες φταινε
 

DeletedUser20536

Λορδε να σου πω κατι?
Τραβα να δεις αν ερχομαι
Μπαγασα εισαι ετοιμολογος παντος ,πανεξυπνη ατακα ,παρομοια χρησιμοποιουσα στη 3 δημοτικου απευθηνομενος στο κωστακη που πηγε να μου κλεψει την ελενιτσα που ημουνα ερωτευμενος..
 

DeletedUser1166

Σταματήστε να φαγώνεστε και παίξτε το παιχνίδι, τόσο καιρο σας παρακολουθώ και διαπληκτίζεστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την ηθική) χαρείτε το παιχνίδι και πείτε κάτι που να εχει ενδιαφέρον
 

DeletedUser34473

πακοτινι να πεις εκεινο το μπινελικι που φτιαχνει η cheetos και οχι εμενα
 

DeletedUser29831

O πόρδος Nigtelf είχε δυο μήνες κλειστό το στόμα δυο μηνες και ξαφνικά μιλάει μάλλον πέφτει πολύ πρεμ και σου λέει να βγω να πουλήσω μούρη


10 πόντοι για 2α συμπεριφορά

από aigokairos.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33911

Λορδε μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα ολα τα ποστ σου λενε τα ιδια και τα ιδια...Εμεις παιζαμε ηθικα δε καναμε φουστια και οι αλλες συμμαχιες μας εκαναν...Γραφεις εκθεσεις μας εχεις ζαλισει μας εχεις τσιτωσει με τις λαλακιες που γραφεις μπαινω τις διαβαζω και πλεον βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου στο εξτερναλ αλλα δε πειραζει ασχολουμαι μια χαρα με την φυλη σας ιν-γκειμ εσυ κατσε ολοι η φυλη σου να χανεις χωρια και να τους κοιτας...Να πεφτουν ολοι αρχηγοι υπαρχηγοι και εσυ κατσε σχολιαζε εδω!Αυτο θελω ασχετε νουμπα που το μονο χωριο που κραησες ειναι απο τειχος 20 με 10 νιουκ να μεινει τειχος 20 λογω πρεμ....Φαε την πιτσα σου λειπον και ετοιμασου και εσυ για πυξιδες αφου πρωτα φαμε φαμπουλα, κυπ φωταρο και τις υπολοιπες κυριες που εχουν απομεινει....Φατε ακομα 30 παιχτες σας σε εσωτερικα επισης να μας παρακαλανε να τος δωσουμε μετα ακκαουντ να σας βαρεσουν...Αντε και καλο απογευμα γτ πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
Υ.Γ : Εγω το κομπλεξ μου μαζι σας δε το βγαζω στο φορουμ το δειχνω και στο παιχνιδι εσυ παντου εισαι ενα σκουπιδι αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικη σου αξια!!


10 πόντοι
4. Προκλητικό Περιεχόμενο


από aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20536

σταζεις ήθος ρε φίλε.. Γιατί έχεις τοσα νεύρα ,Κάνε ένα κρύο ντουζακι να χαλαρώσεις , βγες για ένα καφεδάκι και αν έχεις ακόμα νεύρα πάρε μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα να τη σκίσεις. .
 

DeletedUser22677

Χαρείτε το παιχνίδι ρε παίδες οσο μπορείτε και μην αναλώνεστε σε ανούσιες κοκορομαχίες.
Αλήθεια τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε τα ιδια και τα ιδια ?
Δεν έχει νόημα και δεν βγάζουν πουθενά αυτές οι κουβέντες.Μετά αναριωτιόμαστε γιατι σταματούν πολλοί παίκτες τις Φυλετικές μάχες...........
 
Κορυφή