Όλη η αλήθεια για τον κ40

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34550
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34250

Τασουλη μια ερωτηση ..μετα το κ38 και το τροπο που σας πουλησε ο φωταρος ..πως και παιζεις μαζι του στο κ40 ?

Ειναι λιγο αστειο αν το σκεφτεις ..μαιντανε..ποσο κατω θα πεσεις αραγε ?

Ξωτικουλη ..αμα ηθελες να μιλησεις στο σκαιπ θα το εστελνες ινμποξ ..δε στο ζητησα εδω ..αλλα που μυαλο και εσυ πας να τη κανεις με ελαφρα πηδηματακια.

Μαιντανε εσυ που εχεις και μυαλο και σκεφτεσαι ελα να μιλησεις μαζι μου σκαιπ(περιμενω το σκαιπ σου στο ινμποξ αφου δε κρυβεσαι ) αυριο το απογευματακι..να τα πουμε ..ε τασουλη ?
φλοντορ δεν κρυβομαι απο κανεναν σου στελνω και περιμενω απογευμα....μετα το παιχνιδι της ΑΕΚ ετσι εκει θα σε γειωσω δεν το σηκωνω με τπτ αντε να δουμε τι εχεις να μας πεις και εσυ....για τον 38 αν δεν ησουν μεσα στα στρουμφακια στη διοικηση δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε και ουτε σε ενδιαφερει νομιζω αλλα αν εισαι τοσο περιεργος στα λεω το απογευμα,,
 

DeletedUser29315

Οχι δεν το δεχομαι αυτο δεν ειναι δυνατον αυτοι οι δυο λογαριασμοι απο γκετες και απο ******ιοζοπαιχτες να καναν τετοια συμφωνια...βαλτε οι υπολοιποι φακε και επιθεσεις και αμα κλεισετε κοσμο εμενα να με αφοδευσεται χαχαχαχα πιονια στα χερια διπλωματων με διπλωματιες κανιβαλλων....ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ RESTART...ααα μαλλον ο ταμειος απο τα πολλα σουβλακια και λουκανικα που ψηνει και τρωει ανεβασε χοληστερινοβλακεια λεγοντας οτι παιζουν χωρις ρουφιανους...μονο ψηνε μην τρως χειροτερευεις!!!!

Δωσε πονο mister.moulos

ολο αυτο το διαστημα που απουσιαζω αγαπητε,εψησα και εφαγα τοσα σουβλακια,που πολυ ευχαριστως,να σου δωσω εγω την χαρα,εφοσον συμβει το αναμενομενο.οχι τιποτε αλλο.επειδη με θυμηθηκατε παλι.

επισης να σε ενημερωσω μιας και αρχισες να κελαηδας,οτι στα 8 χρονια που παιζω φυλετικες,σε φυλη με 3 αρχηγους,να μην απανταει και να μην ερχετε να μιλησει ολους αυτους τους μηνες εστω ενας πριβε,να δουμε μαζι,τι μπορουμε να κανουμε ως αντιπαλοι να βελτιωσουμε το επιπεδο του πολεμου.να συζητησουμε σαν παικτες και αρχηγοι,δεν το εχω ξαναματαδει.εχετε αποφασισει να καθεστε να τα βαζετε με τους πιτσιρικαδες που σας τρολλαρουνε,και εδω που τα λεμε σας βολευει αυτο.μην κρυβεστε.προσπαθειτε να κρυψετε την αδυναμια σας,πισω απο ακαιρα πραγματα,και ψευτο γεγονοτα.ουτε στιγμη,και ουτε λεπτο δεν θελησατε να μιλησετε σοβαρα,με επιχειρηματα,και οπως πρεπει,με αυτους που πρεπει.και συνεχεια φερνετε πισω την ιδια καραμελα.για αυτο και προσωπικα,δεν προκειτε να σας παρω πλεον σοβαρα.εχετε εξ αρχής μπει σε λάθος λογική,λάθος νοοτροπίες.και λάθος κινήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων.ειστε ερασιτέχνες.απλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34530

-Παιχνιδι που ξεκινησαν να παιζουν 20.000 ατομα και θα καταληξουν να παιζουν 20 σκετα
-Παιχνιδι που παιδακια (θελω να πιστευω) βριζουν ανθρωπους που στον πραγματικο κοσμο θα σκυβαν το κεφαλι για να τους μιλησουν..(ταμειε, εγω θα τους πετουσα εξω)
-Παιχνιδι που η "παικτικη ικανοτητα" με τα χρονια πεφτει πεφτει αλλα τα πρεμ ανεβαινουν ανεβαινουν...
-Παιχνιδι που επαψε να ειναι παιχνιδι...
 

DeletedUser

μπλα μπλα μπλα. Πεταχτε τον αρχηγο σας τον Φωτη (κατι υπονοουμενα για μανες δεν τα ριχνουμε εμεις) και μετα μιλα. Αν εσυ τον σεβασμο τον θεωρεις οτι σκυβεις κεφαλι τοτε σκυβε ευλογημενε-ευλογημενη. Το να λες καποιον mr φαπ-oulous αντι για fabulous δεν ειναι βρισιμο, καζουρα ειναι, μαθε να ξεχωριζεις
 

DeletedUser34530

Αναφέρομαι στα επιθετα ¨"γελοιε" ή "ξεφτιλισμενε" κλπ κλπ που γραφηκαν σε αυτο και σε αλλα post.. Μπορεις να ανατρεξεις και να τα δεις. Γι αυτο που λες για Φωτη δεν γνωριζω. Αν ξερεις εσυ ποσταρε εδω την συνομιλια...
Τωρα για την "διαβοητη" αληθεια του Κ40..
Η συμμαχια clown-nos νομιζω ηταν ενα μεγαλο λαθος εξ αρχης. Παντα πιστευα οτι δεν θα κρατουσε.. Εξ αιτιας αυτης της συμμαχιας oi clown απο τη στιγμη που θα καθαριζαν την ηπειρο τους, θαεπρεπε να αντιμετωπισουν ghetto με αβεβαιο αποτελεσμα. Αντιθετα οι nos ειχαν την επιλογη των μπισκοτων (ΑΚΑ tf) , δλδ απειρως ευκολοτερο εργο. Η γρηγορη αναπτυξη των nos δεν οφειλονταν σε ακαδημιες. απλα κινηθηκαν γργορα και καθαρισαν αρκετες μικρες φυλες στην ηπειρο τους ΑΛΛΑ οχι ολες. Αντιθετα με ghetto και clown , οι nos ακομα και τωρα που γραφουμε ουτε το 70-80 % της ηπειρου δεν εχουν κλεισει, απλα επειδη υπηρξε ευκαιρεια κινηθηκαν γρηγορα 44. οποτε το επιχειρημα περι κλεισιμο ηπειρου με ακαδημιες δεν ευσταθει αφου ουτε καν η ηπειρος εχει κλεισει.
Συνεχιζω λοιπον και λεω οτι αοτι η γεηγορη αναπτυξη προς 44 οφειλετε λοιπον σε 2 λογους α) την ευκολια του αντιπαλου και β) οτι η nos δεν περιμενε να κλεισει ηπειρο για να κινηθει αριστερα.
Και ερχομαστε λοιπον στο κουμπι της αλεξενας στην υποθεση που ειναι η GHETTO. Βλεπωντας λοιπον τους ΝΟΣ να ετοιμαζονται να κλεισουν μεσα σε να μηνα και την 44 βρεθηκαν μποστα σε αδιεξοδο. Απο την μια οι nos με κλεισμενες 2 ηπειρους και απο την αλλη clown (πολυ δυνατη φυλη ) και συμμαχος nos. Μια ελπιδα ειχαν. Το σπασιμο αυτης της συμμαχιας. Και το καταφεραν χρησιμοποιώντας μια γελοια αφομρμη, δλδ μια απλη απαντηση του τυπου "οκ " σε μια ανευ αξιας αναφορας που του εγινε. Δλδ τι σημαινε αυτη η απαντηση? οτι οι nos εκαναν συμμαχια με ghetto ? οτι θα ετρωγαν πισωπλατα clown? Κανεις σας απο clown πραγματικα δεν το πιστευει αλλα ΘΕΛΕΙ να το πιστευει. Οι clown στην πραγνατικοτητα δεν κερδισαν τπτ. Κοσμο θα εκλειναν και στην μια και στη αλλη περιπτωση. Οι 20-25 ενεργοι τους παικτες, τουλαχιστον .ειτε πολεμο σε ghetto θα εκαναν με ευλογιες και υπoστηριξη nos EITE σε νος με υποστηριξη ghetto. Τωρα επιδη απλα βαρανε και τα μπισκοτα nos , ειναι τα πραγματα πιο γρηγορα. Οι μεγαλοι κερδισμενοι λοιπον oi ghetto που αντι πυξιδας σε ενα μηνα, θα κλεισουν κοσμο.. τουλαχιστον 18-20 παικτες τους
Μεγαλοι χαμενοι τα 200 ατομα του κοσμου που ουσιαστικα κριθηκε με ενα γελοιο τροπο 2 μηνες μετα το ανοιγμα του. Οποτε οσοι μενουμε εδω μεσα εχουμε φαει το ξενερωμα πιστευω του θεατη σε καποια ταινια μυστηριου που 5 λεπτα μολις αρχισει οδιπλανος του του λεει το τελος της..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser29315

-Παιχνιδι που ξεκινησαν να παιζουν 20.000 ατομα και θα καταληξουν να παιζουν 20 σκετα
-Παιχνιδι που παιδακια (θελω να πιστευω) βριζουν ανθρωπους που στον πραγματικο κοσμο θα σκυβαν το κεφαλι για να τους μιλησουν..(ταμειε, εγω θα τους πετουσα εξω)
-Παιχνιδι που η "παικτικη ικανοτητα" με τα χρονια πεφτει πεφτει αλλα τα πρεμ ανεβαινουν ανεβαινουν...
-Παιχνιδι που επαψε να ειναι παιχνιδι...
Ρώτα οποιονδήποτε παίκτη έχει περάσει από τις δεκάδες κλοουν μέχρι τωρα να σου πει τον βασικότερο κανόνα σε φυλη ταμειος.((σεβασμός στην φυλη,στον συμπαίκτη στον αντίπαλο,μα πάνω απο ολα στον εαυτό του)).φίλε μου,στο παιχνίδι φυλετικές μαχες εγώ μη σεβασμό απο παίκτη στην φυλη,η σε συμπαίκτη αντίπαλης φυλης δεν έχω διαπιστώσει.τωρα αν μιλάς για αυτά που λέγονται γίνονται στο σκαιπ,η στο φεις μπουκ,η δεν ξέρω και γω που,λυπάμαι αλλά είμαι απλά ένας παίκτης των φυλετικων με ένα συγκεκριμένο ρόλο.δεν μπορώ να γίνω,ούτε διαχειριστής στο σκαιπ,ούτε φυσικά να συμμεριζομαι τα όσα γίνονται.ο ρόλος μου είναι συγκεκριμένος.φροντιστε απλά να επιλέγετε τους σωστόυς φίλους.τι να πω.εγω από,μεριας μου θα σου πω,ότι ακόμα και έτσι,καπιοι δεν έχουν την ευελιξία,πρόθεση,καλή διάθεση αν θες,πολλά πράγματα να αλλάξουν.και τέλος,γιατί να διώχτει παίκτης που ξεκατινιαζετε στο σκαιπ κατ επιλογή του και δεν με αφορά,και να μην γίνει το άλλο.καποιοι που έχουνε πάρει τον τίτλο του αρχηγού στο παιχνίδι,επιτέλους να καταλαβουν τι σημαίνει αυτό,και να κάνουν κινησεις ώριμες και ουσιαστικές.το παιχνίδι δεν είναι μόνο μαχες.ειναι και καλή διαχείριση διπλωματιας.που λοιπόν να συζητηθούν όλα αυτά σοβαρά,όταν απέναντι σου έχεις ηγεσίες,που τους έχει κυριευσει η αλαζονεία,και η μη διαπραγματευτικη ικανότητα σόνι και καλά επειδή έχουνε κλείσει ένα δυο κόσμους ας πούμε και οκ.ειναι μπροστά.ξερεις τι είναι φίλε μου,να προσπαθείς να μιλήσεις στον Ντουμπλεξ για να βγάλεις άκρη πριν από πιθανό πολεμο και να το παίζει,((έλα οκ δεν απαντάω είμαι ο Φώτης.))και να ζητάς τον τουρλουμπουκι που κάτι από πάνω που ανέφερα δεν πιάνουν 5μαζί αυτόν.και να σου απαντάει σε 10 λεπτά.αστο.μην το ψάχνεις αδερφέ...όλα έχουν την σημασία τους,και τελικά αλυσίδα φτάνουν στην απόλυτη αηδία.ο άλλος λεει θα περνάει βαρβαρα για σπάσιμο για να μην φτάσουμε τα νούμερα που θέλουμε ως φυλη.τι να συζητήσουμε τώρα.πιστευεις πως αξίζει;άστο.

Κατι που πιθανών ίσως σας διαφεύγει.η κλοουν δεν είναι πλέον κλοουν.εχει κάνει ενωση με την γκετο,με νέα ονομασία.δικη μου απόφαση και επιλογή,ένας εκ των δύο αρχηγών της ενωσης από μεριας κλοουν, είναι ο αντζελικο.ο ρόλος μου έχει φύγει πλέον από αρχηγός φυλης.ειναι καθαρά συμβουλευτικος και όπου θεωρηθεί ότι χρειάζεται.πιαστε λοιπόν τα 2 αυτά παιδιά που ήγουνται τις φυλης και προσπαθήστε να κάνετε ώριμο διάλογο έσεις της νος.ποτε δεν ξέρεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Ωριμο διαλογο κυριως κανουμε Δημητρη αλλα δεν τους πειθουμε και δεν μας πειθουνε. Δεν εχουμε αλλωστε και πολλα να πουμε, παιζουμε το παιχνιδι μας παιξτε και σεις οπως νομιζετε και ας νικησει ο καλυτερος. Extraction ενδιαφερον το ποστ σου απλα θα σχολιασω ενα πραγμα, ο duplex ζητησε να εχει γραπτα σε μηνυμα ο,τι συμφωνηθηκε με ghetto σε κληση, γι αυτο και απαντησε με ενα οκ, ηταν δηλαδη συννενοημενο να σταλθει το μηνυμα και απλα απαντησε ενα οκ ωστε και οι 2 πλευρες να εχουν γραπτες αποδειξεις. Δεν ξυπνησαν ενα ομορφο πρωι η ηγεσια της Ghetto και ειπε "ωραια μερα σημερα ας στειλουμε αυτο το μηνυμα στον Φωτη να δουμε τι θα μας πει". Οσο για το επιπεδο της συζητησης καζουρα γινεται κυριως. Ορισμενους απο την ΝΟΣ τους σεβομαι και ως ανθρωπους και ως παικτες, αλλους παλι οχι, γουστα ειναι αυτα και συμπαθειες πως να το κανουμε, επιπεδο ομως κρατιεται.
 

DeletedUser29315

Τελευταίες κουβέντες θα πω,και απο κει πέρα ότι θέλει ο καθένας ας πιστεύει.εγω φίλε μου κότος,είχα δηλώσει μετα την ενωση με τους εμ,ότι στον κ40 αν δεν βρεθεί αξιόπιστη φυλη για συμμαχία,περνώ την φυλη καί γειά σας.το ότι με 10 παίκτες υλικό,να τρώμε άριστους τις πρώτες μέρες,όταν οι άλλοι στον κ40 ακόμα χτιζανε,φαρμαρανε,κλπ,με ρισταρτ.με απορρόφηση αλλης φυλης,με ροτεσιον καθημερινό, σε παίκτες,ακόμα και σε διοίκηση,με όλους να μας γυρνάνε την πλάτη η να είναι στο περίμενε να δούμε μωρέ πως θα πάτε,δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω εγώ και οι ορίτζιναλ κλοουν να χάσουμε τον χρόνο μας.ηδη ότι είχαμε κάταφερει σύμφωνα με τα παραπάνω,ψάξε στην ιστορια και βρες το αντίστοιχο.αν το βρεις.αν υπάρχει.απο κει και πέρα όπως προείπα εφόσον προχωρήσαμε έπρεπε να υπάρχει μια συμμαχία.ημουνα σαφής.μια,μαχες,και φύγαμε.μεχρι τέλους.ο τότε διπλώματης της φυλης,πρότεινε την νος.οκ.παμε με την νος.αυτο εγώ ήξερα.εκει εγώ στάθηκα.δεν θα άλλαζε ποτέ τίποτα.ρωτηστε παίκτες της κλοουν πόσες φορές είπα,εκεί κάνουμε πίσω,μπροστα στην καλή συνεργασία μας.εστω και αν ήταν υπό δοκιμαστική περίοδο.αλλο όμως σε γνωρίζω,σε τσεκάρω,σε παρατηρώ.αλλο δεν σε εμπιστεύομαι.εχει μεγάλη διαφορά.η νος έκανε λαθη.απο έλλειψη εμπιστοσύνης υποτίθεται.δηλαδη εγώ τι θα έπρεπε να πω,που ήξερα ότι ο αρχηγός της γκετο και της νος πίνουνε καφεδακι..λεω τώρα.ετσι λοιπόν που λετε κυριοι,στημένο το μυνημα η όχι,θεώρησα ότι νος τέλος.και όπως θα είδατε στις αρχές,απεριόριστη εκτίμηση,και σεβασμό.ετσι δεν είναι κύριε ομηρε;αυτό που εσείς σχεδιάζατε μέρες εμείς σας το κάναμε σε 1 ωρα.που χαλαστηκατε;στην ταχύτητα εφαρμογής;είδατε στην φυλή κάποιους παίκτες που προέκυψαν στην φυλή,από σολ,και επειδή ειχατε προηγούμενα πιστεψατε ότι αυτό θα γυρισει εναντίων σας.ε λοιπόν λάθος κάνατε.δυστηχως.ακομα και ο σημερινός αρχηγός,που ξαναλέω εγώ επέλεξα,που είναι αρχηγός της σολ,που γνωρίζετε φυσικά,τίποτα,μα τίποτα δεν έκανε ο ανθρωπος,πότε μα ποτέ δεν έκανε του κεφαλιού του ακόμα και αν παλιά ειχατε κόντρα εσείς,εάν δεν έπαιρνε το οκ του ταμείου.γιατι πολύ απλά σέβοτανε την φυλη που έπαιζε.λαθος εκτίμηση κανανε σε πολλά οι αντίπαλοι κύριε κότος και μας φέρανε σε αρμονία με την φυλη,που τώρα θα πολέμουσαμε.καθε εμπόδιο σε καλό.αυτη είναι η αλήθεια κυριοι στον κ40.και μην χαλάτε τζάμπα το μελάνι σας.βρειτε απλά τρόπους να υπάρχει ένα επίπεδο στο παιχνίδι να το ευχαριστιομαστε.οταν το πιάσετε έστω και στο μισό,μέχρι και κοινό φόρουμ με αντιπάλους θα δείτε.ρωτηστε και τους παλιούς.τι ξεκατινιασματα έχουνε γινει σε κοινό,αλλά η αξιοπρέπεια και το ηθος,,ύφος,απέιρακτα.α ρε ιουστινιανε..και πολλοί άλλοι.που είστε ρε.
 

DeletedUser34250

Ρώτα οποιονδήποτε παίκτη έχει περάσει από τις δεκάδες κλοουν μέχρι τωρα να σου πει τον βασικότερο κανόνα σε φυλη ταμειος.((σεβασμός στην φυλη,στον συμπαίκτη στον αντίπαλο,μα πάνω απο ολα στον εαυτό του)).φίλε μου,στο παιχνίδι φυλετικές μαχες εγώ μη σεβασμό απο παίκτη στην φυλη,η σε συμπαίκτη αντίπαλης φυλης δεν έχω διαπιστώσει.τωρα αν μιλάς για αυτά που λέγονται γίνονται στο σκαιπ,η στο φεις μπουκ,η δεν ξέρω και γω που,λυπάμαι αλλά είμαι απλά ένας παίκτης των φυλετικων με ένα συγκεκριμένο ρόλο.δεν μπορώ να γίνω,ούτε διαχειριστής στο σκαιπ,ούτε φυσικά να συμμεριζομαι τα όσα γίνονται.ο ρόλος μου είναι συγκεκριμένος.φροντιστε απλά να επιλέγετε τους σωστόυς φίλους.τι να πω.εγω από,μεριας μου θα σου πω,ότι ακόμα και έτσι,καπιοι δεν έχουν την ευελιξία,πρόθεση,καλή διάθεση αν θες,πολλά πράγματα να αλλάξουν.και τέλος,γιατί να διώχτει παίκτης που ξεκατινιαζετε στο σκαιπ κατ επιλογή του και δεν με αφορά,και να μην γίνει το άλλο.καποιοι που έχουνε πάρει τον τίτλο του αρχηγού στο παιχνίδι,επιτέλους να καταλαβουν τι σημαίνει αυτό,και να κάνουν κινησεις ώριμες και ουσιαστικές.το παιχνίδι δεν είναι μόνο μαχες.ειναι και καλή διαχείριση διπλωματιας.που λοιπόν να συζητηθούν όλα αυτά σοβαρά,όταν απέναντι σου έχεις ηγεσίες,που τους έχει κυριευσει η αλαζονεία,και η μη διαπραγματευτικη ικανότητα σόνι και καλά επειδή έχουνε κλείσει ένα δυο κόσμους ας πούμε και οκ.ειναι μπροστά.ξερεις τι είναι φίλε μου,να προσπαθείς να μιλήσεις στον Ντουμπλεξ για να βγάλεις άκρη πριν από πιθανό πολεμο και να το παίζει,((έλα οκ δεν απαντάω είμαι ο Φώτης.))και να ζητάς τον τουρλουμπουκι που κάτι από πάνω που ανέφερα δεν πιάνουν 5μαζί αυτόν.και να σου απαντάει σε 10 λεπτά.αστο.μην το ψάχνεις αδερφέ...όλα έχουν την σημασία τους,και τελικά αλυσίδα φτάνουν στην απόλυτη αηδία.ο άλλος λεει θα περνάει βαρβαρα για σπάσιμο για να μην φτάσουμε τα νούμερα που θέλουμε ως φυλη.τι να συζητήσουμε τώρα.πιστευεις πως αξίζει;άστο.

Κατι που πιθανών ίσως σας διαφεύγει.η κλοουν δεν είναι πλέον κλοουν.εχει κάνει ενωση με την γκετο,με νέα ονομασία.δικη μου απόφαση και επιλογή,ένας εκ των δύο αρχηγών της ενωσης από μεριας κλοουν, είναι ο αντζελικο.ο ρόλος μου έχει φύγει πλέον από αρχηγός φυλης.ειναι καθαρά συμβουλευτικος και όπου θεωρηθεί ότι χρειάζεται.πιαστε λοιπόν τα 2 αυτά παιδιά που ήγουνται τις φυλης και προσπαθήστε να κάνετε ώριμο διάλογο έσεις της νος.ποτε δεν ξέρεις.
Ολα καλα αυτα που λετε κυριε Ταμειε και σεβαστα απο ολους και ετσι πρεπει να ειναι γιατι εδω ειναι ενα παιχνιδι οπως ολα τα αλλα και τπτ αλλο......Αλλα αυτα κυριε Ταμειε τα γραφεις και δεν τα πιστευεις και να σου πω γιατι? Γιατι την ημερα που μας κυρηξε τον πολεμο η φυλη σου και οι αλλες 2, περιπου 1 το βραδυ, αμεσως μας βαζετε σε κληση που εισασταν και εσεις κυριε Ταμειε και απο εμας βαλατε και 2 γυναικες Κυριε Ταμειε...δεν θυμαστε ποιες ειναι αυτες?Αντε να σας πω...η Νασια και η Νελλη,.Θυμαστε μηπως ποσο χυδαια τις εβριζαν και κυριως τη Νελλη τα παληκαρια σου?Ξερεις οτι ειναι παντρεμενες και εχουν και μεγαλα παιδια σε ηλικια με τα παιδακια που εχεις κατω απο τις φτερουγες σου?Αν οχι εχεις επιλεκτικη μνημη αν ναι, που ησουν, σαν ο σοβαρος αρχηγος που εισαι γιατι δεν το σταματησες?Πουθενα δεν ησουν...που ησουν οταν το παραληρημα συνεχιστηκε σε σοκακια της Σκιαθου οταν τα παληκαρια σου εβριζαν τους παντες και τα παντα να βγεις και να πεις οτι αυτα δεν φωτογραφιζουν τη φυλη μας και να ζητησεις ενα τυπικο συγνωμη?Πουθενα δεν ησουν αρα Κυριε Ταμειε ολα τα παραπανω που μας πουλας ειναι για το θεαθηνε και τπτ αλλο αυτα να τα πειτε Κυριε Ταμεια στα παιδακια απο εκει και οχι σε δημοσιο χωρο γιατι γελανε και οι πετρες με αυτα που λετε...

μετα τιμης αυτος που αναφερετε στα ποστ σας σαν Φαμπιουλας!!!!!
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
μπες κληση φαπουλα ολο λογια εισαι...
 

DeletedUser34250

μπες κληση φαπουλα ολο λογια εισαι...
Μπηκα και μιλήσαμε αλλα εισαι εκτος θεματος και λαθος ενημερωμενος...να ενημερωθεις απο εκει που πρεπει και μετα ξανα μιλαμε,,,,,++

Και τα εχω κρατησει ολα σε πριντ οποιος με αμφισβητει τα βγαζω ολα εδω φορα ανηφορα....
Αλλα δεν σας συμφερει να τα βγαλω......
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34504

Αναλώνεστε σε μια κουβέντα χωρίς νόημα. Η αλήθεια ανάμεσα σε 2 ανθρώπους η 2 ομάδες ανθρώπων( όπως στην περίπτωση μας) έχει πάντα 2 όψεις. Και δεν υπάρχει περίπτωση μια απο τις 2 ομάδες να ασπαστεί την αλήθεια της αντίπαλης μεριάς. Όσο έχει να κάνει με το ήθος του Ταμείου που ανέφερες εδώ φίλε Τάσο είσαι φάουλ. Μπορεί ο συγκεκριμένος να έχει πολλά στραβά( και στα λέει κάποιος που τα έχει δει πολλές φορές) αλλά ένα πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι το ήθος του. Το τι είπε μετά, σχετικά με το γεγονός off the record είναι κάτι που δεν το ξέρεις και δεν θα το μάθεις ποτέ. Σαφώς και ο Ταμείος όπως και εγώ όπως σίγουρα και πολλοί άλλοι είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με bulling και βωμολοχία. Τώρα σχετικά με τα υπόλοιπα φίλε Τάσο, σχετικά με το ποιός φταίει και ποιός έκανε την αρχή, συζήτηση δηλαδή τύπου Πελοποννησιακού Πολέμου, είναι μια κουβέντα στην οποία άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ. Ας παίξουμε το παιχνίδι μας και απλά ας το απολαύσουμε όπως θα έπρεπε να κάνουμε απο την αρχή.
 

DeletedUser2088

η δημοσίευση του Painter Smurf διαγράφηκε.

δεν είναι υποχρεωμένοι οι χρήστες του φόρουμ να διαβάζουν τέτοιο περιεχόμενο,
όπου και αν αυτό δημοσιεύτηκε.

Δεν δόθηκε ποινή στον χρήστη.
 

DeletedUser

2-3 ατομα βρισανε και συ εβγαλες συμπερασμα για ολη την φυλη, εξυπνο. Ο Ομηρος εχει πιει το αμιλητο νερο και το μονο που ξερει ειναι να παταει likes? Αποτυχημενη η προπαγανδα σας
 

DeletedUser34250

η δημοσίευση του Painter Smurf διαγράφηκε.

δεν είναι υποχρεωμένοι οι χρήστες του φόρουμ να διαβάζουν τέτοιο περιεχόμενο,
όπου και αν αυτό δημοσιεύτηκε.

Δεν δόθηκε ποινή στον χρήστη.
Αυτές όμως αγαπητέ διαχειριστή είναι αλήθειες που πρέπει να τα μάθουν όλοι στον κ40 και στερείτε την αλήθεια από τους παίχτες...δεν υπάρχει άλλο μέσο για να διαβάσουν όλοι ποιοι κρύβονται πίσω από τα φανταχτερά ονόματα των τεραστίων δυνατοτήτων παιχτών από κλόουν και γκετο...απλά βάζω μια φωτογραφία εκτός και αν έχετε και εσείς προσωπικό πρόβλημα με αυτά η σχέσεις με κάποιους από τους πριν αναφερθέντες ποιο πάνω...

http://prntscr.com/chwb1d

Παρακαλω απαντηστε μου βαση ποιου κανονα τα σβησατε? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34250

2-3 ατομα βρισανε και συ εβγαλες συμπερασμα για ολη την φυλη, εξυπνο. Ο Ομηρος εχει πιει το αμιλητο νερο και το μονο που ξερει ειναι να παταει likes? Αποτυχημενη η προπαγανδα σας
χαχαχα εισαι απλα τραγικος φιλε...ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ....ελα μωρε δεν εκλεψα 100 ευρω 10 εκλεψα....ναι ε?δεν παυεις να εισαι κλεφτης φιλε ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ και εσυ με αυτες τις ιδεες ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ
 

DeletedUser

δεν ημουν μεσα στα ατομα που βρισανε τα οποια ειναι επαναλαμβανω 2-3 αρα γιατι ειμαι τραγικος και τραγελαφικος? Δεν ειναι παιδια μου να τα κανω ντα. Καντε τους αποκλεισμο στο σκαιπ και μην κλαιγεστε. Και ο Φωταρας αφηνε υπονοουμενα για μανες αλλα δεν βγηκα να πω οτι ΟΛΗ η ΝΟΣ βριζουν μανες. Τι σχεση εχει το κλεψιμο πολλων και λιγων? Συμφωνω οτι η κλεψια ειναι κλεψια απλα αυτο που λες δεν σχετιζεται.
 

DeletedUser34250

δεν ημουν μεσα στα ατομα που βρισανε τα οποια ειναι επαναλαμβανω 2-3 αρα γιατι ειμαι τραγικος και τραγελαφικος? Δεν ειναι παιδια μου να τα κανω ντα. Καντε τους αποκλεισμο στο σκαιπ και μην κλαιγεστε. Και ο Φωταρας αφηνε υπονοουμενα για μανες αλλα δεν βγηκα να πω οτι ΟΛΗ η ΝΟΣ βριζουν μανες. Τι σχεση εχει το κλεψιμο πολλων και λιγων? Συμφωνω οτι η κλεψια ειναι κλεψια απλα αυτο που λες δεν σχετιζεται.
http://prntscr.com/chwiho

Εχεις αποδειξεις για αυτα που λες?Αν οχι λογια στον αερα...

παράβαση του κανόνα 2α κατ εξακολούθηση.
banned By aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

Αυτές όμως αγαπητέ διαχειριστή είναι αλήθειες που πρέπει να τα μάθουν όλοι στον κ40 και στερείτε την αλήθεια από τους παίχτες...δεν υπάρχει άλλο μέσο για να διαβάσουν όλοι ποιοι κρύβονται πίσω από τα φανταχτερά ονόματα των τεραστίων δυνατοτήτων παιχτών από κλόουν και γκετο...απλά βάζω μια φωτογραφία εκτός και αν έχετε και εσείς προσωπικό πρόβλημα με αυτά η σχέσεις με κάποιους από τους πριν αναφερθέντες ποιο πάνω...

http://prntscr.com/chwb1d

Παρακαλω απαντηστε μου βαση ποιου κανονα τα σβησατε? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Δεν κατάλαβα σε ποια φωτογραφία αναφέρεστε,
4. Προκλητικό Περιεχόμενο
Θέλετε
να τα διαβάζω σε φωτογραφεία, θέλετε με copy-paste,
ο κανόνας είναι σαφής, έτσι τον ερμηνεύω και πάλι το ίδιο θα κάνω.

8.β. Απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με αποκλεισμούς στο forum, ενέργειες Διαχειριστών Forum, καθώς επίσης και με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι (καθώς και οποιασδήποτε απόπειρα εξαπάτησης της Ομάδας Διαχείρισης). Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με αποκλεισμούς/τιμωρίες παιχτών εντός του παιχνιδιού, παρακαλούμε στείλτε στο Κέντρο Υποστήριξης μια Αίτηση Υποστήριξης. Το ίδιο ισχύει και για παράπονο ή απορία που έχετε με αποκλεισμό/τιμωρία παικτών από το forum.

Ελπίζω
να σας κάλυψα.
 
Κορυφή