clown vs NOS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33703

Έλα για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον ο κ40 , 3-0 με το καλημέρα σας και χωρίς πλάνο ακόμα , ούτε 24 ώρες πολέμου δεν έχουμε συμπληρώσει , μάλλον το έργο μας θα είναι εύκολο .

Τώρα για όσους από NOS θέλουν να βγουν και από πάνω απλή προειδοποίηση ''Έρχονται πυξίδες'' και είστε συνένοχοι στις βρομιές της ηγεσίας σας .

Και για τους απλούς παρατηρητές τους οποίους δεν παίζουν στον κόσμο , εδώ και ένα μήνα η NOS και οι αξιότιμοι κύριοι Dublex Effectus και Assasin of Death οι οποίοι είναι οι αρχηγοί τους , έκλειναν συμφωνίες με όλες τις φυλές του κόσμου , το έπαιζαν κυρίως διπλό ταμπλό με clown και gheto .
17 Ιουνίου κλείνουν συμμαχία μαζί μας και 1 μήνα μετά κλείνουν μυστικές συμφωνίες με gheto

e1a10b7bf3a44cf299b630efd3510a63.png


Εντάξει συχνό φαινόμενο για τον αξιότιμο κύριο Φώτη μας , τώρα όσο για το παικτικό κομμάτι , δεν σας δίνω ούτε 2 εβδομάδες , νταξ τουλάχιστον θα πάτε νωρίς για μπανάκια.
 

DeletedUser34439

Δεν βλέπω κάποιον απο Nos να θέλει να γράψει εκτός απο τον Λόρδο Nightelf που έγραψε πριν στο άλλο θέμα που κλείδωσε . θέλω να σου απαντήσω σε κάποια που έγραψες μιας και αυτή είναι η θέση που εκπροσωπεί τους Nos







Εδώ γελάμε γιατί μόνο αυτό κανετε όπου μπαίνετε.
Σπάτε συμμαχία και ξεκινάτε επιθέσεις για πλάκα και το παίζετε και θύματα στο εξτέρναλ.

την συμμαχια νομιζω την σπασανε γιατι αθετησατε τους κανονες αυτης της συμμαχιας και γιατι ετοιμαζοσασταν να τους χτυπησετε

Και καλά κατηγορείτε κάποιον/κάποιους οτι παει να σας παίξει "βρώμικο παιχνίδι" το οποίο είναι μόνο στα λόγια και μπορεί κάλλιστα να ήταν και μπλόφα. Και εσείς τι κάνετε; Πιάνεστε απο τα λόγια ως άλλες κουτσομπόλες και ως ανευ προηγουμένου θρασύδειλοι για να παίξετε μεγαλύτερο βρώμικο παιχνίδι και να κλεισετε τον κόσμο με φυλετικές αγκαλίτσες γιατί φυσικά δεν μπορείτε να παίξετε στα ίσα. Και καλά το δήθεν βρωμικό παιχνίδι που πάει να σας παίξει κάποιος δεν σας αρέσει και για αυτό εσείς κάνατε μεγαλύτερο βρώμικο παιχνίδι για να δείξετε πόσο πιο ελεεινότεροι είστε.


δεν σας κανουνε βρώμικο παιχνιδι απλα σας απαντανε με τα ιδια οπλα που σχεδιαζατε.
οσο για της φυλλετικες αγγαλιτσες



Νos family -146 μελη

ghetto
clown
C.C.H
-205 μελη

βλέπω μια αναλογία 1 μελών προς 1,4 μην κλεγεστε καθολου έχουνε γίνει πολύ χειρότερα
,εσείς έχετε χτυπήσει φυλές με πολύ χειρότερες αναλογίες
Aλήθεια οταν χτυπούσατε τους C.C.H έχοντας συμμαχία με τους clown και κρυφή συμμαχία με τους ghetto ηταν ανδρίκιο δίκαιο και fairplay?



Και φυσικά για να δικαιολογήσετε τη μικροψυχία που σας χαρακτηρίζει στο παιχνίδι προσπαθήσατε με προπαγάνδα, αβανταδόρους- ανδρείκελα, κυκλικά μηνυματάκια με λάσπη στους αρχηγούς της NOS και σαχλαμαρίτσες στο εξτέρναλ να ξεγελάσατε τις συνειδήσεις σας, τα αυτάκια σας και ενδεχομένως αδαής παρατηρητές και πειθήνιους ακόλουθους. Αυτοβαυκαλίζεστε παιχταράδες αλλά κόσμο δεν μπορείτε να κλείσετε χωρίς φυλετικές αγκαλίτσες και χωρίς κατάχρηση αθέμιτων μέσων. Ασήμαντα ανθρωπάρια με την κάθε σας κίνηση ..Πήγατε να δικαιολογήσετε ταχα μου τις προθέσεις. Αλλά αυτές ήταν ηλίου φαεινότερες από τις απαντήσεις σας εδώ αλλά και απο τα βάρβαρα που παίρνατε στα σύνορα με NOS εδω και κανα μήνα. Δεν ξέρω αν ο κομπλεξισμός σας είναι μεγαλύτερος απο την θρασυδειλία σας.

και τώρα δίνεις ρεσιτάλ πικρίας και εκνευρισμού,
το παιχνίδι έχει πολλές πτυχές το να θέλεις να παίζεις ύπουλα ειναι δεκτό αλλα να ετοιμάζεσε και να σου γυρίσει μπούμερανκ .
Δεν θα βρίσκεις πάντα θύματα και κοροϊδα σε κάθε κόσμο
και λες κατι για παιχταράδες και κλεισίματα κοσμου με αγγαλίτσες κλπ
για πες μας εσύ τι επιτυχίες έχετε σαν φυλή τι επιτύχιες έχουνε κάνει οι αρχηγοί σου.



Εγώ προσωπικά χαίρομαι που είμαι απο αυτή την πλευρά. Με τιμά που είμαι απέναντι στο βούρκο και όχι μέσα. Με τιμά που πρέπει να τα βάλει όλος ο Server με την φυλή μου για να νιώσει οτι έχει ελπίδες να κερδίσει. Χαίρομαι που μπορώ να τιμώ τα παντελόνια μου με fair play και καθαρό παιχνίδι. Και όχι φυλετικές αγκαλίτσες, πισώπλατες μαχαιριές και βρισιές στους αντιπάλους για να νιώσετε καλύτερα και να καθησυχάσετε τα συμπλέγματα κατωτερότητας που βγάζετε μέσα στο παιχνίδι τόσο μα τόσο εύκολα ορισμένοι.

Περαστικά και καλά μυαλά!

Λόρδος Nightelf,


ο βούρκος ειναι η φυλή σου ,μάλιστα είναι τόσο μεγάλος που όποιον και να ρωτήσεις από άλλους κόσμους τα ίδια θα πει.
πισώπλατες μαχαιριές, φυλετικές αγγαλίτσες ειναι αυτό που κάνετε απο την αρχή του κόσμου ειναι αυτό που έχετε σπουδάσει και μόνο με αυτό μπορείτε να παίξετε γιατι είστε μέτριοι πολυ μέτριοι

πολλές ακαδημίες μεγάλη μάζα κρυφές ακαδημίες, κρυφές συμμαχίες ,διπλωματία μονο αυτα κανάτε μέρχι τώρα αυτές ειναι οι επιτυχίες σας στον 40
 

DeletedUser34504

Φίλε Night King για ρώτα τον αρχηγό σου τον Όμηρο τι μας έλεγε χθες στο skype.Μιλάς για ηθική και παγαποντιές όταν ο αρχηγός σου χ8ες το βράδυ μας έλεγε στο skype πως ενώ είχε συμμαχία μαζί μας 8α περίμενε να δει ποιός θα βγει νικητής απο τον πόλεμο clown- ghetto για να "μιλήσει" μετά μαζί τους.Λογικά είχε σκοπό να πει στον νικητή ότι θα περιμένει 1 μήνα να ανασυναχτεί και μετά να παίξουν φάπες ε? Και σου ξανατονίζω όλα αυτά ενώ είχε συμμαχία μαζί μας.Είχαμε συμμαχία, μιλούσατε για κρυφή συμμαχία με την ghetto και με τους C.C.H. και μιλάς σε εμάς για ηθική? 1 μέρα πριν βγουν όλα στην φόρα ήμασταν έτοιμοι για πόλεμο με τους ghetto και παίζαμε καντίλια στο skype.Απλά ο χρόνος σας πρόλαβε και όλες οι παγαποντιές σας βγήκαν στην φόρα. Είστε η προσωποποίηση της λάσπης και έχετε τα μούτρα να μιλάτε για εμάς? Ότι δώσατε θα πάρετε οπότε απλά ετοιμαστείτε(αν προλαβαίνετε).

Φιλικά
Χρήστος
 
Βαθμολογία αντίδρασης
2
Ειστε μεγαλες κατινες ρε παιδια , ελατε να μας φατε που σας την φεραμε τοσο ανεντιμα και σταματηστε να κατηγορειτε σαν τις κοταρες στον εξτερναλ.. Οσο για το 3-0 , θα επρεπε να ηταν 15-0 εφοσον θελατε να μας πιασετε απροετοιμαστους, αλλα μας δωσατε χρονο φιλτατοι.. Και οταν εσεις οι ιδιοι εχετε στακαρει ολο το μετωπο και τα επιθετικα σας εκει ειναι γεματα μη μου το παιζετε θυματα και παιχταραδες που πηρατε 3 χωρια και θιγμενοι που παιζαμε ''διπλο ταμπλο''... Αφου γουσταρατε που μας την κανατε παραδεχτειτε το...Και εμεις με τη σειρα μας γουσταρουμε που θα παιξουμε φαπες... Αφηστε τα λογια και καλες μαχες
 

DeletedUser34504

Ναι φίλε μου εμείς σας την κάναμε, κοινώς σας προλάβαμε πριν μας την κάνετε εσείς.Αλλά και εσύ παίζεις με τις λέξεις όπως και άλλοι απο την φυλή σου.Εμείς γουστάρουμε που σας την κάναμε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ενώ εσείς γουστάρετε που θα παίξετε φάπες.Δήλωση τύπου Τσε.Εμείς ναι σας την κάναμε για να σας προλάβουμε εσείς γιατί δεν παραδέχεστε ότι πηγαίνατε να μας την κάνετε? Η θα μας πεις και εσύ αυτά που μας είπε ο Όμηρος χθες και θα προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας?Γιατί δεν παραδέχεστε ότι το παίζατε 3πλό ταμπλό και απλά δεν σας βγήκε? Οι εκδοχές είναι 2. Η μια είναι ότι ήσουν και εσύ στο κόλπο μαζί με την Φώτη και η 2η είναι απλά ο αρχηγός σας να μην ενημέρωνε κανέναν για τις πισώπλατες κινήσεις που έκανε.Σε κάθε περίπτωση εμείς είαστε καθαροί και δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα σε αντίθεση με τον αρχηγό σας που απο ότι φαίνετε έκρυβε πολλά.

Πάντα Φιλικά
Χρήστος
 

DeletedUser34502

παιξτε λιγο ρε ολοι σας ειστε λογια λογια παιξτε το ξυλικη σας ελατε να μας φατε .τουλαχιστον να μας φατε μεσα στο καλοκαιρι να κανουμε κανα μπανακι γτ αμα δεν μας φατε μεσα στο χειμωνα ερχεται βαρης χειμωνας και δεν θα περασετε καλα αντι να εχετε παρει 20 χωρια εκει στο μισαωρο στακαρισμενα κοτακια μιλατε στο φορουμ για το 3-0 . φιλε ναιτ κινγκ και μαυρε η ανατροπη σε καθε αγωνα να ξερετε πληρωνει καλυτερα
 

DeletedUser31340

Εγω ενα πραγμα θα πω. Σταματηστε να δικαιολογειτε τους εαυτους σας. Ο Λορδος nightelf γιατι ζητησε να κλειδωθει το θεμα που ιδιως ανοιξε πριν λιγες ωρες μαλιστα; Μηπως τον ζορισαμε τοσο πολυ που δεν ειχε αλλα επειχειρηματα να παραθεσει; Πηγε να ξεκινησει μια βρωμικη προπαγανδα που απλως απετυχε κατευθειαν γιατι δεν βασιζοταν πουθενα. Και αφου συμφωνα με τα λεγομενα σας λετε οτι ισως να μπλοφαρατε αυτο δεν ειναι κρεμασμα προς τους γκετο; Το οτι σε εμπλοκη clown και ghetto θα μενατε ουδετεροι δεν ειναι κρεμασμα των συμμαχων σας; Για σοβαρευτειτε λιγο κυριοι και αφηστε τα πολλα λογια.

Υ.Γ ο Duplex Effectus γιατι δεν εχει βγει ακομα στο φορουμ να δωσει ακριβης εξηγησεις για τα μυνηματα του;
 

DeletedUser34504

Βασικά φίλε μου εκτίθεσαι απο μόνος σου.Εγώ προσωπικά ούτε χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησα ούτε τίποτα τέτοιο.Επειδή σας ξεμπροστιάσαμε και δεν έχετε τι να πείτε σχετικά με τις κομπίνες που φτιάχνατε το γυρνάτε στο τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει εμείς στο μέτωπο και πόσα χωριά θα έπρεπε να έχουμε πάρει πράγμα το οποίο δεν νομίζω να σε αφορά κιόλας.Εγώ δεν μίλησα για κανένα 3-0 φίλε μου.Και κάτι τελευταίο.Έχεις δει ποτέ τον Ολυμπιακό να πληρώνει ανατροπή στο champions league? ;)
 

DeletedUser32711

Ο Λορδος nightelf γιατι ζητησε να κλειδωθει το θεμα που ιδιως ανοιξε πριν λιγες ωρες μαλιστα; Μηπως τον ζορισαμε τοσο πολυ που δεν ειχε αλλα επειχειρηματα να παραθεσει;
Δεν μιλάω εκ μέρους της φυλής NOS. Μιλάω με βάση αυτά που βλέπω και εκφερω την προσωπική μου άποψη. Και θα είναι η τελευταία φορά για τον κ40.

Ζήτησα να κλειδωθεί γιατί πολύ απλά τα επιχειρήματά μου δεν βρήκαν ουσιαστικό αντίλογο παρα μόνο προσωπικές επιθέσεις και τις ίδιες καραμέλες για τα καμώματά σας και προτίμησα να κοπεί το ανούσιο spam και flame. Μιλάτε συνεχώς σε υποθετικό επίπεδο για τα ακάμωτα καμώματά μας και σε υποθετικό και μελλοντικό χρόνο. Πιάνεστε απο λόγια για να τα ερμηνεύσετε όπως θέλετε εσείς, ενω αυτα θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν μπλόφες που είχαν σκοπό να ευνοήσουν την συμμαχία ΝΟΣ-CLOWN. Αντί να το συζητήσετε προτιμήσατε να πιστέψετε τους εκτός συμμαχίας. Και επιπλέον.. τα περισσότερα ψέμματα ήρθαν απο την διοίκηση της clown λίγες ώρες πριν επιτεθούν λύνοντας την συμμαχία ταυτόχρονα. Αν αυτό δεν είναι βρωμιά τότε δεν είναι ούτε η συνομιλίες του οποιουδήποτε διοικητή της κάθε φυλής με τον οποιοδήποτε.

Η υποκρισία της ηγεσίες της clown σε όλο της το μεγαλείο και μάλιστα στο ίδιο το external. Και ενώ παίρνουν καθησυχαστικές απαντήσεις απο μέλος της διοίκησης της ΝΟΣ (που είναι υποτίθεται και ο επίσημος σύμμαχος τους), τον Fabulous, και απαντάει ο Blacko πως είμαστε εντάξει επιμένετε να βασίζεστε σε λόγια που θέλατε όπως και να χει να χρησιμοιποιήσετε.

Το ξαναλέω μεγιά σας και χαρά σας. Αλλά μην το παίζετε πως κάτι σπουδαίο κάνατε και οτι προλάβατε τάχα μου τους κακους NOS. Όσο για τις στρατολογήσεις της NOS και για τον αν παίζουμε φυλετικές αγκαλίστες στον κ40 είναι γελοίο να το συγκρίνετε με την δική σας κατάντια.
 

DeletedUser33965

Πήρατε τόση χαρά που το γράψατε κατευθείαν στο εξτέρναλ; Όσο εσείς θα περνάτε τον χρόνο σας κατινιάζοντας και αναλύοντας τις «βρωμιές» που λες, εμείς θα παίρνουμε τα χωριά σας. Εσύ υπόσχεσαι με λόγια «πυξίδες», εμείς θα τις κάνουμε πράξη φίλε. Καλές μάχες να έχουμε.
 

DeletedUser

Πήρατε τόση χαρά που το γράψατε κατευθείαν στο εξτέρναλ; Όσο εσείς θα περνάτε τον χρόνο σας κατινιάζοντας και αναλύοντας τις «βρωμιές» που λες, εμείς θα παίρνουμε τα χωριά σας. Εσύ υπόσχεσαι με λόγια «πυξίδες», εμείς θα τις κάνουμε πράξη φίλε. Καλές μάχες να έχουμε.

Μια συμβουλη γιατι εχουν πονεσει τα πρασινα ματακια μου απο αυτα που βλεπω. Βγαλτε και καμια εκκλησια ρε παιδια στο μετωπο, μην τα αφηνετε αθρησκα. Οσον αφορα τον πολεμο ειναι ακομα πολυ νωρις, φυσικα κ εχετε ελπιδες να κερδισετε οπως μπορει και να χασετε. Ακομα δεν εχει γινει ουτε ενα πλανο. Μολις γινει θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.

Στο εξτερναλ γραφουμε για να παραθεσουμε τους λογους του πολεμου, αν εχεις καποιο προβλημα με αυτο μην τα διαβαζεις ή απλα ξυδακι. Εγω μεχρι στιγμης στον κ40 ειδα μια ΝΟΣ που μπηκε με 3 φυλες και εχοντας κρυφη ακαδημια-συμμαχια την ριμ (ή ριπ δεν ειμαι σιγουρος). Κλεισατε την ηπειρο χωρις ουσιαστικο πολεμο και γρηγορα πηγατε προς τα αριστερα στην TF-cookies η οποια δεν ειχε ακομα προλαβει να φτιαξει μετωπο κτλ. Στα περι διπλωματιας με τις αλλες φυλες, κανετε συμμαχια με clown. Προσεγγιζετε την ghetto για συμμαχια (τα γραπτα και ειδικα μεσα στο παιχνιδι μενουν) και προσπαθησετε να στρατολογησετε τα ενεργα μελη απο cookies.
Ουσιαστικα δηλαδη εγω βλεπω μια ΝΟΣ η οποια ηταν 4-5 φυλες στην ιδια ηπειρο και μαζευαν εσωτερικα. Αρχισαν να παιρνουν γρηγορα χωρια απο τους μη προετοιμασμενους TF-Cookies και κλεινουν συμμαχια με Clown ΚΑΙ Ghetto ωστε να χτυπηθουν μεταξυ τους αυτες οι 2 φυλες. Εσεις θα ειχατε 2 ηπειρους και γεματα χωρια και ακομα Clown και Ghetto δεν θα ειχαν τελειωσει πολεμο. Ετσι θα μπορουσατε να χτυπησετε γρηγορα οποιον απο τους 2 κερδιζε τον πολεμο πριν ετοιμαστει για μετωπο με 2 ηπειρους. Ουστικα δηλαδη θα ειχατε 50% των χωριων και η Clown ή η Ghetto 25-30% πριν τον τελικο πολεμο με σας. Ενας δηλαδη πολυ ευκολος πολεμος-κοσμος για σας αφου clown ή ghetto θα ειχαν μεινει πολυ πισω.
Ασυγχωρητο να κλεινεις δευτερη συμμαχια με τον εχθρο του συμμαχου σου. Το διπλο ταμπλο δεν συγχωρειται. Απλα σας γυρισε μπουμερανγκ και τωρα βγαινετε να πειτε τι? Οτι σας χτυπαει ολος ο κοσμος? Αυτα παθαινεις οταν δεν σεβεσαι συμφωνιες και συμμαχιες και κλεινεις μυστικες συμφωνιες. Επιπλεον πολεμο με cookies ειχατε ηδη, ουσιαστικο μετωπο με ghetto δεν εχετε. Το μονο που αλλαξε ουσιαστικα ειναι οτι εχετε πολεμο με clown.
Εγω δεν θα υποσχεθω πυξιδες, μπορω να υποσχεθω ομως εναν σοβαρο πολεμο στον κ40, τον οποιο σοβαρο πολεμο δεν ειχατε σκοπο να κανετε (αλλα να κλεισετε κοσμο με ψεματα, πισωπλατες συμφωνιες, πολεμους με ανετοιμες φυλες-ανενεργους λογαριασμους και στρατολογησεις).
Οσο για την δικαιολογια οτι ησασαταν ανετοιμοι αυτο δεν ισχυει. Και σεις ειχατε στησει το μετωπο και ειχατε στειλει και αμυνες. Το καλοκαιρι θα ειναι καυτο, εκτος αν πατε για μπανακια νωρις νωρις.

Καλες μαχες να εχουμε

ΥΓ Clown ρε παικτη

Angelico-Γιωργος
 

DeletedUser29315

Δεν μιλάω εκ μέρους της φυλής NOS. Μιλάω με βάση αυτά που βλέπω και εκφερω την προσωπική μου άποψη. Και θα είναι η τελευταία φορά για τον κ40.

Ζήτησα να κλειδωθεί γιατί πολύ απλά τα επιχειρήματά μου δεν βρήκαν ουσιαστικό αντίλογο παρα μόνο προσωπικές επιθέσεις και τις ίδιες καραμέλες για τα καμώματά σας και προτίμησα να κοπεί το ανούσιο spam και flame. Μιλάτε συνεχώς σε υποθετικό επίπεδο για τα ακάμωτα καμώματά μας και σε υποθετικό και μελλοντικό χρόνο. Πιάνεστε απο λόγια για να τα ερμηνεύσετε όπως θέλετε εσείς, ενω αυτα θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν μπλόφες που είχαν σκοπό να ευνοήσουν την συμμαχία ΝΟΣ-CLOWN. Αντί να το συζητήσετε προτιμήσατε να πιστέψετε τους εκτός συμμαχίας. Και επιπλέον.. τα περισσότερα ψέμματα ήρθαν απο την διοίκηση της clown λίγες ώρες πριν επιτεθούν λύνοντας την συμμαχία ταυτόχρονα. Αν αυτό δεν είναι βρωμιά τότε δεν είναι ούτε η συνομιλίες του οποιουδήποτε διοικητή της κάθε φυλής με τον οποιοδήποτε.

Η υποκρισία της ηγεσίες της clown σε όλο της το μεγαλείο και μάλιστα στο ίδιο το external. Και ενώ παίρνουν καθησυχαστικές απαντήσεις απο μέλος της διοίκησης της ΝΟΣ (που είναι υποτίθεται και ο επίσημος σύμμαχος τους), τον Fabulous, και απαντάει ο Blacko πως είμαστε εντάξει επιμένετε να βασίζεστε σε λόγια που θέλατε όπως και να χει να χρησιμοιποιήσετε.

Το ξαναλέω μεγιά σας και χαρά σας. Αλλά μην το παίζετε πως κάτι σπουδαίο κάνατε και οτι προλάβατε τάχα μου τους κακους NOS. Όσο για τις στρατολογήσεις της NOS και για τον αν παίζουμε φυλετικές αγκαλίστες στον κ40 είναι γελοίο να το συγκρίνετε με την δική σας κατάντια.
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανες για μενα είναι ότι συγκρίνες την λουτσα με την βουρτσα.φυλετικες μαχες στον κ40,με μια φυλη, χωρίς σ.ε χωρίς συμμαχία στην ηπειρο της και μόνο μαχες η νος σίγουρα δεν ήταν.με βρώμιες.. απώλειες αντιπάλων που βλέπατε με κυαλια μέχρι προτεινος, μπροστα στην clown ναι.αγκαλιτσες παίζατε.περιμενατε όλοι 2 μήνες να την δείτε σαν θεατές.την λέξη λοιπόν βρωμιά για εμάς μην την αναφέρεις,ειδικά όταν έχεις χεσμενη την φωλιά σου.σαν φυλη.οι θεατές και κάθομαι μπαλκόνι,και βλέπω τον αγώνα και περιμένω την λήξη για να σκόραρω τιμωρήθηκαν όλοι.σειρα σας τώρα.καλες μαχες και καλές διπλωματιες.ξεκινηστε και αφήστε τα λόγια.γιατι όσο γράφετε περί βρώμιες και κλαψες στο τέλος θα διαβάζω και θα πιάνω μόνο τα φρύδια μου.τα υπόλοιπα τα είπαμε με τον αρχηγό σας.τον οποίο όπως κατάλαβε και είδε η εκτίμηση παρολαυτα ξεχειλισε από μεριας μου.καλες μαχες.
 

DeletedUser34439

Κυρίες και κύριοι της Nos η αλήθεια αποκαλύφθηκε γιατί "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια".
πλέον το παραδέχεται και ο αρχηγό σας στο φόρουμ σας.

http://prntscr.com/bzb1bu

συνοψίζοντας λέει πως το έπαιξε διπλό ταμπλό γιατί είχε προηγούμενη κόντρα με κάποια παιδία απο clown φοβήθηκε μην τους την φέρουνε και πηγε να τους κάνει πονηρια, ένω εδώ στο external μας λέγανε πως ήταν μπλόφα και μπορεί να το κανάνε για το καλό της συμμαχίας Nos-Clown και άλλα τέτοια ωραία.Οσοί ξέρατε θα έπρεπε να ντρέπεστε για όλο αυτό

Η αποτυχημένη πονηρία στο μεγαλείο της.



βέβαια μερικές μέρες πριν αποκαλυφθούνε, το έπαιζε ράμπο,

http://prntscr.com/byuw65

ίσως να περίμενε ακόμη πως θα χτυπηθούνε οι Ghetto με τους Clown.




 

DeletedUser

Ο μεγαλυτερος ρουφιανος του κ30(ντουμπλεξ) και ο μεγαλυτερος χεστης αρχηγος στον gr(Ομηρος) ενωσαν τις δυναμεις τους για να κλεισουν ενα κοσμο με φουστιες,στρατολογησεις,ενωσεις και πισωπλατες συμφωνιες.
Ατυχησαν ομως,γιατι οντας εντελως ****ι,δεν σκεφτηκαν τις σχεσεις που θα ειχανε μεταξυ τους μελη των 3 αλλων φυλων.Τωρα,απεδειξαν οτι δεν μπορουνε να κανουν πραξη οσα ταξανε στα μελη τους,και για να μην βγουν πιο ****ι απο οσο ηδη ειναι,παει ο ρουφιανος(ντουμπλεξ) και βγαζει ανακοινωση στη φυλη του,γεματη ψεματα και λασπολογιες προσπαθωντας να το παιξει και "παρθενα".
Βρε πουθεναδες,η βρωμια σας ειναι γνωστη παντου,μην κλαιτε που απλα βρεθηκαν καποιοι πιο εξυπνοι απο εσας και καταλαβαν τι πατε να κανετε σε αλλον εναν κοσμο.Τουλαχιστον μαζεψτε οση αξιοπρεπεια σας εχει μεινει,και παλεψτε μεχρι τον σεπτεμβρη,μπας και οταν αργοτερα μιλαμε για σοβαρους κοσμους,να αναφερθει και λιγο ο κ40.
 

DeletedUser28887

Από ότι λέει ο ¨Ομηρος μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 
Κορυφή