Αναβάθμιση Νέος Paladin!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

paladin2.png


Για πολλά χρόνια ο πιστός μας Paladin ήταν η πιο εμβληματική φιγούρα στις Φυλετικές Μάχες. Ωστόσο, η πανοπλία του ξεκίνησε να σκουριάζει και αυτός να παραπονιέται για τα πάντα. Γι' αυτό λοιπόν, γυαλίσαμε τα όπλα του, επεκτείναμε τις προοπτικές του και καλέσαμε κάποιους φίλους του στο πάρτυ!


Η InnoGames ανακοινώνει με περηφάνια, τις Δεξιότητες των Paladins!

Αυτό το νέο σύστημα βασίζεται αποκλειστικά σε επιλογές. Όχι μόνο θα μπορείτε να στρατολογήσετε έως και 10 Paladins, αλλά θα μπορείτε και να τους αναβαθμίζετε και να αποκτούν εξειδίκευση αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν στην κάθε μάχη και στο κάθε χωριό!


Στρατολογώντας Paladins
Με αυτή την αναβάθμιση θα μπορείτε να στρατολογήσετε έως και 10 Paladins για να εκτελούν τις διαταγές σας. Όπως ίσχυε μέχρι τώρα, θα μπορείτε να στρατολογήσετε τον πρώτο σας Paladin στο αρχικό χωριό. Για να στρατολογήσετε περισσότερους θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας συγκεκριμένο αριθμό χωριών.

Ο αριθμός των χωριών που πρέπει να διαθέτετε για να στρατολογήσετε επιπλέον Paladins, είναι: 1, 3, 5, 10, 20, 35, 50, 65, 80, 100.

paladin_villagesneeded_500px.png



Εκπαιδεύοντας Paladins
Είναι εύκολο να αποκτηθεί η εμπειρία, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε σοφά πως θα την εφαρμόσετε. Για την ακρίβεια, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κερδίσουν πόντους εμπειρίας οι Paladins (συχνά αναφέρεται και ως XP)! Οι τρόποι χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Μάχη, Υποστήριξη, Κατασκευή και Κατάρτιση. Αφήστε απλά τον Paladin στο χωριό για να μαζεύει εμπειρία από τις κατασκευές που γίνονται σε αυτό, ίσως να είναι ένας τρόπος. Όσο όμως το παιχνίδι θα προχωρά και ο Paladin θα ανεβαίνει επίπεδα, σύντομα θα θα ανακαλύψετε πως είναι πιο χρήσιμος κάπου αλλού.


[td]Μάχη[/td]
[td]Υποστήριξη[/td]
[td]Κατασκευή[/td]
[td]Κατάρτιση[/td]


[td]Κάθε Paladin που επιτίθεται ή αμύνεται σε ένα χωριό, κερδίζει XP. Εάν ο Paladin χαθεί σε μία μάχη, δεν θα χάσει την τρέχουσα εμπειρία ή τις δεξιότητες που έχει ήδη μάθει.

Εάν ο Paladin ηγείται της επίθεσης ή της άμυνας σε ένα χωριό, οι πόντοι εμπειρίας που θα λάβει εξαρτώνται από τύπο και των αριθμό των ηττημένων μονάδων. Ο Paladin δεν θα λάβει εμπειρία όταν επιτίθεται ή αμύνεται έναντι δικών σας μονάδων.[/td]
[td]Ο Paladin μπορεί να κερδίσει εμπειρία υποστηρίζοντας χωριά άλλων παικτών, είτε όταν συνοδεύει άλλες μονάδες είτε όταν είναι μόνος του. Η εμπειρία που θα κερδίσει εξαρτάται από τον χρόνο που θα παραμείνει ως υποστήριξη στο χωριό, τον συνολικό αριθμό των δικών σου μονάδων στο χωριό, και την ποσότητα των επιτιθέμενων μονάδων που ηττήθηκαν στο αμυνόμενο χωριό. Αυτό σημαίνει πως ο Paladin θα κερδίζει εμπειρία ακόμη και αν το υποστηριζόμενο χωριό δεν δέχεται επιθέσεις. Η εμπειρία προστίθεται σε καθημερινή βάση, όταν ο Paladin μάχεται και όταν η ποσότητα των αμυνών αλλάζει.

Ο Paladin δεν θα κερδίζει εμπειρία όταν αμύνεται σε δικές σας επιθέσεις.

Επίσης, ο Paladin δεν θα κερδίζει εμπειρία εάν ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός κτιρίου στο υποστηριζόμενο χωριό, καθώς ηγείται των μονάδων υποστήριξης και δεν επιβλέπει τις κατασκευές στο χωριό.[/td]
[td]Εάν ο Paladin βρίσκεται στο χωριό καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευής του, θα κερδίσει πόντους εμπειρίας για την επίβλεψη των κατασκευών. Η ποσότητα της εμπειρίας εξαρτάται από το κόστος του κάθε κτιρίου σε πόρους. Ένας Paladin που υποστηρίζει με άμυνες ένα χωριό, δεν κερδίζει εμπειρία για τα κτίρια που θα ολοκληρωθούν ενόσω αυτός βρίσκεται στο χωριό.[/td]
[td]Ένας Paladin πρέπει να βρίσκεται σε χωριό με κατασκευασμένο το Άγαλμα για να ξεκινήσει η κατάρτισή του. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισής του, ο Paladin δεν θα είναι διαθέσιμος για άλλες εργασίες. Η κατάρτιση απαιτεί πόρους για να παρέχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό της Κατάρτισης. Εάν ακυρωθεί η Κατάρτιση, επιστρέφεται το 90% των πόρων που χρειάστηκε.

Εάν το χωριό κατακτηθεί κατά τη διάρκεια της Κατάρτισης, ο Paladin θα πεθάνει. Όταν ένας Paladin πεθάνει, η Κατάρτισή του ακυρώνεται και δεν κερδίζει πόντους εμπειρίας.[/td]



Βιβλία Δεξιοτήτων
Όταν ο Paladin κερδίσει μία συγκεκριμένη εμπειρία, τότε ανεβαίνει επίπεδο. Κάθε φορά που ανεβαίνει επίπεδο, κερδίζει και ένα Βιβλίο Δεξιοτήτων. Τα Βιβλία Δεξιοτήτων χρησιμοποιούνται για αναπτυχθεί το δέντρο δεξιοτήτων. Τα βιβλία αυτά αποκτούνται τυχαία και εντάσσονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Χωριό, Άμυνα και Επίθεση. Ο κάθε Paladin μπορεί να φτάσει μέχρι το επίπεδο 30, πράγμα το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να μάθει όλες τις δεξιότητες. Γι' αυτό κάντε με προσοχή τις επιλογές σας!


[td]Επίθεση[/td]
[td]Επιδρομή[/td]
[td]Ιππασία[/td]
[td]Καταστροφή[/td]
[td]Εμβολισμός[/td]


[td][/td]
[td]
axeman_100px.png

Κατά την επίθεση με τον Paladin, ενισχύεται η δύναμη μάχης των Τσεκουρομάχων.[/td]
[td]
light-calvary_100px.png

Κατά την επίθεση με τον Paladin, ενισχύεται η δύναμη μάχης του Ελαφρύ Ιππικού.[/td]
[td]
Catapult_100px.png

Κατά την επίθεση με τον Paladin, οι Καταπέλτες προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στα κτίρια.[/td]
[td]
ram_100px.png

Κατά την επίθεση με τον Paladin, οι Πολιορκητικοί Κριοί είναι πιο αποτελεσματικοί έναντι των Τειχών.[/td]


[td]Χωριό[/td]
[td]Κίνητρο[/td]
[td]Αρχιτέκτονας[/td]
[td]Εκπαίδευση[/td]
[td]Πειθώ[/td]

[td][/td]
[td]
resource-bonus_100px.png

Βελτιώνει την παραγωγή πόρων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]
[td]
building-time_100px.png

Τα κτίρια κατασκευάζονται γρηγορότερα στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]
[td]
recruiting-time_100px.png

Οι μονάδες στρατολογούνται ταχύτερα στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]
[td]
noblestregth_100px.png

Οι επιθέσεις των Αριστοκρατών είναι πιο βελτιωμένες από το χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (Ο Paladin πρέπει να βρίσκεται στο χωριό όταν φτάσει η επίθεση, και όχι να συνοδεύει τον επιτιθέμενο στρατό.)[/td]

[td]Άμυνα[/td]
[td]Ξιφασκία[/td]
[td]Φάλαγγα[/td]
[td]Οχυρώσεις[/td]
[td]Καυτό Λάδι[/td]

[td][/td]
[td]
swordsman-def_100px.png

Βελτιώνει την άμυνα των Ξιφομάχων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]
[td]
spearman-def_100px.png

Βελτιώνει την άμυνα των Δορατοφόρων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]
[td]
building-defence_100px.png

Τα κτίρια του χωριού που είναι τοποθετημένος ο Paladin, είναι λιγότερο ευάλωτα σε επιθέσεις πολιορκητικών όπλων.[/td]
[td]
wall-defence_100px.png

Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του Τείχους στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin.[/td]


Τα Βιβλία Δεξιοτήτων θα προστεθούν στον Κατάλογό σας, από όπου θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όποιον Paladin πληροί τις προϋποθέσεις για να τα χρησιμοποιήσει. Επομένως, ο Paladin θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις προκειμένου να μάθει ή να βελτιστοποιήσει κάποια Δεξιότητα, ακόμη και αν έχετε στην διάθεσή σας το απαιτούμενο Βιβλίο! Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Βιβλίο είτε από τον κατάλογο, είτε απευθείας από την οθόνη επισκόπησης του Paladin. Το εικονίδιο μιας ικανότητας που αναβοσβήνει, υποδηλώνει πως ο Paladin πληροί τις προϋποθέσεις και μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο Βιβλίο.

Using%20books.gif



Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε μία συνοπτική παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του Paladin:

 

DeletedUser6091

paladin2.png


Δεξιότητες Paladin

Το νέο σύστημα Paladin έχει να κάνει με επιλογές!

Όχι μόνο θα μπορείτε να στρατολογείτε περισσότερους Paladins, αλλά θα μπορούν να ανεβαίνουν επίπεδα και να εξειδικεύονται για τις ανάγκες των μαχών και των χωριών! Αυτό θα βοηθήσει τον τρόπο παιχνιδιού και θα σας βοηθήσει στην επέκταση της αυτοκρατορίας σας, γι' αυτό και θα πρέπει να επιλέξετε σωστή στρατηγική για τους Paladins!


Ο Paladin

Ξεκινάτε με 1 Paladin και όσο η αυτοκρατορία σας επεκτείνετε θα μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας έως και 10 Paladins. Για κάθε σετ χωριών που θα έχετε, θα ξεκλειδώνει και μία θέση Paladin.

Μπορείτε να στρατολογείτε έναν νέο Paladin όταν έχετε στην κατοχή σας τα αντίστοιχα χωριά: 1 / 3 / 5 / 10 / 20 / 35 / 50 / 65 / 80 / 100

Hp1veB9.png


Κάθε Paladin μπορεί (και πρέπει) να ανεβαίνει επίπεδα ξεχωριστά και να εξειδικεύεται σε μία κατηγορία του δέντρου δεξιοτήτων. Για να εξειδικευθεί θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τα Βιβλία Δεξιοτήτων.


Ανεβαίνοντας Επίπεδα

Ένας Paladin μπορεί να ανέβει επίπεδα με έναν από τους τέσσερις κάτωθι τρόπους. Το μέγιστο επίπεδο που μπορεί να φτάσει είναι 30. Κάθε φορά που ένας Paladin ανεβαίνει επίπεδο, θα κερδίζετε ένα Βιβλίο Δεξιοτήτων με το οποίο θα μπορείτε να ανεβάσετε τις δεξιότητες του Paladin. Έχετε στα υπόψιν πως κάθε Paladin μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 30 Βιβλία Δεξιοτήτων, γι' αυτό θα πρέπει να επιλέξετε σωστά τις δεξιότητες που θα αναπτύξει από το Δέντρο Δεξιοτήτων!

TMkYguC.png


Στην επισκόπηση, υπάρχει μία μπάρα Εμπειρίας στην οποία φαίνεται πόσο XP χρειάζεται ο συγκεκριμένος Paladin για το επόμενο επίπεδο. Ο Paladin μπορεί να κερδίσει Εμπειρία με διάφορους τρόπους:

  • Επίθεση

    Ένας Paladin μπορεί να κερδίσει εμπειρία όταν ηγείται μιας επίθεσης. Η εμπειρία που θα αποκτήσει εξαρτάται από τις ηττημένες αμυνόμενες μονάδες. Ο Paladin δεν θα λάβει εμπειρία από επιθέσεις στον εαυτό σας.
  • Άμυνα

    Ένας Paladin μπορεί να κερδίσει εμπειρία όταν ηγείται της άμυνας ενός χωριού. Η εμπειρία που θα αποκτήσει εξαρτάται από τις ηττημένες επιτιθέμενες μονάδες. Ο Paladin δεν θα λάβει εμπειρία από επιθέσεις στον εαυτό σας.
  • Υποστήριξη

    Ένας Paladin μπορεί να κερδίσει εμπειρία όταν μόνος του υποστηρίζει τα χωριά άλλων παικτών. Η εμπειρία που θα κερδίσει εξαρτάται από τον χρόνο που θα περάσει στο χωριό που υποστηρίζει, τον συνολικό αριθμό των δικών σας μονάδων που υποστηρίζουν το εν λόγω χωριό και τον αριθμό των επιτιθέμενων μονάδων που ηττήθηκαν στο συγκεκριμένο χωριό. Η εμπειρία προστίθεται σε καθημερινή βάση, όταν μάχεται ο Paladin και όταν αλλάζει η ποσότητα των μονάδων υποστήριξής σας. Ο Paladin δεν θα κερδίσει εμπειρία όταν αμύνεται σε δικές σας επιθέσεις.
  • Επίβλεψη Κατασκευών

    Ένας Paladin μπορεί να επιβλέπει την κατασκευή κτιρίων σε χωριά σας. Κερδίζει εμπειρία εφόσον βρίσκεται στο χωριό όταν ξεκινήσει η κατασκευή και παραμείνει στο χωριό έως ότου αυτή ολοκληρωθεί. Η εμπειρία που θα κερδίσει εξαρτάται από το κόστος κατασκευής του κτιρίου.
  • Εκπαίδευση για XP

    Ένας Paladin μπορεί να δεχθεί ειδική εκπαίδευση προκειμένου να κερδίσει πόντους εμπειρίας. Κατά την εκπαίδευση, ο Paladin δεν θα είναι διαθέσιμος για να συμμετάσχει σε μάχες και δεν θα κερδίζει bonus. Εάν το χωριό κατακτηθεί κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο Paladin θα πεθάνει και δεν θα κερδίσει καθόλου πόντους εμπειρίας.

Earning%20EXP.gif



Δέντρο Δεξιοτήτων

Υπάρχουν 12 διαφορετικές δεξιότητες και κάθε δεξιότητα έχει 4 επίπεδα (48 επίπεδα). Οι δεξιότητες διαιρούνται σε 3 κατηγορίες με 4 επίπεδα. Για να ξεκλειδώσει το επόμενο επίπεδο, ο Paladin θα πρέπει να φτάσει σε ένα από τα ακόλουθα επίπεδα:

  • Επίπεδο Δεξιότητας 1 -> Ο Paladin πρέπει να είναι στο Επίπεδο 1
  • Επίπεδο Δεξιότητας 2 -> Ο Paladin πρέπει να είναι στο Επίπεδο 8
  • Επίπεδο Δεξιότητας 3 -> Ο Paladin πρέπει να είναι στο Επίπεδο 16
  • Επίπεδο Δεξιότητας 4 -> Ο Paladin πρέπει να είναι στο Επίπεδο 24

Επίθεση
  • Επιδρομή: Κατά την επίθεση με τον Paladin, ενισχύεται η δύναμη μάχης των Τσεκουρομάχων. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)
  • Ιππασία: Κατά την επίθεση με τον Paladin, ενισχύεται η δύναμη μάχης του Ελαφρύ Ιππικού. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)
  • Καταστροφή: Κατά την επίθεση με τον Paladin, οι Καταπέλτες προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στα κτίρια. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)
  • Εμβολισμός: Κατά την επίθεση με τον Paladin, οι Πολιορκητικοί Κριοί είναι πιο αποτελεσματικοί έναντι των Τειχών. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)

Άμυνα
  • Ξιφασκία: Βελτιώνει την άμυνα των Ξιφομάχων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)
  • Φάλαγγα: Βελτιώνει την άμυνα των Δορατοφόρων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 5/10/15/30%)
  • Οχυρώσεις: Τα κτίρια του χωριού που είναι τοποθετημένος ο Paladin, είναι λιγότερο ευάλωτα σε επιθέσεις πολιορκητικών όπλων. (αντίστοιχα 10/20/30/50%)
  • Καυτό Λάδι: Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του Τείχους στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 3/6/9/15%)

Χωριό
  • Κίνητρο: Βελτιώνει την παραγωγή πόρων στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 3/6/9/15%)
  • Αρχιτέκτονας: Τα κτίρια κατασκευάζονται γρηγορότερα στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 3/6/9/15%)
  • Εκπαίδευση: Οι μονάδες στρατολογούνται ταχύτερα στο χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (αντίστοιχα 3/6/9/15%)
  • Πειθώ: Οι επιθέσεις των Αριστοκρατών είναι πιο βελτιωμένες από το χωριό που είναι τοποθετημένος ο Paladin. (Ο Paladin πρέπει να βρίσκεται στο χωριό όταν φτάσει η επίθεση, και όχι να συνοδεύει τον επιτιθέμενο στρατό.) (αντίστοιχα +2 / +4 / +6 / + 10 μείωση εμπιστοσύνης)

Τα Βιβλία Δεξιοτήτων χρησιμοποιούνται με την αναβάθμιση του δέντρου δεξιοτήτων. Η χρήση τους μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους: επιλέγοντας ένα επίπεδο στο δέντρο δεξιοτήτων ή επιλέγοντας το Βιβλίο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, απευθείας από τον Κατάλογο.

Animation.gif


Blinking%20skills.gif



Επανειδίκευση

Είναι δυνατή η επανειδίκευση ενός Paladin. Αυτή η διαδικασία θα επιστρέψει όλα τα Βιβλία Δεξιοτήτων και τους πόντους δεξιοτήτων που χρησιμοποιήθηκαν, και θα μπορείτε αντίστοιχα να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία θα κοστίσει πόντους Premium, γι' αυτό και είναι προτιμότερο να επιλέξετε από την αρχή την καλύτερη στρατηγική!


Μεταφορά

Μπορείτε να μεταφέρετε τον Paladin σε ένα άλλο χωριό, εφόσον αυτό διαθέτει κατασκευασμένο Άγαλμα και τον απαραίτητο χώρο στο Αγρόκτημα. Η μεταφορά χρειάζεται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, όλες οι δεξιότητες του συγκεκριμένου Paladin θα ενεργοποιηθούν στο νέο του χωριό.


Αναβίωση

Εάν ο Paladin πεθάνει σε μία μάχη, μπορείτε να τον αναβιώσετε από το Άγαλμα. Σε κόσμο με ταχύτητα 1 η αναβίωση χρειάζεται 6 ώρες. Ο χρόνος αναβίωσης μπορεί να μειωθεί στο μισό, κάνοντας χρήση πόντων Premium. Εάν ο Paladin πεθάνει, χάνονται και οι αντίστοιχες επιδράσεις του. Γι' αυτό προστατέψτε τον καλά!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή