Φυλές κ40

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser29315

λοιπον τσακαλε κ εγω μικρος ειμαι για την ακριβεια ειμαι 18 χρονων αυτο το να βριζω πισω απο οθονες το χω κοψει 4 χρονια . αυτοι ειναι παιδια που απλα τρωνε ξυλο κ χουν μονο το μιλητο .ο χοντορ ο μεγαλος παιχτης ο τσακαλος ο μαγκας της ελλαδος που τα @@ του κρεμονται ομως βριζει μια χαρα μανες μεσα στο φορουμ. ;)
Δυστηχώς η ευτυχώς δεν βλέπω στα ονόματα μέλος της φυλης κλοουν.να τα εκατοστήσεις φίλε μου.και καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
 

DeletedUser34502

καλη συνεχεια φιλε .εγω παντως περιμενω τις πυξιδες συντομα μην μ δινουν τζαμπα υποσχεσεις οι δικοι σου.τωρα εχω το ακκ 24/7 κ κουραζομαι πολυ καλοκαιριατικα αντε βγαλτε με απο την δυσκολη θεση .τις προαλλες με το πλανο των γκετο κατι πηγε να γινει αλλα εφαγαν κοκκινες..ουτε καν κιτρινες κ ξενερωσα
 

DeletedUser

Τι εννοείς; Η γατούλα από μόνη της είναι μεγάλη ηγέτιδα,αρκεί να μην της βάλεις τρένο γιατί βάζει τα κλάματα! Μόνο για κανίβαλα είναι το κοριτσάκι γι αυτό άλλωστε και της δόθηκε αυτή η αρμοδιότητα. Έχει τα αμυντικά της,έχει και τα κανίβαλα,γιατί σε μια diva σαν αυτή δεν μπορείς να έχεις μόνο μια αρμοδιότητα πρέπει να έχει πολλές. Εδώ μιλάμε για προσωπικότητα αγαπητέ όχι αστεία.
Ποια άλλη στον ένα χρόνο παιχνιδιού θα είχε κάνει τόσα κρεββάτια για να φτάσει εκεί που είναι;
34-35 είχε τον αγαπημένο της stavromeno. Γιατί τώρα μην μου πείτε ότι είναι και η πρώτη παιχτούρα και ο Μιχάλης την έσωσε σε δυο κόσμους. 36 έχουμε τον kythno,για κάποιον περίεργο λόγο όποιος την ενοχλεί βρίσκετε εκτός φυλής! 37 απορώ πόσα περίεργα κόλπα έκανε στον τουρλουμπουκι για να την πάρει στην cxc,αυτό αλήθεια θα ήθελα να το μάθω. 38 πάλι είναι κορυφή νομίζω,μπορώ να δεχτώ να την παίρνει ο speeda αλλά τώρα ρε παιδί μου πόσο φτηνή είναι να στήνετε για τον χοντρούλη τον φουμαλ;;;;Έλεος ρε κοπελιά.................Στον 39 με μπέρδεψε ομολογώ,προφανώς κάτι έγινε με τον letsakmar δεν γίνεται αλλιώς να μπήκε στους boxeur αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί να ασχολείται μαζί της ο αρχηγός της R.L. Του Κώστα του κάθεσαι δηλαδή και στο τσάμπα; Χωρίς να έχεις κανένα κέρδος; Και φτάνουμε στον 40.Παίζεις πάλι με τον αγαπημένο σου Μιχάλη και τον αγαπημένο σου Όμηρο,που σε κάθε κόσμο τον έχεις είτε στην ίδια φυλή,είτε σύμμαχο σου(βλεπε 39). Πως έκανε άντρα τον Φωτάκο? Γιατί για να σου έδωσε τα πάντα προφανώς του έκανες πολλά και στα ξεπληρώνει με το παραπάνω.
Όταν έχει υπηρεσίες ο Φώτης βολεύεις και τα υπόλοιπα αγόρια της φυλής? Αν είναι να πάρω σειρά και εγώ ρε παιδί μου.

Ο μόνος λόγος που κάθομαι στην φυλή σας είναι για να δω πόσο ακόμα μπορείτε να τρέξετε και εσύ γατούλα πόσο περισσότερο μπορείς να γλύψεις για να πάρεις προνόμια! Γλύψε λίγο και τον blacko μπας και σε αφήσει να συνεχίσεις τον κόσμο.Κρίμα να αφήνεις τον μπαμπά παραπονεμένο.

Απλα απαραδεκτος. Απο account με 2 δημοσιευεσεις που κρυβεται κιολας πισω απο την ανωνυμια δεν περιμενα κατι καλυτερο. Καλο το τρολλ αλλα αυτο καμια σχεση με το εμετικο ποστ που εγραψες.

Οσο για τις φυλες του κ40, ghetton ρεν παικτην
 

DeletedUser34502

Δεν μπορω να φανταστω σε ποιους ανηκει με ονομα solnight .. Αληθεια πρεπει να ειναι αγνωστος π απλα σχολιασε
 

DeletedUser

Δεν μπορω να φανταστω σε ποιους ανηκει με ονομα solnight .. Αληθεια πρεπει να ειναι αγνωστος π απλα σχολιασε

Ρε ατιμουτσικα των ΝΟΣ, μπας και ειναι κανα δικο σας acc και μας δουλευετε? Οσο για το παλικαρι που εδωσε και facebook, Ονομα, Επιθετο. Να σαι καλα φιλαρακι να ξερεις γελασα πολυ πρωινιατικα. Το ΑΜΚΑ ξεχασες ομως να δωσεις Κωσταρα. Κοψε το πολυ το monster, η πολυ καφεινη σου προκαλει νευρακια. Δεν θα σχολιασω κατι αλλο για να μην γινω κακος, αν θες να τα πουμε να γελασω δωσε και το skype σου
 

DeletedUser34502

Ναι δικο μας ειναι μας ανακαλυψες.παραδεξου τετοιο σχεδιο ουτε του βαρουφακη το πλαν β
 

DeletedUser

Εσύ έχεις ακόμα να ασχολείσαι με το ότι κάποιος σου έβρισε την οικογένεια πίσω από ένα πληκτρολόγιο, έτρωγε ξύλο στο σχολείο κ.λ.π. Λοιπόν αυτή τη στιγμή μιλάς με εμένα και εγώ δεν σου έβρισα καμία οικογένεια, δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θα το κάνω στο μέλλον. Γι' αυτό λοιπόν όταν μιλάς μαζί μου θα αφήνεις τις αμπελοφιλοσοφίες και τις κατηγορίες ότι είναι τα φιλαράκια μου από GHETTO και clown και ό,τι είναι να πεις θα το τεκμηριώνεις με αποδείξεις. Σου την είπε καλά καλά ο Μιχάλης παραπάνω και τα γυρνάς κιόλας κωλοτούμπα και λες ότι είναι μόνο η GHETTO, λοιπόν τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία αλλά δεν θα σου κάνουμε τη χάρη δεν θα φας πυξίδα ακόμα κρίμα είναι να σε αφήσουμε να περάσεις ωραία τις διακοπές σου! Σκέψου λίγο πρώτα πριν γράψεις γιατί σε λίγο η Νάντια Κομανέτσι θα σας ζητήσει το copyright και εσένα και όλης της απαράδεκτης φυλής σου για τις (κωλο)τουμπίτσες που κάνετε...
 

DeletedUser

Ικανους σας εχω μην το γελας. Ακομα και του hodor και του γιολακλη μπορει ορισμενες φορες το χιουμορ να ξεφευγει σε λεκτικο επιπεδο, αλλα συνηθως ειναι ευστοχο και σκοπο εχει τον χαβαλε. Καμια σχεση με το προηγουμενο ποστ το οποιο ηταν απλα ενα ξερασμα χολης. Ο Ομηρος μπορει να σας επιβεβαιωσει οτι ακομα και στα μπινελικια κραταμε ενα επιπεδο και δεν καταφευγουμε σε εκφρασεις που θιγουν οικογενειες. Τελος παντων, πολυ σημασια για το τιποτα δωσαμε στο τρολλ (ενα μεγαλο ευχαριστω και στο αλλο μεγαλο τρολλ-Κωνσταντινο που με εκανε και γελασα παρα τον βοθρο που επισης εξαπελυσε, αλλα εκει βλεπω 2 μετρα και 2 σταθμα, εκτος αν θεωρειτε οτι στον elitesol ή οπως τον ελεγαν ειναι σωστο να του βριζεις την οικογενεια).

Στα του θεματος, η ΝΟΣ θα τον βγαλει τον Αυγουστο? Εγω η αληθεια ειναι πως συμφωνω με κατι παλιοπαιδα οτι χλωμο να τον βγαλετε.

ΥΓ και μην ξεχνατε

 

DeletedUser

Σιγά να μην τον βγάλουν... :rolleyes::D

Κινούμενοι σε ρυθμούς πλάνου με τη σχετική μουσική:

 
  • Like
Αντιδράσεις: kotos

DeletedUser34439

Εμένα μπορείς να μου εξηγήσεις κάτι ρε φίλε?τόσο πολύ πια μια Στέλλα επηρεάζει την εν λόγω φυλη?ε τότε συγγνώμη που θα το πω απλα δεν είναι φυλη.ειναι πανηγύρι.εγω μια Στέλλα ξέρω τόσο διάσημη πια.που τα έκανε ολα μαντάρα.την Μελίνα Μερκούρη στο Στέλλα κρατάω μαχαίρι.μηπως η Στέλλα τελικά,είναι η στάχτη στα μάτια για τυχόν αποτυχία..;

Φυσικά και την επηρεάζει οταν η Στέλλα ήταν στην κρυφή ακαδημία και στατολογούσε παίχτες και αυτή τη στιγμή οι Nos έχουνε καμιά 30αρια παίχτες που έχει φέρει η ίδια,και μπορεί να τους επηρεάσει.
Και δεν τα έκανε η ίδια μαντάρα ,ειναι γνωστό τι μπορεί να κάνει και τι μπορεί να προσφέρει σε μια φυλή,οι άλλοι φταίνε Φώτης και Όμηρος που την έχουνε διοίκηση την υπολογίζουνε εδώ την βάλανε και μέτωπο (γελάει όλος ο κόσμος),άμα τώρα τους πουλήσει καλά να πάθουνε,και θα έχει και αρκετό γέλιο.
 

DeletedUser34473

Μαγκες ηρεμηστε γιατι You Only Live Once
για αυτο αλλωστε με λενε γιολακλη
 

DeletedUser2088

Κυρίες και κύριοι,
παρακαλώ
να είστε εντός θέματος και να σέβεστε τους κανόνες του φόρουμ.

Και οι μπαναρισμένοι/ες μην κάνετε δεύτερους λογαριασμούς,
σε εσάς δεν θα περιμένω να μαζευτούν 30 πόντοι για να σας μπανάρω πάλι.
 

DeletedUser34504

Κυρίες και κύριοι,
παρακαλώ να είστε εντός θέματος και να σέβεστε τους κανόνες του φόρουμ.

Και οι μπαναρισμένοι/ες μην κάνετε δεύτερους λογαριασμούς,
σε εσάς δεν θα περιμένω να μαζευτούν 30 πόντοι για να σας μπανάρω πάλι.
και λίγα τους είπες αδερφέ!!! :p :p :p
 

DeletedUser6091

Θα ξεκινήσω να περνάω αποκλεισμούς στο παιχνίδι για παραβάσεις στο forum να θυμηθούμε λίγο τα παλιά μου φαίνεται...

Κάποιοι από εσάς είστε από απαράδεκτοι μέχρι και αηδιαστικοί. Στο επόμενο post που θα δω να ξεφτιλίζεστε έτσι θα ξεκινήσω πρώτα με μόνιμο στο παιχνίδι και μετά με αποκλεισμό στο forum.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή