Φυλές κ40

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Μπες με 30 λογαριασμους(ως φυλη) σε καποιον επομενο κοσμο και παιξε με μια φυλη με 50 ατομα ενεργους. Η μαζα οταν ξερεις να την χειριζεσαι ειναι καθοριστικος παραγοντας για την εκβαση ενος κοσμου. Οταν ομως μια φυλη με 120 λογαριασμους κουβαλιεται απο 10-15 ατομα τοτε αλλαζει το πραγμα...

Εσύ πρέπει να χες καλό μέντορα παιδί μου !
 

DeletedUser33011

Ο καλυτερος κοσμος απο το κ1 με διαφορα, ειδικα η φυλη Immortals φαινεται να κανει τρελα κουμαντα στο ριμ και να απλωνεται σαν χταποδι να περικυκλωσει τους παντες.

Προβλεπω ενωση immortals μαζι με χαμενα κορμια. Επειτα απο ενα καλο διαγωνιο πλανο θα καταφερουν ουσιαστικα να αποκοψουν ολους απο ολα, και να κατακτησουν το κοσμο.
 

DeletedUser34439

Συναρπαστικός κόσμος ο 40
Έμαθα κάποιες φήμες για την αξιολάτρευτη μου φυλή NOS .
o stavromenos απομακρήνθηκε απο διπλωμάτης της φυλής γιατι μάλωσε με τους άλλους αρχηγούς για τα κανίβαλα της φυλης.
η διοίκηση της φυλής εμπλουτίστηκε
http://prntscr.com/bxzpcb

σημαντική προσθήκη η παρουσία της Στέλλας η αλλιώς γατούλας νιαου νιαου και λοιπά χαιδευτικά παρατσούκλια της.
ο ρόλος της ποιός αλλός να διευθετήσει τους κανιβαλισμούς,πέραν των αμυντικών πλάνων,είμαι σιγούρος πως skill σαν της Στελλας ειναι σπανιο,γνωστή και από πολλούς κόσμους

και η συνηθησμένη κολακία στον μεγάλο αρχηγό
http://prntscr.com/bxzrse

τι ωραιά παρέα ζηλεύω


Η σπουδαία αυτή φυλή που είχε 4-5 ακαδημίες ( οι 2-3 ηταν κρυφές) τώρα έχει μόνο 2 και έκανε συμαχία με τους clown,πρέπει να διατηρηθεί η μάζα πως θα το κάνουμε...

αλλά κάποιες πιο πικάντικες φήμες λένε πως θα κάνουνε πονηριά τα κάλα παιδιά της Nos στους clown και θα σπάσουνε την συμαχία και θα τους επιτεθούνε.
τελευταία στακάρουνε χωριά στο μέτωπο με clown αλλά όχι όλοι, μια συγκεκριμένη elite της φυλής οι άλλοι υπάρχουνε απλά για να νομπλαριστούνε εσωτερικά συνεπώς δεν χρειάζετε να γνωρίζουνε και πολλά.

για να δούμε τι εξελίξεις θα εχει ο κόσμος είμαι σίγουρος πως θα έχει ενδιαφέρον​
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser32711

Αυτή τη συμμαχία προφανώς, δεν την καλοβλέπουν κάποιες "σκοτεινές δυνάμεις" και θέλουν με το στανιό, κουτσομπολιά και δυσφήμιση τύπου υποβαθμισμένης διπλωματίας μέσω external να την χαλάσουν πριν καν υπάρξει κάποια σοβαρή και επίσημη ρίξη. Στο χέρι των διοικήσεων των δυο φυλών είναι καθαρά και μόνο. Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αποτυχημένες απόπειρες διασποράς διχόνοιας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34497

Από ολά τα παράπονα ενός ατόμου για μια φυλη εσυ στεκεσε στην διπλωματία και δεν απαντάς στα ερωτήματα που θέτει..
 

DeletedUser29315

Οι πικάντικες φημες πάντα μας εξιταρουν.γιατι είμαστε το αλατοπίπερο.
 

DeletedUser32711

Από ολά τα παράπονα ενός ατόμου για μια φυλη εσυ στεκεσε στην διπλωματία και δεν απαντάς στα ερωτήματα που θέτει..
Με γειά το ποστ βρέ! :)
Είσαι καινούριος όπως φαίνεται. Δεν πειράζει σιγά σιγά θα μάθεις και να κατανοείς γρηγορότερα.
Δεν έθεσε κάποιο ερώτημα. Πρέπει μάλλον να ξαναδιαβάσεις το πόστ του και ίσως τότε καταλάβεις πως ΜΟΝΟ με διπλωμάτια είχαν να κάνουν οι "φήμες" του και ΟΧΙ οι ερωτήσεις του. "Φήμες" τραγελαφικές και άκυρες.
Όχι πως υπάρχει και κάποια υποχρέωση στο να απαντάμε πάσης φύσεως φήμες-ερωτήματα-φληναφήματα-μπηχτές στο εξωτερίκο φόρουμ. Και πολλά είπα για σήμερα.
 

DeletedUser34497

Ετσι είναι άμα έχεις το αυγό στον κώλο το παίζεις και ****ς δεν πειραζει.


10 πόντοι για 2. Συμπεριφορά

By aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser32711

Ετσι είναι άμα έχεις το αυγό στον κώλο το παίζεις και ****ς δεν πειραζει.
Πωπωπω..τι απλός παρατηρητής είναι αυτός! Και τι αντρικό ποστ ήταν τούτο. Το ότι κρύβεσαι πίσω απο ένα ανώνυμο λογαριασμό και οι προσβολές.. λέει πολλά και για το ποιόν σου αλλά για το ποιος παίζει με αντικείμενα σε απόκρυφα σημεία.
Περαστικά!
 

DeletedUser34497

Στο εχτέρναλ είμαι ότι θέλω μπορώ να σχολιάσω και ότι θέλω να ρωτήσω το οτι έχεις 5χρονο εγκέφαλο και δεν θες να γράφεις στο φορουμ ή να απάντας η να το παίζεις ειρωνια δείχνει το ποιον σου..
 

DeletedUser34439

Δεν υπάρχουνε σκοτεινές δυνάμεις και ούτε φληναφήματα-μπηχτές.
Υπάρχουνε γεγονότα και αλήθειες.
πρωτο γεγονός οτι παίζετε με μάζα ακαδήμιες κλπ
δεύτερο γεγονός ειναι οτι κάνατε την συμμαχιά γιατί πρωφανώς αν και 200 και μέλη που στρατολογήσατε δεν μπορούσατε να αντεπεξέλθετε σε ενα μέτριο κόσμο και το κάνατε ακόμη γιατί φοβάστε τους clown.
το οτί στακάρετε δίπλα στους clown είναι αλήθεια,έχει διαρέυσει στο μισό server.
μαλώνετε για τα κανίβαλα και αυτό γνωστό, φυσιολογικό εν μέρη αλλά να αλλάζουνε διοικησεις να εχέτε γραφεικρατία ειναι προβλήματα που τα δημιουργησάτε απο έλλειψη εμπειρίας αλλα και απο καθαρά λανθασμένη άποψη του παιχνιδιού.
"Δεν ειμαστε καλοι ας μαζευούμε αρκέτοι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε"

τόσα άτομα λογικό να μαλώνουνε ,αλλα και τοσα άτομα να κανιβαλιστούνε...

Δεν έχετε haters επειδή είστε μια πολύ καλή φυλή,αντιθέτως επειδή είστε μέτριοι και παριστάνετε τους καλούς γίνετε αυτό

χρησιμοποιόντας λογικές νουμπίστικες που σε ορσμένους μέτριους κόσμους επιτυγχάνουνε
 

DeletedUser32711

Το τι κάνει η κάθε φυλή με τις άμυνες της είναι θέμα της φυλής και σίγουρα δεν είναι αιτία πολέμου ούτε εχθρική ένδειξη προς κάποιον. Ούτε χρειάζεται να δώσει λόγο στον οποιονδήποτε για αυτό και ειδικά στο εξτέρναλ.
Καλη η προσπάθεια να βάλεις λόγια, να ρίξεις λάσπες και να σπείρεις διχόνοιες. Άλλωστε είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα που βλέπεις πως η φυλή σας καταρρέει. Οπότε καταλαβαίνω τον πόνο και τον καημό σου να μας διαβάλλεις εδώ. Καλή συνέχεια.
 

DeletedUser34497

O αρχηγός των μετρίων πόρδος Nightelf na προσπαθεί να μας πείσει οτι η φυλή του είναι λίγο μέτρια όπως τον ίδιο του τονξ εαυτό


10 πόντοι
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα).


By aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24813

Ρε άντε όλοι πίσω στα ερμάρια σας, χαμένοι. Όταν σας περνάνε τα ψυχολογικά αντι να κάνετε σπαμ κοιτάτε λίγο την κατάταξη φυλών να σας ξαναπιάνουν!!!


10 πόντοι για 2. Συμπεριφορά


By aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34467

Η ΦΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,,,ΚΑΙ ΤΙΡΩΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝΟ,,,,ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ,,,ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ,,,,ΚΑΙ ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΕ ,,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΥΡΕΙ,,ΕΚΤΕΛΗΤΕ,,,
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή