Μήνυμα τέλους για τον κ33 (SOL)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33703

Με αφορμή το κλείσιμο του κ33 θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που όλοι μαζί βάλαμε ένα λιθαράκι για αυτή την προσπάθεια , ο κ33 ήταν ένας πραγματικός μαραθώνιος που λίγοι κατάφεραν να αντέξουν στο άσχημο τέλος του και από την SOL αλλά και από την School και πραγματικά όποιοι κατάφεραν να κλείσουν τον κόσμο να ξέρουν ότι το άξιζαν.

Όπως λένε η αξία του αντιπάλου δίνει και αξία στον νικητή και για τον λόγο ότι στον 33 έπαιξαν 2 πολύ καλές φυλές απίστευτο ξύλο αυτός ο κόσμος θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα .

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου που έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά και στους αντιπάλους που έφτιαξαν μία φυλή από το 0 και κατάφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα .

αυτά περί κ33 ...

τώρα πάμε στα περί SOL

Να πω πως ο 33 ήταν μόνο η αρχή και πως η SOL θα γίνεται κόσμο με τον κόσμο ακόμα δυνατότερη (οι haters μπορούν να κρυφτούν στα λαγούμια τους.)

H παρέα της SOL ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στον κόσμο που θα ανοίξει μετά το καλοκαιράκι (λογικά τον κ42) και όποια φυλή νομίζει πως μπορεί να την κοντράρει είναι προσκεκλημένη να μπει να δοκιμαστεί .
Σε αυτό το παιχνίδι το σημαντικότερο κομμάτι πιστεύω πως είναι η παρέα αλλά και ο χαβαλές που γίνεται στο skype και σε αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να την κοντράρει καμία φυλή .

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι .
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
gg wp izi

απο Σεπτεμβρη θα πεσουν νεες φαπες...
 

DeletedUser34422

Ετοιμαστείτε για πολλές φάπες κ42.
φαπ φαπ φαπ φαπ
 
Κορυφή