Μήνυμα τέλους για τον κ33 (SOL)

Blacko

Well-Known Member
Εγγραφή
14. Φεβ 2015
Μηνύματα
576
Βαθμολογία αντίδρασης
431
Με αφορμή το κλείσιμο του κ33 θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που όλοι μαζί βάλαμε ένα λιθαράκι για αυτή την προσπάθεια , ο κ33 ήταν ένας πραγματικός μαραθώνιος που λίγοι κατάφεραν να αντέξουν στο άσχημο τέλος του και από την SOL αλλά και από την School και πραγματικά όποιοι κατάφεραν να κλείσουν τον κόσμο να ξέρουν ότι το άξιζαν.

Όπως λένε η αξία του αντιπάλου δίνει και αξία στον νικητή και για τον λόγο ότι στον 33 έπαιξαν 2 πολύ καλές φυλές απίστευτο ξύλο αυτός ο κόσμος θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα .

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου που έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά και στους αντιπάλους που έφτιαξαν μία φυλή από το 0 και κατάφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα .

αυτά περί κ33 ...

τώρα πάμε στα περί SOL

Να πω πως ο 33 ήταν μόνο η αρχή και πως η SOL θα γίνεται κόσμο με τον κόσμο ακόμα δυνατότερη (οι haters μπορούν να κρυφτούν στα λαγούμια τους.)

H παρέα της SOL ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στον κόσμο που θα ανοίξει μετά το καλοκαιράκι (λογικά τον κ42) και όποια φυλή νομίζει πως μπορεί να την κοντράρει είναι προσκεκλημένη να μπει να δοκιμαστεί .
Σε αυτό το παιχνίδι το σημαντικότερο κομμάτι πιστεύω πως είναι η παρέα αλλά και ο χαβαλές που γίνεται στο skype και σε αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να την κοντράρει καμία φυλή .

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι .
 

Da viΝci

Well-Known Member
Εγγραφή
22. Ιουν 2015
Μηνύματα
402
Βαθμολογία αντίδρασης
258
gg wp izi

απο Σεπτεμβρη θα πεσουν νεες φαπες...
 

Viνaldi

Member
Εγγραφή
15. Ιουν 2016
Μηνύματα
18
Βαθμολογία αντίδρασης
11
Ετοιμαστείτε για πολλές φάπες κ42.
φαπ φαπ φαπ φαπ