Σταματήστε να σκοτώνετε το παιχνίδι!!!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser10824
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser10824

Δεν θα μιλήσω για το σε τι κατάσταση έχει φτάσει το παιχνίδι,που απο τις 30 ηπείρους πήγαμε στις 4 παρα κάτι, απλά το αναφέρω για να πώ ότι εκτός από αυτό το πρόβλημα, το φόρουμ νεκρώθηκε εντελώς.Μέρες περίμενα να δω κάποιον να γράψει κάτι για τον κόσμο που παίζω, έγινε τελικά και 4-5 άτομα μπήκαν στη συζήτηση, και ο ένας μπαναρίστηκε επειδή είπε "πίθηκο" τον άλλον. Έλεος ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή, πολεμικό παιχνίδι είναι θα ανέβουν οι τόνοι, θα αλλάξουν προσβολές, αλλά όχι και μπαναρίσματα τώρα για το "πίθηκος".Άλλο οι προσβολές σε οικογένεια,θρησκεία ή ρατσιστικές προσβολές και άλλο τώρα 2-3 χαριτωμένα μπινελίκια.
Αιγώκαιρε με έκανες να ξαναγράψω μετά απο 2 χρόνια στο φόρουμ γιατί με αγανάκτησες πια.Τόσους διαχειριστές πέρασε το φόρουμ, εσύ ρε παιδάκι μου έχεις ρίξει περισσότερες ειδοποιήσεις και μπαναρίσματα απο όλους τους άλλους μαζί!!!
Εσύ με απομάκρυνες απο το φόρουμ με τον τρόπο σου και σίγουρα έχεις απομακρύνει και πολλούς ακόμα!!Τυχαίο το απο τότε που ανέλαβες μειώθηκε δραστικά η ζωή στο φόρουμ;; Ενώ το ανθρώπινο δυναμικό τα 2 τελευταία χρόνια παρέμεινε ίδιο;

Θέλω να γίνει συζήτηση και να συμμετέχουν και άλλοι παίκτες να πουν και εκείνοι την άποψή τους,όχι δεν θα στείλω αίτηση υποστήριξης γιατί δεν είναι προσωπικό και θέλω μαζική κινητοποίηση.
Ρίχτε μου προειδοποιήσεις,διαγράψτε με κλειδώστε με, δεν με ενδιαφέρει,θα συνεχίσω αυτό που έκανα 2 χρόνια τώρα,να παίζω χωρίς να μπαίνω εδώ.Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ είναι λες και παώ σε μνημόσυνο.

Ναι,ναι είναι επίθεση στην Ομάδα Διαχείρισης!!! Πληρώνω, και ακόμα και αν δεν πλήρωνα θα έβλεπα διαφημίσεις που πληρώνουν!Και θέλετε δεν θέλετε έχω άποψη και θα την πώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

[aig]Θα μπορούσα να σας προειδοποιήσω για μη χρήση αναζήτησης και επαναδημιουργία ιδίου θέματος,
δεν θα το κάνω.

πριν συνεχίσετε την συζήτηση παρακαλώ να διαβάσετε 2 ίδια θέματα που δημιουργήθηκαν το 2014.



Forum και μια προσωπική πικρία.

Φορουμ και μια προσωπικη συναστρία.


Κάθε πρότασή σας είναι καλοδεχούμενη
και να είστε προσεκτικοί να μην παραβιάσετε αυτόν τον κανόνα.
6. Διάλογος για Παράβαση των Κανονισμών του Παιχνιδιού
Για να αναφέρετε την παράβαση των κανονισμών του παιχνιδιού από ένα άλλο μέλος εντός τους παιχνιδιού παρακαλούμε να κάνετε χρήση του Κέντρου Υποστήριξης. Μην ανοίγετε για αυτόν τον σκοπό threads/posts παραπόνων/διαμαρτυρίας στο forum. Οποιαδήποτε αναφορά σε εντός του παιχνιδιού επιβολή τιμωριών, συζήτηση με αναφορά σε τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι αλλά και απόπειρα εξαπάτησης παικτών απαγορεύεται. Να επισημάνουμε ότι εδώ αναφερόμαστε και στην εξαπάτηση μέσω διαφημίσεων(πχ.προσφορά premium πόντων για υπηρεσίες εντός παιχνιδιού κλπ). Η Ομάδα Διαχείρισης των Φυλετικών Μαχών θα δράσει άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αυτό γίνεται για να διατηρηθεί η προστασία Προσωπικών Δεδομένων που υπάρχει μεταξύ της Ομάδας Διαχείρισης και των Παικτών και πιστεύουμε να βοηθήσετε να επιτευχθεί το συγκεκριμένο. Εδώ αναφερόμαστε στην Διαχείριση τόσο του Παιχνιδιού όσο και του Forum.
[/aig]
 

DeletedUser10824

Ο κανόνας για το "μη δημιουργία παρόμοιων θεμάτων" υπάρχει για να μη γίνεται flood και spamming.
Κατά την άποψή σου, σήμερα δεν νομίζεις πως το φόρουμ χρειάζεται λίγο και απο τα 2;
Μήπως να πατάμε κανα κανόνα που και που για το καλό του παιχνιδιού;

Επίσης πλάκα πλάκα, που αποσκοπεί ο κανόνας να μην μιλάμε για θέματα αποκλεισμού στο φόρουμ;
Αυτό πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ το βλέπω!! Σε άλλα παιχνίδια που έχω παίξει,στα φόρουμ υπάρχουν ειδικά θέματα για συζήτηση περί αποκλεισμού.Κανονικά πρέπει να μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράψει ό,τι μα ό,τι θέλει,φτάνει να μη βρίζει και να μην διαφημίζει άλλα.Τα υπόλοιπα περί αποκλεισμών και λοιπά είναι κουραφέξαλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

Τελικά, δεν διαβάζετε κάθε μέρα το φόρουμ.
Καθημερινά όλοι κάνουν παραβάσεις, ότι δεν δίνουμε ποινές δεν είναι γιατί δεν τα διαβάζουμε, αλλά γιατί παραβλέπουμε τον κανόνα.

Μια από τις συχνές παραβάσεις είναι ότι σχεδόν όλοι φεύγετε εκτός θέματος,
μια άλλη επίσης πολύ συχνή παράβαση, είναι ότι μπαναρισμένοι λογαριασμοί γράφουν με άλλα ονόματα και είναι εις γνώση μας,
έχω και πολλές άλλες, αλλά δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.

Άρα παραβλέπουμε κανόνες.
----------------------------------------------
Το θέμα τώρα να μην συζητάμε αποκλεισμούς...

στο παιχνίδι εκτός από παλιούς παίχτες έχει και νέους,
εεεε το τελευταίο που θέλουμε να συζητάτε από εδώ είναι,
πχ. που βρήκατε ένα παράνομο script γιατί το χρησιμοποιήσατε και γιατί είναι παράνομο, η με ποιο τρόπο ανακαλύψαμε ότι παίζετε με 30 λογαριασμούς στον ίδιο κόσμο και πολλά άλλα τέτοιου τύπου.
 
Κορυφή