DnD vs DC - Κυριαρχία gr.36

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ασε μας ρε kouman με τις καταθλίψεις σου καθε τοσο.
Παρε την τεστοστερόνη και κανε καμια βολτα να ξελαμπηκαρεις. εδω δεν μπορεις να οργανωσεις δυο καρπουζια (χαχαχα σιγα ρε μεγαλε )και θα οργανωσεις μια φυλη?

Βρε τερας των φυλετικων ειχες τα 3/4 του κοσμου και εχασες?Πως το εκανες αυτο βρε θηριο? Δεν το χωραει το μυαλο μου.Γραψε ενα εγχειριδιο για lozers να γινει best seller.Θες να αποτυχεις? Καντο οπως ο kouman.Μεγαλες πωλησεις προβλεπω ,σκεψου το.
Τι φαση πως τα καταφερες ετσι? Θελει υπερπροσπαθεια για να χασεις απο τους Dnd, εγω στο κ29 που τους επαιξα και εκει ειχαν φυλη οχι οπως εδω 5 ατομα και μετα στρατολογησεις ,ευκολακι ηταν και ειχα μπει με ενα χωριο ,μετα εφτιαξα φυλη ,διπλωματια κτλ .Ρε συ μηπως δεν το εχεις το θεμα και ζοριζεσε τσαμπα? Ασε κανεναν αλλο να κανει τον οργανωτη και τον παικτη εσυ ΔΕΝ και οχι μονο ΔΕΝ, χαλας την ψυχολογια ολων με το κλαμα σου.Πως το κανεις αυτο σε καθε πλανο να τα παρατας ΚΑΙ να κλαις?Κανεις πλανο τα παρατας ...ου ουα δεν πηγαμε καλα ,τρως πλανο ...ουα ουα τα παρατας .Εχεις σπασει ολα τα ρεκορ.

Υγ Ποιος επαιξε κ37 ουτε που ξερω ,ουτε που ασχοληθηκα ,φαντασματα βλεπεις ή εγραψες κατι και καλα.Παντως αυτος ο Δημητρης που ουτε ξερω για ποιον λες ,γιατι ξερω καμια εικοσιαρα με αυτο το ονομα,να κανει τον σταυρο του που δεν τον βοηθησες γιατι αν τον βοηθουσες θα εχανε σιγουρα ,παικτουρα
Αντε μην θυμηθω και τον κ32 μεγαλε στρατηλάτη ,που πηγατε σαν τα αρνια το Πασχα για σφαξιμο ,τα ελεγα?Τα ελεγα αλλα εσεις μπεεεεεε .
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser21068

Έλα κομπλεξική .. Λοιπόν μάλλον έχεις μπερδευτεί γιατι γράφεις για το εγώ σου και δεν βλέπεις τι γίνετε .

Ποτέ δεν ήμουν ο αρχηγος της φυλής στον κ36 εκτελεστκό μέσο ήμουν. Και όσο είχα εγω αυτο το τιμόνι μόνο άνοδο είχαμε ****ύλα μου , σε ένα πλάνο είχαμε χάσει χωριά και μετά έπεφταν σε τείχο και χάνανε 50-50 τα χωριά στα πλάνα που εβγαζα , το τι έγινε μετα αφορά την τωρινή ηγεσια .

Άλλα σε ποιά μιλάω , θα ντρεπόμουν το λιγότερο εγώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με παίκτη σάν τον Θάνο ( Λευκό Τίγρη ) , και εσυ βγαίνεις και πάς να συγκρίνεις το μηδενικό σου με την αξιοπρέπεια.. Υπάρχουν γιατροί που μπορουν να σε βοηθήσουν να σε κάνουν καλυτερο ανθρωπο , και να σου εξιγησουν οτι δεν μπορεις να βγάζεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα σε ένα παιχνιδι γιατι μόνο εδω σε παίρνει απρόσωπα να το κάνεις.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Σε μια στιγμη απολυτης εμνευσης εγραψες παλι. Αλλη γραμματοσειρα και καλα... ρε ειμαι διαφορετικος απο εσας.Με τα τετραχρονα στην παιδικη χαρα βγαζω καλυτερη συνενοηση,σοβαρεψου .Δεν εισαι αρχηγος στην χασουρα αλλα θα ησουν αν κερδιζες ,τα γνωστα.Πηδα την μαντρα και αντε να δεις την πολη γιατι απο μεσα το σπιτι εισαι μονο φαντασια.
Βρε κουταβι ποιον Λευκο Τιγρη και πρασινα αλογα ,ξερεις με ποιον μιλας νομιζεις οτι δεν ξερω τι ποιος και πως το κανει ? Οταν μπηκε αυτος στις φυλετικες εγω επαιζα ηδη 2 χρονια στην καλυτερη φυλη του σερβερ .Τι παικτης ειναι ο Τιγρης δηλαδη που επαιξε μπαλα και ειχε απεναντι του τα ιδια **** και κερδισε ?Που κερδισε γενικα και χωρις να εχει απεναντι του τα ιδια ****? Και στην τελικη εσυ τι ζορι τραβας και χωνεσε ετσι, θα μου κανεις κουμαντο τι θα λεω και με ποιον το λεω? Τι θες να μιλησουμε για αξιοπρεπεια ?Ρε παμε καλα στο κ15 του πηραν την φυλη του τζαμ και Τιγρης εκανε την παπια ,αυτο ειναι η αξιοπρεπεια?Στον κ24 δεν μας εκανε την φουστια και του την ειπα ασχημα και απο τοτε στραβωσε .Σου ειπα σκασε γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται.Αξιοπρεπειες και αλλες ιστοριες για αγριους στα 15 χρονα.
Κοιτα τι εκανες εδω και ασε τους ιπποτισμους που θες να το παιξεις και δικηγορος τρομαρα σου Δεν φτανει που τους πηρε στο λαιμο σου γιατιι εισαι ανικανος να παιξουν για εσενα ,να βγαλεις κανενα πλανο της προκοπης να κερδισεις εναν σιγουρο κοσμο, εχεις και αποψη .Εβγαινες και εκραζες την Νες και τις στρατολογησεις και οτι αλλη σαχλαμαρα σου ερχοταν στο μυαλο ,ετσι χωρις λογικη ,για να φανεις και μονο και τελικα εκει που ηταν 3/4 ο κοσμος εγινε 50 :50 σε κανενα κοσμο δεν εχει συμβει αυτο ,οχι επειδη αυτοι ηταν καλοι αλλα επειδη εσυ εισαι επικυνδινα ασχετος.
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162


Άλλα σε ποιά μιλάω , θα ντρεπόμουν το λιγότερο εγώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με παίκτη σάν τον Θάνο ( Λευκό Τίγρη ) ,

Δημητρη σε εκτιμω αλλα θα σε παρακαλουσα να προσεχεις πως μιλας για τον λευκο τιγρη.
Αφου εφυγες και δεν σε νοιαζει πλεον ο 36 μην μπαινεις καν στην συζητηση..
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Δημητρη σε εκτιμω αλλα θα σε παρακαλουσα να προσεχεις πως μιλας για τον λευκο τιγρη.
Αφου εφυγες και δεν σε νοιαζει πλεον ο 36 μην μπαινεις καν στην συζητηση..

ουτε τι γραφει δεν καταλαβαινεις αγορακι...εννοει οτι σεβεται τον λευκο τιγρη

υγ. κ42 σε περιμενουμε να βαλεις την ρεκ, για να σπασουμε λιγο πλακα στο σταρτ απ
 

DeletedUser18131

Αγγελική. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου στο external. Είσαι άσχετη το ξέρεις; Το παιχνίδι δεν το ξέρεις ούτε στο 1/5 του.
Με κατηγορείς για Bots κα κούφιες ανοησίες. Πού είναι οι αποδείξεις που έχεις; Αν δεν έχεις απλά πρέπει να βουλώσεις το μεγάλο στόμα σου και να κόψεις τη γλοιώδη γλώσσα σου. Προσβάλεις και εμένα αλλά και την ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού...
Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις το παιχνίδι , επειδή δεν έχεις γνώσεις πάνω στα εργαλεία και τα scripts που χρησιμοποιούν όλοι οι αξιόλογοι παίχτες του gr και του net έρχεσαι και γράφεις ανακρίβιες.

Να σε ενημερώσω επίσης ότι παίζω το παιχνίδι από τα ξεκινήματά του. Κάνε ένα σοβαρό research (ξέρεις ανάγνωση , απλά δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τί διαβάζεις) και όταν μάθεις το τί έχω κάνει στα χρόνια που παίζω δεν θα ξαναμιλήσεις.Μάθε αγαπήτη μου και ίσως να μην γίνεις ρεζίλι ξανα.
Ποτέ δεν το έπαιξα παιχταράς και είναι η αλήθεια.Είμαι μέτριος και τπτ παραπάνω. Παρόλα αυτά είμαι βασικό γρανάζι στις μεγαλύτερες φυλές που έχουν περάσει από net και gr. Και αυτό γιατί ποτέ δεν πρόδωσα τους συμπαίχτες μου χωρίς να το αξίζουν και πάντα κράτουσα άριστες σχέσεις με τους εικονικούς εχθρούς μου. Γιατί εικονικά είναι όλα.. Δεν λέω σαχλαμάρες γλυκιά μου. Με συμπαθούν και οι εχθροί και οι φίλοι μου (μπορείς να το διαπιστώσεις ακόμα και εδώ στο φόρουμ) .Εσένα γιατί δεν σε θέλει και δεν σε γουστάρει κανείς; Γιατί σε όποιον και αν αναφέρθεί το όνομά σου , μόνο που δεν κάνει εμμετό; Κάτσε σκέψου αυτά που σου έγραψα. Εγώ σε συμπαθώ και ξέρω ότι κατα βάθός είσαι πολύ καλή ψυχή απλά χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό..Και στο λέω με πολύ καλή πρόθεση.

ΥΓ. Εφόσον μου έριξες το γάντι. Στον επόμενο κόσμο που θα μπείς , στείλε μου ένα μήνυμα στο Skype να μπώ και εγώ με το δικό μου team .Αν δεν σε πάω ρεσταρτ πριν βγάλεις ακαδημία θα είναι θαύμα !!! Αυτά τα λίγα!
 

DeletedUser31309

Τωρα τελευταια παρακολουθω τον κ36 μονο απ περιεργεια ειδικα αφου βλεπω και ατομα και δικα μου και απο τον κ31 που ηταν στην αντιπαλη πλευρα που εδω πανε αρκετα καλυτερα οπως φαινεται και μου κερδιζει το ενδιαφερον να ****λογω...

Οι κοπελιες βλεπω παντως πως εδω το πανε πρεσα το θεμα δεν εχει τυχει να ξαναδω να ερχονται σε αντιπαραθεση κοπελες στο εξωτερικο...εχει και την πλακα του (χωρις παρεξηγηση κοπελιες)..

Οσο αναφορα για τον κ42 το σεπτεβρη βλεπω αρκετη συμμετοχη και δεν μπορω να μην δεν μπω με τα παλικαρια και τις αμαζονες που εχουμε!!!
εδω και καιρο το χουμε κανονισει και το καλοκαιρι ηρθε για μπανακια και μετα θα μαζευτουμε κι εμεις το σεπτεβρη...
Οποτε οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο παιχνιδι θα γινει για την ΣΤΟΠ!!!

Μετα τον κ42 λογικα που θα ανοιξει σεπτεβρη οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα η ομαδα μου θα παιξει σε μεγαλυτερες πιστες οπως ειναι για π.χ. στον ΝΕΤ(πραγμα που ειναι λιγο ασχημο ολο βαρβαρικα εχει) οποτε σκεφτομαι τον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ που γινεται ο χαμος με πολλες ηπειρους αλλα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα δεν θελει πολυ τσιτα οποτε οποιοσδηποτε θελει ειτε ειναι με την πλευρα μου ειτε ειναι στην οποιαδηποτε φυλη αρκει να ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ η αν ειναι αλλοδαπος μην φαινομαστε και ρατσιστες(αν και ειμαι) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ αρκει να μιλαει την ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!!!
Ειναι και μια καλη επιλογη γιατι δεν θα χρειαστουν και χρηματα να μπουν για πρημιουμ αφου χωνουν τα λεφτα εκει και τα ανταλακτηρια επειδη εχω μια εμπειρια εκει ειναι απιστευτα στο να βγαζεις πρημιουμ και να χεις να παιξεις το παιχνιδι μεχρι το τελος...
οσο αναφορα το σκεπτικο σας για τα γερμανικα...ουτε εγω ξερω αλλα ειναι το ιδιο με τον δικο μας και αν ξερεις τα περισσοτερα μηχανικα δεν χρειαζεται να ξερεις την γλωσσα τους καν...επιπλεον υπαρχει στο google αυτοματη μεταφραση της σελιδας που ειναι εξισου πανευκολο στη χρηση!
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ!!! χαχαχαχαχαα να μαστε καλα μεχρι τοτε βεβαια!!! εκτος αν γινει τιποτα και μεινουμε στον δικο μας...ποτε δεν ξερεις το σκεπτικο μας βεβαια ειναι αυτο που εγραψα πιο πανωωωωωω!!!

ΟΠΟΤΕ ΤΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ....ΤΑΡΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!!

με αγαπη ο προ σας!!!:):D
 

DeletedUser33711

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τον 36 ??


Εχθες το πρωι εγινε πλανο απο την DnD

Πλευρά 1:
Φυλές: DnD, DnD+
Πλευρά 2:
Φυλές: -DC-, ~DC~

Timeframe: Τελευταίες 48 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 70
Πλευρά 2: 20
Διαφορά: 50

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 585,079
Πλευρά 2: 135,556
Διαφορά: 449,523

chart
 

DeletedUser31309

για να αναρωτιεσαι ασερ, κολλανε!!! περιμενα αλλον να απαντησει αλλα......τελος παντων μην σου χαλαμε και τα στατς!!! χαχαχ
καλη συνεχεια!!!
 

DeletedUser31309

Επιχειρημα ενος προ :hmmm:

Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια

Καλα μην τρελενεσαι...οσο θελω μπορω να ποσταρω κ να γραφω...οπως επισης ο καθενας...
Που να χασεις και τον 36 πως θα κανεις...
Με ποιο κουτσολογαριασμο παιζεις να σε χω στο νου μου??
 

DeletedUser33711

Δε σου ειπα να μην ποσταρεις, σου ειπα να ποσταρεις κατι σχετικο γιατι κουρασες...

Δεν ειναι ολη μου η ζωη εαν θα κερδισω η θα χασω εναν εικονικο κοσμο στις φυλετικες, λυπαμαι. Εγω παιζω για τα πλανα και τη μαχη, εχω αφησει κοσμο κλεισμενο για αυτον τον λογο γιατι δε μου το προσφερε. Λες φανφαρες νικης και ειρωνιες ενω φαινεται οτι θελεις ξεκουραστους κοσμους σα το γερμανικο ,κλεισιμο κοσμου με ενωσεις και στρατολογησεις. Μπες 42 που θα μπει και η Sol , και η Sol δε θα παιξει με ενωσεις και στρατολογησεις να μετρησεις το μποι σου εύχομαι μαλιστα να μην εχει και νυχτερινη να γελασουμε πολυ. Μια φορα η DnD σου χαλασε τα σχεδια οταν πρωτομπηκες στον 36 για να νικησεις αυτους του 31, ειτε με Rip ειτε με Nes δε σου βγηκαν τα σχεδια σου εφαγες την πυξιδουλα σου και ηρεμησες. Η DnD ειναι ξεκάθαρα η πιο μπαρουτοκαπνισμενη φυλη του 36 και της αξιζουν πολλα μπραβο σε αυτήν και σε όλα της τα μελη για το γεγονος οτι καταφερε κατι που δεν εχει καταφερει κανεις στις ελληνικες φυλετικες μαχες, να φέρει στα ισια κοσμο με 3 ηπειρους εναντι 1.


Στο Γρηγορο Φτυαρι παιζω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Pro-po manager,οταν λες παρεακι σου,εννοεις τους ΝΙΩΣΤΕ του κ37;; :rolf: :rolf:
 

DeletedUser31309

37 εχω μεινει απο σποντα και δεν ηξερα παρα 10 ατομα κ απο αυτους εχουν μεινει οι 4 χωρις να χουν χωρια...

Γρηγορε φτιαρι στον 42 θα μπω δεν ξερω απο σολ και σαλτσες δεν με νοιαζει ο αντιπαλος αλλα το παιχνιδι που θα κανω εγω...
Οσο αναφορα τον 36 αυτο που ηθελα το πηρα σε μεγιστο βαθμο...ειχα φυγει πρωτου μπουν λογαριασμοι που εχω νικησει πιο παλια...επειδη δεν ξερεις...η μαλλον ξερεις γιατι μπαινουν οι πιο πολλοι σε καθε κοσμο αλλα θες να κοκορευτεις κι εσυ καλο θα ηταν να τα ψαξεις καλυτερα...

Δεν χρειαζετε να παιξω με τον κανονικο μου λογαριασμο παντου...παιρνω αυτο που θελω και εκει που θα τρεξω κανονικα θα ναι εμφανες...

Επιπλεον μπορω οπως κι αλλοι να παιξω αντιπαλλος οσες φορες και σε οσους κοσμους θελω οπως και 36 εχω ανοιχτη προταση...ομως τα μπανακια ειναι καλυτερα...θα αρκεστω στο χαλαρο τεμπο και απο σεπτεβρη τα λεμε!!!

Κι επειδη εισαι ψαρας...φερε κι εσυ την ομαδα σου..Οσοι περισσοτεροι τοσο πιο ενδιαφερον θα χει...

Ολοι οι καλοι ας μαζευτουν το σεπτεβρη...αυτο επιδιωκω................!!
Τα φιλια μου!!!:)
 

DeletedUser33711

Δεν κοκορευομαι εγω σε κανεναν εσυ πουλας υφος σε λαθος φορουμ και στο ξαναειπα , δε νοιαζει κανεναν εδω τι θελεις να κανεις στον 42 και στον γερμανικο σερβερ. Τετοιου ειδους εγωπαθειες βαριεμαι να τις βλεπω σε φορουμ για τον κ36 για αυτο σε κραζω αν δε το καταλαβαινεις αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Δεν μπαινω εγω σε κοσμους για να κερδισω καποιον και να την μπω σε κανεναν , μπαινω γιατι εχω παρεα και θελω να παιξω απλα το παιχνιδι. Προφανως εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη για το παιχνιδι και φαινεται αλλωστε απο τον τροπο που πασαρεις την εισοδο σου στον 42 σε ΛΑΘΟΣ φορουμ. Δε με νοιαζει τι κανατε στον 31 τι προσωπικα εχεις με τον καθε Δημο, το εκανες μια το εκανες δυο ε την τριτη φορα πρεπει να σε κραξω γιατι κουρασες.
 

DeletedUser34422

Γρηγορε φτιαρι στον 42 θα μπω δεν ξερω απο σολ και σαλτσες δεν με νοιαζει ο αντιπαλος αλλα το παιχνιδι που θα κανω εγω...

Ελα και εσύ κ42 να σπάσουμε πλάκα,χρειαζόμαστε τέτοια troll για το σταρτ απ...!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ανοιξτε κανα θεμα ''εδω τις μετραμε για κ42'' και πηγαιντε γραψτε εκει
κουρασατε..
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αγγελική. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου στο external. Είσαι άσχετη το ξέρεις; Το παιχνίδι δεν το ξέρεις ούτε στο 1/5 του.
Με κατηγορείς για Bots κα κούφιες ανοησίες. Πού είναι οι αποδείξεις που έχεις; Αν δεν έχεις απλά πρέπει να βουλώσεις το μεγάλο στόμα σου και να κόψεις τη γλοιώδη γλώσσα σου. Προσβάλεις και εμένα αλλά και την ομάδα διαχείρισης του παιχνιδιού...
Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις το παιχνίδι , επειδή δεν έχεις γνώσεις πάνω στα εργαλεία και τα scripts που χρησιμοποιούν όλοι οι αξιόλογοι παίχτες του gr και του net έρχεσαι και γράφεις ανακρίβιες.

Να σε ενημερώσω επίσης ότι παίζω το παιχνίδι από τα ξεκινήματά του. Κάνε ένα σοβαρό research (ξέρεις ανάγνωση , απλά δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τί διαβάζεις) και όταν μάθεις το τί έχω κάνει στα χρόνια που παίζω δεν θα ξαναμιλήσεις.Μάθε αγαπήτη μου και ίσως να μην γίνεις ρεζίλι ξανα.
Ποτέ δεν το έπαιξα παιχταράς και είναι η αλήθεια.Είμαι μέτριος και τπτ παραπάνω. Παρόλα αυτά είμαι βασικό γρανάζι στις μεγαλύτερες φυλές που έχουν περάσει από net και gr. Και αυτό γιατί ποτέ δεν πρόδωσα τους συμπαίχτες μου χωρίς να το αξίζουν και πάντα κράτουσα άριστες σχέσεις με τους εικονικούς εχθρούς μου. Γιατί εικονικά είναι όλα.. Δεν λέω σαχλαμάρες γλυκιά μου. Με συμπαθούν και οι εχθροί και οι φίλοι μου (μπορείς να το διαπιστώσεις ακόμα και εδώ στο φόρουμ) .Εσένα γιατί δεν σε θέλει και δεν σε γουστάρει κανείς; Γιατί σε όποιον και αν αναφέρθεί το όνομά σου , μόνο που δεν κάνει εμμετό; Κάτσε σκέψου αυτά που σου έγραψα. Εγώ σε συμπαθώ και ξέρω ότι κατα βάθός είσαι πολύ καλή ψυχή απλά χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό..Και στο λέω με πολύ καλή πρόθεση.

ΥΓ. Εφόσον μου έριξες το γάντι. Στον επόμενο κόσμο που θα μπείς , στείλε μου ένα μήνυμα στο Skype να μπώ και εγώ με το δικό μου team .Αν δεν σε πάω ρεσταρτ πριν βγάλεις ακαδημία θα είναι θαύμα !!! Αυτά τα λίγα!

Ζορίζεσαι οταν με διαβαζεις, γιατι παίζει καμία αιμορροϊδα?

Αυτο το πραγμα να εχω να γραψω καιρο και να ερχομαι εδω να λεω και εγω κατι, απλο,που παει για αλλον και τσουπ να ερχεσε και να βγαζεις τον πονο σου και μετα σου απανταω και να λες δεν ξανα ασχολουμε μαζι σου.Αφου βρε γατακι εσυ πρωτος ασχοληθηκες τι δεν ασχολησε? Ψαχνεσε .

Bots εχεις δικιο μωρε δεν ειναι bot ειναι open source cross-platform web server ,στηνεις το σερβερ και παιζεις ουπςςςς ξερω πολλα εεε?Δεν με περιμενες ετσι ? .Βρε γατακι κανε μου λιγο νιαου οταν εγω ημουν ετοιμος παικτης εσυ εκανες μεικτα χωρια Που επαιξες εσυ και πηρες κοσμο ?Στην Κεντα ?Που ολη την ημερα κεντουσατε σεμεδακια ?Εγω τοτε ειμουν Cb ,τηυν θυμασαι αυτη την φυλη χαχαχαχαχα .Η τοτε που ησουν στους hools ?Που σε μαζεψαμε εκει περα για να παιρνεις κανενα βαρβαρο ? Λιγο μοιυρη πηγες να μου πουλησεις τοτε ,και σε εδωσα για διπλο και εφαγες μπαν .Στον κ13 που παρακαλουσες να παρω κανενα λογαριασμο γιατι επαιζες 10 επιτηρησεις καθε βραδυ? Εγινες στο κ24 μηπως να θυμησω το σκινικακι που ακομα σε ψαχνουμε να μας πει τι εγινε? Ενταξει το τοπ σου ηταν στο κ29 ,το γελιο !! Απειλες στο εξωτερικο,καλη ωρα, και μετα τα αυτια κατω και αντε γεια δεν σας παιζω ,με χτυπατε .
Μπλα μπλα χρειαζεσε βοηθεια κτλ κτλ Αντε κανε μας την χαρη που θα κανεις και ψυχογραφημα επειδη νιωθεις μειονεκτηκα γιατι εχασες.Με λες ασχετη και χανεις ,αν χανεις απο ασχετη κατι παιζει ,ψαχτο
Οποτε θες να ξανακανω ρεζιλι παικταρα ξαναγραψε εδω δοκιμασε μεχρι που μπορω να φτασω.


Υγ,Οταν εισαι ετοιμος να φας παλι πυξιδα απο εμενα ,πες μου να εχω παει κομμωτηριο και να κανω και νυχια.Καλεσε και το team σου και στειλε βιογραφικα και φωτο για να ξερω αν θα κανω γυναικοφυλη ή μιξ.

Υγ Γραναζι στις μεγαλητερες φυλες που εχουν περασει στο net και gr? ΠΟιος ηρθε?Που ???? Στν κεντα τους χοολσ και την δνδ? .Δωσε ονοματα να γελασουμε .Αντε ρε ψωναρα
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser31309

Ελα και εσύ κ42 να σπάσουμε πλάκα,χρειαζόμαστε τέτοια troll για το σταρτ απ...!

με ποιο λογαριασμο θα εισαι αγγελικη?
να δουμε ποιος θα ειναι το τρολλ...

μαλλον η αλλη κοπελια καλα κανει και στα χωνει εδω...

ΦΤΙΑΡΑ Η ΨΑΡΑ...η οπως θες...αν δεν θες να βλεπεις εξωτερικο μην βλεπεις...οσο νευριαζεις και τσατιζεσαι και ποσταρεις τοσο θα τρολλαρω...ειτε ειναι κ36 ειτε κ56...χαχαχαχαχαχαχα
και δεν εχω κατι με κανεναν χαβαλε θελω να κανω για να περναει η ωρα...ειχα αρκετο καιρο να ποσταρω γενικα στο εξωτερικο...
τωρα που βρηκα παρεα εδω ειναι ευκαιρια!!!:D

υ.γ. elisisi κανε τα μπανακια σου τωρα και το σεπτεβρη παρε την παρεα σου κι ελατε κι εσεις κ42...να τα βλεπει κι ο φτιαρας που λεει οτι ανουσια ποστ γινονται...+1 τημ ετσι απλα...χαχαχαχαχα:rolf:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή