DnD vs DC - Κυριαρχία gr.36

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser2088

Έλεος.

[aig]Ακούστηκαν όλες οι απόψεις,
εκτός εξαιρέσεων δεν διαγράψαμε τίποτα, ενώ θα έπρεπε να το κάνουμε.

Παρακαλώ να επανέλθετε στο θέμα,
σε άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα η ύπαρξή του.

[/aig]
 

DeletedUser33703

Γελαω. Οι στολες σας δε σας προστατευουν πια. Προστατευετε κρατος και αφεντικα που χειριζονται το λαο τους σαν την ποιο φτηνη εργατικη δυναμη. Σκυλε φιλα αυτα τα αφεντικα. Μαμακιας, μπουλης, βορεια προαστια οτι θες δε σου χαλαω χατηρι. Το νου σας. Κανεις δε θα προσλαβει κανεναν να προστατευει εσας. Λες οτι θα με στριμωξουν αλλοδαποι? Μεχρι στιγμης συναδελφοι σου και κρατος μ εχουν στριμωξει και χωρις κανενα λογο. Καμια περιθαλψη, ανεργια, στο ελεος των αφεντικων που προστατευετε. Καλα.. θα ερθει η ωρα σας. Ο κοσμος ολο και ποιο φτωχος γινεται. Θα σας ανεχτει νομίζεις? Συνεχιζε να δερνεις αλοδαπους και μπουληδες. Ως εκει φτανεις. α σορυ. φτανεις μεχρι και τον 42 συγνωμη. αντε γλυψε κανα ανωτερο μπας και παρεις αδεια το καλοκαιρι τωρα γιατι σε βλεπω στο σχιστο να φιλας το στρατοπεδο της ντροπης σας. Ξεφτιλα που λες οτι βγαζεις και τιμια το ψωμι σου. Αν ειναι ετσι η ελληνικη τιμιοτητα ρε χιλιες φορες να με ρομα ανεργος και να σου καιω την ιδιοκτησια. αιγοκαιρε φερε και την τριτη δεκαρα τωρα να ησυχασω.

Και έλεγα ποιος απουσιάζει από την όμορφη παρέα ; Ο Νταρτανιάν

εσύ τελικά αγόρι μου είσαι μεγάλος λακέρδας


[aig]10 Πόντοι,
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλα σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34290

Kaboum γλεντα τους φιλε. Ο αλλος καθεται και μιλαει για ΣΕ και Διευθυντικο Δικαιωμα με τοσες καταχρησεις που γινονται...τι εισαι ρε φιλε κανενας Δαπιτης της Νομικης ή εθελοτυφλεις σε τετοιο βαθμο? Αν εχεις την παραμικρη ιδεα απο Εργατικο Δικαιο απλα λυπαμαι...


[aig]10 Πόντοι
4. Προκλητικό Περιεχόμενο
Οτιδήποτε είναι ακραίο, οτιδήποτε εκφράζει πολιτικές πεποιθήσεις,.........


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

ΛΕΦΤΗΣ

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
76
-
sotiris bull- grego93-THEOGONS-markoss93-* n00bing p0wεr-ΛΕΦΤΗΣ- Bumbolicious-sebastian-CAESAR-μπαρσακι-EAGLE58- STAR OF VERGINA- aekgis-tasos-veria-steleos-Killbill18-θανος7-ZOISSS-promanager-xatziskifinas-jimythebest-ΛΟΛΟΜΠΑ-2pac-thug-4life- bokolis g 7-yocto λεγοτανε η γιοκο τσοκο???

και εδω εχουμε τα 5 ατομα που κλεισανε κ31 και μπηκανε κ37...με μια ματια οσους θυμαμε γιατι αν κατσω και ψαξω αναλυτικα θα βρω κι αλλους...καπου το εχασες παλικαρε...μαλλον ηθελες να πεις οτι μονο 5 μεινατε...αλλοι πηγανε πυξιδα κι αλλους τους πυξιδιασατε μονοι σας για να μεγαλωσετε τους λογαριασμους σας!!!


ποιος θα ξεχασει αυτον τον τεραστιο παιχτη grego93 που το επαιζε τεραστιος με τα απιστευτα νουκ που εφτιαχνε 1500 τσεκουρια 850 ελαφρυ και 70 κριαρια??

Δακρυσα να ξερεις!
 

DeletedUser21068

Σαν δημιουργός του θέματος επιθυμώ να κλειδώσει διότι δεν υπάρχουν όρια και είναι εκτός θέματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους αρμόδιους.

Καλο καλοκαίρι σε όλους σας.
 

DeletedUser2088

[aig]Μετά από αίτημα του δημιουργού,
το θέμα κλείδωσε.[/aig]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή