πλανα και αεροπλανα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33693
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33693

ας μιλησω και γω με την σειρα μου ,αν και δεν συνηθιζω να μιλαω εδω περα..


απλα θελω να τονιζω,οτι καναμε πλανακι,αποκρουστηκε πολυ ομορφα απο τους cxc ..και συγχαρητηρια..τωρα δεχομαστε εμεις περιπου 100 αριστους...ευελπιστουμε να μην χασουμε χωριο...:(


γινετε παρολα αυτα ενα καλο παιχνιδι,με πρωτοφανη και παραξενη στρατηγικη και τακτικη ..τελος παντων,θελω επισης να τονισω,οτι οι οποιες δηλωσεις εκατερωθεν και οι ειρωνιες δεν ανηκουν στο λεξιλογιο μου..και ευχομαι να τελειωσουν εδω περα..απο κει και περα αν καποιος ξερει και ασχολειτε να βγαλει καποια στατιστικα και καποιους πινακες ,ετσι για την ιστορια να ξερουμε τι γινετε..
δεν θα ξαναμιλησω......εδωσα τα σεβη μου στους αντιπαλους...και αν καποιος μπορει να αναλυσει σοβαρα τον πολεμο και την στρατηγικη των δυων φυλων πολυ ευχαριστως να τον ακουσουμε..αν παλι αρχισουμε τις ιστοριες και τις αναμνησεις παλιων κοσμων ας σταματησουμε εδω...
ισως υπαρχουν μερικοι παικτες που δεν εχουν την σχετικη εμπιερια και αντοχες και θελουν να ακουσουν απο αλλους τι βλεπουν στην πορεια....
τελος θελω πω εκτος απο αερατος που με φωναζει η αντιπαλη φυλη ειμαι και γαμα@@@ος!!!!:clap::clap::clap:
τα σεβη μου στους παλιους γνωστους που παιχουν με τους cxc...δεν θα πω ονοματα ,απλα χαιρομαι που αυτους που ξερω και γνωρισα σε προηγουμενους κοσμους και με μερικους συνεργαστηκα μαζι τους,ειναι εντιμοι και ωραιοι τυποι..


ας κερδισει ο καλυτερος (L)

Υ.Γ Ο αισιόδοξος χαμογελάει για να ξεχάσει. Ο απαισιόδοξος ξεχνάει να χαμογελάσει.
 

DeletedUser21976

Καλησπερα σας,τι αναλυση να κανεις τωρα??
Τα πλανα οπως φαινεται δεν εχουν και ιδιαιτερη επιτυχια αλλα τα θερμα μου συγχαρητηρια και στις 2 φυλες γιατι τα εχουμε τσακισει τα βαρβαρα.
Δεν εχουν παρει ανασα τα κακομοιρα και εχουμε και οι 2 επιτυχιες σε αυτον τον τομεα.
Ας κυρηξουμε ολοι τον πολεμο στην γκρι φυλη να πανηγυριζουμε ολημερις .
Ουτε και εγω θελω να αρχισετε να γραφετε σε αυτο το θεμα για αλλους κοσμους και για το παρελθον,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.
Ας επικεντρωθουμε τι γινετε σε αυτον τον κοσμο και ας κερδισει αυτος που εχει το περισσοτερο κεφι και ενεργητικοτητα.
Καλη συνεχεια
 

DeletedUser

Συνεχομενη πιεση απο την μερια της cxc στην γκρι φυλη με αποτελεσμα οι αμυνες των δευτερων να λιγοστευουν.Εξυπνο επισης πλανο το χθεσινοβραδυνο,με τρενα σε παικτες των μαο για παραπλανηση ετσι ωστε να μην βαλουν αμυνες και κοψουν τα τρενα των cxc προς τους γκρι.

Βεβαια,οι μαο προλαβανε και βγαλανε καποιους αριστους γυρω απο την περιοχη του πλανου,και καταφεραν να κανουν καποια ρεκλαιμς.

Η γκρι φυλη πλεον χανει χωρια με σταθερο ρυθμο,και τα περιθωρια για αυτους στενευουν.
 

DeletedUser3040

Συνεχομενη πιεση απο την μερια της cxc στην γκρι φυλη με αποτελεσμα οι αμυνες των δευτερων να λιγοστευουν.Εξυπνο επισης πλανο το χθεσινοβραδυνο,με τρενα σε παικτες των μαο για παραπλανηση ετσι ωστε να μην βαλουν αμυνες και κοψουν τα τρενα των cxc προς τους γκρι.

Βεβαια,οι μαο προλαβανε και βγαλανε καποιους αριστους γυρω απο την περιοχη του πλανου,και καταφεραν να κανουν καποια ρεκλαιμς.

Η γκρι φυλη πλεον χανει χωρια με σταθερο ρυθμο,και τα περιθωρια για αυτους στενευουν.

εδω ειναι μαο και cxc.εσυ οταν ερθει η ωρα σου.παιζεις σε μια φυλη που στον τελευταιο κοσμο που συναντηθηκαμε δεν εχει και τις καλυτερες αναμνησεις.γιαυτο ηρεμησε.ανοιξε ενα ποστ και πιασε κουβεντα με τους νιωστε.ολο και κατι παραπανω θα εχετε να πειτε
 

DeletedUser27008

ooooooooooo ti sou eipe......ta misa na mou'lege


[aig]Προειδοποίηση
1.α. Greeklish
Στο forum απαγορεύονται τα Greeklish. Η τιμωρία για χρήστες που γράφουν με Greeklish είναι infraction 5 πόντων για κάθε μήνυμα η απάντηση σε Greeklish. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 4 μηνύματα ή απαντήσεις με Greeklish επέρχεται αυτόματα αποκλεισμός για 1 μήνα. Απαγορεύονται οι αιτήσεις υποστήριξης γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) και τέτοιες δεν θα απαντιούνται.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31929

ας πω και εγω την αποψη μου... χθες η μερα ειχε το πρωι πλανο των μαο στους σξσ και πλανο το βραδυ απο σξσ στους μαο... ενα εχω να πω εγω το διασκεδασα.. οι σξσ μας καναν ενα μεγαλο πλανο το πρωτο μεγαλο που δεχτηκαμε σε αυτον το κοσμο.. επιτελους νιωσαμε και μπηκαμε λιγο στον κοσμο των μαχων, ελπιζω να συνεχιστει αυτο... ειδαμε τους σξσ μετα το πλανο να παιρνουν χωρια σιγουρα εχουν τους λογους τους για να το κανουν αυτο και δεν μας πεφτει και λογος εμεις την δουλεια μας και αυτοι την δικη τους... ελπιζω να συνεχιστουν τα χτυπηματα και απο τις δυο πλευρες... μαο αεραααα
 

DeletedUser


Σχολιαζω εναν πολεμο που γινεται στον κοσμο που παιζω,και το κανω στο φορουμ που αφορα τον συγκεκριμενο κοσμο.Γι αυτο αν ζοριζεσαι,μην διαβαζεις αυτα που γραφω και μην απαντας.
Αντε βαλε κανα τρενο τωρα σε κανα βαρβαρο,μπας και παρεις κανα χωριο στην κ55.
 

DeletedUser

Το πλανο της ΜΑΟ δεν πηρε ουτε ενα χωριο.Το αντιστοιχο της CxC πηρε καποια χωρια τα οποια τα περισσοτερα εγιναν reclaim.Η ΜΑΟ παντως πηρε το απολυτο 0.Πιστευω οτι τα επομενα πλανα θα εμφανισουν την ποιοτικη διαφορα η οποια υπαρχει αναμεσα στις δυο φυλες.Πιστευω οτι η διαφορα δυναμικοτητας ειναι μεγαλη υπερ της CxC,χωρις να θελω να υποτιμησω την ΜΑΟ.
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
απλα μπραβο και στους 2
τα καλυτερα ερχοντε
 

DeletedUser28807

Συμπαθητικη αμυνα απο την μαο, αλλα ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μια φυλη η οποια για τον α ή β λογο (χωρις να ειναι δικο της το φταιξιμο) χτυπηθηκε μονο ακομα μια φορα πριν 1 μηνα. Δηλαδη στην ουσια ηταν γεματη αμυντικα. Δεν σημαινει οτι δεν επαιξαν σωστα,αλλα θα δειξει το ποσο και αν αντεξουν σε τετοιο ρυθμο!

Απο την αλλη η δικη μας αμυνα ηταν στην περιοχη που βαραν ανα 5-6 μερες εδω και εναν μηνα και μαλιστα την θεωρουν σπασμενη περιοχη ( :confused: ) .

Οπως και να χει τα καλυτερα ερχονται :axe:
 

DeletedUser28807

WtkYbbA.png
:clap:
 

DeletedUser18900

χωρίς να θέλω να πληγώσω περισσότερο τα maomao oug -ήταν δυνατή η σημερινή φάπα από την cxc- και καθώς αντιλαμβάνομαι τον πόνο τους,και συμπάσχω μαζί τους για την απώλεια τους θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες μας ότι...

σήμερον περί την μεσημβρίαν εκτελέστηκε πλάνο εναντίον της maomao oug και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο..
30+ χωρια συν κάποια βαρβαρα στον πυρήνα της κατά τα αλλα πολλά υποσχόμενης συμμάχου της άουτ!

θερμη παράκληση προς τα maomao oug, μην πετάτε τα μελόι σας, που χάνουν πάνω από 8 χωρια-dimensionx7- δεν υπάρχει λόγος.. θα τα πάρουμε εμείς όταν φτάσουμε στο rim σας!

ευχαριστούμε πολύ για την γενναιόδωρη προσφορα σας και υποσχόμαστε... καλή πυξίδα!:rip:
 

DeletedUser34214

χμμ αυτες οι φωτογραφιες ηταν μονο στο φορουμ μας αν δεν κανω λαθος. :hmmm:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28807

jasper εχεις δικιο ο ρουφιανος μας το εδωσε, οπως και ο ρουφιανος φταιει που τα χανεται με το κιλο.

Ειπαμε να κανουμε χαβαλε αλλα μερικοι ειστε και αργοστροφοι ρε φιλε.

http://prnt.sc/akl66k
 

DeletedUser33970

Jasper, εχω 3 ρουφιάνους, όχι 1. Μήν βαζετε να με ρωτανε για να μαθουνε.
 

DeletedUser34214

ναι δεν το σκεφτηκα αυτο :oops:
κανεις δεν ειπε οτι φταιει ο ρουφιανος που χανουμε χωρια :help
καλη συνεχεια
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή