πλανα και αεροπλανα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33693
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser21976

Καλησπερα σας και απο μενα,να πω και εγω τη γνωμη μου.
Λαθος μεγαλο να περνουν φωτογραφιες και να τις δημοσιευουν καποιοι εδω,αλλα απο την αλλη δεν ηταν προσβλητικου χαρακτηρα και πρεπει να σκεφτειτε οτι δεν ειναι ολοι οι παικτες καποιας μεγαλυτερης ηλικιας και ωριμοτητας.
Παιχνιδι ειναι και απο τη στιγμη που παιζουμε ουτε απο την μερια σας ειναι σωστο οι απειλες τυπου.....ξερετε τι δουλεια κανω και θα τα πουμε... εσυ μπερδευεις ενα παιχνιδι με την real life.
Δεν εισαι και ο αστυνομος μπεκας που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει,χαλαρωσε λιγο και εσυ και η παρεα σου και παιξτε το παιχνιδι,τοσο καιρο που ειμαστε πισω δεν ειδα να τσαντιζεστε.Πηγαινε τωρα να κλαις σε διαφορες υπηρεσιες να κυνηγησουν τα παιδακια που εβαλα την φωτο σου μπας και νοιωσεις πιο μαγκας.
Το ξαναλεω και σε εμας και σε εσας....ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ....
Αφηστε τα νομικα τερτιπια και παιξτε.
Καλη συνεχεια
 

DeletedUser

"γιατί ρε κουμπαράκι? μονο εσείς είστε παρεακι? εμείς τι θαρρείς πως είμαστε, συνονθύλευμα όπως η maomao oug?"

Αυτα που γραφεις,τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις;;
Υποθετω πως οχι,Οποτε συμβουλη,πριν πατησεις το μαγικο κουμπι "δημοσιευση",κανε μια αναγνωση αν αυτα που γραφεις βγαζουν ενα στοιχειωδες νοημα.
ΟΥΓΚ!
 

DeletedUser18900

βαλε την φωτογραφια σου εδω

να την βάλω εγώ? μονος μου?
αν όμως την έβαζε κάποιος με σκοπό να με τρολαρι απλά θα ζήταγα από την ΟΔ απλά να την κατεβάσει... όλα τα υπόλοιπα που λες όμως είναι άκυρα για τον απλό λόγο ότι η μοναδική δίωξη που μπορείς να ασκήσεις εναντίον του παίχτη είναι αυτή της προσβολής προσωπικότητας και αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στα Ελληνικά δικαστήρια... δεν υπάρχει ποινική ευθύνη από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική απώλεια εκ μέρους σου!

τώρα για τον o theodorsalonika? θέλω μονο να πω το εξής... προσωπικά πολύ θα ήθελα να ασχοληθείς ώστε να μάθω ποιος είσαι και να σε τραβήξω εγώ με μια αναφορά στην υπηρεσία σου... οι λόγοι πολλοί όπως καταλαβαίνεις.. αν πάλι όχι ρώτα τον δικηγόρο σου!


@AceQuad
δεν αξίζεις καν για να σου απαντήσω!
 

DeletedUser21976

θα παιξετε το παιχνιδακι τωρα να διασκεδασουμε ολοι μας η θα το κανουμε μεσανατολικο το θεμα?
ειπαμε ηταν λαθος αυτων που εβαλαν την φωτο σας εδω και λαθος δικο σας οι ψευτοαπειλες.
Χιουμορ ηθελαν να κανουν τα παιδια και κατα την γνωμη μου το παρατραβηξαν,και εσεις τωρα μεγαλα παιδια κανετε σαν παιδακια
 

DeletedUser21976

Ακριβως μιας και ζω σε χωρα που υπαρχουν κανονες και τηρουνται απο ολους ανεξαιρετως,η απειλη που εγραψες εδω θεωρειτε και ειναι χειροτερη απο την ανοησια καποιων πιτσιρικαδων,γιατι πολυ απλα εσυ εισαι δημοσιος υπαλληλος και ειναι αναρμοστο να το χρησιμοποιεις σαν απειλη προς εναν απλο πολιτη.
Συμφωνω πως εκανε βλακεια αυτος που εβαλε την φωτο αλλα εσυ μεγαλυτερη με την απειλη σου.
Τωρα για το αλλο που λες δεν σε καταλαβαινω,εγω για ποιο λογο να ποσταρω απειλη εδω? παιχνιδι παιζω και με αυτο ασχολουμαι,εαν θελω μπορω να ασχοληθω και με το θεμα που λες αλλα το θεωρω γελοιο να παιρνει τετοια εκταση.
Αναφαιρετο δικαιωμα σου βεβαια να κινησεις διαδικασιες αλλα εγω απλα το θεωρω γελοιο και ποταπο.
Δειξε ανωτεροτητα και παρτου ολα τα χωρια και θα ηρεμησεις.
 

DeletedUser21976

Για τριτη φορα το ξαναλεω εκανε λαθος αυτος που εβαλε την φωτο εδω,εγω δεν μπορω να ζητησω συγνωμη εκ μερους του,ας βγει ο ιδιος να το κανει.
Παμε παρακατω τωρα και ας παιξουμε το παιχνιδακι να περασουμε καλα,ανεβηκε η αδρεναλινη με το πλανο και απεκτησε λιγο ενδιαφερον ο κοσμος,αντε παμε τωρα στο παιχνιδι.
Αρκετα πιστευω αναλωθηκαμε σε εκτος παιχνιδιου πραγματα.Περιμενουμε την απαντηση των ΜΑΟ,στο πλανο εννοω οχι στην στειρα συζητηση για το ποιος εβγαλε την φατσα ποιανου εδω μεσα
 

DeletedUser18900

ψευτοαπειλες ε ? ποσταρισε κι εσυ μια μπορεις ........... και οσο αφορα το παιδακια η αμυνα στην αλητεια δεν εχει ηλικια
και θα επρεπε να το ξερεις εσυ μιας και δεν ζεις καπου που ο καθενας λεει η κανει οτι θελει αλλα ακουει και υπακουει κανονες

η ψευτοαπειλές προφανώς είναι του μπασκίνα! δεν τρέχει τίποτα όμως από βδομάδα που θα σκάσει η αναφορά στην υπηρεσία του για ανάρμοστη συμπεριφορά και λύπες παραβάσεις του Κώδικα Δεοντολογίας του Αστυνομικού και συμπεριφοράς!

για τα υπόλοιπα εσύ μπορεί να προσβλήθηκες ok! ακόλουθα την νομική οδό εφόσον το επιθυμείς -γνώμη μου είναι ότι δεν θα βγάλεις τίποτα- και πες μασ κατι σχετικά με το σημερινό αποτέλεσμα του πολεμου... εδώ μιλάμε για αυτό όχι επειδή εσύ θίχτηκες, και πόσο!

αν πάλι ψάχνεις να βρείς μια καλή δικαιολογία για να αποχωρήσετε γλιτώνοντας τις φάπες που θα ακολουθήσουν σε ενημερώνω ότι δεν μας χαλάει... βαρβαρα σας τα παίρνουμε έτσι και αλλιώς!

[aig]10 Πόντοι για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18900

αδερφε εισαι εκτος
το μπασκινας δεν ξερω τι σημαινει προσωπικα ..απο εσενα περιμενω να ποσταρεις φωτο μου .. η την δικια σου ....... αλλιως μπορεις να σταμτησεις
σε ορους παιχνιδιου δεν θα χαλαστουμε ποτε σε ορους πραγματικη ζωης ομως να εισαι σιγουρος ..... δεν ξερω ποιος ειαι τι εισαι ενω χωρις να το επιδιωξω εγω εσυ το ξερεις και αυτο ειναι ενα θεμα .παντα θα ειναι ..........
οσο αφορα το παιχνιδι μπορεις να λες οτι θες λοιπον αλλα αυτο δεν σου δινει κανεναν αλλο δικαιωμα
και δεν εχω καμια δικαιολογια για τπτ .εσυ ψαχνεις να βρεις . ποσταρισε την φωτο μου η την δικια σου αλλιως παιξε ααπλα στο παιχνιδι και μην ασχολησε με εδω ......... και οσο αφορα το αποτελεσμα του πολεμου σου .ειλικρινα αυτη τη στιγμη ειναι το τελευταιο που μ ενδιαφερει

εγώ είμαι έκτος? τι λες? διάβασε τα παραπάνω post sou σε παρακαλώ πάλι!
έχεις μπερδευτεί φιλε μου... ηρέμησε και συνειδητοποίησε σε ποιον, ποιους, θα απαντάς στα εκάστοτε post σου...
δεν ξέρω ποιος είσαι και δεν με ενδιαφέρει να μάθω!
με ενδιαφέρει όμως να μάθω ποιος είναι o theodorsalonika? και θα το μάθω για να ακολουθήσω και εγώ με την σειρά μου τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον του!

εγώ γιατί να βάλω την φωτό σου στο external?
γιατί να βάλω την δικια μου?
εσύ ζήτησες κάτι τέτοιο.. εγώ απλά είπα ότι ακόμα και αν την έβαζε κάποιος για να με τρολαρι όπως έγινε με εσένα απλά θα ζήταγα από την ΟΔ να την κατεβάσει!
άμα θες να με δεις στο fb έχω πολλές φωτό!

τώρα από που και ως που να σταματήσω? ενόχλησε που δεν πιάνει εδώ το μπούλινγκ που εξαπολύσατε απειλώντας με διώξεις και με προσωπική μάλιστα συμβολή σε δίωξη από τον φίλο σου τον μπατσακο?

σε πληροφορώ λοιπόν πως δεν έχουμε να φοβηθούμε για κάτι.. κάντε ότι θεωρείτε ότι δικαιούστε από τον νομο...

από την αλλη όμως, έχω και εγώ κάθε νόμιμο δικαίωμα να καταθέσω αναφορά στο φιλαράκι σου για ανάρμοστη συμπεριφορά και παράβαση του κώδικα δεοντολογίας!

και για να τελειώνουμε.. το θέμα εδώ είναι για τον πόλεμο cxc ως maomao τα δικά σου προσωπικά προβληματάκια ουδόλως μας απασχολούν!
πες μας λοιπόν αν θα κάτσεις να φας τις φάπες που έρχονται η θα την κάνεις για τον 39! τον προλαβαίνεις με λίγο πουσάρισμα prem!

μην μας ζαλίζεις άλλο με την και καλά θιγμένη αξιοπρέπεια σου... τραβα όπου είπες ότι θα πας!
 

DeletedUser18900

προτιμώ να στελνω noble... :axe:
αν με θες τόσο πολύ, (L) στείλε στον τουρλουμπούκι και αυτός θα μου διαβιβάσει τα pm σου με ταχυδρομικό περιστέρι η με το Pony Express :help

επαναλαμβάνω.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ 37! είμαι μέλος της cxc και μάλιστα φανατικό! :mad:
το ότι δεν παίζω στον 37 για όσους πεταχτούν να πουν την μπαρούφα τους ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να είμαι στο external... οποιος έχει πρόβλημα παρακαλώ πολύ να απευθυνθεί στον αρμόδιο μοντ!:help
 

DeletedUser18900

άντε τραβα κανε μήνυση και μην μας σκοτίζεις άλλο!
εκτος ότι μας κούρασες με τις κλάψες σου είσαι και of topik!

να σε ενημερώσω πάντως ότι για Συκοφαντική δυσφήμηση -παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου- δεν έχουμε καθόσον ήταν σε δημοσια ανάρτηση το video.. το πολύ πολύ να πληρώσει κάτι ψιλά σαν αποζημίωση που δεν θα καλύπτουν ούτε την αμοιβή του δικηγόρου! και αυτά μετά από καμια οχταετία... του έκανες τα μούτρα κρέας τώρα...

άντε ρε καλές μηνύσεις-αγωγές και δικες από εδώ και μπρός:clap:

υγ.μην ξεχάσεις να μας πεις το αποτέλεσμα


https://www.youtube.com/watch?v=JDQe08lmmDo
από φωνή πάντως....... ξέρετε τώρα μην το πω:ban:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18900

ναι more με την παρτη σου θα ασχολούμαι..
είχε το video @ Copyright? τι σου πείρε πνευματικά δικαιώματα? xaxaxaxa καλά.. ok μέτρα από τώρα τα εκατομμύρια που θα πάρεις αστείε!

με παροτρύνεις να κάνω τυχόν παράνομη πράξη?
η θαρρείς ότι αν ήθελα δεν θα το έκανα?
σιγά μην στεναχωρηθώ για τα 200e πρόστιμο που τυχόν φάω!
άσε ρε γατάκι τελειωμένο τραβα να κρυφτείς γιατί έρχονται δύσκολα βραδια στον 37!

τραβα στο πολιτική και προπαγάνδα.. άνοιξε ένα θέμα και πες μας εκεί τον πόνο σου, και το τι θα μας κανεις!

εδώ μιλάμε για τον πόλεμο της νουμπο-φυλής σου με την cxc!

πότε θα το καταλάβεις επιτέλους γατάκι?

έχεις καταντήσει η κλάψω... τέτοια του gr!
 

DeletedUser18900

εξακολουθείς να με ωθείς σε τυχόν παράνομη πράξη!
δεν κάνω ποτε ότι θέλουν οι άλλοι πόσο μάλλον ένας αστείος σαν εσένα!
ούτε που το κοίταξα, αλλα ότι και να λέει πρέπει να ξέρεις ότι οποιοδήποτε διοικητικό πρόστιμο μπορεί να ακυρωθεί από τα διοικητικά δικαστήρια... το ότι εσύ μπορεί να κανεις μήνυση η αγωγή δεν σημαίνει και ότι ο άλλος θα καταδικαστεί.. ακόμα και εν γίνει υπάρχουν και τα δευτεροβάθμια δικαστήρια! οποτε άσε τις αρλούμπες για τα φιλαράκια σου που τρώνε το σανο σου!

έχω δικηγόρο για αυτά μικρέ μου φιλε! και αν κάποτε χρειαζόμουν σίγουρα δεν θα ήσουν εσύ κλαψοδικη...
τραβα να τώρα να κοιμηθείς, ονειρέψου μεγάλες δικες, και τα εκατομμύρια που θα κερδίσεις! xaxaxaxa


κάτι για τα 30+ χωρια που έχασες έχεις να μας πεις στρατηλάτη μου?

ξέχασα... εσύ ελλιπές!!! και με το που επέστρεψες -αφού τελειωσαν τα σπαθάκια- είπες να ασχοληθείς με το external μπας και τραβήξεις εδώ τα βλέμματα...:noob:
 

DeletedUser33970

Eπειδή πήγε μακριά η συζήτηση, ας μπούνε τα στατιστικά του πλάνου και ας μείνει εκεί η συζήτηση. Μάλλον το πρώτο επιτυχημένο πλάνο μιας εκ των 3 μεγάλων φυλών. Περιμένουμε να δούμε απάντηση απο ΜΑΟΜΑΟ. Οί OUT Καθαρίζουν σιγα-σιγα και τους ΝΙΩΣΤΕ, οπότε σύντομα οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

Πλευρά 1:
Φυλές: CxC, CxC., NAP
Πλευρά 2:
Φυλές: MAOMAO, ΜΑΟMAO, ΜΑΟΜΑΟ

Timeframe: 25/03/2016 00:00:00προς28/03/2016 08:24:42

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 43
Πλευρά 2: 17
Διαφορά: 26

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 251,693
Πλευρά 2: 57,319
Διαφορά: 194,374

chart
 

DeletedUser2088

Κλείδωσε.

[aig]Με αίτημα του δημιουργού τοι θέμα κλείδωσε,
άνοιγμα παρομοίου θέματος θα έχει την ίδια τύχη.

@Mess With The Best... ένα μήνα εκτός φόρουμ για παράβαση των κανόνων ...
3.α.
3.δ
5.
5.α
και 10[/aig]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή