Υπαρχει καποια αμφισβητηση στην κινηση να καθαρισουν χωρια απο την ηπειρο τα οποια θα μπορουσαν να δωσουν για 20 πρεμ οι νουμπαδες στην μαο ρε σωτηρη;
Επισης οσο εμεις εξαπολυαμε το πλανο που λες στην tdr , η μαο εξαπελυε πλανο σε partaca kizascy με απολογισμο 0 ολοκληρα χωρια.
δε τους κραζουμε, οτι μπορει ο καθε ενας
Και ενω τα φωτα της δημοσιοτητας εχουν πεσει πανω στη φυλη ΜΑΟΜΑΟ,οι φυλες cxc-nap εξαπελυσαν ενα καταιγιστικο πλανο στην διεκδικητρια φυλη της κ54 TDR(+ ακαδημιες).Τα outsiders(TDR) δεν καταφεραν να αντιμετωπισουν το πλανο μιας και με το ζορι και οι 3 φυλες μαζι πιανανε τους 1μ ποντους και ετσι η κ54 επαψε πια να ειναι μια διεκδικουμενη ηπειρος.
Συγχαρητηρια! :clap:
Υ.Γ.OUT ειμαι,οποτε μην γραψετε για μαο,κανεις δεν τα διαβασει![]()
Απο οτι φαινεται,ειναι καλοι στο να σας μιμουνται![]()
εεε εγω σε σενα μιλαω... δεν βλεπεις;;; η βαζεις κανα ρομποτ να στα διαβαζει να τα ακους;;; δεν ξερω εσεις εκει στην CxC ειστε της τεχνολογιας απο οτι φαινεται και σας αρεσουν τα ροΜΠΟΤακια... μποοοοτακιααααα...τωρα δεν ξερω μπορει να σας αρεσουν και τα τακουνια...μονο μην το μαθουν οι ΜΑΟΜΑΟ και διαλυθουν...χαχαχαχαχα νουμερα
σου κοπηκε η λιαλια ανακατωστρα μου;;; που πηγαν οι εκθεσεις και ο ερισμος σου ο ατελειωτος;;;
Το οτι παιζει καποιος παρανομα ειναι και εις γνωση του οτι θα τιμωρηθει γιατο υπαρχει και η ομαδα διαχειρισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις φαει σκαλωμα και παιρνεις τον ρολο αλλων.. αν θες να γινεις διαχειριστης κανε μια αιτηση...
Επισεις δεν χαρακτηριζεται μια ολοκληρη φυλη για καποιους που παρανομουνε, τα μπαν πεσανε μαζικα σε πολλους κοσμους και πολλες φυλες και θα πεφτουνε σνεχεια ..οσοι δεν εχουν μυαλο εχουν μπαν τοσο απλα.. ειναι ακυρη η προπαγανδα σου ...
Με οποιονδηποτε τα πινω, δεν εχω να μοιρασω τιποτα αλλο με κανεναν εντος παιχνιδιου και τους ορους αυτου .. ο παιζων χανει και ο πινων μεθα και το αντιστροφο..λογικο και ψυχραιμο σε βρισκω...ειναι νωρις ακομα ε;;; χαχαχαχαχα σε κερασανε και εσενα κανα τσιπουρο οι ΜΑΟ και χαλαρωσες βλεπω... μπαααα δεν εχω χρονο καλα καλα για το παιχνιδι για διαχειρηση θα βρω;;; αν και οι γνωσεις μου σιγουρα θα ηταν πολυτιμες)) δεν ειμαι εδω να κανω το αφεντικο κανενος Δημητρη ουτε να δειξω κατι,απλα προσπαθω να μου μαθετε να παιξω γιατι μαλλον εχετε βελτιωθει παρα πολυ οπως λετε και οι παιχταραδες σου δεν ξερουν που τους πανε τα 4 και ποιος παιζει σε αυτον τον λογαριασμο... ο λογος μου ειναι χιουμοριστικος και ειρωνικος οπως παντα...αν αυτο οδηγει και σε προπαγανδα...χμμμμ τοτε ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου...η απλα οποιος εχει την μυγα μηγιαζετε...
αααααντε καλες μαχες να εχουυυυμε
Οταν επαναλαμβανεσαι στα ιδια και στα ιδια σε πολλα ποστ δεν ειναι χιουμορ ειναι προπαγανδα, προσπαθεις να κερδισεις εντυπωσεις στοχευμενα με λαθος επιχειρηματα ενω γνωριζεις οτι ολοι οι ελληνικοι σερβερ καιγοντε στα μπαν...
Αν θες να μαθεις να παιζεις ακολουθα τον οδηγο του παιχνιδιου , υπαρχει και το wiki
Μεινε οπως εισαι μην αλαζεις τιποτα..!
απορω ωρες ωρες με τι θρασος βγαινουν μελη και γραφουν απο την cxc...15 μπαν και ενας θεος ξερει ποσοι ακομα ειναι ρομποκοπ!!!
Ενεργω οπως ενεργουν οι συνομιλητες μου... αν αυτοι ειναι εμονικοι με το οτι οι ΜΑΟ εινα ασχετοι και μπεκρουλιακες,τοτε εγω ειμαι εμονικος στο οτι βαζετε ****ακια που ειναι το προβλημα;;; το thread το διαβασες;;; κοιταξε να δεις επειδη επαναλαμβανεσε στην λεξη προπαγανδα, επειδη εσυ μπορει να λειτουργεις ετσι και να χρησιμοποιεις το εξτερναλ σαν προπαγανδα δεν παει να πει οτι το κανουμε ολοι αυτο...(το απεδειξαν μαλιστα και οι OP-του ποστ με τις γελοιοτητες που γραφανε)...αν προσπαθουσα να κερδισω εντυπωσεις εδω περα σε ανθρωπους πισω απο οθονες τυφλα να ειχε ο εξω κοσμος...χααχαχαχαχα
για στειλε κανα λινκ να θυμηθουμε τιποτα... :help
- - - Eνημερώθηκε - - -
σταθη σε παρακαλω...εδω περα μιλαω με τον <<θρυλο>> των φυλετικων μαχων... :noob: :grrr2:![]()
@AceQuad
απανταω σε σενα και οχι στα αλλα τα κουλουρια επειδη σε ξερω.
Εμεις χτυπησαμε με πλανο αλλου και πηραμε βαρβαρα γιατι υπαρχει λογος. Οι μαο χτυπησανε βαρβαρα επειδη μονο αυτο μπορουσανε να κανουνε, δε σηκωνει και πολυ κουβεντα
ενταξει τωρα μιλησε ο δημητρης αν θυμαμε καλα το ονομασου...μιλησε η βουβουζελα να υποστυριξει τον τουρλουμπουκι!!!πλακα μας κανεις τωρα ετσι???ολοι ξερουν μην μας περνας για ****υς...την ειδατε ολοι παιχταραδες αλλα τα ****ακια ****ακια!!!βουβουζελα μην υποστυριζεις αλλους χαλαρωσε στομα εχουν!!!χρονια ειμαστε εδω μεσα δεν ειμαστε καινουργιοι!!!οποτε κατσε και πες τα αυτα σε κανενα καινουργιο!!!
Κατσε ρε συ Πανο(αν θυμαμαι καλα) οταν δηλαδη εσεις σαν cxc παιρνετε βαρβαρα υπαρχει λογος,και οταν παιρνουνε οι μαο,ειναι νουμπαδες,αχρηστοι κλπ κλπ;
Ενταξει ειστε δυνατη φυλη,αλλα δεν ειστε και θεοι,χαλαρωστε.Οπως λεει και ο αρχηγος σου,ειναι ενα πολεμικο παιχνιδι που απαιτει στρατηγικη.Οποτε δεν γινεται οταν εσεις κανετε τα ιδια να το ονομαζετε στρατηγικη και οταν το κανουν οι αντιπαλοι σας να το κραζετε.Ας ειμαστε και καπου αντικειμενικοι.
Οσο για το πλανο των μαο,ενημερωθηκα οτι ηταν πλανο χωρις αριστους(δεν ειδα αναφορες αριστων,αν κανω λαθος,τοτε με εχουν παραπληροφορησει)και μονο με νουκς.Και απο τις αναφορες που ειδα,πιασανε τοπο οι ξεμπαρκες νουκς και φαγανε αρκετες μοναδες.
Υ.Γ.Προσπαθω να μιλαω παντα αντικειμενικα και χωρις να θελω να προσβαλλω,παρακαλω οσοι απευθυνεστε σε μενα τουλαχιστον,αν θελετε να λαμβανετε απαντησεις να μιλατε οπως μιλαω και γω(πχ ex.con.)