οδεύοντας προς το τέλος του k36

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser16890
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser16890

Σήμερα η οικογένεια λόκα στρατολογεί την nes μετά από συμφωνία του αρχηγού τις nes με τον έναν εν των δυο δουκών της λόκα τον κροκάλα
Ενώ υπήρχε η συμφωνία να μη στρατολογήσουμε nes με dnd καθώς 15 μαρτίου θα πηγαίναμε σε πόλεμο με dnd κάτι το οποιο δεν μπορώ να τηρήσω

Από την στιγμή που η nes γίνετε λόκα παύουν όλες οι επιθετικές ενέργειες εναντίων της
Το μονο που μπορώ να τήρησω από την συμφωνία με dnd είναι να μη πάρουμε χωρια στην 55 και να δώσω τον χρόνο να ετοιμαστεί για τον τελικό πόλεμο όπως το είχαμε συμφωνήσει 15 μαρτίου ..
Για τις επόμενες 24 ώρες δεν θα υπάρχει καμια βοήθεια στην πρώην nes καθώς αφήνουμε την dnd να ολοκληρώσει το πλάνο της απέναντι στην πρώην nes

Οποια δήποτε εχθροπραξία γίνει από δευτερα στην κυρια λόκα η στις ακαδημίες τις θα μπούμε κατευθείαν στον πόλεμο

Καλές μάχες να έχουμε
 

DeletedUser15970

Εγω απλα θα πω ενα μεγαλο μπραβο στους Λοκα. Το επαιξε πολυ ωραια. Στρατολογησε τη 54 τη 44 και τωρα τη 45. Γιατι δεν μας στρατολογειτε και εμας ωρε κοπελια να τελειωνουμε τον 36. Ετσι οπως τα κανατε, μονο φυλετικες μαχες δεν λεγονται. Τελοσπαντων, εγω δν ειμαι και κανας ειδικος αρα... Υπαρχουν και αλλοι να τα κρινουν αυτα που γινονται τις τελευταιες μερες. Καλο σας βραδυ

:clap:
 

DeletedUser22409

Ωραια Μπραβο!!

Μετα λετε την dnd Αναξιοπιστη..

Εγω ξερω οτι πρωτα μιλανε οι αρχηγοι και μετα γινεται οπιαδειποτε ανακοινωση!!
Χθες που Μιλησε Ο Δουκας μας με τον Κυθνο του κανε τον Κινεζο .

Οσο για το 24ωρο πουμας σφηνει για να ολοκληρωσουμε το πλανο απλα μας κοροιδευτε.
τα περισσοτερα επιθετικα θελουν 2 μερες για να φτασουν στην νες.



Οπως και να εχει εμεις εδω ειμαστε και θα το παλεψουμε.


Καλες μαχες ΛΑΜΟΓΙΑ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Χαχαχαχαχαχα καλες πυξιδες Ντιντιδες σας χρειαζοταν ενα ΝΕΟ καλο μαθημα γιατι παλι πηγατε να σηκωσετε κεφαλι μετα τις αγκαλιτσες που κανατε στον κ32 και εχετε και μουτρα και γράφεται .
Οι εκπληξεις θα συνεχιστουν ...

Κροκαλα ζουμε για να σε ακουμε .
 

DeletedUser33711

Το παιχνιδι ετσι ειναι , απλα οταν δεν μπορεις να τηρησεις μια συμφωνια στο ελαχιστο τουλαχιστον ας μην την κανεις. Ηταν που δεν θελατε το ρουφιανακι και τον μητσο στη λοκα :hmmm: , απο κει και περα γνωριζατε οτι στο 1 v 1 με τη DnD ελπιδα δεν ειχατε οποτε το φερατε στα μετρα σας τουλαχιστον. Well Played. Περισσοτερο απο ολα μαρεσει ο τιτλος, χαχα.


[video=youtube;aNa3Co83_gk]https://www.youtube.com/watch?v=aNa3Co83_gk[/video]



Αου Αου Αου
 

DeletedUser21068

Καλημέρα και απο εμένα , δεδομένων τον πραγμάτων να αναφέρω 2-3 πράγματα .

Ειμαί ο μόνος ισως που δεν ήθελε αυτη την στρατολόγιση της ΝΕΣ , ισως γιατι τα θεωρω παλτά πλέον μετά τα μπαν σταμάτησε το 40% τον ενεργων μελών και απο αυτους που δεν ειχαν φάει. Θα μπορουσαμε καλιστα να πραξουμε αλλίως απο το να τους πάρουμε μαζι μας ίσως μια Σ.Ε. θα ελεγα , αλλα ισως προτιμησαν αυτο για πολλους λογους.

Ισως το θέμα είναι , οτι ο πολεμος που ερχετε σε λιγες μέρες με μια φυλη στο ακουσμα των DnD. Η εν λόγω φυλη εχειδειξει πολλά στα χρονικά της στον .gr . Η λέξη λαμογία είναι ενα απο τα πρωτερηματά της αλλωστε οπως ολοι γνωρίζουν , αναξιοπηστια , θρασσος , κ.λ.π.

Θα ελεγα εν μέρη οτι αν δεν κάναμε εμεις αυτη την συμφωνια το ιδιο θα επρατε αμεσα η εν λογο φυλη με την ΝΕΣ θα επαιρνε οτι μπορουσα και μετα θα έκανε μια απο της γνωστες ενωσει που ξέρει , απλα την προλάβαμε ..
Οπότε μην ακουω απο την εν λογο φυλη του τυπου απαντησεις "Μετα λετε την dnd Αναξιοπιστη.."..
Είσαστε δεν περιμένουμε τώρα να σας μάθουμε.

Να αναφέρω ακομα κάτι σε κάτι που διαβασα πιο πάνω "Στρατολογησε τη 54 τη 44 " . Μην μπερδευστε την 44 στρατολογησαμε το 25% τηε ηπειρου , απο φυλη που ειχαμε απο την αρχη κοινο συμφερων , την DOOM και κάθε φυλη στην 44 την μαζέψαμε κανονικα και με τον νόμο .


Εγω προσωπικα σαν λογαριασμος Μανιασμένη Βουβουζέλα , μπηκα στον κόσμο αρχες Δεκεμβριου , σαν Δημήτρης που μερικοι με ξέρετε , με έβαλε η τότε δοιηκηση και μου το ζήτησε σαν χάρη για να είμαι έτοιμος γι αυτο τον πόλεμο , και αυτος είναι ο λόγος που μπουσταρίθηκε έτσι ο λογαριασμός μου μέχρι εδώ.

Με γνώμονα λοιπον το ιστορικό μου απεναντη στην ΔΝΔ το μόνο που ξέρω ειναι να μην μεπιστευομαι ούτε το πίσω μέρος μου σε αυτο το παιχνιδι , οποτε δεν εφερα ιδιετερη αντιστασή σε αυτη την ένωση με την ΝΕΣ οσο κι ' αν ή αρχες μου σαν ανθρωπος ηταν αντιθετες ! Διοτι γνωρίζω τον τροπο που αγωνίζεστε και εσεις χωρις ιθικους φραγμους , στελεχοντας μια φυλη με το πιο μαυρο ονομα στην ιστορια τον ελληνκων TW , εν ολιγης παιρνετε παντα κόσμο πατοντας επι πτωμάτων ! Κατα την γνώμη μου ΠΑΝΤΑ !

Αυτα στον κοσμος 36 τελειωσανε θελω να πιστευω και αν όχι θα το διξει το μελλον πως τα πάτε με τα μαγικά σας κόλπα..


Όπως και αν έχει λοιπον εβελπιστω σε έναν καλό πόλεμο , οποιος και να είναι ο νικτητης του κ.36 να ειναι με την ΑΞΙΑ του, με παικτική εικανότητα και οχι σε λαμογίες και εξεφτελίσμους του ανθρώπινου είδους , γιατι κακά τα ψέματα μερικοι ανθρωποι έχουν αποδείξει οτι σε ενα εικονικό παιχνιδι μπορουν να βγάζουν τον χαρακτήρα που δεν μπορουν ή δεν τους παίρνει στην πραγματική ζώη.

Καλές μάχες απο εμένα και η καλύτερη φυλή ας κερδίσει.
 

DeletedUser22409

Ναι Οκ Οτι πεις..

Πριν μερικες μερες μας παρακαλουσαν να μπουμε συμαχια και να σας χτυπησουμε..τα μυνηματα στο σκαιπ και το παιχνιδι υπαρχουν.
Αν ειμαστε λαμογια θα το καναμε.

Σε οσους κοσμους εχουμε παιξει κραταμε τις συμαχιες και τις συμφωνιες οπως και τις προθεσμιες που βαζουμε.

Τωρα αν καποιες φυλες ειναι πικραμενες και προσπαθουν την δικια τους αδυναμια να την φορτωσουν αλλου λεγωντας μας καναν λαμογια
δε φταιμε εμεις σ αυτο.

Αυτη η καρμελιτσα του στιλ για να μη κανουν λαμογια αυτοι τους καναμε εμεις, σαν δικαιολογια καποτε πρεπει να σαταμτισει.
Εχετε παντελολια φορατε? Βγητε και παραδεκτητε Ναι τους στρατολαγισαμε γιατι ειναι δικαιωμα μας ,γιατι δεν ειχαμε τι να χτυπησουμε ,γιατι σας φοβομαστε και δεν μπορουμε να παιξουμε Ενας προσ Ενα.
Αλα οχι αυτο που λες.



Κατσε να θυμηθω? ποσες φυλες στρατολογισατε? παιξατε πολεμο? ποτε? Α ναι με τα βαρβαρα των μπαναρισμενων και καποιους πεθαμενους απο ντουμ..
Αφου θελετε να κλεισετε κοσμο με αγγκαλιτσα Οκ δικαιωμα σας, μεσα στο παιχνιδι ειναι.

ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ο Κοσμος εχει ματια και βλεπει.

Οσο για μας ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ

Καλες μαχες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser15970

Μπλα μπλα μπλα. Με αφορμη αυτα π εγραψε ο βουβουζελας να πω στους λοκα οτι δεν ειναι αναγκη να δικαιολογουνται για να καταφερουν να ζησουν καλα με τον εαυτο τους. Μιλατε για αναξιοπιστια , ρουφιανια, λαμογια της DND. Ε οχι κυριοι οτι και αν εκανε η DND σε προηγουμενους κοσμους εσεις απλα το κανατε 10 φορες χειροτερο. Ξεκινησαμε ενα πολυ ομορφο κοσμο, τον κατεστρεψαν τα μπαν και εσεις τωρα τον αποτελειωσατε. Μπραβο και εις ανωτερα. Και οσο για τον kythno, αν δεν μπορεις να τηρησεις μια συμφωνια σε ενα εικονικο παιχνιδι μονο και μονο για να βγεις νικητης, φοβαμαι να ξερω τι θα κανεις στο εξω κοσμο για να παρεις αυτα που θες.
 

DeletedUser22409

Από την στιγμή που η nes γίνετε λόκα παύουν όλες οι επιθετικές ενέργειες εναντίων της
Το μονο που μπορώ να τήρησω από την συμφωνία με dnd είναι να μη πάρουμε χωρια στην 55 και να δώσω τον χρόνο να ετοιμαστεί για τον τελικό πόλεμο όπως το είχαμε συμφωνήσει 15 μαρτίου ..
Για τις επόμενες 24 ώρες δεν θα υπάρχει καμια βοήθεια στην πρώην nes καθώς αφήνουμε την dnd να ολοκληρώσει το πλάνο της απέναντι στην πρώην nes

Οποια δήποτε εχθροπραξία γίνει από δευτερα στην κυρια λόκα η στις ακαδημίες τις θα μπούμε κατευθείαν στον πόλεμο

Καλές μάχες να έχουμε


Να ρωτησω τωρα εγω κατι ****?
Εχουμε 24 ωρες για να επιτεθουμε στους προιν νες. Στην ουσια να σκασουν καποιες επιθεσεις που ειναι στο δρομο και μας δινετε μεχρι 15/03 που ηταν η συμφωνια να οργνανωθουμε και καλα για να ειστε καλα με τον εαυτο σας..

καταλαβα σωστα?

Τωρα οι προην νες που ειναι λοκα θα πρεπει να κρατησουν το 24ωρο και να περιμενουν την 15/3 η θα μας χτυπανε και εμεις θα κοιταζουμε για να μη μπητε και εσεις στον πολεμο. πριν τις 15/3?

Κανω τη χαζη ερωτηση γιατι οι προην νες μας βαζουν επιθεσεις και για μετα το 24ωρο οχι πως εχουμε θεμα τοσο καιρο μ γαργαλουσαν αλλα τουλαχειστο απο εδω και περα ας αφησουμε την λαμογια και να παιξουμε ΙΣΑ..

Ρωταω γιατι φυσικα τα λοκακια δεν τολμισαν να μιιλησουν ντομπρα και σταρατα με τον Τεο.
απο εδω μαθαμε και εμεις τι σκοπευουν να κανουν . Δεν εχουμε καμια ενημερωση για προθεσμιες κτλ.

Περιμενω μια επισημη ντομπρα απαντηση . Αν βαλουμε σπαθακια μετα το 24ωρο οπως κανουν αυτοι ντου απο παντου?
Γιατι φυσικα κανεις δεν θα κατσει να τον χτυπανε χωρις αντιδραση :confused:
 

DeletedUser

Εγω εχω ενα πω ενα Καλες Μαχες και στης δυο φυλες και ας κερδισει οποιος το αξιζει (δεν παιζω πουθενα)

Μετα τα μπαν που φαγαμε σαν λοκα(οι 2 βασικοι αρχηγοι απο την πρωτη μερα(trouble-psy) αλλαξαν πολα πραγματα και πολες καταστασεις και εφτασε ο κοσμος εδω που εφτασε.
 

DeletedUser16890

όπως προ είπα θα αφήσουμε το πλάνο να εξελιχθεί κανονικά αν δεν σκάει σήμερα οποτε σκάει δεν θα αναμιχθούμε στον πόλεμο για ένα πλάνο που υπήρχε πριν στρατολογηθεί η nes

για όλα αυτά ήταν ενήμερος ο αρχηγός της δντ από μένα το τι θέλουν να κάνουν από προχθές που μιλήσαμε δεν κρύψαμε κάτι .. και εγώ κάποια πράγματα τα έμαθα πριν λίγες μέρες
 

DeletedUser33200

Σαν παρατηρητης του κ36 μπορω να πω πως αυτα που εκανε η dnd στον 24 δεν εχουν γινει ποτε στην ιστορια των φυλετικων και ειλικρινα δεν πιστευω πω; θα γινουν ξανα:p
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιλατε για ρουφιανια εσεις ρε παιδια:p
 

DeletedUser

H DnD δεν ειναι η φυλη που στον 32 στρατολογησε την α.κ.α στην 54,εκανε συμμαχια με ολη την 44,μονο και μονο για να χτυπησει τους ΜΑΟΜΑΟ,φυλη με την οποια ηταν συμμαχοι απο το σταρτ απ;

Αγορια,την ιδια τακτικη χρησιμοποιησατε για να κλεισετε τον κ32(και κανατε και ενωση μετα που μεινατε 2 φυλες).Οποτε μην το παιζετε αθωες γιατι δεν πειθετε.
 

DeletedUser34113

Nα συμπληρωσω οτι ΚΑΙ στον κ29 χτυπησε την συμμαχικη της φυλη και βγαινει και μιλαει για παντελονια το νουμπιδι των φυλετικων που δεν ξερει ουτε που ειναι το enter στο pc απλα της εδωσαν 2 σκριπτ και νομιζει οτι εμαθε φυλετικες .:grrr:Δεν υπαρχει κοσμος που δεν κανατε λαμογια ρε Σιμσιταδες.Ωρα για πυξιδες ,επιτελους βαρεθηκα να ειμαι κομπαρσος στο Sims καποιου αλλου.
 

DeletedUser15970

Aρα απο τα λεγομενα σας να υποθεσω οτι σας αρεσε το παιχνιδι της Dnd και κανετε τα ιδια απλα γιατι γουσταρετε dnd. Harrysuk μεινε να παιζεις sims που θα μιλησεις για την παιχτικη ικανοτητα των Dnd. Αν τα ειχατε μεγαλα και ξερατε να παιζετε δν θα γινοταν αυτο π εγινε. Υπερπαιχταραδες απο τα Jumbo
 

DeletedUser

Απο τα λεγομενα μας δεν πρεπει να υποθεσεις κατι.Πρεπει να καταλαβεις οτι τα παλικαρια τα οποια υπερασπιζεσαι(τεο και μπαντμανερ) εχουν κανει αυτα που εκανε η λοκα,10 κοσμους πριν!
Και σε επαναληψη σε καθε κοσμο που εμπαινε σαν φυλη.24 εκλεισε με λαμογια,32 με 3 ηπειρους να χτυπανε 1 και μετα ενωση(αυτο δεν κραζεις;;),και στον 29 απετυχε γιατι της κανανε οτι εκανε στον 24.

Η ιστορια επαναλαμβανεται λοιπον.
 

DeletedUser34113

Αν τα ειχατε μεγαλα Madness θα ειχατε φαει την Νες και δεν θα κλαιγατε τωρα .
Εσεις πριμειτ φυλη και η Νες ειναι παικτες που βρεθηκαν τυχαια στην ιδια ηπειρο ρε λαμογιο και σας εκαναν να τρεχεται να παρακαλατε απο την μια να τους σταρατολογησετε και απο την αλλη να παρακαλατε την Λοκα να τους χτυπησει και αυτη γιατι ειστε απλα ανικανοι να πολεμησετε .Πες μου ενα πολεμο που κανατε στα ισα και κερδισατε?Να σου πω εγω ΚΑΝΕΝΑΝ .Λαμογιά δεν ειναι αγορι μου να σου λεει μια φυλη θα σε χτυπησω αλλα να μην στο λεει να στο παιζει συμμαχος και τελικα να σε χτυπαει οπως κανατε εσεις ξεφτυλλισμενοι των φυλετικων .Η συμφωνια ηταν ξεκαθαρη τρωμε τους ντουμ και τρωτε τους Νες αν εσεις δεν μπορειται να τους φατε δεν θα κατσουμε εδω 10 χρονια .

Καλες πυξιδες
 

DeletedUser22409

H DnD δεν ειναι η φυλη που στον 32 στρατολογησε την α.κ.α στην 54,εκανε συμμαχια με ολη την 44,μονο και μονο για να χτυπησει τους ΜΑΟΜΑΟ,φυλη με την οποια ηταν συμμαχοι απο το σταρτ απ;

Αγορια,την ιδια τακτικη χρησιμοποιησατε για να κλεισετε τον κ32(και κανατε και ενωση μετα που μεινατε 2 φυλες).Οποτε μην το παιζετε αθωες γιατι δεν πειθετε.

Δεν στρατολογησε την ακα , την νικησε κανονικα σε πολεμο και καποιοι κιοτιδες σαν εσενα παρακαλουσαν να μπουν..

Ναι στρατολογισαμε καποιους παιχτες και εσυ μετα απο πολυ παρεκαλετο και κλαψα μπηκες σε μας, αφου ειχαν μπει καποιοι που ηταν αξιολογοι παιχτες.

Ειναι κακο αυτο;
Ολες οι φυλες στρατολογουν παιχτες απο την νικημενη φυλη για θυμησου 10 παιχτες στρατολογηθηκαν. Ειχε η Ακα 10 παιχτες μονο?

Δε φτανει αμπαλε που εκλεισες κοσμο με DnD και εσωσες το τωμαρι σου μιλας κι ολας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή