φυλες κ37

DeletedUser

Άντε να σου καλύψω αυτό το μικρό ιστορικό κενό πρωταθλητή !!!
(Απορώ δλδ πως σου ξέφυγε εσένα , παντογνώστη του κ26)
Όπως θα θυμάσαι ο λογαριασμός μου μπήκε βορειοδυτικά στην 44 ενώ η CxC μπήκε βορειοανατολικά !
Μάντεψε τσαμπιονάρα μου για ποιο λόγο μπήκα εκεί ;;;
Μήπως για να ξεσκεπαστεί η υπέρ συμμαχία out , lod , vvv εναντίον των CxC ; (+ μια δυο άλλες μικρότερες που δεν θυμάμαι )
Άρα μόνο αγκαλίτσες δεν μπήκαμε να παίξουμε !

δεν τα λες καλα.
Ο Σωτηρης ελεγε οτι θα παιξουμε μαζι σας. Την ιδια ωρα τα ιδια ελεγε και στις πρωην Φαπες λογω του οτι ειχαμε συνεργαστει κ20.
Οταν σε χτυπησαν ο Σωτηρης εψαχνε να σου βρει αμυνες και οταν τελικα δεν σψθηκε το χωριο τα σπασατε.
Το να μπουμε στη διαδικασια να απανταμε ο ενας στον αλλον 300 φορες γι αυτο το θεμα , δε θα οδηγησει καπου. Εγω περιγραφω το τι ειδα και ακουσα .

Φήμες λένε ότι ο πρωταθλητής κάνει εξάσκηση στους παίχτες της φυλής του για το πως να κόβουν τρένα τώρα που είναι νωρίς :rolf:

συγνωμμη που δεν εχουμε στρατολογησει την αφροκρεμα των φυλετικων .
Τι να κανουμε, τα παιδια εδω δεν εχει τυχει να ξαναδουν νουκ,αριστονουκ 8 επιθεσεις στο ιδιο σεκ με τη πρωτη καθε φορα (μιλαμε για μεγαλη τυχη ρε παιδι μου ....)
Επειδη θα δουν πρωτοφανη πραγματα , τους εχω βαλει σε προγραμμα ψυχολογικης υποστηριξης.

ΑΠο κει και περα, το να εχει η cxc παιχτη, που εχει τον ενα λογαριασμο του στη BANK, το δευτερο λογαριασμο του στην ΙΜΕ και να ειναι γνωστο οτι ειναι cxc παιχτης . Ε μονο ντροπη το λες.
Ποσο χαμηλα να πεσει μια τετοια φυλη να χρησιμοποιει παιχτη με 2πλο λογαριασμο απο τωρα για να κατασκοπευσει τις νουμποφυλες μας ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18255

ΑΠο κει και περα, το να εχει η cxc παιχτη, που εχει τον ενα λογαριασμο του στη BANK, το δευτερο λογαριασμο του στην ΙΜΕ και να ειναι γνωστο οτι ειναι cxc παιχτης . Ε μονο ντροπη το λες.
Ποσο χαμηλα να πεσει μια τετοια φυλη να χρησιμοποιει παιχτη με 2πλο λογαριασμο απο τωρα για να κατασκοπευσει τις νουμποφυλες μας ?

Ειναι πολυ δυσκολο πιστευεις να μαθει καποιος κατι για τη φυλη σου ανεξαρτητα ταμπελας οπως προανεφερες για τη cxc απο τη στιγμη που εχεις στρατολογησει οτι κινειται στο χαρτη :doh: ;
 

DeletedUser

Ειναι πολυ δυσκολο πιστευεις να μαθει καποιος κατι για τη φυλη σου ανεξαρτητα ταμπελας οπως προανεφερες για τη cxc απο τη στιγμη που εχεις στρατολογησει οτι κινειται στο χαρτη :doh: ;

προφανως και οχι, αλλα δε καταλαβαινω που κολαει αυτο. Η περιπτωση που αναφερω ειναι συγκεκριμενη και δεν εχει να κανει με τις αποκαλυψεις σου για τα φροντηστηρια . χαχαχα
 

DeletedUser

Α, έγραψες κι εδώ; τώρα το είδα. Sorry σε παρεξήγησα.

Ο τύπος είναι original QQ και μην του λέτε πολλά γιατί θα τους μαζέψει και RIP όλοι σας :p

Επρεπε να σε κανουμε εσωτερικο με το που μπηκες σε εμας παικταρα Αλλα δεν καταλαβαινω αφου μας θεωρείς κοκο, οπως εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου γιατι μπηκες να παιξεις με τους κοκο ?
Μια ζωη φλωρος, γλυψε τωρα στο εξωτερικο για να μπεις σε καμια φυλη της προκοπης γιατι μετα απο τετοιο παρεθλον αν σε ανεχτει κανενας εμενα να μου γραψεις ...εδω.


[aig]10 πόντοι και 3 εβδομάδες εκτός, για,
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλα σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι.


By aigoakiros[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34113

ενω εσυ που μας λες το ζωδιο σου καλυτερος εισαι!
Pινόκερως ηθελε να γραψει αλλα μπερδευτηκε .Ευτυχως θυμηθηκε μετα απο ενα μιση χρονο και 96 δημοσιευσεις να μπαναρει τον Χασίστας Φουντικός για απαραδεκτο ονομα.
 

DeletedUser27572

χαχαχαχα τοσο καιρο με εκραζε ειχε γραψει τα παντα κατα μου ακομα επημαινει πως εχω χρονια να παρω 2 χωριο και τον κανατε ban τωρα που ταυτιαξα με αλβανιδα πρως τερψη οσων με λεγαν χρυσαυγητη, μπηκα στην φυλη του και αποφασησα να παιξω μαζι του? ακομα ενα σκανδαλο κατα φυλης μου που της κοβετε την 2 καλυτερη πηγη προπαγανδας μετα απο μενα, ετσι τα σκανδαλα κατα του gkratsiani σε καθε κοσμο συνεχιζοντε... παντως εγω πηστευω οτι οσο και να συνεχησετε να πολεματε αμεσα η εμεσα τον gkratsiani τον κανετε ποιο δυνατο τωρα πιζμωσα βλεπω την φυλη μου να κερδηζει τον κοσμο και να γραφει η ιστορια ξανα πως ειστε ολλοι σας γατια!

[mad]

Πάρε εσύ τώρα 2 μήνες εκτός για ρατσισμό και τα λέμε ξανά με το νέο έτος.

[/mad]
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Το κείμενό σου μου θυμησε κάτι που έλεγε ή γιαγιά μου... Την ρωτούσα.. Αποστολία ποτέ θα φτιάξει ψωμί και μου έλεγε Θωμά θα ζμωσω το πρωί... Αυτό δεν είναι σχόλιο για την ορθογραφία δεν έχω πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη ούτε τα σχολίασω απλά είχα χρόνια να ακούσω αυτή την λέξη και έκανα ένα ωραίο συνειρμο...
 

DeletedUser32579

Και ακόμα δεν αρχήσανε οι πρώτες επιθέσεις ρε παιδάκι μου, φαντάσου τι έχει να γίνει στα πρώτα σπαθάκια...
 

DeletedUser31309

[aig]Χασίστας Φουντικός
μόνιμο για απαράδεκτο όνομα,[/aig]

καλα μετα απο 2 χρονια καταλαβες οτι εχει απαραδεκτο ονομα?:hmmm:
αληθεια τωρα? χαχαχαχαχα μιλαμε δεν παιζεστε με τιποτα...

στον αλλον εριξε μπαν και τον εβγαλε και ρατσιστη...χαχαχα:doh:

Θωμααααααααα...που εισαι τρελα? παλι βλεπω ξεκινησες τα ποσταρισματα ειναι αρχη γι αυτο ε?

ααα...σορρυ λαθως μπερδευτηκα προσπαθεις να φανεις γιατι εισαι εκτος φυλης ακομη μηπως σε μαζεψουν στην cxc που ειναι και το κολληταρι σου ο κουβατσος...εννοω η πουλημενη αυτη <<ΚΥΡΙΑ>> οπως τον ξερουμε απο τον 28...:D


[aig]10 Πόντοι για 6. Διάλογος για Παράβαση των Κανονισμών του Παιχνιδιού


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2769

Ρε κατστε να αρχησει πρωτα ο κοσμος και μετα τρωγεστε στην πραξη οχι στα λογια...
 

DeletedUser28807

Και τωρα που αρχισε ο κοσμος ας φαγωθουμε και λιγο!

Περασαν 36 μερες θα μπορουσα να περιμενω μεχρι αυριο να γινουν 37 αλλα δεν θα το κανω.

Ας δουμε τι εχουμε ως τωρα λοιπον μπας και ξυπνησετε λιγο γιατι κοσμος χωρις εξτερναλ χωριο χωρις τσεκουρια :axe:

Στην 45 λοιπον εχουμε τον "Πολεμο της Αγορας" οπως θα τον αποκαλουμε , star vs out, out vs star, οι μισοι μπηκαν να αγορασουν μπουσταρισμενα χωρια και νομπλ στην ληξη της προστασιας, οι αλλοι μπηκαν να πουλησουν ή τουλαχιστον ετσι μας ειπαν οταν δεχθηκαν τα πρωτα νομπλ :hmmm: , τους πιστευουμε ομως; death dealers και godf4ther στην 25αδα δειχνουν να προσπαθουν, και φημες λενε οτι περιμενουν και τον stratosps7 να μπει στο ριμ για να τους ενισχυσει , τι καταληξη θα εχει αραγε η 45?


Κατεβαινοντας στην 55 βλεπουμε την μαομαο να εχει μεινε πλεον μονη μετα απο εναν σταρτ απ πολεμο που με την ιμε που αν εχω προσεξει καλα μετονομαστηκε σε b2b(?) ευκολη ηπειρος για την μαομαο; :confused:

Συνεχιζοντας τον δεξιοστροφο κυκλο μας φτανουμε στην 54. Εκει δεν εχουμε πολεμο, εχουμε μερικους αναρχικους και κουκουλοφορους να..φαρμαρουν τραπεζες. Μια συμμαχια η οποια περιλαμβανει bank1 bank2 bank3 bank4 eurobank alphabank και προσφατα και την τραπεζα σπερματος. Ο αγαπημενος πρωταθλητης σε ρολο CEO να προσπαθει να..."οργανωσει ενα ματσο φαρμες" οπως ειπε και ο ιδιος (σε μεγαλη εκτιμηση εχει το υλικο του) χωρις ιδιαιτερη επιτυχια. :rip: CxC μονο

Και τελος η 44 , μια τελειως αδιαφορη ηπειρος, οπου ο ορος υπερσυμμαχια νιωθει πλεον μειονεκτηκα. Εδω βλεπουμε την φυλη hell1-9(μην με κανετε να τα γραψω λυπηθειτε με) να εχει κανει αλλο ενα παιδομαζωμα εχοντας στρατολογησει και μερικα βαρβαρα στην προσπαθεια τους να σταματησουν τα 6 επιλεκτα κομμαντα της cxc. Ειναι αραγε μαξιλαρακι της σταρ για να βρει ευκολα νομπλαρισματα αν δεν παει καλα ο πολεμος της αγορας; Δεν υπαρχουν περισσοτερα που να αξιζει να πεις για μια ηπειρο οπου 6 ατομα παιζουν μπαλα 9 φυλες.

Ελα λιγο να ξυπνατε, δεν τα γραφω για μενα. Εγω τα ξερω
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Κακιστο υλικο ο 37. Καθολου ανταγωνισμος. Ολα εξαρτωνται απο το ποτε η CxC θα τελειωσει με την 54 και απο ποτε τα 5-10 accounts της 44 θα ξεμπερδεψουν μ αυτη. Κακα τα ψεματα δεν υπαρχει φυλη να μπορει να την συναγωνιστει αυτη τη στιγμη στον 37.
 

DeletedUser

Απλα για να μη δημιουργουντε εντυπωσεις

το ενα ματσο φαρμες δεν ειναι κατι κρυφο , ειναι στο φορουμ το οποιο εχεις σε live streaming. Δεν εχει ομως να κανει με την αξια του υλικου ή την ωρα που ο καθενας αφιερωνει, αλλα με το γεγονος οτι 2 φυλες RVLS που ενσωματωθηκαν στη BANK ηταν .... φαρμες ...

ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα εντος φυλης αυτα.

Η ΒΑΝΚ απο την αρχη ειχε 2 μετωπα , ενα της CXC που οκ δε χρειαζεται αναλυση αλλα και στη κ55 τη συμμαχια BRD,MAFIA και ΗΑΙL . Δε νομιζω να χρειαζεται ουτε αυτο αναλυση για το κατα ποσο μπορουσε να καλυψει τη κ54 με αμυνες απο κ55.
 

DeletedUser28807

σου ειπε κανεις να παρεις του rvls? μονος σου το επελεξες
 
Κορυφή