DeletedUser
Εχουμε αριστους δεν εχουμε θεμα!!
Στειλτη σκαιπ τρελε!
Στειλτη σκαιπ τρελε!
Δε θελω να εκθεσω τον παικτη που το εκανε αυτο γιατι ειναι ο λογος που κρατιεται η Sol και φυσικα χαιρει εκτιμησης δικιας μου. Θα ψαξω την αναφορα να δειξω μονο τις απωλειες για την πλακα
Εχετε εσωτερικο να μοιράζεται δε χρειαζεστε παραπανω, θα τελειωσουν και οι αριστοκρατες.
Σωτηρη μην ανοιξουμε αυτη την κουβεντα παλι γιατι εχουν δει και εμας τα ματακια μας χειροτερα πραγματα απο ενα αθρησκο επιθετικο.
Οπως ενα αθρησκο αμυντικο σε επιθεση. 2500 δορια 2500 τοξα και 500 βαρυ με αριστο. Τρελη αθρησκη αριστονουκ (L)
Στην επιθεση ολοι εχουν αποθεματα ενεργειας. Στην αμυνα ειναι η υποθεση της υπομονης του παικτη-παικτων που παιζουν το λογαριασμο.
http://prntscr.com/8zsg0b μαλλον δεν τη βρηκες...και μας το παιζεις οτι και καλα εισαι υπερανω
μια ζωη ταραμας ο vc
http://prntscr.com/8zsg0b μαλλον δεν τη βρηκες...και μας το παιζεις οτι και καλα εισαι υπερανω
μια ζωη ταραμας ο vc
Τα 2000 δόρια έγιναν μισό αμυντικό;;;
![]()
αυτή είναι η αναφορά μάγκες μην ψάχνεται να την βρείτε , τα είχα κολλήσει μετά από επιθετικό στα 50ms
που να φανταστώ πως έχετε μοιράσει τα ****άκια σας μέχρι και στον kinggeo ;;
:grrr:
Κοίτα Λέω δεν ξέρω τι πιστεύεις μα δεν με ενδιαφέρει και όλας , από εκεί και πέρα το 90% των ''καλών παικτών'' παίζουν με ****άκια (με γεια τους με χαρά τους) μαζί σε αυτό το ποσοστό βάζω και εσένα .
Κοίτα για να μην τα ξαναλέμε , ότι επίθεση κολλάω και ότι κάνω μέσα στο παιχνίδι είναι με το χέρι , και άλλοι μιλούσαν για **** και τους το απέδειξα από κοντά , όποτε θες μου λες και πάμε για καφεδάκι λοιπόν :rip:
.
Μια ετσι.
Μια γιουβετσι.
![]()
Αυτό τώρα ήταν επιθετικό που ήθελες να κάνεις αμυντικό ή αμυντικό που ήθελες να κάνεις επιθετικό; Με μπέρδεψεςΤουλ/τον ήταν θρήσκο
![]()
Ωραιο παιχνιδι τις τελευταιες ημερες οπως και να εχει. Νικο εισαι καλος παικτης και εισαι ο λογος που κρατιεται η φυλη σου ξεκαθαρα λογο του ξυλου που εχεις φαει για τη φυλη σου. Τωρα απο κει και περα την πλακα μας κανουμε. Την τελευταια ομαδα μπηκε πουλμαν παικτων στη Sol καλως σας βρηκαμε τους καινουριους.
Συνεχιζουμε.
Ο πανουργος τι εγινε? καταλαβε οτι δεν θα 3ανα πιασει πρωτη θεση και τα παρατησε? :grrr:
Try me pls