Άνοιγμα κόσμου 36!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει ο κ36.

Οι ρυθμισεις του όπως αποφασίστηκαν από την εταιρία, είναι:

Ταχύτητα κόσμου: 2
Ταχύτητα μονάδας: 0.5
Paladin: Ναι, με νέα όπλα
Ηθικό: Ενεργό
Τοξότες: Όχι
Ακαδημία: Νομίσματα
Σημαίες: Ναι
Μέγιστη απόσταση αριστοκράτη: 500 πεδία
Εκκλησίες: Ναι
Όριο fake: Ναι, 1% των πόντων του χωριού
Χωριά bonus: Ναι
Μέγιστο όριο βαρβάρων: 1.500 πόντοι
Τεχνολογίες: Κλασικό σύστημα (σύστημα 10 επιπέδων)
Όριο μελών φυλής: 40
Βοήθειες εκτός φυλής: Όχι (σύνθετη απαγόρευση*)
Επίθεση σε μέλη της φυλής σου: Όχι
Προστασία αρχαρίων: 4 ημέρες
Αυτόματο κενό επιθέσεων/αμυνών: 180ms
Προστασία Νύχτας: Ναι, 00:00 - 07:00
Κλείσιμο κόσμου: Για 180 ημέρες μία φυλή πρέπει να έχει στην κατοχή της το 75% των ενεργών χωριών του κόσμου.

*Θα υπάρχει μια απαγόρευση αποστολής αμυνών 4 ημερών σε νέα μέλη φυλής. Αυτό σημαίνει:
Για να στείλεις άμυνες πρέπει να είσαι τουλάχιστον 4 μέρες στη φυλή.
Μπορείς να μπεις σε φυλή και να δεχθείς άμυνες. Αν εγκαταλείψεις τη φυλή σου, όλες οι άμυνες που είχες στείλει σε συμπαίκτες σου θα επιστρέψουν. Εάν στείλεις άμυνες σε κάποιον άλλο παίκτη και προτού φτάσουν εγκαταλείψεις τη φυλή σου, οι άμυνες θα φτάσουν ως επίσκεψη και θα επιστρέψουν σ' εσένα.


Η ανταλλαγή πόρων για πόντους premium θα είναι ενεργή.
Ο κ36 θα έχει ένα νέο σύστημα ανταλλαγής πόρων για πόντους premium, που ονομάζεται Ανταλλακτήριο Premium. Αυτή η νέα λειτουργία θα αντικαταστήσει το σύστημα ανταλλαγής πόρων όπως το ξέρατε μέχρι τώρα.

Η βασική αλλαγή είναι πως δεν θα ανταλλάζετε πόρους για premium με άλλους παίκτες, αλλά με το σύστημα. Αυτή η νέα δυνατότητα σας επιτρέπει να βρίσκετε καλύτερες προσφορές όποτε θέλετε αντί να περιμένετε πότε θα υπάρξει κάποια προσφορά στην αγορά που σας ενδιαφέρει ή να περιμένετε πότε κάποιος παίκτης θα αποδεχτεί τις προσφορές σας. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άμεσα τους πόντους premium που έχετε, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να περάσει η περίοδος ακύρωσης αγοράς τους ανάλογα με τον τρόπο που αυτοί έχουν αποκτηθεί. Σημειώστε πως οι πόντοι που θα αποκτηθούν από το Ανταλλακτήριο Premium δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα.


Πως λειτουργεί η νέα δυνατότητα:

Χωρητικότητα του Ανταλλακτηρίου
Θα υπάρχει ένα Ανταλλακτήριο Premium σε κάθε ήπειρο. Κάθε Ανταλλακτήριο έχει τη δική του χωρητικότητα, που δείχνει πόσους πόρους μπορεί να αποθηκεύσει. Η χωρητικότητα του Ανταλλακτηρίου και η ποσότητα πόρων που έχει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα καθορίζουν και την τιμή του κάθε πόρου. Οι πόροι θα ανταλλάσσονται σε χαμηλότερες τιμές όταν ο αντίστοιχος πόρος είναι σε αφθονία και το αντίστροφο. Όταν το Ανταλλακτήριο γεμίσει με πόρους, δεν θα μπορείτε να πουλήσετε άλλους πόρους αυτού του είδους και όταν δεν έχει επάρκεια σε έναν συγκεκριμένο πόρο, αντίστοιχα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε.


Τοποθετώντας μίας προσφορά
Μπορείτε να δώσετε εντολές "Αγοράς" και "Πώλησης" συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία και να δείτε πόσο αξίζουν οι πόροι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή με βάση την τρέχουσα τιμή των πόρων.

Κάνοντας μία ανταλλαγή
Όταν θέλετε να κάνετε μία ανταλλαγή, το Ανταλλακτήριο θα σας προτείνει μία, με στρογγυλοποίηση της τιμής των πόντων premium προς τα επάνω. Αποδεχόμενοι την προσφορα, θα γίνει η μεταφορά των πόρων μεταξύ του παίκτη και του Ανταλλακτηρίου. Η πώληση πόρων στο Ανταλλακτήριο απαιτεί να μεταφερθούν οι πόροι με εμπόρους του χωριού στο Ανταλλακτήριο, ενώ η αγορά πόρων χρειάζεται τους εμπόρους του Ανταλλακτηρίου. Και για τις δύο περιπτώσεις, ο χρόνος μετακίνησης των εμπόρων είναι ο ίδιος.

Προμήθεια και ανάπτυξη
Όταν αγοράζετε πόρους από το Ανταλλακτήριο, μία μικρή ποσότητα πόρων θα αφαιρείται αυτόματα για να αυξηθεί η χωρητικότητα του πόρου που αγοράστηκε. Κάθε μέρα, τα Ανταλλακτήριο γειτονικών ηπείρων θα ανταλλάσσουν μεταξύ τους χωρητικότητες και διαθέσιμα αποθέματα πόρων προκειμένου να περιοριστούν διαφορές στις τιμές ανταλλαγής.



Οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει!​



Θέμα Συζήτησης
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή