Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.35.1

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου μεταξύ 12:00 και 13:00. Η αναβάθμιση περιέχει ορισμένες μικρές βελτιώσεις.

Ως συνήθως οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.
Μπορείτε να καταθέσετε την άποψή σας στο Θέμα Συζήτησης.[/mad]


Αλλαγές

  • Στο μέρος συγκέντρωσης θα εμφανίζεται η συνολική αμυντική και επιθετική δύναμη των μονάδων. Έχει προστεθεί και μία μικρή περιγραφή για την αμυντική δύναμη.
  • Άλλαξε η συμπεριφορά του εικονιδίου ανίχνευσης από "αυτή η εντολή περιέχει μόνο ανιχνευτές" σε "υπάρχουν τουλάχιστον ορισμένοι ανιχνευτές σε αυτή την εντολή", που σημαίνει πως τώρα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο όπως τα εικονίδια του αριστοκράτη και του paladin. Επίσης έχουν γίνει ορισμένες προσαρμογές στην διεπαφή χρήστη των φίλτρων αναφορών για την αφαίρεση ορισμένων πιθανών μη έγκυρων ρυθμίσεων φίλτρων.
  • Τα πλήκτρα της έκδοσης για κινητά έχουν ενημερωθεί έτσι ώστε να είναι τα ίδια με την έκδοση για φυλλομετρητή.
  • Προστέθηκε ειδοποίηση στην οθόνη επιβεβαίωσης εντολής όταν προετοιμάζετε την αποστολή μίας επίθεσης από χωριό εκτός εκκλησίας σε κόσμο με εκκλησίες.
  • Διορθώσεις σφαλμάτων.
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Όπως ανακοινώθηκε στις εκδόσεις 8.34.4 και 8.35, θα πραγματοποιηθούν τα τελικά βήματα της μετάβασης στην ασφαλή σύνδεση https σε οτι αφορά τα scripts. Όλα τα υπάρχοντα scripts που δεν φορτώνουν από ασφαλή τοποθεσία θα σταματήσουν να λειτουργούν μετά την συντήρηση των κόσμων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 04.08.

Θα υπάρχει ενημερωση στο παιχνίδι όταν προσπαθείτε να τρέξετε ένα τέτοιο script και για τις περισσότερες περιπτώσεις θα σας λέει ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα.
Συνιστούμε σε όλους τους δημιουργούς scripts να επαληθεύσουν πως αλα τα scripts τους φορτώνουν από ασφαλείς τοποθεσίες.


Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μετά τη συντήρηση της Τρίτης, μπορείτε να κάνετε αίτηση υποστήριξης.


Η Ομάδα Διαχείρισης[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή