STOP-RIP VS 3 NTOY

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser31309
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33570

Καλησπερα,

Για να κλεισει ο κοσμος πρεπει πρωτα να χτυπηθεις με οσους τον διεκδικούν.

Πριν απο 5 μηνες ήταν ΟΛΑ γύρο μου κοκκινα, πανω απο το 85% του χαρτη εχθροι!

Και τότε ειμουν σιγουρος οτι δεν θα εχουμε ιδιαίτερο προβλημα - αρκει να ασχοληθουμε 10 ατομα που γνωριζω πανω απο 8 χρονια στις TW.

Στο τωρα λοιπον, έχετε το 60% του χαρτη και εχουμε το 40% (κατα πολύ καλητερη αναλογια)!!!!

Μάλιστα σιγα -σιγα τα χωρια περνανε σε όσους ξερουν να τα διαχειριστούν!

Εσυ μπορει να πιστευεις οτι ο κοσμος κλεινει... αλλά πραγματικα δεν ξερω ποσους κόσμους εχεις κλεισει...

Ο κοσμος αυτος, οσο τα μυστικα ειναι μοιρασμενα - θελει υπομονη... γαϊδουρινη υπομονη μαλιστα!

Ειναι πολυ αργος... σου δινει περιθωρια αποχης για μεγαλα χρονικα διαστηματα χωρις ουσιαστικα να μενεις πισω...

ειναι κοσμος που βολευει παπουδαρια σαν και εμας... και δουλεια και παιχνιδι χωρις ιδιαιτερο ζόρι... χαλαρα που λεμε...

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω λοιπον - η φυλή μας ...πολεμαει απο την 1η μερα και αναπτυσσετε διαρκώς...

Ενα tip καθιστε να πολεμισετε σε μετωπα...να κερδισετε μια εμπειρια απο αυτον τον κόσμο!
Τα μετωπα σε ενεργες φυλες - δεν σπανε ευκολα - οσο τα μετωπα κρατανε στα μετωπισθεν οτι και να κανετε προς οφελος μας ειναι!!
Τσεκαρε τι επαθε η STOP τον περασμενο μηνα....
Μπαναριστηκαν 2 παιχτες μας - που ακομα προσπαθουμε να μαθουμε το λόγο... τεσπα, και αυτο ειναι που εσωσε τον Ηλια...(pro-pra-prou-manager...).

Καλες μαχες λοιπον να εχουμε και να το ευχαριστηθουμε το game!

ΜΦΧ
 

DeletedUser21577

Οταν λεω εχει κλεισει , εννοω οτι γνωριζουμε το αποτελεσμα..συμφωνω οτι χρονικα εχουμε δρομο αρκετο , και οτι αναμενω δυνατη αντισταση για καποιο διαστημα τουλαχιστον.

δεν ειναι αναγκη να απαντησεις , οπως δεν θα ξαναεπανελθω ουτε και εγω. αποψεις λεμε , να μην γινομαστε και κουραστικοι.
 

DeletedUser31309

χαχαχαχα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...βγαινεις και κοροιδευεις βλεπω ΤΑΡΑΧΗ-ΔΗΜΟ...το προ πρα πρου που λες μαζι με το ΣΤΕΛΙΟ σας εχει παει εμπλοκη αν το χεις καταλαβει...αλλα στο να κοροιδευεις εισαι και εσυ πρωτη ΚΥΡΙΑ...μιλας για μπαν των παικτων...και καλα δεν ξερετε...τα γνωστα λεγομενα σας...ποσες αιτησεις εχεις κανει εσυ για παικτες που και ο ιδιος καυχιοσουν και ερυχνες μπαν? ας μην επεκταθω γιατι εισαι πολυ γελοιος...
Η παρεα απο εδω εχει δωσει υπερβολικα πολλες μαχες οταν εσεις εκει αραζατε και κοιτουσατε τους χχχ εμεις χτυπιομασταν απο παντου...και οταν πηρατε την χχχ μαζι σας δεν ειδα την παραμικρη βοηθεια εκει...αφησατε μεγαλους λογαριασμους και εξατμιστηκαν...

μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει τι εχει γινει στην 44 και σιγα σιγα ξεκιναει και η 54...10 καλοι λογαρισμοι δεν μπορουν να κανουν τους 100 που υπαρχουν στην ΣΤΟΠ-ΡΙΠ (Ας πουμε μετριους) αλλα αναμεσα τους και 10+ σιγουρα καλους... με τι αριστους θα καταφερουν οι 10? κ31 παιζεις δεν παιζεις γρηγορο κοσμο..10 ηταν και στην 44 και καλοι λογαριασμοι που καποιοι υπαρχουν ακομη..αλλα...σκεφτεσαι αυτα που θα σου λεγανε και θα σου μαθαινανε οι παλιοι μαλλον...ε που να σου κοψει να σκεφτεις λιγακι, μονο σφαιρικα οτι εχεις ακουσει λες...χαχαχαχα ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΛΑ!:hmmm:

μιλας για βαρβαρικα...καλα μιλαμε εισαι οντως τραγικος...μαλλον καπως σ ενοχλει γι αυτο το χεις αναφερει αυτο...απορω καυχιεσαι οτι εισαι παιχταρας ομως απο στρατηγικη αποψη δεν ξερω αν στροφαρεις...αλλα τι να πουμε...πανω απο 10.000 πρημιουμ για να σωσεις τα χωρια εκει τα οποια χτυπηθηκαν καπου στα 10-15 απο τα 30+ που εχεις στην 44...:oops:

εχει πολυ δρομο ακομη...ξεχνας τα λεγομενα μου σε εκεινο το μηνυμα που δεν ηξερες καν τι ελεγες...οτι σου ειχα πει κατα γραμμα σιγα σιγα βγαινει...και θα εμπεδοσεις καλυτερα τα λεγομενα μου αργοτερα γιατι τα παιχτακια ηδη εχουν λογγαρει...:D
 

legionary

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
Καλησπερα καταρχας.
Η αληθεια ειναι οτι θα ειναι το πρωτο "comment" Μου στο φορουμ..και ειμαι σε φαση γραψω δεν γραψω ..ασχοληθω η μη.

Τελικα θα γραψω γιατι απλα θελω να δωσω μια απαντηση και εγω και οχι οτι θιχτηκα απο κατι.

Δυστυχως η Ευτυχως θα απευθυνθώ μονο σε σενα φιλε Ταραχη.Διοτι εισαι ο μονος που "κλεγεσαι" μεσα στο φορουμ εναντυ της απλης κουβεντας.Επισης εχω και ιστορικο μαζι σου το οποιο σε εγραψα μηνυμα 2 σειρες..με απαντησες 20 σειρες..και απλα με μπλοκαρες.Για μενα εισαι ενα 40+χρονο ποσο εισαι τελος παντων αλλα παιδακι

Τωρα κομπλεξ ειναι αυτο απο μικρη ηλικια, ατυχημα ειχες και σε εμεινε θεμα, δεν παει καλα η εποιχηρηση σου και ξεσπας..δεν ξερω.Παρολαυτα να γραψω 2-3 πραγματακια και εγω με τη σειρα

1ον)Σταματα να το παιζεις παιχτουρας και γενικα "καποιος" εδω μεσα..την ωρα που σκας χρημα στο παιχνιδι.Και επισης την ωρα που απλα εσυ τρως 1-2-5-10 ωρες παραπανω μεσα στο game σε αντιθεση με καποιους αλλους.Προς ενημερωση σου. Αυτο λεγετε εθισμος οχι εμπειρος.Και χειροτερος και απο τα ναρκωτικα μη σου πω..γιατι δεν εχεις να κανεις μονο με σενα..αλλα και με αλλους ανθρωπους.

2ον)Με βαση κιολας του εθισμου σου.Σταματα να χαρακτηριζεις Noobaδες γενικοτερα τα μελοι των ΡΙΠ-ΣΤΟΠ .Δηλαδη εμας.Οι περισοτεροι εδω μεσα εχθροι και συμμαχοι. περιττω να στο πω.Αλλα εχουμε μπει για να "περναει η ωρα" μας με ενα παιχνιδι.Γιατι παιχνιδι ειναι και 2 να μιλαμε να κανουμε φιλιες κτλ. Προσωπικα εχει τυχει να μιλησω και με 2-3 δικους σας για διαφορα θεματα. Και οπως γραφουν και πολλοι.Πολεμο σε εικονικη μορφη εχουμε. Αντιπαλοι ειμαστε, οχι εχθροι.Που ξες..ισως αυριο μεθαυριο να βρεθεις θεσ/νικη και να εχεις (χτυπα ξυλο) ενα ατυχημα, και να ειμαι παραδειγμα εγω αυτος που θα σε δωσει αιμα για να μηνεις. Αποτυποσετο λιγο αυτο και νιωσε την ουσια.

3ον)Σταματα να χαρακτηριζεις αρκετα και να λες και ξαναλες "3-4 ατομα αξιζουν απο σας μονο" Δεν στο λεω αλλα ειναι Teamwork game. Παιζεις ομαδικα και κινησε ομαδικα.κανεις πλανο θα κατσει αυτοι οι 3-4 να παρουν τα χωρια τελικα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειανι οι προ αυτοι και μας κανουν "carry" . Επισης οπως παρατηρεις γενικοτερα..επιδη λες και σε εσας 5-10 ατομα αξιζετε μονο.Και επιδη ξερω και για ποια ατομα μιλας.Κοιτα λιγο τους πρωτους 30-40-50 της καταταξης και πες με ποσοι απο αυτους ειναι χωρις πρεμ. Οχι γιατι δεν εχεις καταλαβει οτι αυτοι που εχετε πρεμιουμ Εχετε αρκετα περισοτερα προνομοια και δυνατοτητες.Οποτε λογικο να φενοντε αυτοι σαν "main" παικτες μιας φυλης.

4ον) Πλεον σε παω σε προσωπικο βαθμο να σε απαντησω για το μηνυμα που με εστειλες ο ιδιος και επιδη θυμαμαι τι σε ειπα και τι με απαντησες(διχως να με αφησεις να απαντησω γτ με μπλοκαρες)
Εγω: "Τι γινετε φιλε τοσο πολυ με φοβαστε εκει σε 3ΝΤΟΥ" και οπου βλεπετε σπαθακια απο legionary τραβατε τα παντα εξω? χαχα δεν πειραζει μαρεσει γιατι πρεπει στην ουσια. Αντε καλες μαχες αδερφε"

Απαντηση σου(περιλιπτηκα): χαχαχαχα κοιτα να δεις που ο καθε τελευτεος μας στελνει μηνυμα χαχα..τυπους σαν εσενα τους εχω για πρωινο, ενας noobas εισαι πεταμενος μη χαιρεσαι τσαμπα..μην αγχωνεσαι θα ερθει και η ωρα σου.Μονο 3-4 ατομα αξιζουν απο σας(και μη χαιρεσαι δεν εισαι μεσα εσυ , noobas εισαι) ακομα και ενα 10χρονο μπορει να στειλει επιθετικα δεν με συγκινεις κτλ..Ουτε μια δεν αξιζεις ειδα το ιστορικο σου ενας noobas με βαρβαρα κτλ εισαι και μπλα μπλα

Κοιταξε να δεις φιλε. το εαν ειναι "ο πεταμενος ο τελευτεος" εχει να κανει με μενα..οχι με σενα.Οποτε οταν δεν γνωριζεις τον αλλο κοιτα να συμπεριφερεσαι οπως θα θελες να σε συμπεριφερθει.Το να με εχεις για πρωινο αστα..μου θυμιζεις χωριατη .Πανε στο χωριο σου να τα πεις αυτα και αμβιβαλω επισης εαν θα ειχες τα κοτσια να το πεις αυτο ποτε σε καποιον.Εκτος και εαν εισαι λευτας..εκει παω πασο..το να ερθει η ωρα μου κομματακι δυσκολο.σιγα μη κατσεις να ερθεις τοσο μακρια οπως ερχομαι εγω για σενα.επισης να σε ενημερωσω.Οτι υπαρχουν 3 ειδοι παικτων στις φυλετικες.
Αυτοι που πανε με πλανα περνουν χωρια κτλ.Αυτοι που οκ θα κινηθουν καμια φορα και μονοι τους. Και οι 3οι ειναι αυτοι που απλα καταστρεφουν απλα με το περαασμα τους και δεν φενοντε πουθενα. Το 3ο στυλ ειναι απυρο ελαχιστα τα ατομα που το ακνουν σε καθε κοσμο.να ειναι "demolition" και να κινουντε απλα και μονο για να καταστρεφουν.
Προς ενημερωση σου ειμαι το 3ο. Αυτο που κανω εγω ειναι απλα να σας κοπαναω..εχω καθαρισει τουλαχιστον 200-300 χωρια μονο και μονο για να τα παρουν δικοι μου.
Επισης επιδη λες εισαι ο κ."βαρβαρος" τσεκαρε μια το ιστορικο.52 χωρια συνολο εκ των οποιων τα 7-8 ειναι μονο βαρβαρικα.και επιδη υπαρχουν καμια 13 στο ιστορικο μου ..προς ενημερωση σου παλι.τα 5-6 ειναι μεσα σε πυρινα σας που απλα περασα βολτα με φαναρι για να χασετε για χωριο 2000 ποντων 6-7-8 nukes ..οποτε το ποιος ειναι παικτης η οχι αστο.δεν σε περνει με μενα.

Και κατι τελευτεο.Επιδη λες για τις επιθεσεις και οτι εισαι καλος εσυ.φιλε.ενα εχω να σε πω..με στατιστικα.(Αμυντικα δεν θα βαλω.γιατι εγω εχω 2ΕΚ σε απολειες αλλα χωρις να λαβω αμυνες ποτε..εναντυ εσενα πο ειναι 11εκ και ειναι απο αμυνες που δεχτηκες και πειρες τους βαθμους)

Ταραχη: 1.639.498 ποντοι 171 χωρια
Επιθετικες απολειες 9,49 εκ.

legionary: 588.133 ποντοι 53 χωρια
Επιθετικες απολειες 4,91 εκ.(αυριο θα παω τουλαχιστον καμια 5.10εκ)

Αρα 1.6εκ που εισαι δια( / ) 588Κ που ειμαι = Εισαι 2.7 φορες ποιο πολους απο μενα. Σχεδον 3πλασιος
Εχεις σε απολειες 9.50εκ. δια ( / ) 5Εκ που εχω = Εισαι 1.9 φορες ποιο πολυ σε επιθετικους.

Αρα εαν πουμε οτι θα ειχα τους δικους σου ποντους και χωρια αρα: 5εκα. οι απολειες μου επι ( * ) το ποσο μεγαλυτερος εισαι δηλαη 5εκ.*2.7= 13,500,500 τοσες θα ηταν οι επιθετικες μου απολειες δηλαδη 4εκ πανω απο σενα και αντι για 20 θεση σε επιθετικους.θα ημουν ο 2ος του κοσμου.

Επισης εαν πουμε οτι εσυ εισαι σε ιδους ποντους με μενα παει ετσι: 9.5εκ οι απολειες σου δια ( / ) των ποντων διαφορας μας δηλαδη 9.5εκ/2.7= 3.518.518 θα ηταν οι απολειες σου σε επιθετικους.

Οπως βλεπεις ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο θεωρεισε κατω απο μενα.Οποτε το να με λες εισαι καλυτερος απο μενα δεν παιζει..κατσε στα αυγα σου nooba.

Εκ των προτερων .

Το ημι-βατραχι της RIP
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser31996

Legionary-ταραχη σημειωσατε ασσος ημιχρονο και αναμενουμε τελικο που μαλλον για ασσο παει.
καλησπερα και απο μενα. Ξυπναω (λιγο αργα αλλα ετσι ειναι οταν ξενυχτας την μια για την φυλη (αν και νουμπας για τον ταραχη) ειτε για ποτακια) και τι να δω; εναν ταραγμενο ταραχη να μιλαει στο φορουμ για νουμπαδες. Μμμμαιστα. Εγω σε συγκριση με σενα ναι ισως και να μαι αλλα ξες κατι? Δες τι εχω καταφερει σε εναν μηνα, να εχω 6-7 χωρια μετωπο και μετα τα κατω κατω να κανω πλακα στον σακη γιατι εσενα δεν σε εχω δει απο δω πουθενα. Εισαι ολο ΕΓΩ ΚΑΙ 3-4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟΦΑΓΟΥΣ κλπ. Αλλα το θεμα σου ποιο ακριβως ειναι; δεν κερδιζεις βαρβαροφαγους; τοτε αν ειμαστε ; εσεις τι καταληγετε να στε που ση 54 ειστε μονο ριμ; αστο εισαι παλι ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ 3-4 ΕΝΠΟΙΡΟΙ ΣΟΥ που θα μας καθααρισςται. Χαρτες ξες να κοιτας?ξεστραβωσου ΕΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ 3-4 ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΟΥ λοιπον και δες τι κανουν οι νουμπαδες αγορινα.
 

DeletedUser33570

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ωωωω ρε ΚΛΑΨΑ....

:rolf:

Αντε ολοι μαζι τωρα για υπνο...

Ουτε που διαβασα τι γραφετε....

Και μονο που ειδα ποιοι τα γραφουν - ειναι αρκετο...

Ξαναλεω εχω κλεισει μονος τοσους κοσμους που ολοι μαζι να προσθέσετε τους κοσμους ποθ εχετε κλεισει (εαν εχετε δηλαδη κλεισει και κανενα...:clap:) δεν φτανουν...

Δεν εχω να αποδειξω τιποτε σε ΝΟΥΜΠΑΚΙΑ σαν και εσας...

Εδω για την πλακα μου μπηκα και για την πλακα σας παιζω -

Γραφτε οτι ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ & ΑΡΛΟΥΜΠΑ σας ερθει στο κεφαλι αξια αυτο δεν θα σας δωσει καμια...!

Μάθετε και οριμενοι ανεκδιήγητη ΠΡΩΤΑ τα Βασικα!
1 χωριο πως στήνεται κ μετα γραψτε στο φορα!!

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ 12.000& 13.000 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ποντους...

χαχχαχαχα

Φωναζουν τα χωρια απο μονα τους.... ΝΟΟΟΒ ALERT!!

XAXAXAXAA

Άιντε θα σας πάρω και σοκολάτα.... με δώρο καπελάκι Κ31...

Ετσι όπως κλεινουν οι κοσμοι στον Ελληνικο σερβερ - δεν θα μεινει κανενας να παιζει εδω παρα ΜΟΝΟ ασχετοι σαν και του λογου σας...

Τραβατε σε κανα αλλο σερβερ και εαν ο εγωϊσμος ποτε το επιτρεψει - ελατε να μου πειτε τι καταλαβατε.....

Ηλια εχεις γελιοποιηθει πληρως... κανε την προπαγανδα σου να χαιρεστε εσυ και τα πισοκλουθια σου...

Αλλά φανταζομαι την εννοια παντελονι την εχεις ξεχασει προ πολλου... οποτε δεν συνεχιζω αζι σου... ΜΗΝ προσβαλω αυτους που τα φορανε κιολας...

Γραφτε οτι σας κατεβει..... απο οτι βλεπω εχει χαθει και το ενδιαφερον για το Γενικο στον Ελληνικο σερβερ - μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε...

Δεν μεταδιδω αλλο....χαχχαχαχα
 

DeletedUser31309

χαχαχαχαχαχαχα...ετσι ετσι να φαινεται ποιος κλεγεται...μιλας για τους Ελληνικους σερβερ τωρα...τοσο πολυ σε τσουζει...

εσυ που εχεις κλεισει τοσους κοσμους...οπως λες δηλαδη...θα χασεις εδω απο τα νουμπακια που αποκαλεις...ποιος θα γελιοποιηθει στο τελος δεν ξερω...

σταματησες τον 32 που υποτιθετε και εκει θα πηγαινατε να κλεισετε να ρθεις εδω να μας παιξεις αλλα δεν νομιζω και εδω μαλλον δεν θα κλεισεις...

κλαψου λιγο ακομη για τα βαρβαρικα και για τα 12000 ποντων χωρια γιατι δεν ξερεις κατι αλλο να πεις...χανεις απο νουμπακια και ξεφτελιζεσαι ολο και περισσοτερο οσο το γραφεις...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ...ΦΟΡΤΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΟΥΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...

αλλα τι να πω αφου δεν κατεχετε μια απο στρατηγικη...θεωρειται οτι θα αφηναμε την 55 να πεσει οπως αφησατε εσεις την 44 στον αερα...:oops::noob:


και τωρα αρχιζει να χανει χωρια και δυναμη η δικη σας φυλη και οι δικοι σας παικτες, τελειωσε το σοσιβιο της 44,:hmmm:(αν και για σενα 5-6 απο εκει σε νοιαζουν οι αλλοι οπως ειπες δεν σε νοιαζουν και ιδιαιτερα) με 10 ατομα παιζεις...αρκουν αυτα ομως να παλεψεις με τη στρατια μας??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!!!:hmmm:

ωρα να πας σε κανενα αλλο σερβερ γιατι εμεις εδω θα συνεχισουμε σε αντιθεση με σενα...αντε να σε μαθουν και εκει τι εισαι...:':)':)':)':)'(

ενα μαντηλακι για τον κλαψααααααα παιδια...χαχαχαχαχαχαχααχα
 

DeletedUser32548

ηρθα και εγω αφου βλεπω εχουμε κοριτσακια στην παρεα....ταραχουλη ενα εχω να σε συμβουλευσω μονο...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ....τραβα να κρατας τους επιδεσμους απο το αιματοκυλισμα γυρω σου...και που σε ηγγικεν η ωρα...vamoss campeones
 

DeletedUser33570

Ρε νουμερο... στην 55 σε χτυπησαν 3 ατομα και σε 1 εβδομαδα εχανες το 1 χωριο πισω απο το αλλο... τετοιος pro... εισαι...:noob:

Καπακι τυχαια...μπαναριστηκαν 2 δυνατοι λογαριασμοι και μαζεψατε 300 βαρβαρα εκει κατω...:rolf: και σώθηκες :noob:

Για ποια 55 μιλας ρε προ-πρα πρου...

Ναι, σε γλεντάω όποτε θελω και οπου σε πετυχενω θα σε γλενταω και εαν νομιζεις πως αυτο που παιζεις εχει στρατηγική μεσα, ΤΟΤΕ γιατι κλαίγεσαι ΠΑΛΙ σήμερα με πμ σε Συμπαίχτες.... ΣΗΜΕΡΑ παλι πμ!! - Πάλι κλάψα!!
Βγες και πες πως δεν κλαίγεσαι ρε νούμερο...

Γελοίος εισαι απο την κορφή ως τα πόδια και δεν χρειαζεσε να στο πει κανενας αυτο!!

Το ΞΕΡΕΙΣ απο μονο σου τι κανεις και ποιος εισαι...
Αντε βαλε λοιπον τις στρατιες σου και ελατε...εδω θα ειμαστε και ξερεις εσυ....απο γυρο...εεε νουμερο... θες να παρεις και κοσμο....

Στο 32 που λες ΔΕΝ επαιζα εγω και γνωριζεις καλα γιατι μπηκα...αλλά και που μιλω μαζι σου αισθάνομαι οτι λερώνομαι... οτι σου ερθει γραφεις ρε σαχλαμαρα... το θέμα όμως είναι οτι η αλήθεια όταν ειπωθεί ΔΕΝ θέλει αιτιολόγηση, την λες και την καταλαβαίνουν όλοι!

Οσο για το όπου με βρεις...Νούμερο...."Run Mary RUN...." εε νουμερο...

Σε ολους γραφω οτι ειναι 1 game και οτι αναφερομαι στην ικανοτητα τους στο game - αλλα σαν προσωπικότητα σεβομαι τον καθενα και αυτο το γραφω και το πιστευω.

Εσύ όμως αποτελείς την Φωτεινή εξαίρεση, τον ορισμό του ΝΟΥΜΕΡΟΥ... έτσι σε αποκαλουν ολοι... οταν αναφερονται σε σενα, αυτό σου αξίζει απο την κεφάλι ίσαμε τα νύχια....

Ηταν η τελευταια φορα που εγραψα σε ποστ σου... ουτε να σου απαντω δεν σου αξιζει...
 

DeletedUser31309

χχαχαχαχαχαχαχα κοιτα νευρακια Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΡΑΧΗ...

ΜΗΝ ΤΑΡΑΣΕΣΑΙ ΘΕΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ...χαχαχαχαχαχααχαχχααχαχααχαχα

παρε φορα απο τα Καλυβια...............

Το μεγαλο νουμερο κλαψιαρη εισαι εσυ...και αν λενε για μενα 10 για σενα λενε 100 σε αυτο το κοσμο...επειδη σε μπουκωνω και σε μπουκωνουμε ολοι πατας μπλοκαρισμα στα μηνυματα γιατι σαν ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ δεν εχεις κατι αλλο να πεις...ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ...

καθυστερημενους εχω γνωρισει πολλους...καταχαζους σαν κι εσενα ομως λιγους...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΤΡΑΒΑ ΚΛΑΨΕ ΛΙΓΑΚΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΩ...ΚΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΧΑΚΕΡ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...:oops: :noob:

αντε ωρα να σταματησεις να κλαις πηγαινε στον κ35 και παραμυθιασε κανενα αρχαριο...:noob: :':)':)':)':)'(

Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...:noob::noob::noob:
 

DeletedUser24162

Άλλος ένας μίστερ γαμάω όλους μόνος μου....:doh:

Τελειώνει το καλοκαίρι , οι αστακοί εξαφανίστηκαν , οι τούνες είναι πολύ ανοιχτά πλέον και έχει και πολύ αέρα..:(

Νετάρουμε τα δίχτια , τραβάμε το καίκι για βάψιμο , γεμίσανε και τα μπρέικερ και καλό ξενύχτι...:hmmm:

Αιγόκερε , ΄δωσμου 10 ποντάκια αδερφέ .....άλλωστε με άνθρώπους που γαμάς .....δεν μπορείς να συννενοηθείς....:wow:


[aig]10 "ποντάκια"

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

legionary

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
Καθεσαι λες "δεν καθησα καν να διαβασω αυτα που γραφετε , και μονο που βλεπω ποσο μεγαλα ειναι και απο ποιους ειναι καταλαβα πολλα"

Την ωρα που εσυ γραφεις 20 μετρα κειμενα.Εσυ εισαι εξερεση για σενα δεν ισχυει αυτο αλλα για μας ναι..

Πραγματικα ποιο κομπλεξικο ατομο δεν εχω δει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33265

χρονια πολλα σε ολους και του χρονου με υγεια....
 

DeletedUser31996

ταραγμενουληηηη και του χρονου αγορινα!!! Ο liakis καλα παει ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑ στακ αγορινα καλως ηρθες και συ στην παρεα εδω :p

αντε να γυρισουν ολοι απο τις δυο ομαδες να παιξετε λιγο και να παιξουμε λιγο παραπανω... μου φαινεται παει λιγο τρενο πλεον και δεν με τρελαινει ετσι το παιχνιδι...

στακ πρεπει να με νιωθεις αδερφε πιστευω
 

DeletedUser33265

περαστικος για τα χρονια πολλα,πειτε τα εσεις ....εν τω μεταξυ....καντε και κανα πλανακι πανω μου...μην το κανετε τοσο προσωπικο και δεν παιζουμε ολοι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31996

αχχααχα ελα ρε συ τωρα δεν εχει νοημα εχει αλλου φαι. εσυ εισαι παιχτης και μπραβο σε παραδεχομαι αλλα οχι να βγει ο καθε σαβουρας να το παιζει στυλακι κλπ επειδη μαζεψε ποντους χαρις στην φυλη του.

Ερχεται η ωρα σουυυ :noob: :axe: χαχααχ φιλικα παντα
 

DeletedUser

Ανεβαστε κανενα στατιστικο παιδια να δουμε.
 

DeletedUser32487

Πλευρά 1:
Φυλές: 3 ΝΤΟY, 3 NTOY, 3 ΝΤΟΥ, 3 ΝTOY, 3 NTOΥ
Πλευρά 2:
Φυλές: STOP, STOP!, SΤOP.., RIP, RIP1, RIP2

Timeframe: Για πάντα

Συνολικές κατακτήσεις:

Πλευρά 1: 7,288
Πλευρά 2: 8,207
Διαφορά: 919

chart


Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,337
Πλευρά 2: 1,821
Διαφορά: 484

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων:

Πλευρά 1: 37,912,139
Πλευρά 2: 42,632,620
Διαφορά: 4,720,481

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 9,434,674
Πλευρά 2: 13,792,465
Διαφορά: 4,357,791

chart
 

DeletedUser31996

ο καπτεν σειλ δεν ειδε μαλλον την τρυπα (των σκριπτ) στο καραβι και μπαζει νερα :( θα παει και απατο οχι τιποτα αλλο. δεν πειραζει εδω ειμαστε να σωσουμε εμεις τους ναυτες (ακα χωρια ) του και να τα διαχειριστουμε σωστα.. παμε παλικαρια μου δωστε και αλλα χωρια και αερα στα πανια μας...γιατι τα δικα σας καπου μπαζουν..
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή