Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.34.1

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου μεταξύ 12:00 και 13:00. Η αναβάθμιση περιέχει κυρίως μέτρα ασφαλείας και μικρότερες βελτιώσεις. Ως συνήθως οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.
Πείτε μας τη γνώμη σας στο Θέμα Συζήτησης![/mad]


Μεταφορά σε https
Πριν κάποιο καιρό είχαμε ανακοινώσει τη μεταφορά σε https. Αυτό θα πραγματοποιηθεί τώρα ως μέρος αυτής της αναβάθμισης. Για τους περισσότερους από εσάς δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού σας απλά θα είναι πιο ασφαλής ο λογαριασμός. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε scripts στην μπάρα συντομεύσεων που παραπέμπουν σε μη ασφαλή εξωτερική σελίδα (για παράδειγμα, αποστολή των δεδομένων μίας αναφοράς για εξωτερική αποθήκευση) αυτά μπορεί να μην λειτουργούν. Αυτό θα συμβεί διότι οι φυλλομετρητές μπλοκάρουν όλες τις προσπάθειες φόρτωσης ενός μη ασφαλούς περιεχομένου όταν είστε συνδεδεμένοι σε μία ασφαλή ιστοσελίδα.

Προς το παρόν θα υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργούν ορισμένα scripts στη μπάρα συντόμευσης ακόμη και αν περιέχουν ένα script που δεν είναι αποθηκευμένο σε ασφαλή σύνδεσμο. Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει για περίπου 3 εβδομάδες ακόμη. Μετά από αυτό, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε scripts που δεν είναι αποθηκευμένα σε ασφαλή εξωτερική σελίδα. Τέλος, μετά από 3 επιπλέον εβδομάδες όλα τα υπάρχοντα scripts που δεν είναι αποθηκευμένα σε ασφαλή εξωτερική σελίδα θα σταματήσουν να λειτουργούν.

Για να αποτραπούν μελλοντικά προβλήματα, οι δημιουργοί scripts θα πρέπει να βεβαιωθούν πως το περιεχόμενο των scripts τους φορτώνεται από ασφαλή σύνδεσμο.


Αλλαγές
  • Έχουν προστεθεί περισσότερες εικόνες στις αναφορές.
  • Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που έχετε αντιστοιχήσει στη μπάρα συντόμευσης, χωρίς αυτή να είναι ορατή.
  • Θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή των όπλων του Paladin από το Άγαλμα, ανεξαρτήτως της κατάστασης του Paladin (υπάρχει ή έχει σκοτωθεί).
  • Τα παραμετροποιημένα γραφικά και css έχουν αφαιρεθεί όπως είχε αναφερθεί στην έκδοση 8.34. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό css στο μέλλον, υπάρχουν επεκτάσεις φυλλομετρητών μέσω των οποίων μπορεί να το επιτύχει. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εναλλακτικά γραφικά των νικητών του διαγωνισμού για τα 10 χρόνια του παιχνιδιού.
  • Οι ομάδες του χάρτη θα ανανεώνονται αυτόματα όταν αλλάζει το όνομα της ομάδας των σχετιζόμενων χωριών.
  • Θα μπορείτε να δείτε περισσότερες από 100 αναφορές ανά σελίδα (εως 1000).
  • Έχει προστεθεί μία ειδοποίηση στις αναφορές των αμυνομένων που ανιχνεύεται το πλήθος του στρατού λόγω απώλειας 1/3 του αμυνόμενου στρατού (για κόσμους χωρίς τοξότες).
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή