Απο πλευρα μας..

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser28143
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser28143

Το παρακατω κειμενο ειναι η απαντηση μου Στον Σαλονικα,οταν μετα απο τοσο καιρο μου εστειλε ενα μυνημα για να τα πουμε...δεν θα πω κατι παραπανω,δεν εχει καν σημασια..

Απλα το νομισμα εχει παντα 2 πλευρες...και δυστηχως σε μια ριξη ποτε δεν φταιει ο ενας...Στην δικια μας περιπτωση πιστευω οτι εχουμε το πιο μικρο μεριδιο ευθυνης οσο αφορα την κατασταση του κ32..
Θα μπορουσα να γραψω και για εσωτερικα προβληματα των ΜΑΟΜΑΟ που εχουν στην φυλη τους,αλλα δεν θα το κανω,δεν ειναι δουλεια μου,απλα λυπαμαι για την κυρηξη πολεμου που εβγαλαν εχθες και λυπαμαι για αυτο...Δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα,απλα ειναι ενα κραξιμο χωρις βασεις η καποια αληθεια στο περιεχομενο της.

Εμεις δεν καναμε,και το παραδεχομαι οτι ισως θα επρεπε,αλλα τοσο καιρο ειμαστε με το σταυρο στο χερι,οταν οι (συμμαχοι) μας μας εκραζαν η ηθελαν να μας φανε...Πιστευω οτι ειναι το λιγοτερο κακο που καναμε στην πορεια μας.Ασε που σε ολα μας τα μυνηματα ηταν ξεκαθαρο οτι κατοπιν του τελους της συμμαχιας,ηταν γνωστο σε ολους με ποια πλευρα θα παιζαμε παρεα.


Στον Σαλονικα τα εγραψα θα τα γραψω και σε εσενα ,αλλα πραγματικα εχω κουραστει με την ρηξη αυτη...Που πραγματικα δεν ηταν σε κανενα σεναριο,ουτε δικο μου ,αλλα ουτε και του ΤΕΟ....και στο λεω με το χερι στην καρδια αυτο...Μαλιστα εχω μυνηματα οπου ηταν να τα πειτε για να τα βρειτε (για αλλη μια φορα),και μου ειπε οτι ολα καλα και χαρηκα παρα πολυ...Μετα απο 2 μερες παλι του ηρθαν μυνηματα με γκρινιες και πολλα αλλα και τελικα πηρε την αποφαση αυτη μετα απο πιεση....Οσο και να μην θες να το πιστεψεις,απο την αρχη που κανατε την συμμαχια,μου ξεκαθαρισε οτι θα κλεισετε κοσμο μαζι,και αν φτανατε στο τελος και γουσταρατε θα παιζατε μαζι..πραγμα που στραβωσε τελικα..


1) Ειχα συμμαχια πριν απο εσας με τον ΤΕΟ και τους dnd...(γνωστο σε ολους αυτο)

2) Την βραδια που εκαναν την ενωση οι 3ου,που γινοταν ενας χαος στο skype που τα λεγαμε,πιστεψα οτι μας θελατε και ολα καλα(και ας ημουν πριν απο εσας)...Τουλαχιστον ετσι το ειδα εγω...Κατοπιν,1 η 2 βδομαδες που σκορπισαν οι 3ου,ξαφνικα πεφτει στο τρεπεζι απ οεσας να μας φατε,γιατι δεν μας ξερατε,γιατι ετσι ,γιατι το αλλο..Πραγμα που ο Τεο ειπε οχι...Δεν ξερω αν τον δοκιμαζες,η κατι αλλο..αυτο που διαβασα εγω αυτο ελεγε.Μαλιστα πιστευα,οτι ο τεο θα μου ελεγε να μας παρει σε αυτους,αν δεν θελατε εσεις,μιας και πιο μεγαλη φυλη και ομως σεβαστηκε την συμμαχια μας και την κρατησαμε..

3) Παντα σε καθε κουβεντα σας,σχεδον και παντου,ειχατε δεδομενο οτι ειμαστε κρυφοακαδημια σας..Προσπαθησε ο Τεο να σας εξηγηση,οτι ειμαστε γνωστοι απο τον κ28,με τις κοπελες,προσπαθησε ο Εσπερος,προσπαθουσαν ολοι ,αλλα ματαια...Αν και ειχαμε συμμαχια πριν απο εσας,παραμενα κρυφο ακαδημια...Πραγμα που εγινε κουραστικο και γραφικο..αλλα το ξεπερασα και αυτο...Μαθαμε να ζουμε με αυτο...

4)Γινετε το πλανο στα λιονταρια..και εκει μπλεξιμο με τα ατομα που ηταν να παρουν μερος απο εσας,αλλα αυτο ηταν δικο σας θεμα και αφου πηρατε καποια χωρια,σας βαλαμε και αμυνες ,οσο γινοταν και μπορουσαμε..
Το οτι σπασατε επιθετικα χωρια για εμας ,δεν ειναι αληθεια...ηταν απλα χωρια που θα περνατε και τελικα η τα εκοψαν η δεν τα πηρατε..και μετα απο καποια κουβεντα που ειχατε με τον Εσπερο,του ειπατε ορι ειστε μακρια για να ξανακανετε πλανο και αν θελαμε να τα παρουμε...Αυτο καθαρα το κομματι των επιθετικων που αναφερες οτι σπασατε....Καλη πραξη η επομενη,δεν αντιλεγω και χαρηκα...
Αφου ομως εχει ινει το θεμα αυτο,που βαζαμε αμυνες και ολο το βραδινο πακετο ,μετα απο 1 η 2 μερες,βλεπω παλι μυνημα οπου παλι ειμαστε κρυφο ακαδημια και παλι θελετε να μας την πεσετε...Και λεω ,κατι δεν παει καλα εδω...Ελα στην θεση μου.!!! εκει πλεον τα πραγματα αλλαξαν..

5) Οσο αφορα χωρια που καθαριστηκαν να σου πω μονο,τα χωρια που καθαρισαμε εμεις απο την φυλη μανταλακια και τα εβρισκαν οι δικοι σου και τα επερναν αδεια...Αλλα και αυτο δεν με πειραξε,μιας και πιστευα οτι ειχαμε μια καλη συμμαχια...

6) Πες μου ποτε δοκιμασατε να μας μιλησετε,να μας καλεσετε,να πουμε 5 πραγματα γενικα για τον χαρτη..?? Ποτε.?? εμενα οτυλαχιστον,οπου ημουν και αυτος που ημουν στο κομματι των επαφων... Παρα ολα αυτα δεν με πειραζε ουτε αυτο...Τον λογο ομως δεν τον ηξερα...Ησουν τοσο διγουρος οτι ειμαστε το ενα και το αυτο με τους dnd.??? Λαθος μεγαλο...και λυπαμαι για αυτο..Αντιθετα τωρα ομως,με βρηκατε και προσπαθειτε να βρουμε μια λυση,οπου δεν θα χρειαζοταν να γινει τωρα....γιατι θα ειμασταν πολυ διαφορετικα...σε ολα..

7) Πες μου ποτε σκεφτηκατε την δικια μας θεση στον χαρτη.?? ποτε..αντιθετα αν δεις,ολο το στησιμο σας ειναι πολεμικο,με πυρηνες πισω μας και παντου ..Πραμα που δεν κανεις σε συμμαχο,και μαλιστα ρωτα δικους σου,οπου τους εκανα και προνομπλ σε χωρια πισω μας για παρουν χωρια που ερχοντουσαν απο μακρια...
Ποτε δεν ειπατε κατι για τον χαρτη,οπου απλα περνατε παντου χωρια...Απο μερια μας το ειχαμε δεδομενο οτι θα ειμαστε μαχι και για αυτο δεν εγινε παραπονο κανενα...Αντιθετα με εσας οπου ενας *****ας δικος μου πηρε ενα χωριο κοντα σας και τα μυνηματα επεφταν βροχη απο εσας...με πιο βαθη νοημα τι να το κανει το χωριο εκει και τι το θελει και μηπως θελετε να κανετε κατι σε εμας...Εμπιστοσυνη καμια..και λυπαμαι για αυτο.

8) Παντα λεγατε οτι μας κανατε συμμαχους για χαρη (χαριστικα) των dnd και τιποτα παραπανω και μαλιστα και στον εσπερο σε κληση σας του ειπατε οτι θα μας τρωγατε ,αν δεν εριχναν βετο οι dnd..
Ηταν κριμα ,γιατι προυπηρχαμε πριν απο εσας...οσο και κακο να ηταν αυτο...


9) Εμεις ειμασταν και καλα ακαδημια των dnd....Οταν ρωτανε τα παιδια για τα λαμογια τι απαντηση δινατε.??? οτι εχετε μια απλη ΣΕ και ανα πασα στιγμη την σπατε και θα τους φατε..Και μαλιστα οτι το ειχατε δρομολογημενο το σεναριο αυτο...Τελικα ,εγιναν ΜΑΟ ΟΛΟΙ και καλα κανατε,αλλα γιατι τα μεταξυ μας ψεμματα..Μαλιστα οταν ειχα και μυνηματα απο ηγεσιακα δικα ατομα,οτι εχετε μια δυνατη και καθαρη αποφαση για ενωση και κλεισιμο κοσμου μαζι....Κια στο αναφερω ,οχι γιατι τους πηρατε,αλλα γιατι το ολο πακετο των ψεμματων μεταξυ μας και με τους dnd...??



Θα μπορουσα να γραψω και αλλα νομιζω οτι μονο κουραση θα φερω ειναι και κανενα νοημα...Δεν σου κρυβω οτι και απο δικα σας παιδια εχω μυνηματα οπου μου λενε οτι η μητρικη σας ,λειτουργει περιεργα,με 11 αρχηγους εκ των οποιον ο καθενας κανει το δικο του...Δεν το ξερω αυτο..αλλα μηπως εκει χαθηκε η επαφη με ολους μας..μηπως καποιοι ειχαν πραγματικα αλλες βλεψεις για τον χαρτη.?? Δεν λεω οτι φταις εσυ η ο Σαλονικα,μαλιστα δικοι σας μου στελνουν μυνηματα οτι ελειπε ο ανθρωπος και για αυτο εγιναν ολα στραβα...δεν το ξερω αυτο ,ουτε κα θελω να μπω στα εσωτερικα σας...
Απλα και εγω ψαχνω να βρω το γιατι....δεν μπορει να φταιγανε για ολα οι dnd!!!! Oπως εχουν πει και αυτοι εχουν κανει λαθη,αλλα προσπαθησαν να τα λυσουν...

Και σε ρωτω,αν σε ολα εφταιγαν αυτοι,γιατι δεν κανατε μια κινηση σε εμας.?? μια κουβεντα,μια επαφη,κατι.???? Αυτο ειναι που με χαλαει τοσο..γιατι.?? Αν ημουν dnd θα ημουν απο την αρχη,οχι στην πορεια,μαλιστα αφου ειχα συμμαχια πριν απο εσας...τοσο πλεκτανη,τοσο κολπο,τοσα μυστικα...?? δεν νομιζω...Τοσο σιγουροι εισασταν οτι ειμαστε ενα.?? και αν το πιστευατε τοσο δυνατα,γιατι τωρα μιλαμε και τα λεμε...Τι αλλαξε και δεν ειμαστε ενα.??

Βλεπεις οτι δεν κολλανε πολλα πραγματα στο μεταξυ μας κομματι...δυστηχως και δεν φταιμε εμεις...δυστηχως..Και σου ξαναλεω,αντε εγω ημουν ****ς και τα ετρωγα,γιατι με μου μιλησες μια φορα και εμενα,αφου ετσι και αλλοιως στους dnd τα ελεγες καθαρα και στα ισια.??

Γιατι φτασαμε τωρα. για να δω ενα μυνημα σου και του σαλονικα τωρα.??

Πες μου εσυ ,οταν μια συμμαχια σου μιλαει,κανετε σταρατες συμφωνιες,καθαρα λογια μεταξυ μας,σε τωτανε για τον χαρτη,γιατι να ειναι αυτοι οι Ψευτες και να μην ειναι η αντιθετη πλευρα ,οπου δεν σου εχουν μιλησει ΠΟΤΕ,δεν σου εχιε στειλει ουτε Ενα ΜΥΝΗΜΑ για το τιποτα..? Και μαλιστα οταν διαβαζεις οτι το μονο που θελουν ειναι να σε φανε.??

Απαντησε μου και ελα στην θεση μου..???



Συγνωμη αν κουρασα,αλλα πιστευω οτι εχει σημασια και η αλλη πλευρα...

Και οπως ειπα αν ολα αυτα που εχω περασει με τα παιδια των dnd ειναι ενα σεναριο και μπορεσει καποιος να το αποδειξη ,τοτε θα ειμαι ο Πρωτος που θα βγει και θα το πει...Λαμογιο δεν εκανα ποτε,τωρα αν ειμαι θυμα θα το δειξει η πορεια του game.....

Ευχαριστω πολυ και θα ηθελα να κλειδωσει το θεμα αυτο,ειναι καθαρα για να ξερει ο κοσμο και την δικια μας πλευρα...
 

DeletedUser

Ολοι ξερουν οτι ο Τεο το λούζει το φίδι ,δεν χρειαζεται να γραφεις εκθεσεις


[aig]Προειδοποίηση για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28753

Ολοι ξερουν οτι ο Τεο το λούζει το φίδι ,δεν χρειαζεται να γραφεις εκθεσεις


Πάντως κι εσύ πρέπει να το γυαλίζεις το πομολο




[aig]Προειδοποίηση για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Κωστα φιλε ουτε για πλακα , παντως εσυ πρεπει να το θαβεις το κοκκαλο .:confused:
 

DeletedUser2088

[aig]Με αίτημα του δημιουργού το θέμα κλειδώνει.[/aig]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή