DnD

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser23888
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser23888

Λέει ο σοφός λαός << άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλει τους εχθρούς >>
Επειδή είναι παλιό γνωμικό να υποθέσω ότι αυτός που το πρώτο είπε δεν είχε στο μυαλό του τους DND ( και για να μην είμαι άδικος δεν θα τους πάρω όλους στην ίδια λογική ) αλλά την ηγεσία τους .
Συμμαχία αγκαλίτσες φιλάκια και μετά ? Φθηνές δικαιολογίες και μια επίθεση απ το πουθενά μόνο και μόνο για να εκπληρώσει ότι ένα αρρωστημένο μυαλό είχε σκοπό να κάνει εξ αρχής . Και το αρρωστημένο πάει στο ότι όλα αυτά γίνονται για ένα << παιχνίδι >>.
Η ιστορία είναι εξ αρχής γνωστή μια συμμαχία στην αρχή του παιχνιδιού για την οποία μιας και εγώ την προκάλεσα οφείλω να ζητήσω συγνώμη απ την φυλή μου . Και ένα αναίτιο σπάσιμο της από τους DnD όπως πολλοί λέγαν ότι θα γίνει εδω και καιρό . Και η ιστορία με μια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων συνεχίζετε . Ξανά και ξανά , και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι χωρίς καμιά τσίπα χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήματα επαναλαμβάνουν αυτη την ίδια ( δεν θα πω την λέξη )
Για ότι λέω θα έχω σύντομα τα ποσταρίσματα με τους διαλόγους που κατά καιρους είχαμε έτσι για να μην κατηγορηθώ σαν μυθοπλάστης και κακεντρεχής .
Απλά για να τελειώσει η εισαγωγή 2 πράγματα
1. Όσοι παίζουν φυλετικές συστηματικά ή έχουν σκοπό να το κάνουν συγκρατήστε ονόματα δεν είναι κακό ( Προσωπικά πλέον λυπάμαι που μιας και είχα πολύ καιρό να παίξω το παιχνίδι και δεν γνώριζα καταστάσεις θεώρησα αστεία αυτά που κατά καιρούς μου λέγαν για τους εν λόγω Κυρίους και Κυρίες )
2. Αν ειλικρινά προσωπικά συμμετείχα σε μια τέτοια διαδικασία σαν μέλος φυλής θα προτιμούσα να πατήσω διαγραφή παρά να χρεωθώ την κουτοπονηριά της ηγεσίας μου .... Γιατί α αν μια βασική αρχή συμφωνίας που απλά πρέπει να την τηρήσεις είναι να έχεις τα παντελόνια σου επάνω εδώ φτάνουμε στο σημείο που δεν μπορούμε να ζητήσουμε τα παντελόνια τους επάνω γιατι απλά στην δικιά τους λογική ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί
Αυτά τα λίγα για την ώρα ήρθε η ωρα μου μετα απο 6 χρόνια φυλετικές να σπαμάρω κι εγω λίγο .
 

DeletedUser21068

Γιωργο μιλαμε για τοσο παντελονατα ατομα που αρχησαν αν διωχνουν μελη τους γιατι χανουν χωρια αβερτα απο εχτες το βραδυ.

Π.χ. mauro poi

ουτε αυτο δεν σεβαστηκαν. οτι το παλικαρι μονο του εκανε οτι μπορουσε. http://prntscr.com/6xy9jr

Γελανε και πετρες πλεον με αυτη την φυλη , τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου! οταν στην αρχη μου ελεγαν να μπω σε αυτους ηξερα καλα και στα ελεγα και εσενα οτι ειναι μακραν η πιο αναξιοπιστη φυλη.

Αυτη την φορα ομως δεν θα βρουν μια φυλη που θα το βαλει στα ποδια οπως ειχαν συνηθισει και να κανουν τις στρατολογισεις τους αλλα μια ΜΑΟ ετοιμη να τους σταξει !

Τα περαστικα μου DND . ερχομαστε !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser23888

Την συγνώμη μου την έχω ήδη πει Δημήτρη ως προς την φυλή . Ξέχασα όλους αυτούς που εδώ και μήνες μου το λέγαν ότι η κακιά συνήθεια τους δεν κόβετε .
Τώρα όσο αφορά τους παίχτες που τους παρατάνε απλά τι να πω αυτό είναι οίκοθεν οπότε δεν θα ανακατευτώ . Ας τα βλέπουν αυτά οι μελλοντικοί συμπαίχτες τους και σύμμαχοι
Απλά γελάω ακόμα με το εξής ..... Μέχρι πριν λίγες μέρες σύμμαχοι και ξαφνικά πέρα από κάθε ηθικό άγραφο κανόνα του παιχνιδιού και αφού φυσικά είχα μεταφέρει τις άμυνες τους στο μέτωπο με τους << συμμάχους >> είπαν λέει να ξεκινήσουν κάτι που αργα η γρήγορα θα γινόταν . Βέβαια με την συνηθισμένη τους πρακτικοί το κουβέντιασαν και το αποφάσισαν μόνοι τους ... απίστευτοι και μου κάνει εντύπωση ότι δεν μπορεί όλοι όσοι συμμετέχουν σ αυτή την φυλή να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο ..... ή μήπως τελικά γίνετε ?
 

DeletedUser21068

Σαφως και δνε γινετε ολα ατ μελη αν ειναι ιδια Γιωργο εγω που ειμαι ενα απλο μελος τον ΜΑΟ εχω δεχτει πανω απο 6 μηνυματα πα τους DND που μου λενε εμεσον πλην σαφως οταν φτασετε σε εμας να μας στρατολογισετε !

Υπαρχουν και εκει ανθρωποι παικτες με ηθικες αξιες !

Και συγνωμη δεν πρεπει να ζητας ειμαστε διπλα σου! ΜΑΟ.!
 

DeletedUser23888

Οφειλεις να ζητας συγνωμη οταν εχεις κανει τοσο μεγαλο λαθος οπως εγω . Το λεγαν 20 ατομα μου στελναν σε μηνυματα το τι προκειται να γινει και εγω επεμενα να πιστευω οτι υπαρχει μπεσα οτι οσα μου λεγαν απο αλλους κοσμους ηταν απλως κακιες και ψεμματα ότι τελικα οι DnD θα κρατησουν το λογο τους . επρεπε να σας ακουσω εσενα αλλους απ την φυλη που το ειχαν δει το εργο καιρο πριν .
Απλα το μονο καλο με αυτη την ιστορια πιθανον να ειναι οτι τελειωνει η καριερα τους στις φυλετικες γιατι ( αν το πω θα με μπαναρουν )
Πριν λιγο πηρα μηνυμα απο δουκα τους που ελεγε...... ξερω οτι εσεις δεν θα μας χτυπουσατε ετσι ειπαμε να το ξεκινησουμε εμεις πρωτοι .... ελεος
 

DeletedUser

Τι να πεις ρε Γιώργο. Λες και δεν την είχαμε μυριστεί την όλη δουλειά. Όταν βλέπεις τέτοιες κουτοπονηριές και ανηθικότητες για ένα απλό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάψεις να ασχολείσαι οριστικά κι αμετάκλητα. Βέβαια είναι προφανές ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν ίχνος ήθους και αξιοπρέπειας οπότε ακόμα κι αν τους κράζει όλο το παιχνίδι, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Σιχαμάρα και αηδία απλά..

Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτό παέι στα πολύ συγκεκριμένα άτομα που οργανώσανε αριστοτεχνικά όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου. Είναι κρίμα να γίνονται γενικεύσεις και να λερώσουν το όνομα τους όλα τα παιδιά που έχουν ταμπέλα DnD αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν ανάμεσα τους κάποια πάρα μα πάρα πολύ εντάξει άτομα ανάμεσα τους.


"Θέλουμε να ξέρετε ότι οι DnD πάντα τηρούμε τις συμμαχίες μας μέχρι τέλους. Όνειρο μας είναι να κλείσουμε τον κόσμο παρέα σαν μια φυλή!! DnD και MAOMAO μαζί!!"

Η ατάκα ειπώθηκε από Dunkelheit., -Cancel- σε ένα υποδειγματικό ρεσιτάλ υποκρισίας.
Συγχαρητήρια. Ακόμα κι αν δεν κατακτήσετε τις ψηφιακές κουκίδες που τόσο διακαώς ποθείτε, έχετε στο τσεπάκι σας τα όσκαρ υποκρισίας.
 

DeletedUser

κλαψ κλαψ κλαψ

θα σας στειλω μαντιλακια να σκουπισετε τα δακρυα σας !!!
 

DeletedUser

Στειλε και σε μενα ποπ κορν, προβλεπεται πολυ ενδιαφερον αυτο το θεμα
 

DeletedUser21068

Να ρωτησω κατι ?

Αυτα επειδη αγαπατε τα μελη σας και εφοσον χασουν καποιο χωριο στο μετωπο τους πετατε εξω και ουτε καν τους βοηθατε , δεν θεορουντε κατακτησεις κατα των DND ή ειστε μονο του φαινεσται στα στατιστικα ?

Γελανε και οι πετρες ! :clap:::oops::rip:

yWIJgSI.png



Αυτα να βλεπουν τα μελη σας να δουν με τι φυλη εχουν να κανουν!
 

DeletedUser

Είπες πως δεν ήμουνα υπεύθυνος
πως δεν είχα λόγο, ήμουν ανέντιμος
πως απέναντί σου ήμουν ψεύτικος

Κι αφού χωρίσαμε και το διαλύσαμε
Θέλω να βγω, να πιω και να καταστραφώ
Κι αφού χωρίσαμε και το διαλύσαμε
Θέλω να βγω, να πιω για ΜΑΟΜΑΟ που αγαπω


οικονομοπουλος
 

DeletedUser

Αφήνω πίσω στην καρδιά μου ένα μεγάλο χωρισμό
κοντά σου έρχομαι maomao και περιμένω να σωθώ
κοντά σου έρχομαι maomao και περιμένω να σωθώ
Αφήνω πίσω στην καρδιά μου ένα μεγάλο χωρισμό

Μου λες δε γίνεται να ξαναείμαστε μαζί
πως αποκλείεται και γω κομμάτια γίνομαι
Μου λες δε γίνεται όμως με δέκα σου χωριά καρδιά μου
γίνεται γίνεται γίνεται....

Παντελής Παντελίδης
 

DeletedUser33833

εγω λεω να αφησετε την κλαψα και να παιξετε δεν κανετε τιποτα αλλο ολη μερα το παιζετε υπερανω και κραζετε..Το λετε και οι ιδιοι ειναι ενα παιχνιδι.. το να εβλεπα ενα χαρτη μπλε και γαλαζιο θα με ξενερωνε..αντι να χαρητε που θα αποκτηση δραση ο κοσμος μας πριζετε μερα νυχτα..Κανετε ολοκλρο θεμα λες και σας απαταισε η γυναικα σας που ειχε ορκιστει αιωνια οτι θα παει μονο με εσας..Αντι να κλαιγεστε ολη μερα γιατι σπασανε μια συμμαχια κανετε σαν γκομενιτσες και κανετε λογο για θεματα ηθικης..Που υπαρχουν ολα αυτα μεσα στο γκειμ; Ειναι ενα παιχνιδι και κανετε λες και ειναι πραγματικοτητα μερικες φορες σκεφτομαι τοσο λιγη ειναι η ζωη τους που καθονται και ασχολουνται με αυτα; Παιξτε το παιχνιδι και χαρητε νικηστε και αφηστε τις αξιοπρεπειες και τις μπουρδες στην ακρη ειναι παιχνιδι και αυτα ειναι τα ωραια του παιχνιδιου οτι εδω μπορεις να το κανεις οχι ομως στην πραγματικη ζωη..Κι οπως αλλη μια φορα θα πω σταματηστε την κλαψα και παιξτε καταντατε γυναικουλες και γραφικοι:axe:
 

DeletedUser23888

Αν αυτό κατάλαβες έτσι θα είναι αδερφέ . Προφανώς η π@@@@@α είναι κολλητική και να το προσέξεις αυτό το θέμα .
Ο μόνος λόγος αυτού του ποστ είναι απλός και αν δεν θες να τον καταλάβεις δεν θα τον καταλάβεις ποτέ ότι και να σου πουν .
Άλλη μια φορά λοιπόν
Επειδή κάποιοι θα ξανασυναντηθείτε εδώ έχετε υπ όψιν που βάζετε τις υπογραφές σας και τις συμμαχίες σας . Γιατί πολύ απλά ακόμη και αν πρόκειται για ένα παιχνίδι κάποιους που δεν έχουν πωρωθεί στην προηγούμενη αρρώστια όπως δείχνεις να το παθαίνεις εσύ ( εξ άλλου με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα << πάρεις >> ) .
Είναι ένα ποστάρισμα προειδοποίησης θες να το πεις ? Πληροφορίας θες να το πεις ? Ενημέρωσης ? Όπως θες πες και μέχρι εκεί ούτε κλάψα ούτε κάψα Δεν κλαίει κανείς για ψηφιακά χωριά δεν κλαίει κανείς γιατί κάποιοι γουστάρουν να διατυμπανίσουν τις ιδιαιτερότητες τους .
Οπότε ξεκόλλα απ ότι σκέφτεσαι και που αφορά μόνο εσένα διάβασε τι γράψαμε κατάλαβε τι θέλαμε να πούμε .
Τώρα σχόλια του τύπου γυναικούλες κλπ ¨ολοι το καταλάβαμε ότι δεν πολυ γουστάρετε τις γυναίκες ... έμενα δεν μ ενοχλεί προσωπικά περί ορέξεως .....
 

DeletedUser33833

εγω απλα λεω οτι στην θεση σας δεν θα καθομουν να κλαψουριζω στο φορουμ και οπου αλλου βρω δεν εχεις πιασει καν το νοημα το οτι ειναι παιχνιδι και το αν εχω πωρωθει ειναι εντελως ασχετο παιζω ενα παιχνιδι και προσπαθω να το χαρω οσο περισσοτερο γινεται! Οταν εσυ-εσεις βγαζετε συμπερασματα για πραγματα μεσα στο παιχνιδι για την προσωπικη ζωη του τεο τον οποιο υποστηριζω και καλα εκανε και εκανε αυτον τον πολεμο μπας και παιξουμε λιγο γιατι πολυ βαρετος ηταν ο κοσμος. Δεν εχω κατσει ποτε να μπερδεψω θεματα εντος παιχνιδιου με εκτος!Ειναι παιχνιδι φιλαρακι στο παιχνιδι θα τα κανεις αυτα για αυτο ειναι τωρα αν μπερδευετε εσεις την αξιοπρεπεια και ολα τα υπολοιπα που περιμενατε απο εναν ανθρωπο που δεν ξερετε καν προβλημα σας. Και μου λες να καταλαβω τι λετε; Που το 1 το κανετε 10000; Το οτι περιμενατε να ηταν πιστοι μεχρι το τελος του κοσμου; Προσωπικα προβλημα δεν εχετε να ασχοληθητε; ΞΑΝΑ ΛΕΩ ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!! οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο πιο γρηγορα θα καταλαβετε και το νοημα! Δεν ειχα κανενα θεμα με τους μαομαο και με τον οποιοδηποτε μεσα στο γκειμ και θα πω αυτο που εχει ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες και πιο σοβαρους στο γκειμ θα το μεταφερω μαλιστα και απο το προφιλ του ακριβως οπως ειναι!

ΒΟΛΑΡΑ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...

ΚΑΝΕΙΣ ''ΕΧΘΡΟΥΣ'' ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...
 

DeletedUser25857

Συγγνωμη που παρεμβαινω(συμφωνω με τον Reborn) αλλα λεξεις ηθικη κτλπ δεν χρησιμοποιουνται σ ενα παιχνιδι και ειδικα σε ενα παιχνιδι που η διασκεδαση του ειναι το να πολεμας με αλλους παικτες..τωρα αν καποιοι "βαφοντας" μπλε τους χαρτες νομιζουν οτι δωσανε ορκο ζωης και παει λεγοντας η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια της ..


Υ.Γμισο να αλλαξω παραθυρο στον browser για καποια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα οτι μου κλεψανε τις αγελαδες στο farmville:axe:
 

DeletedUser23888

Υπεραπλουστευμενο αυτό που λες αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου για οικονομία .... όπου οικονομία λοιπόν μιας και σ αυτό το << παιχνίδι >> κάποιοι έχουν χάσει μέρος του μισθού τους για την τρέλα τους η έστω για μια ματαιόδοξη φιλοδοξία τους ... ( να κλείσουν έναν κόσμο να μπούνε σε μια λίστα κάπου ούτε ξερω κι εγω τι άλλο ) σ αυτή τη λογική λοιπόν ας αποφύγουν σε έναν επόμενο κόσμο συνεργασίες με άτομα που θα τους πουλήσουν .... τόσο απλή είναι η λογική του ποσταρίσματος
Τα υπόποιπα που λες είναι δικές σου εικασίες και μόνο . Τουλάχιστο όσο αφορα τα δικά μου ποσταρίσματα κανέναν άνθρωπο δεν επιθυμώ να κρίνω να κριτικάρω η να θίξω . μιλώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε σχέση με το παιχνίδι και μόνο γι αυτό .-
 

DeletedUser

O Conan ανεφερε πως ο Τεο του ξεκαθαρισε για τους ΜΑΟ...<<Οσο και να μην θες να το πιστεψεις,απο την αρχη που κανατε την συμμαχια,μου ξεκαθαρισε οτι θα κλεισετε κοσμο μαζι>>

Φιλε μου το ιδιο ξεκαθαρισε και στους τωρινους συμμαχους του σε διαβεβαιω...Οποτε ενα ερωτημα μενει....Οι τωρινοι συμμαχοι θα το χαψουν ή μηπως οι DnD θα πρεπει να μετακινησει κ αυτη αμυνες σε αλλο μετωπο....

Ποιος ξερει αραγε τι θα γινει...ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ...:cop:
 

DeletedUser32677

Αυτη την φορα ομως δεν θα βρουν μια φυλη που θα το βαλει στα ποδια οπως ειχαν συνηθισει και να κανουν τις στρατολογισεις τους αλλα μια ΜΑΟ ετοιμη να τους σταξει !

Τα περαστικα μου DND . ερχομαστε !

Πολύ τολμηρό σε βρίσκω.. Ειδικά βλέποντας ότι μετά το χθεσινό πλάνο από τους DnD χάσατε πάνω από 50 χωριά από ενεργούς παίκτες σας.

(Και 15 ακόμα στο προχθεσινό πλάνο των T.G)

:oops:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser23888

Πολύ τολμηρό σε βρίσκω.. Ειδικά βλέποντας ότι μετά το χθεσινό πλάνο από τους DnD χάσατε πάνω από 50 χωριά από ενεργούς παίκτες σας.

(Και 15 ακόμα στο προχθεσινό πλάνο των T.G)

:oops:

Φυσικό και λίγα ήταν είναι η αλήθεια μιας και στο κομμάτι σύμμαχοι φιλαράκια κοινή πορεία κλπ ότι και αν είχαμε μέσα στους DnD ήταν πρακτικά άδειο .... βλέπεις είχαν ξεκινήσει από άλλο σημείο επιθέσεις από νέους συμμάχους των DnD και δεν υπήρχαν άμυνες εκεί που μπήκαν οι επιθέσεις από τα φιλαράκια μας .
Είναι πολύ απλό και μια ομορφιά καλοστημένη( επαναλαμβανόμενη) από τα DnD και κανονισμένη φυσικά εδώ και πολύ καιρό
 
Κορυφή