ειχαμε μια σημαντικη απωλεια!! ο θεος να σε εχει καλα...!!

  • Δημιουργός θέματος kapouli
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

μολις πληροφοριθηκα οτι μια πολυ καλη φιλη.... καλος ανθρωπος..... αγωνιστρια, χρονια παιχτρια των φυλετικων επαθε ενα σοβαρο δυστηχημα.... ο θεος να σε εχει καλα και να αναπαυσει την ψυχη σου... να ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει.... θα την ξερετε και απο το φορουμ ως κατι μαγικο.. θελω να εκφρασω την λυπη μου με τα παρακατω λογια... συγνωμη αν αυτο το ποστ δεν αφορα το παιχνιδι αλλα ξερω οτι το αγαπουσε πολυ και θεωρησα σωστο να γνωστοποιηθει....

λιγα λογια αγαπης...
Έζησε παντού, πάντα με τη σκέψη και πάντα με την Καρδιά της. Πάντα με κεφαλαίο προτιμούσε τη λέξη καρδιά. Έλεγε πως το ‘Καρδιά μου’ είναι σαν να λέμε ‘Αγγελικη μου’, ‘Άνθρωπέ μου’. Είναι τελοσπάντων ένα αυτούσιο ον, ένα δικό μας πρόσωπο, ίσως και στις σκοτεινές μας στιγμές εκείνο το δυσεύρετο σωσίβιο. Ο Φύλακας Άγγελός μας.

Κι έτσι αγάπησε με όλη την Καρδιά της. Κι ίσως η ανάγκη να αγαπήσει να ήταν τελικά η μεγαλύτερη της φιλοδοξία. Μια έμφυτη ματαιοδοξία, μια έμφυτη αναζήτηση.

Άφηνε στην αρχή το ρήμα θέλω και το ρήμα αγαπώ να συνωμοτούν εναντίον της σαν σύσσωμος κοριός που σιγοτρώει ότι βρεθεί στο πέρασμά του. Όμως ήξερε πως την θάλασσα την είχε μέσα της και κατάφερε τελικά –αγκομαχώντας- να κολυμπήσει.
αντιο αγαπημενη....


[aig]Ένα χρόνο μακριά μας (αν μετά θυμάται ακόμα τους κωδικούς του ας μας ξανάρθει)

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

φιλε μου στειλαν κατι συμπαιχτες της οτι επαθε σοβαρο δυστηχημα....
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Ειστε τοσο ΖΩΑ που παιζετε με τις ζωες των ανθρωπων. Πρωτα ο Easy Rider, τωρα η beret και παει λεγοντας. Ας δει η ΟΔ την συνδεση IP σου(ουτε 11 ωρες δεν εισαι μελος του φορουμ) και ας σου ριξει ενα μονιμο ban μπας και βαλετε λιγο μυαλο εδω μεσα


[aig]5 Πόντοι ''Προσαρμοσμένη παρατήρηση''
για Μη χρήση κέντρου υποστήριξης.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24216

[aig]edit by aigoakiros[/aig] ειναι οχι νουμπαδες.


[aig]5 Πόντοι ''Προσαρμοσμένη παρατήρηση''
για ακραίο περιεχόμενο.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24162

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

[mad]Ειλικρινα απορώ με το black humor ορισμένων. Ειλικρινά όμως! Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε και βγαίνετε σε ένα forum για να σπάσετε πλάκα λέγοντας πως κάποιος πέθανε? χαίρεστε όταν κάποιος πάθει κάτι ή ακομα χειρότερα πεθαίνει? το θεωρείτε αστείο? περνάτε ευχάριστα την ώρα σας με τη λύπη που αισθάνονται κάποιοι που ίσως έχουν γνωριστεί και από κοντά με όσους έχετε "πεθάνει"?
Ήμαρτον και έλεος μαζι...

Φυσικά το θεμα κλειδώνει και να δοθούν ποινές από έναν mod.[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή