Αναβάθμιση στην έκδοση 8.33.2

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίχτες,

Η νέα μας αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίτη 24 Μαρτίου μεταξύ 12:00 και 13:00.
Αυτή η αναβάθμιση περιέχει μικρότερες βελτιώσεις, από τις οποίες οι περισσότερες έχουν έρθει απευθείας από εσάς.

Για όσους από εσάς που αναρωτιέστε τι έγινε η αναβάθμιση στην έκδοση 8.33.1, αυτή η αναβάθμιση περιείχε το event.

Ως συνήθως, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Παρακαλούμε καταθέστε την άποψή σας για το περιεχόμενο της αναβάθμισης στο Θέμα Συζήτησης![/mad]


- Προστέθηκε η δυνατότητα να μπορείτε να αγνοείτε πλέον ένα forum, μετά από απαίτηση πολλών παιχτών. Με την ενεργοποίηση του δεν θα λαβαίνετε πλέον ειδοποιήσεις σε αυτό το φόρουμ. Θα βρείτε αυτή την επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία του κάθε forum.

- Προστέθηκε η ειδοποίηση "Η κατασκευή ολοκληρώθηκε" παρόμοια με τις ειδοποιήσεις που λαβαίνετε όταν κάνετε πρόοδο σε κάποιο επίτευγμα. Όταν το κτίριο έχει ολοκληρώσει την κατασκευή, μία ειδοποίηση θα εμφανίζεται από τη δεξιά κάτω μεριά της οθόνης αν είστε σε κάποιο άλλο σημείο εκτός του επιτελείου. Οι ειδοποιήσεις αυτές μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, και θα εμφανίζονται σαν απενεργοποιημένες σε παίχτες που κατέχουν πάνω από ένα χωριό.

- Πλέον θα μπορείτε να δείτε τα εκκρεμή δώρα στην απογραφή.

- Προστέθηκε η δυνατότητα να στέλνετε συνδέσμους στο chat απλά τραβώντας τους συνδέσμους σε αυτό χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας. Σύνδεσμοι από χωριά, παίχτες και φυλές θα μορφοποιούνται αυτόματα.

- Προστέθηκε η δυνατότητα να μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά μία προσφορά από τις ήδη προσφορές που αποδέχτηκε κάποιος παίχτης μέσω της αναφοράς που την αποδέχθηκε. Αυτή η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη και για τις αναφορές που έχουν γίνει πριν την αναβάθμιση.

- Προστέθηκε το "πλήρες" (κόκκινο) και "90% πλήρες" (καφέ) στα προειδοποιητικά χρώματα όσον αφορά τον πληθυσμό, παρόμοιο με αυτό που υπάρχει και για τους πόρους. Ένα πλήρως ανεπτυγμένο αγρόκτημα (επίπεδο 30) δεν θα εμφανίζει την προειδοποίηση του "πλήρες".

- Προστέθηκαν επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά τον αριθμό των χωριών ενός παίχτης στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται όταν τοποθετούσατε τον κέρσορα πάνω από το χωριό τους στον χάρτη.

- Προστέθηκαν τα κουμπιά στο φόρουμ όπως "απάντηση" στο επάνω μέρος του forum σε αντίθεση με το τωρινό που βρισκόταν στο κάτω μέρος του forum.

- Άλλαξε η τιμή για το βραβείο "Σκότωσε έναν αριστοκράτη" ώστε να είναι μικρότερο, έτσι ώστε το πρώτο βραβείο να δίνεται όταν σκοτώνετε 1 Αριστοκράτη.

- Αντικαταστάθηκε το σύστημα εισαγωγής συντεταγμένων στο Πλάνο διεκδικήσεων όπως του συστήματος που υπάρχει στο Σημείο συγκέντρωσης και στον χάρτη.

- Τα κτίρια που γκρεμίζονται από καταπέλτες ενώ είναι ακόμα υπό αναβάθμιση δεν θα χάνουν πλέον όλη τη πρόοδο που είχαν κατά το γκρέμισμα τους αλλά θα μένει η πρόοδος του κτισίματος που είχε γίνει. Εάν για παράδειγμα ένα κτίριο είχε κατασκευαστεί κατά 50% όταν κάποιο άρχισε να το γκρεμίζει, θα ξεκινήσει πάλι την εργασία στο μικρότερο επίπεδο από το 50%.

- Σύστημα Καθοδήγησης: Προστέθηκε σύνδεσμος για το "άνοιγμα του chat".

- Σύστημα Καθοδήγησης: Η αναζήτηση μαθητευόμενου πλέον θα ανανεώνεται αυτόματα από τη σελίδα του συστήματος καθοδήγησης.

- Μικρές βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη και σε ορισμένα κείμενα.

- Μικρές διορθώσεις σφαλμάτων
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή