Ο πενηνταρης εκβιαστης με την γατα

  • Δημιουργός θέματος adouda
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Θα σας πω μια ιστορια η οποια ειναι καταγγελια με τον "πενηνταρη εκβιαστη με την γατα" που παιζει στον κ32 και στην ηπειρο 44

Ειναι αρχηγος φυλής

Για να δυναμωσει την φυλή του, χρησιμοποιεί ολα τα θεμιτά και αθέμιτα μεσα

Απειλες, εκβιασμους και ψυχολογικη βία μεσω των μηνυματων σε παίκτες αλλων φυλών

Απειλεί τις γειτονικές του φυλές να μην στρατολογούν παίκτες
Απο παικτες που ειναι αρχαριοι και δεν ξερουν το παιχνίδι, μεχρι και καποιους παίκτες που παιζουν ή επαιζαν σε αρκετους παλιοτερους κόσμους.
Παίκτες που ειναι μικροί ή μεγάλοι σε ηλικία που απλα περνανε την ωρα τους ευχαριστα

Απειλεί να μην κατακτουν οι παικτες τα βαρβαρα χωρια.
Ειδικα ενας αρχαριος παικτης που θελει να μαθει το παιχνιδι, πρωτα θα κατακτησει ενα βαρβαρο χωριο και μετα θα επιτεθεί σε παίκτη για να παρει το χωριο του.
Δυστυχως τους το απαγορεύει αυτο το δικαίωμα

Αυτα τα 2 παραπανω θεματα τα θεωρει απειλη για την φυλή του και απειλεί τις φυλές με πόλεμο μεσω των εκβιαστικων μηνυματων

Χρησιμοποιει την ψυχολογικη βια με την "τεχνικη της Στοκχόλμης" που ο εκβιαζόμενος γίνετε ενα με τον εκβιαστή του και συμπορεύετε μαζί του.
Με αυτην την τεχνική οι παίκτες των αλλων φυλών φευγουν απο τις φυλές τους για να μην χασουν τα χωρια τους και πηγαίνουν στην δική του φυλή και ετσι δυναμωνει.
Υπεροχο και χωρις κοπο.
Δεν πολεμαει αλλα εκβιάζει με αυτον τον τροπο και κερδίζει παικτες, ποντους η φυλή του με τις ακαδημίες του

Αν αυτο συνεβαινε στα κοινωνικα δικτυα (facebook και twitter) θα επρεπε να επέμβει η Αστυνομικη Διεύθυνση Ηλεκτρονικου Εγκλήματος

Εχει την εντυπωση πως ειναι ο αρχοντας του παιχνιδιου και πρεπει οπωσδήποτε να κατακτησει την ηπειρο 44, λες και θα κερδίσει καποιο επαθλο ή καποια χρηματικο ποσό

Τοσα χρονια που παιζω το παιχνιδι δεν εχω δει αυτο να συμβαίνει.
Στον ενα κόσμο ειμαι φίλος με καποιους παίκτες ενω σε καποιο αλλο κόσμο ειμαστε εχθροί, αλλα εχθροί μεσα στα ορια του παιχνιδιου, ενος εικονικου κόσμου

Ενω ο συγκεκριμενος "πενηνταρης εκβιαστης με την γατα", φαινεται οτι εκτος του εικονικου κόσμου που παιζει πρεπει να ειναι και στην πραγματικη του ζωη

Αυτη ειναι η καταγγελία μου για τον αρχηγο της 3ΟΥ, τον Easy Rider.
 

DeletedUser30244

Στο θεμα με τα βαρβαρα καλα κανει και τα απαγορευει,οποιος θελει να μαθει να παιζει πειραματιζεται πανω σε παικτες,οχι σε βαρβαρα.
 

DeletedUser8333

Ρε πας καλα??Ποσο πρεπει να βαριοσουν για να καθησεις να γραψεις ενα κατεβατο,στο οποιο οσα γραφεις οτι κανει ο ιζι δεν υπαρχει κατι κακο....Δικαιωμα μας ειναι να ζηταμε απο τα μελη μας να μην παιρνουν βαρβαρα,και να εχουμε την ιδια απαιτηση απο τους συμμαχους μας...
Οσο για το πως θα μαθει ο νεος παικτης,ααυτο ειναι σιγουρο πως δεν θα γινει με τα βαρβαρα.....
 

DeletedUser

... ρε τι εγραψε ο ανθρωπος! ... φιλαρακι αν σε εχει πικρανει μην το δειχνεις ετσι ... σου φταιει το οτι ειναι ζωοφιλος? ...ελεος δλδ ...

... για το Βασιλη α.κ.α Περσονα νον γκρατα ή Ιζι ραιντερ εχω ακουσει πολλα κατα καιρους και εχει κορυφαιο haters club αλλα οποιος εχει παιξει μαζι του(εγω επαιξα σαν συμμαχος) ξερει... ο Βασιλης μαζι με τους 3-Ου στον κ27 μου παραχωρησαν δικη τους θεση στην τελικη φυλη με τα μυστικα(ειχαμε μοιρασει μισες μισες τι θεσεις η φυλη μου ΑΡΞ με την 3-ΟΥ) γιατι θεωρουσαν οτι επρεπε να ειμαι εκει!!! ... εγω δεν μπορουσα να βγαλω καποιο φιλο-συμπαιχτη που καηκε για τη φυλη κι ετσι δεν εβαλα τον εαυτο μου παροτι εγω εφτιαξα τη λιστα ... εκεινος μαζι με τα αλλα παιδια στην 3-ου που ηταν αψογη συμμαχοι καθ ολη την πορεια απορησαν και οταν του εξηγησα προς τιμην του μου εδωσε δικια τους θεση γιατι θεωρουσε οτι λογο συνεισφορας στη συμμαχια επρεπε να ειμαι... οποτε αυτα που γραφεις για το βασιλη και κατα συνεπεια την 3-ΟΥ ειναι για γελια! ...και δεν παιζω στον κ32 αλλα ειδα τον τιτλο του ποστ...

...αν εχει εκβιασει υπαρχει η αιτηση υποστηριξης...απο κει και περα αν εχεις θεμα ξιδακι και καταγγελιες τετοιου τυπου στον Ευαγγελατο μπας και πιασουν τοπο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Ο Βαπτιστής

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
3
Εχε χάρη , που είναι αποκλεισμένος από το forum και οι κανονισμοί δεν μας επιτρέπουν να τον εκπροσωπήσουμε .
Τα copy και οι πληροφορίες που βάζω παρακάτω όμως είναι ελεύθερες στο forum μας ..

Καταρχήν .. Δεν είναι αρχηγός μας . Σιγά μην ασχολιόταν ο αρχηγός μας με μια φυλή σαν την δικια σας . Μεγάλη ιδέα έχετε .

Ζητήσατε σύμβαση ειρήνης σας τέθηκαν οροι , πολύ σκληροί και εξευτελιστικοί , ναι εξευτελιστικοί είναι ο σωστός ορος και όχι εκβιαστικοί , και εσείς συμφωνήσατε .
Μερικοί από αυτούς .. να μην στρατολογήσετε μέσα στην 44 , μετά τις 5/2 να έχετε ίδια διπλωματία με εμάς , να σηκώνεται το χέρι και να περιμένετε να σας απευθύνει τον λόγο όταν θέλετε να πάτε στην τουαλέτα .
Εσείς συμφωνήσατε σε όλα , και αφέντη τον ανεβάζατε αφέντη τον κατεβάζατε , με το όνομα του αρχίζατε την πρωινή σας προσευχή .
Ήρθε όμως η 5/2 και ζήτησε να κάνετε ταμείο . εκεί διαπιστωσε ότι έχετε κάνει 39 νέες στρατολογήσεις , δεν έχετε πάρει άλλο χωριο εκτος από βάρβαρο , και ότι δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε διπλωματία . Δηλαδή θέλατε να συνεχίσετε να έχετε σύμβαση με όλη την ήπειρο . Σας πρότεινε κάποια πράγματα δεν τα δεχτήκατε και έστειλε μήνυμα στα μέλη της φυλής σας .
Εκεί φάνηκε και η γύμνια σας σαν διοίκηση . Ο υπαρχηγός σας για παράδειγμα του είπε ότι έχει λογαριασμό που ελέγξει μέσα στους sos , με δικαιώματα δούκα , και αν τον αφήσει να μπει στους 3ου θα του κάνει τον ρουφιάνο .
Τον έστειλε πυξίδα το ίδιο βραδυ . Ακόμα δυο του έκαναν ίδια πρόταση . Ο ένας είναι ο κουκ 2001 τον άλλον δεν τον ξέρω , ρωτήστε τον easy να σας πει .
Σε όσους του έστειλαν απλά ένα μήνυμα στρατολόγησης άνοιξε τις πόρτες της φυλής , τους ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις και τους άφησε να του αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν σε αυτό τον κόσμο .
Αν λοιπόν η δικια σας διαπραγματευτική ανικανότητα , σας έκανε να δεχτείτε τους ορους του από την αρχή , αυτό δεν κάνει τον easy εκβιαστή αλλα εσάς προδότες της φυλής σας που χωρίς ίχνος υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας δεχτήκατε μια τόσο υποτιμητική συμφωνία , χειρότερη και από μνημόνιο

Μερικά printscreen που ακολουθούν , για να γελάσουν όσοι δεν είχαν την δικια μας τύχη που τα διαβάσαμε από πρώτο χέρι ..

http://prntscr.com/63t9fe
http://http://prntscr.com/63te67
http://prntscr.com/63tflh
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33690

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.. το κειμενο ειναι απλα ακυρο.
 

Ο Βαπτιστής

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
3
δεν τα ξερω καλα; μαλιστα... και ποιο κειμενο ειναι ακυρο παρακαλω; καποιο απο τα print screen ή αυτα που εγραψα;
 

DeletedUser

Εισαι σιγουρος οτι η συγκεκριμενη φυλή συμφωνησε μαζι σας ;
Νομιζω οτι σας εγραψε κανονικα εκει που δεν πιανει μελανι

Και ακολουθησε την τακτικη της
Εκανε τις στρατολογήσεις της
Εκανε οτι ηθελε και εσεις νομιζατε οτι ηταν στο ελεγχο σας

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Ηξεραν στην διοικηση με ποιους παικτες τους, μιλαγατε. Τα παντα ηξεραν.
Και ηταν οι πρωτοι που εφυγαν απο την φυλή τους σαν τους λαγους
Παντα οι προδοτες φευγουν πρωτοι

Εσεις ομως αποδεικτηκατε σαν διοικηση εκβιαστες χωρις αντικρυσμα
Και αυτο το εχουν καταλαβει και οι αλλες γειτονικες φυλες που σας εχουν κηρυξει τον πολεμο εναντιον σας
 

DeletedUser33653

Αν σκεφτόσουν πριν γράψεις θα γινόσουν λιγότερο ρεζίλι . Ξεκίνησες από τις γάτες και τα βάρβαρα , και τώρα λες ότι ο διπλωμάτης που έχετε στο προφίλ της φυλής σας και έκλεισε την συμφωνία είναι ρουφιάνος των 3ου ?
Να μην αναφέρω και ότι ο λόγος σας σαν φυλή όπως εσύ ο ίδιος λες δεν έχει καμια αξια . Γιατί λες κλείσατε συμφωνία , αλλα την γράψατε κανονικά ..
Μήπως να αλλάξεις τον τίτλο , σε , Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ?
 

DeletedUser

Η φυλη δεν εκβιαζεται οτι και να λετε
Σας αφησαν να νομιζετε οτι ειχαν συμφωνησει μαζι σας, κατι που ηταν απο μονο του ακυρο

Ο διπλωματης τους δεν ειναι ο προδοτης που υπονοεις
 

DeletedUser33653

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου , είσαι αστείος και δεν χωράει αμφιβολία .
Λες συνεχώς ότι τον κοροϊδεύατε από την αρχή , και δεν είχατε σκοπό να κρατήσετε τον λόγο σας . Τι φωνάζεις τώρα λοιπόν που σας πήρε χαμπάρι και σας διάλυσε ?
Εσύ σίγουρα είσαι ο κίλερ123 που παρακαλούσες να σε βάλει στην φυλή και για αντάλλαγμα να κανεις τον ρουφιάνο στους sos έτσι ? Είσαι δηλαδή ένας από τους τρεις της διοίκησης σας που κάνατε τους μάγκες κοροϊδεύοντας και τώρα πήγατε πυξίδα .
 

DeletedUser

xaxaxaxaxaaxaxa
εμεις κραταμε το λογο μας οταν υπαρχει μια σοβαρη συμφωνια και συμμαχια
αλλα δεν μπορουμε να κρατησουμε τον λογο μας σε εκβιαστες σαν του λογου σας

και δεν ειμαι ο κιλλερ που γραφεις
αλλο ο κιλλερ επαιξε τον ρολο του και δεν ηταν αυτο ο ρολος του που γραφεις
 

DeletedUser24750

Βρηκα και τον εκβιαστη και την γατα

[SPOIL]
e7xro5.png
[/SPOIL]
 

DeletedUser27858

μονο σβηστε τα κοκκινα απο το ονομα μου δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν δεν εκανα κατι για να ντρεπομαι πειτε το σε λους οτι ελεγα βλακειες ως ασυναρτησιες!
 

DeletedUser17325

Απαγόρευσε ο Ιζι τα βάρβαρα; :wow: Μπααα Δεν παίζει. Συγγνώμη αλλά δεν με πείθεις.
 

DeletedUser32711

Το σίγουρο είναι πως αυτό το παιχνίδι καίει κόσμο και κοσμάκι...και στα μυαλά και στο χρόνο... και στην τσέπη για κάμποσους..
 

DeletedUser

Καταρχήν θέλω να διευκρινίσω ότι είναι ένα παιχνίδι και μόνο.
Σε αυτό το παιχνίδι κάνεις φίλους..
"Εχθρούς" κάνεις μόνο επειδή είναι στρατηγικό παιχνίδι..
Αλλά στην ουσία με κανέναν δεν έχεις να χωρίσεις απολύτως τίποτα...
Το παιχνίδι προσφέρεται για διασκέδαση και για να ξεφεύγει ο καθένας μας από την καθημερινότητά του, στα διάφορα προβλήματα..
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί μέσα σε ένα παιχνίδι..
Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει, πόσο μάλλον όταν δεν τον ξέρει..
Οι "επιθέσεις" που δέχεται ένα άτομο συνέχεια είναι απαράδεκτο για μένα και δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι που στη ζωή τους ήταν και είναι "παιδιά της φάπας", προσπαθούν να δειχθούν και να φανούν "άντρες" μέσα από το παιχνίδι και ένα υπολογιστή..
Παρακαλώ λοιπόν, τα θέματα που ανοίγονται να αφορούν το παιχνίδι και μόνο..
Και να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί σε άτομα..
Πιστεύω αυτό εκπροσωπεύει όχι εμένα αλλά κάθε νοήμον άνθρωπο που μπήκε για να διασκεδάσει και να παίξει ένα παιχνίδι..
Δυστυχώς αυτά απομακρύνουν πολλούς παίκτες από το παιχνίδι και πιστεύω οι υπεύθυνοι να τα σταματήσουν εδώ, παρόμοια θέματα..

Με εκτίμηση προς όλους και κυρίως τον Άνθρωπο που θίγουν, Κώστας..
 
Κορυφή