ΜΑΟΜΑΟ + DnD vs SoS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser26916
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser21068

Μην βγαινετε και ξεφτιλιζεστε ετσι , που μου νομπλαρατε 2 χωρια.. και στα 5 ηρθαν εκαθαριστικες και τρενα , το οτι φαγατε κοκκινες δεν το μεταφραζετε καλα ως φεικ... γινεστε ξεφτυλα αδικα ! γιατι εχω αναφορες και μπορω να τις ποσταρω ή οταν σκανε νυκε κανονικα και αριστοκρατες τα λεμε "επιθεσεις με επικαλυψει φεικ"!Πραγματικα γελαω ειστε τσιρκα !!! καιαν καποιος πει ξανα το αντιθετο θα σας ανεβασω ολες τις αναφορες!

Οπως προειπα , εγω θα τρεπομουν να εβγαινα εξωτερικο φορουμ και να εγραφα για ΝΙΚΗ οταν στα 5 που νομπλαρατε 5 φυλες πηρατε τα 2 ! αφηστετα για το φορουμ σας να κανετε λαικ που καταφερατε αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγμα!

9 μιση χρονια στα Tribals Wars δεν εχω στεναχωριθει ποτε ουτε για μισο χωριο που εχασα το διασκεδαζω και γινομαι καλυτερος για το μελλον. Μην λετε πολλα λοιπον κρατηστε την ουρα σας μεσα στα σκελιακαι μην μου δινετε αφορμες να σας ξεφτιλισω κι αλλο , μην βγαινετε και λετε ψεματα του τυπου 2 χωρια θελαμε να νομπλαρουμε 2 πηραμε , γιατι η αναφορες ξανα λεω αλλα λενε ! Σας ειχα και σε εκτιμηση παναθεμα σας απο το κ31 τουλαχιστον να σεβεστε οτι παντα ημουν κυριος απεναντι σας και να μην βρωμιζετε με ψευτικα σχολια το κυρος σας. ( συμβουλη μου) Δενεχω να γαψω κατι αλλο στο εξωτερικο φορουμ ολοκληρωνω με αυτο , θα γραψω κατι μονο αν πειτε οτι χτυπισατε 2 χωρια θα μπουν αναφορες για να σας ξεμπροστιασω σε περιπτωσει π-ου πειτε παλι τα δικα σας. Απο εμενα καλες μαχες και πλαι ενα μεγαλο μπραβο για την τεραστια επιτυχια σας !
 

DeletedUser33578

κλαψε καλψε ..θελουμε αναφορες μεγαλε αστα λογια!!!τα λογια ειναι φτωχια :'( .. :axe:
 

DeletedUser21068

Ποσο αναριμοτητα δηλαδη εχεις καθομαι και τεκμηριωνω καποιο θεμα και απαντας ενα "κλαψε κλαψε" τι ασχολουμε θεε μου απο εδω και περα θα μιλαω στον τοιχο μου το ιδιο θα καταλαβαινει. Τεσπα θα στειλω στον νολαντερ τις αναφορες επειδη αυτον τον εχω σε εκτιμηση να πει την αληθεια , αν θυμαμαι καλα απογορευτε να τις ανεβασω εδω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Βαλε αναφορες οσες θελεις.Βγαλε επισης οσο πονο θελεις.Σου ξαναλεω,τα 2 χωρια που θελαμε να παρουμε τα πηραμε.Επεισης εχω πει μεχρι τωρα αρκετες φορες οτι σε βαρεσαμε ετσι επειδη εισαι αρκετα καλος παιχτης,αυτο ομως δεν αλλαξει τα γεγονοτα,2 χωρια ηταν ο στοχος μας.
 

DeletedUser21068

ΕΕεε τι να σου πω..! Εισαι νουμερο τωρα και αξια σου δινω..σου εστειλα και αναφορες παρε και αυτα λοιπον και μπουκονε δημοσια βρηκες την καραμελα οτι πηγενατε για 2 χωρια και τα αλλα νυκε και οι αριστοι που σκασατε τα κανονικα τα νξομασατε φεικ. και αφου ξερατε ταχωρια μυο γιατι δεν βαρεσατε και το 2 που ηταν επιθετικο ; αιντε ρε καθιστε στα αυγα σας , εγω φταιω που σας απανταω και σας δινω αξια ! Τα λεμε συντομα..!


4RP44Ne.png


4ImOP5o.png
 

DeletedUser

γιατι παιζεις φυλετικες αφου δεν αντεχεις να χανεις χωρια μου λες;Οπως και να το δεις,εχασες.Και συντομα θα τα χασεις ολα,οσες αμυνες και να παρεις,σε οσες φυλες και να μπεις.Στον 32 θα φας ξυλο.Φαινεται απο τα λεγομενα σου ποσο σε ποναει,οκ το καταλαβαινω αλλα δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι εχασες,για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.
 

DeletedUser24750

[SPOIL]
2rcr047.png
[/SPOIL]
Mια παρενθεση για τα παιδια της s.o.s ειναι να σπρωχτει λιγο πρεμ απο αυτο που εχει φαρμαρει ο lefterhs να τσιμπησει τις Paysafe αντε να γεμιζουμε τις θεσεις εχουμε στοιχημα το σκ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24750

Τι ειναι αυτα σιγουρα εχεις κατι παραπανω να δωσεις μαλλον δεν εχεις ζεσταθει ακομα.
Εγω θα κανω αλλη μια προσπαθεια να σε τσιτωσω αν με απογουτευσεις παλι σταματαω.

[SPOIL]
2i231x1.png
[/SPOIL]

Εδω εχουμε μια φανταστικη ιστορια(αυτη τη φορα ηταν απο τις καλοπροαιρετες) που ειχες σκεφτει μεταξυ εμενα εσενα και του τεο που εχεις στην υπογραφη σου.

Αναμνησεις :'(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser22436

γραφετε και γραφετε και γραφετε
αλλα δεν μας λετε ενα
ποσα αμυντικα χωρια ειχε μεσα ο παιχτης σας ;;; γιατι αν τα μερτησουμε ετσι τοτε μαλλον θα δουμε πως εμεις χασαμε καποια επιθετικα χωρια ....
αλλα εσεις χασατε πολλα αμυντικα χωρια σε αμυνες + 2 χωρια ....
το ποιος εχει λοιπον απωλεις ειναι απλο ...
εσεις ... γιατι πανω απο ολα χασατε τελικα 2 χωρια απο τα δυο που βαρουσαμε .... ας βαζατε και αλλες αμυνες για να μην λετε και λετε διαφορα τωρα ...
παω για φαγητο ... καλη μου ορεξη ... τρωω αργα οποτε θα ειμαι μεσα σε 2 μερες ... στειλτε καμια φεικ να με πιασετε στον υπνο ...
 

DeletedUser24750

Πολυ καλο ειχα επνευση τοτε τωρα βαριεμαι αλλα εσυ μην εισαι κοροιδο τωρα ειναι μαζι με τους αλκατραζ ή nv τα βρηκανε δες την φυλη τουςmauro poi,ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ1,AndyCap (πυξιδα)τσαμπα το καψιμο σου και τον χρονο σου αλλα τετοιοι ειναι για αυτο τους κραζω .:rolf:

Τσαμπα χρονος ειναι γενικα να ασχολεισαι με τις φυλετικες για να τρωμε τον χρονο μας τοσα χρονια σε μια ******* ολοι καποιο καλο εχουμε στον εγκεφαλο(και εγω μαζι).
Ασχετα με τον 29 που εφυγα με ασχημο τροπο απο τον 24 οσο επαιξα μια χαρα περασα και εσυ μες στην τρελη χαρα εισουνα ασχετα που θες να δηχνεις σαν την κακια πεθερα και χαλασες την παρεα λογο του futi επειδη τον εβαλαν στην φυλη που ειχατε μπει για πλακα στον 28 και ειχες κοντρα απο τον 15...Με αυτο απεδειξες οτι διαμορφωνεις φιλους αναλογα με τους εχθρους,και τους μονους που σε ειχαν υποστειρηξει τοτε τους χρησιμοποιησες στο εξωτερικο για λογους προπαγανδας.

Και οι 2 κανατε κολωτουμπα (μονο εγω κραταω σταθερους εχθρους και φιλους) αυτοι πηγαν οπως λες με alc και εσυ πηγες με fumal στον 29 τον οποιο στον 24 (τον εκραζες επειδη ειχε φυγει απο την φυλη σου bp και πηγε alc και επειδη ειχε κανω ανω κατω την bp με τις 10 ακαδημειες).

[SPOIL]
2ujtmwp.png
[/SPOIL]

Οι λογαριασμοι που αναφερεις οτι στρατολογηθεικαν ηταν ο fumalfu και ο Lafagiet αρα πως πας με αυτους που σε πουλησαν ξανα μαζι?

ΣΥνεχιζω τωρα το βρηκα χυμα κραξιμο σε fumal
[SPOIL]
2pq2o1i.png
[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33578

Εσύ δεν πρέπει καν να μιλάς.Ούτε ένα ίχνος τιμής δεν έχεις ούτε η φυλή σου στον 31.Και ποια ειναι η απάντηση σου για τα χωριά του Μενοίτιου στο θέμα στον 31;Θέλεις ναι μιλάς κιόλας.

αμα δεν κανο λαθος εδω λει 32!!! και οχι 31!!!:oops:
 

DeletedUser24750

Eδω ρε παιδια ξεκατινιαζομαστε για 8 κοσμους πισω(24-29) σας πειραξε για ενα κοσμο πισω?
Συνεχιστε την δουλεια σας
 

DeletedUser18255

Ελα εδω εχουμε κραξιμο καλη φαση Αλεξ με το μαλακο αγορινα λοιπον εχω βαλει τα κοψιδια να γινονται εχουμε και κρασακι και αναμενουμε με μεγαλο ενδιαφερον τη συνεχεια:D
 

DeletedUser24750

2rcr047.png


Η λιστα συμπληρωθηκε?
Θα παιξει στοιχημα ο lefterhs απο τις paysafe σας?
2 χρονια στις φυλες go/sos με τοσες ακαδημιες πρεπει να εχουν βγαλει καλο μεροκαματο.
Μην ξεχασετε να παρετε απο την αγορα και τις προσφορες του για να εχει πρεμ να πουλησει.
o6jqxh.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24750

Αρα ισως και τωρα η σχεση σου με τον τεο να ειναι στα κατω της στο μελλον αν παει στα πανω της ισως να σας ξαναδουμε μαζι και να στηριζετε ο ενας τον αλλο.


Παντως μεχρι που σταματησα στον 29 τον ιουλιο δεν θυμαμαι τη σχεση σου με τον fumal στα πανω της.
Ο fumal Κατηγορουσε τον τεο οτι εχει στησει ολο τον server και οτι και το σκηνικο μαζι σου στο εξωτερικο ηταν στημενο και οτι αργοτερα θα εμπαινες dnd οπως στον 24.

Επεισης λιγες μερες πριν σταματησω υπηρχε στο κρυφο της dnd προταση απο fumal για συμμαχεια (κραξιμο που θα ειχε πεσει για αγκαλιτσες αν ειχε γινει).Ο τεο πηρε την αποφαση να παει πολεμο με voodoo και εκανε τις στρατολογησεις στην ηπειρο τους 1 μερα αφου σταματησα.(ειμουνα εκτος φυλης οταν μπηκε ο chessfighter Και ο Nasos.gr)

Αρα αυτο με την στηριξη μεταξυ φιλων που σε ενα κοσμο πουλανε ο ενας τον αλλον και στον επομενο πανε μαζι πιο πολυ με ιστοριουλα μιαζει σαν αυτη που ποσταρα πριν.

Επεισης κατι εχει ακουστει οτι ο fumal ειχε σταματησει απο το καλοκαιρι και ειχε αναλαβει ο spikos την διοικηση οταν αποφασισε το Merge.(για το οποιο εγω προσωπικα πιστευω οτι θα γινοταν ετσι και αλλιως ειτε επαιζες ειτε οχι στον 29 Καθως ολοι οι τελευταιοι gr server ετσι κλεινουν)

πολυ μπερδεμα και πολυ δραμα σε αυτη την σχεση και σαν να εχει κουρασει λιγο το ξεκατινιασμα με εσενα και τους dnd στο εξωτερικο φορουμ και πρεπει να σταματησει,μαζευτειτε σκυπε να ρειξετε τα μπινελικια σας οι αλλοι δεν φταινε σε τπτ να διαβαζουν την λεξη dnd-τεο ανα 5 λεπτα,και εγω αυτο που κανω τωρα ειναι αθλιο για τους υπολοιπους που παιζουν κ32 αλλα καποιος πρεπει να κανει κατι να ξυπνησει τους mod...


ΥΓ1.Το εχω υποσχεθει σε ενα φιλο να αποκαταστησω μια αληθεια γιατι στον 29 δεν ποσταρα.
Πριν τον 24 δεν γνωριζομασταν καν.
[SPOIL]Ειχα βγει και ειχα κραξει τους nv στο εξωτερικο,απο εκει με θυμηθεικε ο κωστας και με ρωτησε αν ηθελα να μπω με κινητρο οτι θα ηταν ναγιοτης/nv αντιπαλοι.Απο εκει και περα οταν με βαλανε στα ροομ της φυλης πριν παρω account με ειχες addarei και αρχησαμε να μιλαμε.Το account που θα επαιρνα οντος εσυ καταφερες να ηρεμησεις τον αλεξ(penk) και τον επεισες να γυρησει στην φυλη και να δωσει κωδικο)[/SPOIL]

ΥΓ2.Δεν εχει το ενδειαφερον που περιμενα η αναμετρηση τα κλεινω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26916

@beret

Εδω εχουν το θρασσος και βγαζουν στατιστικα με σοσ ενω συνορευουν 5 χωρια τους η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλοιο ,κανιβαλιζονται και περνουν βαρβαρα ,ποιος πολεμος?

--------
just so u know δεν παιζω DnD απλα 3ερω οτι υπαρχει πολεμος και ειπα να ποσταρο να δουν και οι υπολοιποι τι γινεται!

λες να επαιζα DnD και να ελαγα καλα τα πανε οι MaoMao με DnD ????
 
Κορυφή