ΧΧΧ Vs RIP

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser1084
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser1084

Η οικογενεια ΧΧΧ απο σημερα ειναι σε πολεμο με την οικογενεια της RIP.

Γενικως σαν φυλη εχουμε το μοτο οτι δημιουργουμε αντιπαλους και οχι εχθρους. Στην προκειμενη περιπτωση ομως μετα λυπης μας, θα δημιουργησουμε εχθρους οι οποιοι θα ακολουθηθουν και σε επομενους κοσμους. Οι λογοι ειναι οι εξης:

1ον) Οτι εσπασαν απροκλητα την μεταξυ μας συμμαχια
και
2ον και πιο σημαντικο ειναι οτι πηρανε χωρια του Μενοιτιου το οποιο για το ηθος και την αξιοπρεπεια της φυλης μας ειναι αδιανοητο. Το λιγοτερο που μπορουσαμε να κανουμε ωστε να αποδωσουμε ο καθενας μας ατομικα αλλα και συλλογικα σαν φυλη τον φορο τιμης για αυτον τον ανθρωπο ειναι τα χωρια του να μεινουνε εκει μεχρι να σβησουνε μονα τους απειραχτα ετσι οπως εφυγε και εκεινος. Αυτη και μονο η ενεργεια δειχνει την ποιοτητα της ηγεσιας της εν λογω φυλης και δεν θελουμε να εχουμε καμμια σχεση ουτε τωρα, ουτε σε οποιοδηποτε αλλο κοσμο.

Η οικογενεια των φυλων ΧΧΧ δεν θα σταματησει μεχρι την οριστικη εξοντωση οποιουδηποτε συντελεσε στην παραπανω ενεργεια, ειτε παιρνοντας τα χωρια του Βαγγελη ειτε μενοντας στην εν λογω φυλη οντας συνενοχος σε ενα απο τα πιο ντροπιαστικα πραγματα που εχω συναντησει στην ζωη μου.

Προσωπικο σχολιο:

Ειναι ξεφτυλλα ρε παιδια για 2-3 χωρια...
 

DeletedUser

Το όνομα "Μενοίτιος" είναι συνδεδεμένο και με τα παλτά , η αλλιώς 3 ΟΥ , σε διάφορους κόσμους .
Είναι και δικιά μας υποχρέωση να υπερασπίσουμε την μνήμη του .Και εμείς από εδώ και πέρα θα κυνηγήσουμε την φυλή αυτή και όσους συνεργάστηκαν σε μια τέτοια ενέργεια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser14960

ηρεμήστε λίγο δηλαδή πιστεύεται ότι είναι η πρώτη η η τελεφταία φορά που φεύγει κάποιος??? εκτός αφτου θεωρώ οτι αντιδράσατε καλά σαν φυλη αν ισχιουν όλα αφτα και ότι θα δούμε ορές μαχεσ εκει πάνω!!!
 

DeletedUser19723

προσωπικα για εμενα ειναι μεγαλη ξεφτιλα,και θεωρω οτι το να μην πειραξεις τα χωρια καποιου που εχει φυγει ειναι ο μικροτερος φορος τιμης που μπορεις να κανεις.Λυπαμαι καποιους που στον βωμο του να μαζεψουν χωρια φτανουν σε αυτο το σημειο....
Δράττοντας την ευκαιρια να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον τουρλουμπουκι και την cxc οπως και στα παιδια της αουτ του 26 που κρατησαν την υποσχεση τους κρατωντας ανεπαφο το λογαριασμο του φιλου μου baggelhs7 που εφυγε και αυτος πριν 9 μηνες,και βαζοντας τον ως φορο τιμης στην νικητρια φυλη για να κλεισει ο λογαριασμος με τον καλυτερο τροπο...
Αυτα ειναι που κανουν να ξεχωριζουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΛΕΣ απο τις μικρες ......
 

DeletedUser14960

ετσι ειναι φίλε μ αλλα δεν ξεχωρίζουν οι μεγάλες φυλές αλλά οι μεγάλοι ανθρωποι...
 

DeletedUser14960

χαχαχα :hmmm: οχι απαραίτητα τέλος πάντων ελπίζω να μην ξανά γίνει παρόμοιο περιστατικό...
 

DeletedUser31334

Κάτι που αφορά άλλον κόσμο αλλα είναι σχετικό με τον "μενοιτιο" και την συμπεριφορά ορισμένων .
Μέλος της φυλής των τρένων στον 32 αηδιασμένος από αυτά που διαβάζει , μας έστειλε το παρακάτω printscreen .

m99tAER.png


Μετά από αυτό δεν μας μένει άλλη λύση από το να πάρουμε εμείς τα χωρια του "μενοιτιος" τώρα και να δεσμευτούμε ότι αν έχουμε την τύχη να κλείσουμε αυτόν τον κόσμο η νικήτρια φυλή μας θα έχει 39 μέλη και η άδεια θέση θα ανήκει στον "μενοιτιο"



[aig]10 Πόντοι για 5.α. Προσωπικά μηνύματα/ Αναρτήσεις από φόρα του παιχνιδιού Απαγορεύεται ρητά η ανάρτηση προσωπικών μηνυμάτων από το παιχνίδι και post που έκαναν μέλη στα εσωτερικά φόρα των φυλών. Μπορείτε να αναρτήσετε προσωπικά μηνύματα & in game post μονο αν έχετε επεξεργαστεί το όνομα του αλλου χρήστη ώστε να μην φαίνεται καθόλου και έχετε αφαιρέσει τον σύνδεσμο προς το προφίλ του.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33265

εστω και καθυστερημενα γιατι 1 φορα το τριμηνο διαβαζω εδω να πω τα συλληπητηρια μου για το παληκαρι και ο θεος να αναπαυση την ψυχη του...
 
Κορυφή