Φυλή

  • Δημιουργός θέματος BooMax
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Καλησπέρα παιδιά, έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον κ32 και τις φυλές. Παρατήρησα οτι δεν μπορεις να στειλεις υποστηριξη σε παικτες που δεν ανηκουν στην φυλή σου. Αν η φυλή ομως έχει κάποια άλλη σαν ακαδημία της σαν αδερφική..σαν συνεχεια της πρώτης...τι μπορουμε να κανουμε σε μια τετοια περίπτωση? Πως συνεργάζονται οι παίκτες?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

DeletedUser

*Θα υπάρχει μια απαγόρευση αποστολής αμυνών 4 ημερών σε νέα μέλη φυλής. Αυτό σημαίνει:
Για να στείλεις άμυνες πρέπει να είσαι τουλάχιστον 4 μέρες στη φυλή.
Μπορείς να μπεις σε φυλή και να δεχθείς άμυνες. Αν εγκαταλείψεις τη φυλή σου, όλες οι άμυνες που είχες στείλει σε συμπαίκτες σου θα επιστρέψουν. Εάν στείλεις άμυνες σε κάποιον άλλο παίκτη και προτού φτάσουν εγκαταλείψεις τη φυλή σου, οι άμυνες θα φτάσουν ως επίσκεψη και θα επιστρέψουν σ' εσένα.


ελπιζω να σε βοηθησει αυτο
 

DeletedUser

Αρχικά ευχαριστω για το ενδιαφέρον και την απαντηση! Αλλα δεν εννοώ ακριβως αυτό! Έστω οτι έχω μια φυλή πλήρης (40μέλη) και θέλω να συνεχίσω την ''οικογένεια'' της φυλής μου! Οποτε ιδρύω αλλη μια φυλή και συνεχίζω την στρατολόγηση! Το θέμα ειναι οτι εγω απο την μητρική φυλή δεν μπορω να στείλω στρατιωτική υποστηριξη σε κάποιο μέλος της νέας φυλης(σωστα?)! Αυτο ειναι το προβλημα. Υπάρχει καποιος τρόπος αντιμετώπισης (χωρις να αλλαζει το μελος φυλή) και αν ναι ποιος? Οι άλλες φυλές του κόσμου που έχουν ''ακαδημιες'' πως τα καταφέρνουν?
Ευχαριστω πολυ!
Καλο απογευμα!
 

DeletedUser2088

[aig]Αν έχετε αποδείξεις ότι άλλες φυλές στέλνουν άμυνες, χωρίς να κάνουν μετακινήσεις στα μέλη τους παρακαλώ, να κάνετε αίτηση υποστήριξης (in-game) για να το καταγγείλετε.

Παρακαλώ στο φόρουμ να μην κάνετε ούτε έμμεσες, αλλά ούτε και άμεσες καταγγελίες,
όπως προβλέπετε άλλωστε και από τον κανονισμό.[/aig]
 

DeletedUser

δυστηχως δεν μπορουν να σταλθουν αμυνες χωρις να αλλα3εις φυλη
πως το κανει η καθε φυλη τωρα ειναι δικο της θεμα
αλλα μπορω να σου δωσω ενα τροπο για να τον χρισιμοπιησης
χωριζεις για παραδηγμα τις 2 φυλες σου με ισα αμυντικα χωρια ετσι ωστε να μην χριαζεται συνεχεια να γινονται μετακινισεις για να παρει καποιος αμυνες
 
Κορυφή