φαινομενο αλυσηδα.. αλλου τυπου ..

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 751811
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser30309

Διαβαζοντας το, αρκετα καλο για εμενα, θεμα θεωρω οτι μπορω να πω και εγω την γνωμη μου και να κατακρινω την λαθος συμπεριοφρα καποιοων που εχουν ξεχασει γτ εχουν ξεκινησει να παιζουν, παιζω απο τον κοσμο 8, τοτε ηταν πιο απλα τα πραγματα εμπαινες εφτιαχνες εστελνες καρδιζες, πλεον εχω δει τοσες πολλες παρανομιες και η μονη απαντηση ειναι 'Μπορεις να το αποδειξεις?' οχι κυριοι δεν μπορω και επειδη δεν μπορω δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει, αλλα το να κανουμε τα στραβα ματια, σε (παιχτες) που 'χωνουν' χρημα για να κανουν τι??? να παιξουν τοτε εχουμε θεμα και πρεπει να λυθει, μαλλον επιβαλεται, ειναι αδικο για τους υπολοιπους ειναι αδικο για το ιδιο το παιχνιδι γτ με αυτον τον τροπο καινουργιοι παιχτες δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, αυτο γινεται ξεκαθαρο απο τα ακαουντ που βλεπω εγω ανα κοσμο, τα ιδια και τα ιδια αυτο μας λεει οτι το παιχνιδι εχει γινει προσωπικο! Ας λυθουν οι παρανομιες ειναι ευκολο για αυτους που μπορουν να ελεγξουν
 

DeletedUser30297

Απλα τα πραγματα ...και μην εχετε την εντυπωση ...οτι δεν φαινονται....

Το θεμα ειναι κατα ποσο συνφερη την εταιρια να το κανει...


και στην τελικη ποιος ο λογος να υπαρχη κοπλαυ σε ενα λογαριασμο αφου υπαρχουν οι επιτηρησεις...
ο κοπλαυ απο την Αμερικη (παραδειγμα φερνω )θα σωσει την φυλη....του μεγαλου αρχηγου
γιατι απλα θα παρει και επιτηρηση και θα στειλει τις επιθεσεις μεσα στην νυχτερινη...λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο ...
κανανε σε καποιο αλλο φορουμ παραπονα :D



οταν μπαινεις σε ενα κοσμο ....
1 διαβαζεις τις ρυθμισεις του(σου αρεσουν μπαινεις δεν σου αρεσουν δεν μπαινεις)
2 υπαρχη η προιστορια του λογαρισμου σου μαζι με οτι συνεπαγετε (επιτευματα ,σημαιες)..
οι λογαριασμοι φαντασματα φαινονται...τα λεει η προιστορια τους...
3 γελαω με αυτους που βαζουν στο προφιλ τους διαφορους κοσμους και διαφορα ονοματα ...να μου αποδειξουν τι ...οτι ειναι νοοβαδες και θα τους φοβηθω ....η μιπως δεν ξερω πως τους πηραν ...η μαλλων πως τους το φορτωσαν..οι προκατοχοι ΝΟΟΒΑΔΕΣ


Παιξτε τιμια ...απλα τα πραγματα ...γιατι απλα αυτο που κανεις παντα γυρναει μπουμερανγ πανω σου ....
ειναι ενα παιχνιδι για διασκεδαση ...




Καλη Χρονια
& καλες μαχες
 

Deleted User - 751811

μιας και το θεμα δεν ειναι κλειδωμενο ακομα μετα απο τοσο καιρο, μιας και παρατηρηθικε οτι για τους λογαριασμους που ανοιξα το θεμα τοτε στον 30 κανουν το διο στον 42,,
νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανουμε κατι γιαυτο ...

κριμα κριμα.....
το δις εξαμαρτην ουκ ανδρος σοφο.....
 

Deleted User - 751811

[mad]Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος κυρίως στον κόσμο 21 για το τι είναι ώθηση λογαριασμών ελπίζουμε να σας το εξηγήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε με το παρακάτω κείμενο.

Γιατί απαγορεύεται η ώθηση?
Γιατί η ώθηση δίνει επιπλέον δύναμη σε παίκτη που δεν θα την είχε με διαφορετικό τρόπο άρα είναι άδικο προς όσους παίζουν μονοι τους.

Δηλαδή απαγορεύεται να στέλνω πόρους σε έναν φίλο μου?
Όχι βεβαια, μπορείς να του στέλνεις άφοβα πόρους. Ώθηση έχουμε όταν ένας λογαριασμός παύει να αναπτύσσεται ο ίδιος και ότι βγάζει το στέλνει σε άλλους η στέλνει μεγάλο μέρος των πόρων του και τους άλλους τους κάνει στρατό όπου και πάλι βοηθάει άλλους λογαριασμούς είτε επιθετικά είτε αμυντικά. Δεν παίζει δηλαδή για τον εαυτό του αλλα για άλλους.

Υπάρχουν όρια στο τι θεωρείται ώθηση και τι όχι?
Όχι, δεν μπορούμε να θέσουμε αριθμητικά όρια γιατί είναι κάτι πολύπλοκο. Είναι πολλοί οι παράγοντες που βγάζουν το αποτέλεσμα της ώθησης και συνδυασμός πραγμάτων και κινήσεων άρα είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε με νούμερα την ώθηση.

Τότε εγώ πως μπορώ να στέλνω πόρους σε έναν φίλο και να ξέρω πως κάνω κάτι νόμιμο?
Αν είσαι μεγαλύτερος από τον φίλο σου, παίζεις πρώτα για σένα και στέλνεις το περίσσευμα σου στον φίλο σου τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Πριν από αποκλεισμό κοιτάμε την ποσότητα που χρησιμοποιείς για εσένα, τον στρατό που χρησιμοποιείς για την δικη σου ανάπτυξη, το πόσο ενεργός είσαι εσύ (αν μπαίνεις δηλαδή για 5 λεπτά για να στείλεις μόνο πόρους η αν παίζεις κανονικά) και αλλά πράγματα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε ως φυλή έναν παίκτη μας που ξεκίνησε τώρα η έκανε επανεκκίνηση για κάποιους λόγους?
Φυσικά και μπορείτε αρκεί να καλύπτονται τα παραπάνω. Να βοηθήσετε δηλαδή όσο μπορείτε και όχι να παίζετε μόνο για την ανάπτυξη του αλλου παίκτη.

Από το farming και τους παραγόμενους πόρους, έχω συνολικά 200κ πόρους την ημέρα. Πόσους μπορώ να στείλω σε έναν φίλο μου? Είδα στην αρχή του κόσμου πως αποκλείστηκαν μέλη για 2000 πόρους και φοβάμαι.

Όντως στην αρχή αποκλείσαμε μέλη για ώθηση για τόσους πόρους αλλα σκέψου πως στην αρχή ενός κόσμου, αυτοί οι πόροι δίνουν τεραστια ώθηση σε έναν λογαριασμό. Τώρα είναι μηδαμινοί βεβαια. Επίσης πολλοί παίκτες αποκλείστηκαν γιατί έστειλαν πόρους από παίκτη που επιτηρούσαν και όχι από τον λογαριασμό τους και στην πλειοψηφία τους ξέχασαν να το πουν αυτό στους φίλους τους αφήνοντας τους με την εντύπωση πως θεωρήσαμε ώθηση τους 2000 πόρους.
Όσο για το πόσους πόρους να στείλεις εξαρτάται από εσένα και τις ανάγκες σου. Δεν μπορούμε να σου βάλουμε όριο γιατί ο κάθε παίκτης αναπτύσσεται διαφορετικά.


Στους άλλους κόσμους κάποια στιγμή ενεργοποιείται το ελεύθερο εμπόριο, στον 21 ποτε θα γίνει αυτό?
Σε όλους τους παλιούς κόσμους το ελεύθερο εμπόριο ενεργοποιήθηκε στις 60 μέρες από το άνοιγμα του κόσμου. Τότε και στον 21 θα πάψουμε να εξετάζουμε εξονυχιστικά το θέμα της ώθησης. Σε όλους τους κόσμους όμως είναι σε ισχύ η απαγόρευση της ώθησης. Απλά στον 21 έγινε πιο έντονο γιατί το ελεύθερο εμπόριο ήταν ενεργοποιημένο από την αρχή και πολλοί δεν ήξεραν την ώθηση. Εδώ θα μου πεις δεν ξέρουν ακόμα πολλοί το ότι απαγορεύεται να ακουμπάμε τους πόρους λογαριασμού που επιτηρούμε αν και το έχουμε γράψει εκτος από τους κανόνες άλλες 4 φορες στο forum.

Αν έχω απορία σχετικά με μια αποστολή πόρων που θέλω να κάνω, μπορώ να στείλω αίτηση?
Αν μιλάμε για 1-2 φορες την εβδομάδα τότε δεν χρειάζεται να έχεις καμια απορία η αμφιβολία. Αν όμως παρόλα αυτά θέλεις να ρωτήσεις για συγκεκριμένη περίπτωση τότε σαφώς και μπορείς να ανοίξεις μια αίτηση υποστήριξης. Οι απορίες μας όμως είναι καλο να τίθονται πριν κάνουμε την κίνηση για την οποια αμφιβάλλουμε και όχι μετά.


[/mad]

Έχουμε λοιπόν το θέμα του φαινομένου αλυσίδας άλλου τύπου. και βάζουμε μαζί και την ώθησή..
αλήθεια τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ώθηση ενός η περισσότερων λογαριασμών. και για πιο λόγο να το βάλουμε στο ίδιο θέμα με μια αλυσίδα.;

Οι δυο κανόνες έχουνε φτιαχτεί πριν αρκετά χρονιά , για να κάνουν πιο δίκαιο το παιχνίδι για όλους τους λογαριασμούς,
τα χρονιά περάσαν όμως η ευστροφία ενός λωποδύτη,είναι περισσότερη από την αφέλεια του νοικοκύρη.
Έτσι βρήκαν τα παραθυράκια κάποιοι και ως τώρα τα έχουν κάνει πόρτες και μπαινοβγαίνουν, χωρίς καμιά τιμωρία εις βάρος του παιχνιδιού όλων των άλλων..

Πριν 12 κόσμους αρχίσαμε μια συζήτηση,
Για μια αλυσίδα που το παιχνίδι κατά κάποιον τρόπο αφήνει να συνεχίζετε.
και κάποιοι την εκμεταλευτικαν στο έπακρο..
και τώρα θα δούμε πως όλο αυτό μπορεί να δώσει ώθηση σε έναν η περισσότερους λογαριασμούς...

Ας πάρουμε τυχαία μια φυλή και έναν κόσμο του παιχνιδιού
(Το νου σας οι κανόνες υπάρχουν πολλά χρόνια και αυτό το θέμα άνοιξε στον κ30...)

Π.χ. κοσμος 42...
μια φυλή τυχαία,,,, ας πάρουμε την πρώτη και εντελώς τυχαία βρήκαμε την σολ.

Ήμασταν λίγο τυχεροί σε αυτό ,είναι όντως μια φυλή που τα πιο πολλά της μέλη έχουν co-play.
Η αλυσίδα άλλου τύπου λοιπόν εδώ θα μπορούσε να υπαρξει ,Στα τόσα μέλη της κάποιος θα μπορούσε να έχει έναν λογαριασμό άλλον.
η όπως είναι γνωστό σε όλους πια . η ένωση λογαριασμών και δημιουργία νέου coplay είναι πάγια τακτική της φυλής και το τάξιμο σε πολλούς να παίξουν μεγαλύτερο λογαριασμό.
ως εδώ πράγματι μιλάμε για μια φυλή μαλαμα..

το θέμα ομως το είχα ανοίξει στον 30 και συγκεκριμένα για το πρώτο λογαριασμό που παρατήρησα ότι κάνουν αλυσίδα..

αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα στον κ30
ένας παίχτης Α βοηθηθείτε απο την φυλη να αναπτυχθει αμεσα και παρα πολυ γρηγορα και πολυ γρήγορα ενσωματώνετε πάλι ως coplay. σε άλλο λογαριασμού δίνοντας τα χωριά του στον πρώτο παίχτη του κόσμου..
προς το παρων τιποτα μεπτο,Εκτος απο οτι μπαινωβγαινε σε πανω απο εναν λογαριασμο σε αυτο το κοσμο..(**Εναν και μονο λογαριασμο σε καθε παιχτη) και οτι δημιουργήθησαν αλυσίδα..

αυτο ειναι αλλο παραδειγμα στον κ42

τα παραδείγματα στους δυο κόσμους είναι εντελώς τυχαία. μπορείτε να δείτε τις διάφορες....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.....

Οι ίδιοι λογαριασμοί σε ένα κοινό αλισβερίσι σε όφελος του πιο μεγάλου λογαριασμού..
το ανταλαγμα για αυτο ισωςνα παιξει και παλι coplay καποιου αλλου λογαριασμου(Β,Γ,Δ,,,)
Αυτό που κάποτε ήτανε υποψία έχει γίνει σύστημα..
βέβαια αυτό λειτουργησε ως μια μικρη ωθηση στον εγαλυτερο λογαριασμο. αλλα μπορει να γινει και χειροτερα;

μα φυσικα......
και στις δυο περιποτωσεις ο μεγαλος υπερπαιχτης νταβιντσι
ειχε τουλαχιστον εναν λογαριασμο που του εδωσε πατημα .στον 30 τοτε και στον 42 τωρα.

στον 42 του εδωσε πατημα να μπει στον πυρηνα μιας ακαδιμιας του ( απο τις πολλες ) να περνει τις αμυνες και να φτιαχνει εναν πυρηνα σε αλλη ηπειρο με αρκετη ασφαλεια..
αληθεια τα χωρια που πηρε για να πατησει εκει απο ποιον ηταν.;

τα 2 απο τον λογαριασμο που λειτουργει σε αρκετους κοσους ως οφελος του.
[=http://prntscr.com/d213k8]αλλα δυο απο μικροτερο λογαριασμο εκεινη τη στιγμη [/url]
ακοα 2 χωρια απο μικροτερους παιχτες αλλα απο μεσα απο τις ακαδιμιες του που ειχε τον ελενχο να ξερει πως κινουντε και τι ειχαν μεσα. του BiGBoY23 & thoris999
και τελος τα χωρια του λογαριασμου nickol
το περιεργο εδω θα ελεγε κανεις προπαγανδιστης οτι χτυπαει ολους τους εχθρους των σολ.

ολα αυτα βεβαια ειναι ενα τυχαιο παραδειγμα
με παρα πολλες συμπτωσεις αλλα μας δηνει μια εικονα..

στην αρχικη μου ερωτηση για το φαινοενο αλυσηδας αλλου τυπου νοιζω οτι καταλαβαμε ολοι πως υπαρχει και θα πρεπει να γηνει κατι σε αυτο,γιατι απλα ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ παιζουνε απο διαφορες πλευρες και ανταλαγες και βοηθαει αυτο το συστηα.
στο κοματι πως καλει η ωθηση ενος λογαριασμου
τι να σας πω συζητηση κανουμε εγω βλεπω πως εδω σε αυτο το παραδειγμα υπαρχει μια παραμετρος που μπορει να θεωρηθει ως ωθηση ενος μεγαλητερου λογαριασμου..
και πραγματικα ειναι .
φτανει μονο να μηλησουμε θεωριτικα εδω το τι ειναι ωθηση. και το πως βοηθαει η αλυσιδα νεου τυπου...
 

DeletedUser24216

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
ειναι σαθρη προπαγανδα εναντιον των νομιμων καλυτερων.

να βγει και η σουφραζετα να μιλησει.
 

Deleted User - 751811

για πρώτη φορά στο φόρουμ με στοιχειά, δείχνουμεμια αλλη παραμετρο ωθησης,και αποδεικνύουμε οτι υπαρχει αυτο το φαινομενο αλυσιδας.
ως συστημα πια .
τα συμπαιρασματα δικα σας.
με τις υγειες σας. αν πραγματι ισχύουν κανόνες για δικαιο παιχνιδι ως προς ολους
 

Deleted User - 751811

Όπως καταλάβατε όλοι Κ42νταβιντσι πρώτος κρίκος τις αλυσίδας...
Ποια ήταν το η σολ το είπαμε
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή