Άνοιγμα κόσμου 30

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την έναρξη του 30στού κόσμου των Φυλετικών Μαχών και αποφασίσαμε από κοινού με την Εταιρεία, να δώσουμε το λόγο σας εσάς για να διαλέξετε τις περισσότερες από τις βασικές του ρυθμίσεις!

Μέσα από τη λίστα που έχουμε ετοιμάσει, μπορείτε να ψηφίσετε αυτές που θέλετε να δείτε στον κ30 και να μας καταθέσετε την άποψή σας για όσες χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα μεταβιβαστούν στην Εταιρεία και αυτή είναι που θα έχει τον τελευταίο λόγο γι’ αυτές.

Παρακαλούμε, να καταθέσετε την άποψή σας μόνο για τις ρυθμίσεις που έχουν τεθεί προς ψηφοφορία. Ορισμένες ρυθμίσεις είναι καθολικές για όλους τους κόσμους και δεν υπάρχει δυνατότητα απόκλισης από αυτές.

Επιπλέον διευκρινήσεις:
- Οι δυνατότητες premium που θα έχει ο κόσμος είναι απόφαση της Εταιρείας και δεν μπορούν να τεθούν προς ψηφοφορία.
- Ο κόσμος θα ανοίξει περίπου στα τέλη Μαΐου, ίσως και αρχές Ιουνίου. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και δεν εξαρτάται από εμάς.
- Οι ρυθμίσεις στις οποίες μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας είναι:
Α. Βοήθειες σε μέλη εκτός φυλής. Εάν επιλέξετε Όχι, μπορείτε να αναφέρετε και για πόσες ημέρες δεν θα μπορεί να στείλει άμυνες ένας λογαριασμός που θα μπει σε μία φυλή. Ως προεπιλογή είναι οι 4 ημέρες.
Β. Όριο Fake: Εφόσον ψηφίσετε Ναι, μπορείτε να αναφέρετε και το ποσοστό των πόντων του χωριού. Ως προεπιλογή είναι το 1% των πόντων του χωριού.
Γ. Νυχτερινή Προστασία: Εφόσον ψηφίσετε Ναι, μπορείτε να αναφέρετε και τις ώρες που θέλετε αυτή να είναι ενεργή. Ως προεπιλογή είναι 01:00 – 07:00.
Δ. Προϋπόθεση κλεισίματος κόσμου:
Εάν επιλέξετε μυστικά, μπορείτε να αναφέρετε τις ημέρες μετά το άνοιγμα του κόσμου που θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα μυστικά και τις ώρες που πρέπει να κρατήσει μία φυλή ένα set μυστικών για να ανακηρυχθεί νικήτρια. Ως προεπιλογή είναι 3 μήνες από την έναρξη του κόσμου, και 48 ώρες.
Εάν επιλέξετε το ποσοστό κυριαρχίας, μπορείτε να αναφέρετε το ποσοστό των ενεργών χωριών που πρέπει να έχει στην κατοχή της μίας φυλή και το χρονικό διάστημα που αυτή πρέπει να τα διατηρήσει για να ανακηρυχθεί νικήτρια. Ως προεπιλογή είναι το 70% των ενεργών χωριών για 3 μήνες.
- Οι ρυθμίσεις οι οποίες δεν θα τεθούν προς ψηφοφορία, είναι οι κάτωθι:
Paladin: Ναι, με νέα όπλα
Τεχνολογίες: Απλές
Αριστοκράτες: Νομίσματα
Αυτόματο κενό εντολών: 160ms
Αριστοκράτης – Απόσταση: 500 πεδία
Επίθεση σε μέλη της φυλής σου: Όχι
- Η κάθε ρύθμιση θα βρίσκεται σε διαφορετικό θέμα δημοσκόπησης, για να είναι ευκολότερη η συλλογή των δεδομένων για τις ρυθμίσεις που χρειάζονται επεξήγηση από μέρους σας.[/mad]
 

DeletedUser18454

[swt]Να σας υπενθυμίσω πως ημερομηνία για το άνοιγμα του κόσμου δεν έχουμε δώσει ακόμα καθώς είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε.[/swt]
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίχτες,

θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το άνοιγμα του κόσμου 30 θα γίνει την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη άλλα projects για τα οποία θα ενημερωθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις που εσείς αναδείξατε μέσω ψηφοφορίας είναι κατά 99% σίγουρο πως θα είναι και οι τελικές. Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι προτού οι τεχνικοί στήσουν τον server και μας δώσουν την τελική έγκριση.

Όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξης και οι τελικές ρυθμίσεις του κόσμου θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
Έως τότε το φόρουμ του κόσμου όπως και τα υπό-φόρουμ θα παραμείνουν ανοιχτά και θα μπορείτε να κάνετε παρουσίαση των φυλών σας αλλά και συζητήσεις μεταξύ σας.

Προσέξτε και φροντίστε τα σχόλια σας να αφορούν μόνο τον συγκεκριμένο κόσμο γιατί είναι κρίμα, με το άνοιγμα του κόσμου, να υπάρχουν χρήστες αποκλεισμένοι και χωρίς πρόσβαση σε αυτό.[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή