Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.20 - Συζήτηση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser31147

Για ποιον λόγο διαμαρτυρόμαστε ? Με απόλυτη ειλικρίνεια ο εκπρόσωπος της εταιρείας πριν λίγες μέρες μας είπε ποσο μας υπολογίζει σαν πελάτες .
Πέρασε απαρατήρητο από όλους μας .
Διαβάστε ..http://prntscr.com/32gfge
αφορά το τεχνικό πρόβλημα στον HP και την αναβολή έναρξης του .. Ενώ μερικές εκατοντάδες παίχτες περίμεναν την έναρξη του , ο COMA , ζύγισε και έκρινε ότι οι παίχτες αυτοί που περίμεναν δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα , όσο το να ενοχληθεί ένας υπάλληλος της εταιρείας , που σημειώστε , είχε και βάρδια ακριβώς για να λύνει τέτοια προβλήματα , και πληρώνεται από τα δικά μας λεφτά που δίνουμε για premium .
Είναι ίσως η ώρα να κινηθούμε οργανωμένα με την βοήθεια νομικών συμβουλων , που είμαι πρόθυμος να πληρώσω εγώ προσωπικά . Τα mail και οι "διαμαρτυριες" σε Έλληνες αντιπροσωπους η σε Γερμανικές διοικήσεις έχει αποδειχτεί ότι είναι άνευ ουσίας . Την ίδια τύχη θα έχει όμως και μια κίνηση που θα υποστηρίξουν ελάχιστοι παίχτες . Η δύναμη που διαθέτουμε , αν καταφέρουμε να οργανωθούμε σε μια τέτοια προσπάθεια είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο υπολογίζεται .
 

DeletedUser13389

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΆΠΙΑ ΛΥΣΗ

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΠΆΝΩ

http://prntscr.com/32qp4g ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΎΘΜΙΣΗ

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΤΕ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΟΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ
http://prntscr.com/32qoae

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟ SKRIPTAKH



[aig]Προειδοποίηση για παράβαση των κανόνων του Φόρουμ (κεφαλαία)

Τα κεφαλαία στην γλώσσα του internet δείχνουν πως κάποιος φωνάζει-τονίζει με έντονο τρόπο αυτό που λέει. Παρακαλούμε να αποφεύγετε την εκτεταμένη χρήση τους και να την περιορίζετε σε συγκεκριμένες λέξεις-φράσεις που θέλετε να τονίσετε.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή