Πυξιδοφατσα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser24750
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser32456

Πραγματικα δεν βρισκω λογο να συνεχιζεται αλλο αυτος ο κοσμος...Ναι δεν εχουν γινει πολλες μαχες αλλα αυτο το προβλημα το δημιουργησε καθαρα η Διπλωματια ολων των φυλων...Οταν κανατε συμμαχιες κ αγκαλιτσες δεν τα σκεφτοσασταν αυτα...τωρα θυμηθηκατε??
Επισης τα περι 100% του χαρτη που λετε και τετοια ειναι κουραφεξαλα...Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ανατραπει αυτος ο κοσμος ακομη κ αν παιξουμε ετσι...γιατι δεν υπαρχει φυλη κ αξιολογο υλικο παρα ΜΟΝΟ ανενεργοι παικτες...Λοιπον οσοι ειναι οι χαμενοι ας παραδεχτουν την ηττα τους με οποιον τροπο κ αν εγινε κ μην καθεστε κ ξεκατινιαζεστε εδω στο φορουμ...Υπαρχουν κ αλλοι κοσμοι να παιξετε!
Εχουν ξενερωσει ολοι οι παικτες του κοσμου τι περιμενετε δλδ να ξαναπαιξουν απο την αρχη ευδιαθετα??Εγω το βλεπω απο το ακκ μου που παρολο που ειναι 1ο δεν εχω ορεξη να παρω χωριο...θα μπορουσα να ειχα +20 χωρια αλλα απλα περιμενω να κλεισει..
Κλειστε τον να παμε σπιτια μας

Co play wild return
 

DeletedUser24216

Αιτηση στους ατμιν για αλλαγή ρυθμίσεων του κόσμου και να το πάνε στο 100% τις κυριαρχίας του κόσμου από μια φυλή.Αυτή είναι η πρόταση μου



την εκανα εγω και ειπα οτι ειναι αιτημα του παικτη moshos.

ο διαχειριστης Porompompom μου απαντησε :

"λολ"
 

DeletedUser31147

Απ'ότι έχει δείξει η πορεία των διοικούντων στην αροξολ και στην ου,δεν είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης.Ποιος μου λέει εμένα ότι μόλις αυτοί βρουν τα σκούρα ή βαρεθούν τα ξενύχτια ή ότι άλλο και να τους βαρέσει δεν θα ξαναβάλουν το μυστικό στην φυλή.Τι θα κάνουμε μετά,θα αρχίσουμε πάλι τα ίδια??Οσο πιστεύω τον γιο μου,που είναι 8 χρονών,όταν λέει ότι δεν θα ξανακάνει την ίδια ζημιά που έκανε,άλλο τόσο πιστεύω και την διοίκηση των αροξόλ.Λοιπόν η πρόταση μου,αν μπορεί να γίνει φυσικά.Αιτηση στους ατμιν για αλλαγή ρυθμίσεων του κόσμου και να το πάνε στο 100% τις κυριαρχίας του κόσμου από μια φυλή.Αυτή είναι η πρόταση μου γιατί δεν έχω καμία,μα καμία εμπιστοσύνη στην διοίκηση των αροξολ χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά έτσι έχουν τα πράματα,γιατί η εμπιστοσύνη είναι ένα πράμα που το κερδίζει κάποιος με τις πράξεις του και εσείς δεν την έχετε κερδίσει!!
Στο 90 και ενώ χάνετε 3-0 σας επιτρέπουμε να ισοφαρίσετε και να παίξουμε παράταση ..
Και βγαίνεις και μου λες τα δικά σου ότι δεν μας εμπιστεύεσαι και τι άλλο .
Τι άλλο να σχολιάσω εδώ ?
 

DeletedUser19723

ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? Και απευθυνομαι στους παικτες των seks και σε οποιοδηποτε εχει την ιδια αποψη με εσας...
Αν ειχατε εσεις τα μυστικα θα μπαινατε εσεις σε αυτη την διαδικασια? και αν ναι, γιατι πριν βγουν τα μυστικα δεν κανατε συμφωνια ολες οι φυλες για να μην παρει κανενας μυστικο και να κλεισει ο κοσμος μονο με πολεμο?
Η ταση και η δικη σας αλλα και ολων των αλλων φυλων ηταν να μαζεψετε τα μυστικα για να κλεισετε κοσμο,τα μαζεψαμε εμεις,με τον οποιοδηποτε τροπο,δεν θα το κρινω εγω....Τωρα τι ζητατε να γινει? και ποσο περισσοτερο σε εναν ουσιαστικα ανουσιο κοσμο....
Το να ειχαμε πολεμο και να εισασταν μπροστα σε χωρια ενταξει να το καταλαβω και να το δεχθω(ετσι εγινε στον 16 με φαπες) αλλα τωρα τι?
Η καλυτερη λυση ειναι να κλεισει ο κοσμος και να παμε για αλλα....
 

DeletedUser16803

Το χρονόμετρο σταμάτησε .
Δυο ερωτήσεις αν συμφωνήσουμε πρώτα .
Πως μπορείς να εγγυηθείς ότι μόλις βγούν κοντά σας νέα set μυστικών δεν θα κλείσετε εσείς τον κόσμο , και αν δέχεσαι 7 μέρες να μην σηκωθεί ούτε τσεκούρι .
ανάλογα τις απαντήσεις σου και αφού μιλήσω με τους υπολοιπους θα σου απαντήσω εδώ .

ειπα να μην ξαναγραψω, αλλα εσυ εισαι τελειως ηλιθιος. ουτε ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχεις τελικα.

1. συνεχιζεις να δειχνεις οτι σε πονεσα και σε πονεσα πολυ για να σκουζεις σαν αρνι στο σφαγειο, μιλωντας παλι για μενα.

2. απεδειξες μονος σου ποσο κοτες ειστε κι οτι δεν μπορειτε να πολεμησετε και γι αυτο κλεισατε αρον αρον τον κοσμο επιστρατευοντας ολα τα μεσα([aig]διαγράφηκε από aigokairos[/aig])
εγω ξερεις οτι κρατω στοιχεια κι οταν πρεπει θα τα βγαλω εκει που πρεπει. ηδη υπαρχει προσπαθεια να επικοινωνησω αμεσα με τον MAD.

3. κοτουλα θες να μας κανεις και τη χαρη οπως λεςνα σε παιξουμε μεχρι τελους. αλλα θετεις ορους, μια βδομαδα ειρηνη επειδη εχεις τους λογους σου!

α. να προλαβεις να μαζεψεις τους ανενεργους σου που δεν ειναι λιγοι και δεν σου βγαινει να κανεις πολεμο ετσι επειδη χεστηκες.
β. να φερεις πισω καποιους που ηδη εχουν σταματησει η να δωσεις τους λογαριασμους σε τριτους, ωστε να μην χασεις καθολου απο την ισχυ σου.
γ. να προλαβεις να γεμισεις αμυνες τα χωρια που θες να γεμισεις και να εισαι ετοιμος ενω τωρα δεν εισαι, ειδικα στον πυρηνακι της πρωην ξαπλα που χανονται λογαριασμοι ολοκληροι.
δ. να τρυπωσεις μεταφεροντας λογαριασμους ενεργων σας αναμεσα μας, κανιβαλιζοντας αυτους που δεν παιζουν η παιρνοντας ακομα και βαρβαρα αναμεσα μας, οπως το επιχειρειτε ηδη το τελευταιο διαστημα.
ε. να προλαβετε να μαζεψετε και τα τελευταια απομειναρια των συμμαχων σας απο την go


πεντε λογοι για τους οποιους δεν εκανες πολεμο και δεν προκειται να κανεις αν δεν τους εξασφαλισεις.

δεν θα σου κανουμε τη χαρη νουμπακο. δεν μπορει το γατακι και οχι αλεπουδακι να ειναι 101 ενω η αλεπου ειναι 100. καταλαβες?
ειχες την ευκαρια σου, αλλα την εχασες. κλεισε τον κοσμο σου τωρα και βγες και πες οτι εκλεισες τον πιο γελοιο κοσμο ever. ηδη γελαν ολοι μαζι σας. δεν θα σου κανω τη χαρη να εχεις ουτε και τη μια στις 100 πιθανοτητες που ειχες να κλεισεις τον κοσμο με πραγματικη νικη. την εχασες αυτη την ευκαρια οταν πατησες το κουμπι για την αντιστροφη μετρηση!

τωρα δρεψε το αποτελεσμα του να σε λεν αχρηστο επειδη εκλεισες τον χειροτερο κοσμο, που εγινε ετσι με υπαιτιοτητα κυριως δικη σου.

εγω το παρτακι μου το εκανα χτες και περασα καλα. κι οχι με καφεδακι πικρο οπως θα σ' αρεσε, αλλα με μερικους καλους φιλους!

εσυ κατσε εκει στο κλουβι σου που ζεις παρεα με τα γατια και τα σκυλια σου.

εγω ειχα παρειτσα και παρειτσα που ετσουζε τσιπουρα κι εκανε κεφι!

γεια σου νουμπακο στρατηλατη και νικητη στης σαπιλας-κοσμου!.
θα το κουβαλας κι αυτο θες δε θες! για να γελαν και οι επομενοι παικτες που θα μπουν στο παιχνιδι! αυτοι που οταν θα τους λες ποιον κοσμο εκλεισες, θα σε ρωταν αν ξερεις το αλλο με τον τοτο!
αντε βολτα με τον σκυλο τωρα!



[aig]Banned
Επίθεση προς admin

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser22614

πωπω πολλα ψυχολογικα λεμε.μα παρα πολλα.κριμα να το παθαινεις αυτο απο ενα παιχνιδι,πολυ κριμα......................
 

DeletedUser20527

Στο 90 και ενώ χάνετε 3-0 σας επιτρέπουμε να ισοφαρίσετε και να παίξουμε παράταση ..
Και βγαίνεις και μου λες τα δικά σου ότι δεν μας εμπιστεύεσαι και τι άλλο .
Τι άλλο να σχολιάσω εδώ ?

Σιγά,σκούπισε τα δάκρυά σου που μας το επιτρέπετε κιόλας....καλά σας λέει ο cafesynrice κότες.....ζητάς και 7 μέρες ειρήνη....γελάνε και οι πέτρες μαζί σου.
 

DeletedUser31147

Τελικά ..ποιος είναι ο αρχηγός εκεί ?
Ο "φιμικ" που βγαίνει δημοσια και κάνει πρόταση , λέγοντας ότι μιλάει αντιπροσωπεύοντας τους σεξ ..η εσύ και το παραλήρημα σου ?
Για τους λόγους που έκατσες και έγραψες , νιώθοντας σαν να ανακάλυψες τον τροχό , αν δεν είναι Γιάννης θα είναι Γιαννάκης . Οποιοι όμως και αν είναι οι λόγοι εμείς δεχτήκαμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της παράτασης του κόσμου , και σταματήσαμε και το χρονόμετρο να μην ενεργείται υπό πίεση .


Κλείνω εδώ , απευθυνόμενος στους ουδέτερους αυτού του κόσμου που είπαν οι περισσότεροι γνώμες υπέρ την φυλής σου ..Λοιπόν "κυριοι ..διαβάζοντας τώρα τι έχετε να πείτε ?

ps : Ο καφέ αναφέρεται πολλές φορες σε εμενα και τα γατιά μου και τα σκυλιά μου . Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα να ομολογήσω ότι έχω δυο gates και ένα σκύλο που τόλμησα να κάνω προφίλ μια κοινή φωτογραφία μαζί τους στο σκύρε . Ποιος πρέπει να ντρέπεται για αυτό ? Εγώ που θεωρώ ότι έχω μια οικογένεια με 6 μέλη , η ο Cafe που με παρουσιάζει ανώμαλο γιατί έχω σκύλο ?


Την αναφορά στον MAD δεν την κατάλαβα . Ελπίζω ότι δεν έχει να κάνει σε σχέση με το γεγονός ότι χθες με αποκάλεσε ψεύτη και όσα ακολούθησαν μετά .
 

DeletedUser20527

Μπλα,μπλα,μπλα....μόνο λόγια του αέρα για να μην απαντάς.
Ο αρχηγός είπε αυτό που έπρεπε να πει αλλά δεν μας αφερεί κανείς το δικαίωμα να εκφραστούμε και εμείς,άλλωστε το ίδιο πράμα λέμε....100% του χάρτη.
Υπό πίεση και πανικό δεν ενεργήσαμε ποτέ...δεν είναι άξιο το παιχνίδι αλλά ούτε και εσείς να μας τα προκαλέσετε αυτά.
 

DeletedUser32456

Καλα αφηστε τα αυτα και ενεργοποιηστε τα μυστικα να τελειωνουμε....αρκετο χρονο χασαμε με τον 27!!!

Εσυ moshos σταματα ρε φιλε τις αερολογιες που με 17 χωρια μου θες και το 100% του χαρτη...παλι εγω και ο koures πρεπει να χασουμε τοσες ωρες για να παιρνουμε χωρια...οποτε αραξε και παμε σε κανεναν αλλο κοσμο που θα εχει κ νοημα...

Ημαρτον!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser16803

ειδες που συνεχιζεις τη γελοιοτητα σου και δεν το καταλαβαινεις? σε παιζω στα δαχτυλα μου μαριονετα τοσο καιρο αλλα που να το καταλαβεις!

1. αρχηγους εμεις δεν εχουμε στρατηλατη, εδω ειμαστε παρεα και πινουμε τα τσιπουρα μας οταν βρουμε ευκαιρια. εσεις εχετε. και το δυστυχημα για τους "πρωην" συμπαικτες σου, ειναι οτι το καταλαβαν αργα.
το ευτυχημα ειναι οτι το καταλαβαν, εστω και αργα και σε εγκατελειψαν να εισαι μονος ναπολεων πανω στο αλογο.

2.πιεση εμεις δεν ειχαμε. η αποδειξη ειναι οτι εσεις χτες χτυπαγατε παικτες μας που επιναν τσιπουρα σε μια πανεμορφη παραλια, και διασκεδαζαν αποδεικνυοντας για μια ακομα φορα, οτι οι ΦΜ δεν ειναι αυτοσκοπος να παρουμε τα περισσοτερα χωρια, αλλα να περασουμε ωραια!
εσυ να καιγεσαι για τα χωρια και ο νουμπακος ο γκλαντ που δεν τον προλαβαινει κανεις στο κανιβαλισμα. εμεις τα τσουζουμε οπως σου ειπα.

3. οι ουδετροι μιλησαν ηδη(ειδες τελικα που σε ποναει και για αυτο κι εστω και την υστατη στιγμη κανεις προσπαθεια να περισωσεις εστω και λιγο ιχνος αξιοπρεπειας προτεινοντας μας να κλεισει ο κοσμος με πολεμο με ορους βεβαια κοτουλα χαχαχα. καταλαβες κι εσυ οτι θα γελανε ολοι εσαει με την παρτη σου οταν θα λες ποιον κοσμο εκλεισες?)

4. εγω ουτε σε εχω δει ποτε, ουτε εχουμε μιλησει ποτε για γατια και σκυλια! ειναι η δουλεια μου νουμπακο και ειναι ο πολυ ρηχος ο χαρακτηρας σου που με βοηθουν να καταλαβω ποιο ειναι το επιπεδο σου και οι συνθηκες ζωης σου! το διαβασα κουκλε και το διαβασα, τοσο καιρο που σε βαζω να γραφεις τη μια αρλουμπα μετα την αλλη, μεσα απο τα λεγομενα σου, οτι μονο σε χωρο με ζωα μπορεις να ζεις! εγω θα σου ξαναθυμισω οτι χτες τα ετσουζα με τα φιλαρακια μου με τσιπουρα και θαλασσινα γιατι αυτο εχει σημασια για τους νορμαλ παικτες των ΦΜ. καταλαβες ποσο ειναι το IQ τωρα που δεν μπορεις ακομα κι αυτη τη στιγμη να δκαταλαβεις οτι σε χρησιμοποιω για να κανω το χαβαλε μου και να βελτιωνω τις γνωσεις μου στην ψυχολογια? δυσκολο βεβαια ακομα και τωρα ακομα να το δεις αυτο!
κατα τα αλλα δεν εχω κανα λογο να σου πω οτι συμπαθω περισσοτερο απο σενα τα τετραποδα. απλα τι σου φταιν τα φουκαριαρικα και τα χεις διπλα σου?

5.οσο για το κομματι αυτο σχετικα με τον MAD, ειδες που δεν καταλαβες οτι παει αλλου? παλι ομως φοβηθηκες οπως τα παιδακια που εχουν κανει καποια ζημια, που με την πρωτη λεξη και χωρις να πει η μανα τιποτα πεταγονται και λεν οτι "εγω δεν το εκανα". ασχετα αν η μανα δεν αναφερεται στην αταξια τους!. ατακτουλη!!! εβγαλες παλι στη φορα τις αμαρτιες σου....
Ελπίζω ότι δεν έχει να κάνει σε σχέση με το γεγονός ότι χθες με αποκάλεσε ψεύτη και όσα ακολούθησαν μετά .

στο κομματι αυτο απευθυνομαι στον παικτη που σας εφερε εκει τον ενα μεγαλο λογαριασμο απο την go παιζοντας τον επιτηρηση, ξερει αυτος ποιος ειναι, μονο και μονο για να δημιουργησει κλιμα υπερ σας ωστε να φυγουν και αλλοι και ειδικα αυτος που ειχε τον μυστικο που σας ελλειπε. βεβαια αυτος δεν το κανε επειδη σας αγαπαει. βολευονταν κι ο ιδιος ωστε να κλεισει ο κοσμος γρηγορα και να παει αρχειο, γιατι ενας φιλος μου πε μια ιστορια για κατι ποντους πριμιουμ που εξαργυρονονται σε στοιχηματζηδικα site, αλλα οι ποντοι και οι paysafe μαζευονται με λογαριασμους στο παιχνιδι. ειναι θεμα λιγου χρονου να το ψαξει ο MAD. αν το δει θα παν αρκετα ατομα στο σπιτι τους, αφου περασουν πρωτα την πορτα του εισαγγελεα. και μιλαμε για πολλες paysafe

εσυ τρομαξες βεβαια οτι το γραψα για σενα, οντας παιδακι που εκανε αταξια και τον πιασανε στα πρασα. ατακτουλικο. εισαι και μαρτυριρης!
 

DeletedUser20527

Καλα αφηστε τα αυτα και ενεργοποιηστε τα μυστικα να τελειωνουμε....αρκετο χρονο χασαμε με τον 27!!!

Εσυ μοσχο σταματα ρε φιλε τις αερολογιες που με 17 χωρια μου θες και το 100% του χαρτη...παλι εγω και ο koures πρεπει να χασουμε τοσες ωρες για να παιρνουμε χωρια...οποτε αραξε και παμε σε κανεναν αλλο κοσμο που θα εχει κ νοημα...

Ημαρτον!

Ελα να τα πάρεις....αλλά πρόσεχε γιατί δεν θα με δεις κιτρινο στον χάρτη σου 'οπως όλους τους άλλους που νομπλάρεις.
 

DeletedUser32456

Ναι ναι ξερω ολοι που νομπλαρα κιτρινοι ειναι....γι αυτο και εχω τις 2πλασιες απωλειες....Τωρα αν θες να το συνεχισεις περι κιτρινα κτλπ διαλεξε εναν κοσμο να μπουμε αντιπαλοι να το λυσουμε!

Εγω δεν εχω προβλημα ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν απλα λεω οτι αυτα περι 100% του χαρτη ειναι τερμα αερολογιες γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τπτ στον κοσμο αυτον...απλα κλειστε τον να παμε σπιτια μας ολοι...αρκετα με αυτην την παρανοια!
 

DeletedUser31147

@CAFESUNRISE

Αφού σε πειράζει γιατί πίνεις ?
Το παραλήρημα συνεχίζεται , πάλι φαντάσματα βλέπεις ως συνήθως , και σε ευχαριστώ που με τα επιδέξια δάχτυλα σου που με παίζεις τόσο καιρό με οδήγησες στην νίκη .


Για τι λες για pay safe δεν έχω ιδέα . Το μονο που ξέρω είναι ότι τις τελευταίες ημερες στον 28 και τον 29 κλάπηκαν όντως πάλι pay safe . Και οι τρεις παίχτες που το έκαναν είναι , ήταν στους σνίκερς που δημιούργησες στον 29 . Αν λοιπόν κάτι ξέρεις είναι ώρα να μιλήσεις , μιας και πολύς κόσμος ψάχνει τα λεφτά του .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20527

Ναι ναι ξερω ολοι που νομπλαρα κιτρινοι ειναι....γι αυτο και εχω τις 2πλασιες απωλειες....Τωρα αν θες να το συνεχισεις περι κιτρινα κτλπ διαλεξε εναν κοσμο να μπουμε αντιπαλοι να το λυσουμε!

Εγω δεν εχω προβλημα ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν απλα λεω οτι αυτα περι 100% του χαρτη ειναι τερμα αερολογιες γιατι δεν προκειτε να αλλαξει τπτ στον κοσμο αυτον...απλα κλειστε τον να παμε σπιτια μας ολοι...αρκετα με αυτην την παρανοια!

Ούτε εγώ έχω μαζί σου,αλλά όταν εγώ γράφω κάτι στο φόρουμ και εσύ μου απαντάς με αυτόν τον τρόπο,να είσαι έτοιμος να σου απαντήσουν ανάλογα....κανείς δεν ξέρει τι έκανε ο άλλος ας έχει και 17 ας έχειι και 1017 χωριά.Αλλωστε γι'αυτό υπάρχουν και τα στατσ...μπαίνεις,βλέπεις και αν το κατέχεις καταλαβαίνεις και 5-10 πράματα.Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχετε ή μάλλον καλύτερα το έχει ο easy rider.Ας πάρει την απόφαση να τελειώνουμε πρόταση κάναμε,ας απαντήση νέτα σκέτα και όχι αερολογίες και άλλα λόγια.
 

DeletedUser16803

@CAFESUNRISE

Αφού σε πειράζει γιατί πίνεις ?
Το παραλήρημα συνεχίζεται , πάλι φαντάσματα βλέπεις ως συνήθως , και σε ευχαριστώ που με τα επιδέξια δάχτυλα σου που με παίζεις τόσο καιρό με οδήγησες στην νίκη .


Για τι λες για pay safe δεν έχω ιδέα . Το μονο που ξέρω είναι ότι τις τελευταίες ημερες στον 28 και τον 29 κλάπηκαν όντως πάλι pay safe . Και οι τρεις παίχτες που το έκαναν είναι , ήταν στους σνίκερς που δημιούργησες στον 29 . Αν λοιπόν κάτι ξέρεις είναι ώρα να μιλήσεις , μιας και πολύς κόσμος ψάχνει τα λεφτά του .

παλι λασπη ριχνεις πληγωμενο αιτοπουλο? μαλλον μεσα ζεις για να χεις τοση

για απντηση φυσικα δεν εχεις να δωσεις παλι οπως παντα! βρηκες ενα ασχετο απο ολα και μιλας για αυτο! σκοπιμα στο ανεφερα ωστε να μπορεσεις να ξεφυγεις παλι απο την ουσια. γατακι!!
 

DeletedUser31147

Το παραδέχτηκα και ποιο πάνω . Με παίζεις στα δάχτυλα και με οδηγείς εκεί που θέλεις .


Όσο για την λάσπη που λες τα ονόματα είναι :


Shusuke
Διευθαρμένος
κοτσος αρβας


οποιος νομίζει ότι ρίχνω λάσπη ας ελένξει τα στατιστικά του 29 και να δούμε αν το κάνω .
Φυσικά υπάρχουν και τουλάχιστον 10 άτομα που έχασν χρήματα που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου .
 

DeletedUser31721

Δεν μιλαω ποτε στο external επειδη το θεωρώ μεσημεριαναδικο που περιμενουμε τις βεντετες να μιλησουν αλλα θα κανω μια εξαίρεση..
Δεν νομιζω οτι ο Γιωργος (Fimis) θα εμπιστευόταν απλα τον λόγο σας.
Γνωμη μου ειναι να παρουμε 2 μοναδικα μυστικα και 7 μερες ειρηνης
λεω 2 για να μπορει να γινει παιχνιδι ..

Tο οτι στον κοσμο δεν παίχτηκε πολεμος για κανενα μυστικο παρα μονο υπογεια ειναι απλα ντροπη για τα ατομα που μπηκαν να περασουν την ωρα τους, ακομα κ για αυτους που βαζατε να στειλουν fake.Ασχετα που παικτηκα το επιπεδο ειναι στον πάτο.

Οσο για το επομενο πακετο μυστικων που ρωτησε ο Easy απλα παιζεται στα ισα και απ τις δυο μεριες καθως απ την μερια μας οι συμμαχιες μας ειναι γνωστες κ επισης δεν υπαρχει πλεον αλλη φυλη να κανετε κ εσεις συμμαχια ..οποτε βαση στατιστικής δεν γινεται να βγουν ολα σε εναν και θα παιχτει σε μαχες..ή το 100% του χαρτη.

Αυτη ειναι η γνωμη μου..καλο ξεκατίνιασμα
ΑLazaros
 

DeletedUser31147

θέμα εμπιστοσύνης και λόγου τίθεται από την δικια σας πλευρά και όχι την δικια μας .
Εμείς έχουμε τα μυστικά και τον κόσμο τον κλείνουμε και τώρα .
Εμείς πρόκειται να σας παραχωρήσουμε ένα δικαίωμα που είναι δικό μας , απλά και λογικά λοιπόν οι εγγυήσεις ότι δεν θα κάνετε κατάχρηση του δικαιώματος αυτού πρέπει να δοθούν από εσάς .


Όμως ..ο μεν Γιώργος έκανε μια πρόταση και δεν ξαναεμφανίστηκε , τα δε μέλη της φυλής σας με λίβελους γραφουν αλλα πράγματα .
Τι ακριβώς θέλετε τελικά ? Ποιος με τον λόγο του δεσμεύει την φυλή σας ?
 
Κορυφή