Πυξιδοφατσα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser24750
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser24216

συγνωμη που επεμβαινω φιλε αιγοκαιρος (sic) αλλα αυτη η φραση :

"το θέμα είναι Κόσμος 27 / Πυξιδοφατσα"

δε σου φανηκε καθολου αστεια οταν την εγραψες?
χεχεχ
 

DeletedUser2088

[aig]δεν είναι της αρμοδιότητας μου να κρίνω την σοβαρότητα του θέματος που συμπαίχτης μας άνοιξε για κάποιο λόγο,
αλλά αφού το ανέπτυξε (δείτε την έναρξη του θέματος) όσοι θέλετε να συμμετέχετε μείνετε στο θέμα.[/aig]
 

DeletedUser31147

Το θέμα όμως ανοίχτηκε για έναν συγκεκριμένο στόχο , ο οποιος είναι να υποτιμήσει την γνώμη μου σε αλλα θέματα σχετικά με αυτόν εδώ τον κόσμο .
Είναι θεμιτό λοιπόν και εντός θέματος σαν άμυνα να γινει ίδια προσπάθεια ώστε να υποτιμηθούν και οι χειροκροτητές του .
 

DeletedUser10824

Το θέμα όμως ανοίχτηκε για έναν συγκεκριμένο στόχο , ο οποιος είναι να υποτιμήσει την γνώμη μου σε αλλα θέματα σχετικά με αυτόν εδώ τον κόσμο .
Είναι θεμιτό λοιπόν και εντός θέματος σαν άμυνα να γινει ίδια προσπάθεια ώστε να υποτιμηθούν και οι χειροκροτητές του .

Δεν αξίζει κάν να ασχοληθείς...πίσω απο την πλάτη μας,επιτρέπουμε και να μας δείρουν.
 

DeletedUser

τελικα πυξιδα και απο τους δικους σου αυτη τη φορα? γιατι σε νομπλαρουν οι δικοι σου? σε καταλαβαν κι αυτοι?:)
 

DeletedUser

χαχαχαχαχα καταλαβαν ποσω λαμογιο ειναι, εφυγε και απο τον 27 το νουμπακι τον περιμενουμε στον 29 να ριξει το πρεμιουμ του παλι και να παιζει τον μαγκα μεχρι να την φαει και εκει
 

DeletedUser31147

Βλέπω ότι γνωρίζετε όλοι σας και το παιχνίδι και να
διαβάζετε στατιστικά πολύ καλά .
Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σας να αποδείξετε στους εαυτούς σας ότι όσα σας εγώ γράψει σε διαφορα post δεν είναι έτσι που ούτε καν στον κόπο να διαβάσετε τα στατιστικά που σας έβαλε ο "ανουβης" δεν μπήκατε στον κόπο .
Ότι όμως και να λέτε η αλήθεια παραμένει .. Οι σεξ γονατιστή μας παρακάλαγαν έμμεσα και άμεσα για συμμαχία και σωτηρια .
Οι go έχουν καπελωθεί από 4-5 λογαριασμούς και όπως λέει και ο genlyn του κάνουν όλοι τα χανουμάκια .
Εμείς πάλι δουλεύουμε ομαδικά και αθόρυβα , χωρίς να υπολογίζουμε την ατομική μας προβολή .
Κατάλαβε κανεις τίποτα ? Όχι βεβαια ... Κρατήστε λοιπόν αυτό που πιστεύετε , και όταν σε λίγο τα χωρια σας θα έχουν το δικό μου όνομα αρχίστε να φωνάζετε ότι δεν ξέρατε δεν το περιμένατε , ότι παίζω ύπουλα και ότι άλλο θα σκεφτείτε ..
aelntou @
Τελικά τι θα γίνει μαζί σου ? κάθε δεύτερη μέρα μπαίνεις με νέο όνομα στο forum trws ban και κανεις νέο λογαριασμό ? Είσαι τόσο ανεύθυνος , η προσπαθείς να χαθούν τα ίχνη σου και να κλέψεις και από άλλους κανένα κουπόνι ? Μην ξεχνάς ότι είσαι επώνυμος . Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και νομοι όπως και ότι υπάρχουν και κάποιοι όπως εγώ πως όπως λες δεν υπολογίζουν το premium έτσι δεν υπολογίζουν και κάποια αλλα έξοδα για να σε μηνύσουν αν το επαναλάβεις . Κατάλαβες Νικολάκη ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

http://prntscr.com/33kdoi

και 3 ακομα ακαδημιεσ που φαγατε με εσωτερικα νομπλαρισματα. η σεκσ μονο εμεινε απ' εξω. και παιζει ακομα ο κοσμοσ? καλοι ειστε βλεπω. καθαρισατε γρηγορα
 

DeletedUser17325

Μιλάμε για ένα κόσμο που μόλις 3 άτομα έχουν πάνω απο 1Μ Oda kai o 1ος σε γενικό OD έχει ~3.5Μ...
Αυτό και μόνο είναι αξιέπαινο.. Θέλει προσπάθεια...
Αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ όμως είναι το εξής. Αυτοί που "πάιζουν" τι ακριβώς κάνουν;; Λογκάρουν, πάτανε 2 αναβαθμίσεις και μετά χαζεύουν τα χωριά τους και τον χάρτη; Κάνουν prtscr τις μονάδες και τις κρατάνε σε αρχείο για να έχουν όμορφες αναμνήσεις;
Αλλά τι να πει κανείς.. Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα.. Όπως τη βρίσκει κανεις..
 

DeletedUser

το θεμα ειναι οτι οι περισσοτερες φυλες εχουν στραφει προς το rim και αναπτυσσονται, με αποτελεσμα και να θελει καποιος καινουριος να μπει και να παιξει ή θα πρεπει να μπει στις μεγαλες φυλες ή αργα η γρηγορα θα φαει την πυξιδα του... μαλλον στο μετωπο δεν πεφτει αρκετο ξυλο και ολοι αναπτυσσονται στο rim...
Κριμα γιατι αυτος ο κοσμος ειναι σχετικα νεος και με τις υπερστρατολογησεις εχει χασει το ενδιαφερον του εδω και πολυ καιρο...
 

DeletedUser19723

Να δω ποτε θα βαρεθειτε να κραζετε τον easy rider
,τελικα μονο αυτο ξερετε να κανετε,γιατι in game ειστε για κλαματα...
Ασχοληθειτε λιγο με το παιχνιδι,αν παιζατε οσο μιλαγατε,ο κοσμος δεν θα ειχε αυτο το χαλι....
 

DeletedUser31147

Και η γκρίνια από την μεριά των σεξ συνεχίζεται ..
Όλοι στον ίδιο κόσμο παίζουμε , και όλοι ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση .
Ότι και να λέτε όσο και να φωνάζετε τώρα ούτε οι πυξίδες μου , ούτε τα printscreen μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια .
Για τελευταία φορα λοιπόν να γράψω πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε .
Ξεκίνησε ο κόσμος , και εσείς σαν σεξ έχετε υπό τον έλεγχο σας τους μακεδόνες , τους οποιους και βάζετε να κτυπηθούν με τους αροξολ, αλλα δεν τους υποστηρίζεται όπως ειχατε υποσχεθεί σε τίποτα . Είσαστε μονο διαταγές και υποδείξεις .Οι μακεδόνες ξυπνάνε και αλλάζουν στρατόπεδο ...
Είσατε σύμμαχοι με ξάπλα και τις άλλες fxyles επάνω στα βόρεια , έχετε συμφωνήσει για συγκεκριμένα πράγματα , τα οποια για μια ακόμα φορα παρακάμπτεται , παράδειγμα η στρατολόγηση στο rim , με αποτέλεσμα και αυτές οι φυλές να περάσουν στο αντίθετο στρατόπεδο .
Παράλληλα είσαστε πάντα σύμμαχοι με τους go , μέχρι και σήμερα , όπως και με όσες φίλες κτυπιόμασταν εμείς στην αρχή του κόσμου ..Επιγραμματικά , μιλάω για sat oops rip και δεν θυμάμαι ακόμα ποίες .
Με λίγα λόγια όλοι αυτοί που σήμερα είναι οι αροξολ ήταν η φυλές που εσείς στήσατε στον χάρτη από την αρχή , η είχατε συμμαχους , και οι οποιοι λόγο της συμπεριφορά σας έγιναν εχθροί σας .
Σε ότι αφορά τώρα τα σχόλια για τους 3-ου και την διπλωματία τους έχω να υπενθυμίσω ότι εσάς τουλάχιστον σας κλείσαμε την πόρτα στην μούρη , άρα δεν είμαστε εμείς που ψάχνουμε να κλείσουμε τον κόσμο με συμμαχίες .
Έχουμε ένα στόχο , έχουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και προτεραιότητες και αυτές ακολουθούμε , χωρίς να μπορούν τα σχόλια σας να μας αλλάξουν πορεία . Με μισό πλάνο διώξαμε τους go από την ήπειρο μας , και κάθε μέρα που περνάει , ενισχύουμε και την θέση μας στην 45 . Μέσα στα επόμενα ένα δυο πλανα είναι φανερό ότι θα βρεθούμε σε θέση βολής και απέναντι στους σεξ ,και την 44 . Η άμυνα των απειλητικών μηνυμάτων που παίζεται το τελευταίο διάστημα , ότι δηλαδή θα πατήσετε διαγραφή δεν μπορεί να μας σταματήσει .
Μπορεί λοιπόν κάποιος να αντικρούσει αυτά που lew ? Ήταν η όχι όλοι αυτοί σύμμαχοι σας ? Πιστεύετε πραγματικά ότι όλοι είναι ****τούμπες και εσείς οι μονοι σωστοί σε αυτόν τον κόσμο ? Η μήπως δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφω γιατί έχω φάει πυξίδες ?
 

DeletedUser24216

δεν εγινε ποτε αυτο με την Ξαπλα και την ΣΑΙΚΞ.

πιστευω οτι τα χωρια στο ριμ γινονταν μονα τους χωρια Σ.Α.Ι.Κ.Σ. (Συγκινητικοι Αρλεκινοι Ιπτανται Καθως Στακαρουμε ) με οποιοδηποτε τροπο (ισως ινδιανικη μαγεια) και οχι οτι η παρεα του καφεσανφρανσισκο επαιρνε χωρια στο ριμ ενω επανειλημμενως ειχαμε πει για το αντιθετο.

Βραβειο οσκαρ αστειοτητας 2013 ο παικτης και αρχηγος (?) Φιμις (ολα γιωτα, καλλιτεχνικο) ο οποιος επι 3 βδομαδες αρνιοταν οτι ξερει κατι γι αυτο (πιθανοτατα ειχε χαλασει η οθονη του και δε μπορουσε να ξεχωρισει τα νεα μπλε χωρια) ενω οταν ξεπερασε τα τεχνικα προβληματα στον υπολογιστη και την μπεσα του, τα εριξε στους αλλους ΣΕΞ οι οποιοι κατ αυτον, λειτουργουσαν παρα την θεληση του και πιθανοτατα και παρα τα δακρυα και τις ικεσιες του προς αυτους να μην προδωσουν τους φιλους ξαπλα, οι αλλοι κακοι συμπαικτες του, επραξαν καπως ανανδρα να το πω λιγο ευγενικα γιατι μας διαβαζουν και παιδια.

Φυσικα μαλλον καποιου ειδους σκοτεινος εκβιασμος παιζει στην ηγεσια της ΣΕΗΞ, διοτι ο αρχηγος Φεημ-αμ-γκοννα-λιβ-ιτ-φορεβερ ηταν απ τους πρωτους που επιτεθηκαν οταν κυρηχθηκε πολεμος.

διοτι η γυναικα του Καισαρα πρεπει να ειναι και να φαινεται τιμια. Και γυναικα.


Γραφειο Τυπου ΑΡΞ--.-.--..- (μεταφραση : --.-.--..-)

Υ.Σ.Α.
Υπευθυνος Στοχευμενων Ανακοινωσεων.
 

demichelis1

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
εσυ τι μιλας μπουκωμενος εισαι, και η φυλη σου διαλυθηκε.. nexttttttttttt
 

DeletedUser

αυτος εγλυψε για να σωθει. και το καταφερε. αλλοι οχι. δεν ειναι της φυσης τους μαλλον να ερπονται ολοι σαν τον προηγουμενο.

τα ιδια μαθαινω εκανε και στον 19. τρυπωσε σε αλλες φουστισες κι εκει.

το χει μαθει το κολπο πλεον.

ας μας δειξει το ονομα της φυλης με την οποια ξεκινησε και μετα ας μιλησει ο προ....χιχιχιχι
(φυσικα παλι αρλουμπες θα γραφει)
 

DeletedUser24216

αυτος εγλυψε για να σωθει. και το καταφερε. αλλοι οχι. δεν ειναι της φυσης τους μαλλον να ερπονται ολοι σαν τον προηγουμενο.

τα ιδια μαθαινω εκανε και στον 19. τρυπωσε σε αλλες φουστισες κι εκει.

το χει μαθει το κολπο πλεον.

ας μας δειξει το ονομα της φυλης με την οποια ξεκινησε και μετα ας μιλησει ο προ....χιχιχιχι
(φυσικα παλι αρλουμπες θα γραφει)


Εγω ειμαι αυτος?
μηπως εισαι καποιος πονεμενος ΕΛΙΤ?

ποιον εγλυψα, αφου οσοι ειμαστε στην συγκεκριμενη ΑΡΞ ειμασταν και στην ΞΑΠΛΑ.
τους δικους μου?

λολ.


υ.γ. φυσικα και δεν ειμαι προ..!
 

DeletedUser

δεν ακουσα? που ησασταν? στην ξαπλα?
ελα αλεκοοοοοοο. υπαρχει αυτη η φυλη?
οχι κι οτι δεν γλυψατε με την αρχηγαρα σου. εδω μεχρι και ονομα αλλαξατε. κι αυτο γιατι ειχατε σεκσ στην αρχη και ποναγε. τρεξατε να κρυφτειτε και να σωσετε τον **** σας. μη λεμε κι οτι θελουμε.
 

DeletedUser24216

α, το λες γενικα. ετσι ακουσατε. ετσι σας ειπανε.
αμα ειναι ετσι, βεβαιως, εγλυψα παρα πολυ για να με παρουν. εξω θα ημουν αλλιως, χωρις φυλη.


οσον αφορα το κολλημα σας (ολοι εχουν, αλλος μετραει τρενα, αλλος σκαλωνει με το νουμερο 62, εσεις με τις -πρωην- φυλες) οντως ειναι η πρωτη φορα που γινεται ενωση φυλων στις φυλετικες.
ειμαι περηφανος για την πιονιερικη κινηση της φυλης.

κριμα ομως που χαθηκε το ονομα ΞΑΠΛΑ ηταν εξαιρετικο. :(
 

demichelis1

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
ρε νταρκλιγκ τι δεν καταλαβεινεις, σου πε κανεις οτι δε γινονται ενωσεις?
απλα εσεις που εισασταν ξαπλα και υποτιθετε καλοι :doh: ,σας αρχισαν στις φαπες οι σεκς και για να γλιτωσετε μπηκατε αρξ.
οι αρξ μπορουν να υπερηφανευονται εσεις ομως οχι αυτο λεμε!!!

ΥΓ: πες και στον αλλο το ρουφιανακο που μαζεψατε αυτον τον canadashit πως τον λενε πως δεν κανουν οι ποντοι τον παικτη. ενα τεταρτο μπηκα μετα το σινεμα και τον εκανα πλακα το μικρο..
 
Κορυφή