Fostiras vs Υπερσυμμαχίας

  • Δημιουργός θέματος Fostiras
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Γεγονότος ότι με τη σειρά μου γίνομαι κι εγώ παρελθόν από αυτόν τον μάταιο τούτο κόσμο(Κ27) θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα.Έγινα παρελθόν γιατί η Ομάδα Διαχείρησης θέλησε να με κάνει αποκλεισμό γιατί πήγα να την ξεγελάσω.Δικαίωμά της.Δεν είναι αυτό το θέμα μου γιατί δεν θα βγάλω άκρη.Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα της ΟΔ είναι αυτό που βλέπουμε στην Κ27.
Έχουμε και λέμε Fostiras vs Υπερσυμμαχίας σημειώσατε 2.Η υπερσυμμαχία ενίκησεν.Ποια είναι η υπερσυμμαχία?Δεν ξέρω αλλά μπορώ να υποθέσω.Υποθέτω ότι είναι ένα συνονθύλευμα από παίχτες όπου έχουν κάνει το κλείσιμο κάποιου κόσμου αυτοσκοπό,κουβαλώντας απωθημένα από παλαιότερους κόσμους.Κάπως έτσι φτιάχτηκαν οι υπερσυμμαχίες.Καλή συνέχεια στην υπερσυμμαχία και καλές "μάχες"


ΥΓ Ενημερώστε τους GO ότι έφαβα ΜΠΑΝ ώστε να μην αγχώνονται και να κάνουν επιθέσεις χαλαρά.
ΥΓ2 Οι των KOUTOUROU δουλεύουν για πάρτι τους,το παιχνίδι είναι στημένο για όλους τους άλλους κι αυτό αποδείχτηκε στην περίπτωσή μου.
ΥΓ3 Απλά κι εγώ δεν ήθελα να γίνω γουσουφάκι των KOUTOUROU.
 

DeletedUser

Τραγικος κοσμος!Τοσο μπλε δεν εχω ξαναδει ποτε μ οσα χρονια παιζω φυλετικες!

Κουτουρου φοβουνται και τη σκια τους μετα τη νιλα που εφαγαν στον 26 στον μονο κοσμο που αποφασησαν να πολεμησουν δλδ, GO προφανως εχουν καταλαβει με τι νουμπακια εχουν μπλεξει(οχι πως αυτοι δεν ειναι) και τους κανουν οτι θελουν!

Το μονο που μενει ειναι μια ενωση σοσ-GO να κλεισει ο κοσμος με τον μονο πολεμο να εχει γινει με τα βαρβαρα τους ανενεργους και τους ουδετερους!

Παμε δυνατα!
 

DeletedUser

Στρουμφόκοσμος με όλα μπλε ή με αποχρώσεις των μπλε.!Οι φίλοι μου οι ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ αφού δεν τους βγήκε στον Κ23,μπήκαν δυνατά στον Κ26 αλλά εκεί είχε πολύ ξύλο.Προσπάθησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό το πράγμα που κάνουν στον Κ27 αλλά εκεί είχε OUT.Εδώ έχει GO και όλο τον συμφερτό όπου τσουλάει το πράγμα.
 

DeletedUser22614

η κουτουρου ρε ξεφτερι επαιζε ξυλο απο την πρωτη μερα που ανοιξε ο κοσμος μεχρι πριν λιγες μερες.για δες λιγο στατιστικα.πεταγεται ο καθε πικραμενος και λεει τη μπαρουφα του εδω μεσα.τωρα κανουμε λιγο ριλαξ να ξεκουραστουμε ακονιζουμε τα τσεκουρακια μας και ξαναρχωμαστε λεβεντες μου.υπομονη.....
 

DeletedUser

Ακόνησε το τσεκούρι σου εδώ που μπορείς.Κι εγώ θα μπορούσα να ακονίζω το τσεκούρι αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.Το να κυνηγάω ακόμη μάγισσες(μικρές φυλές στο ριμ ή κανιβάλισμα) τώρα που έχει αναπτυχθεί ο κόσμος δεν αξίζει.Όταν ακονήσεις το τσεκούρι σου να κοιτάξεις το χάρτι.Θα δεις το παπαστρούμφ,την στρουφμίτα,τον σκουντούφλη,τον προκόπη και τον λουλούκο.
 

DeletedUser

Έτσι να με διορθώνεις.Πες τους μία καλημέρα.Συντεταγμένες @#$|*&# βορειοδυτικά στο νουμπόκοσμο.!!
 

DeletedUser

ρε mpela εσυ εξυπνε εχεις ιδεα τι σημαινει να παιζεις ξυλο?? πες μου ενα σοβαρο πολεμο που ειχε η κουτουρου.. στατιστικα ξερουμε να βλεπουμε..
παντα την ιδια στρατιγικη ακολουθει αυτη η φυλη.. σας μαθαμε πια! στρατολογηση και της κουτσης μαριας επειτα κανιβαλισμο των μισων και επειτα ερχετε μια οργανωμενη φυλη σας ριχνει μια σφαλιαρα και καληνυχτα.. διαγραφες λογαριασμων και τα λοιπα ξερετε..

παμε τωρα στον 27. αργος κοσμος χαλια ρυθμισεις και εχετε να αντιμετωπισετε μια φτηνη αντιγραφη σας τους G.O αλλα οχι με πολεμο μην μπερδευεστε.. εδω μιλαμε για μια κοντρα για το ποιος εχει περισσοτερες ακαδημιες ποιος στρατολογει περισσοτερο και τετοια.. μαθετε να παιζετε το παιχνιδι για το σκοπο που φτιαχτηκε.. εχετε αναγκασει ολους τους καλους παικτες να αποχωρησουν απο τον κοσμο μιας και καταλαβαν οτι προκοπη μαζι σας δεν θα βρουν..

και κατι ακομα ο λογαριασμος του fostira εχει φαει μπαν απο χθες και εσεις ακομα στελνετε ανιχνευσεις!! χαχαχαχαχαχαχχαχα
που να χτυπισετε φυλη εκει θα εχει πολυ πλακα!!
 

DeletedUser22614

πως γινετε να εχουμε τις περισοτερες απωλειες απο ολους τους υπολοιπους και να μην παιζουμε ξυλο μαλλον θα περιμενω να μου το εξηγησεις γιατι δεν καταλαβαινω και πολλα απο το γκειμ
 

DeletedUser

στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος λοιπον!

ημουν σιγουρος οτι δεν καταλαβαινεις και πολλα αλλα θα σε βοηθησω εγω! το οτι εχετε τις περισσοτερες απωλειες δεν σημαινει οτι εχετε και πολλες απωλειες για το σταδιο που ειναι ο κοσμος.. βλεποντας τα odd του κοσμου ο οποισδηποτε καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει κανενας σοβαρος πολεμος και ουτε υπηρχε απλα περιμενετε να βγουν τα μυστικα να τα χωρισετε και να κλεισετε το κοσμο αμαχητοι..

δηλαδη πες αληθεια εσυ ευχαριστιεσαι παιχνιδι??
 

DeletedUser22614

.τουλαχιστον ρε αδερφε ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους.μεχρι τωρα ναι.απο την πρωτη μερα που μπηκα εγω ειχα κοκκινα διπλα μου αρα και κοσμο να παιξω λιγο μπαλιτσα.παιρναγε λιγο η ωρα μου.τωρα αν συνεχισει για πολυ η κατασταση οπως ειναι αυτη τη στιγμη θα βαρεθω συντομα
 

DeletedUser

Οπως βαρεθηκαν και αλλοι πριν απο εσενα και θα ακολουθησουν κιαλλοι!!!!

Θα μεινετε 10 ατομα να μαζεψετε τα μυστικα να φτιαξετε μια φυλη και να κλεισετε τον κοσμο!
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Καλησπερα και απο δω μαγκες
Το να λετε η ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ δεν παιζει ξυλο την ωρα που οσο επαιζα η SαΤ εκλεινε τη μια συμμαχια πισω απο την αλλη.βαρουσαν 5 λογαριασμοι της ανα πλανο με οτι μοναδα υπηρχε(απλα παικτης 3αδας καποτε εστειλε φουλ καταπελτικο επιθεση με τα παντα) δεν μειωνει την επιτυχια της ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ αλλα την αποτυχια των εχθρων της σε ενα πολυ χαλια κοσμο
Επισης λετε για την ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ τη στιγμη που ειναι πρωτη σε καταταξη,νικημενους και τα μελη της δεν μπηκαν premade
Καθιστε λοιπον δειτε τι ΕΣΕΙΣ δεν εχετε κανει σωστα και αφηστε την ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ησυχη


Και ο επομενος που θα τολμησει να μου απαντησει θα τον παρακαλεσω να μου μιλησει με ονομα ingame και να μου πει τα λαθη του αλλιως να μην απαντησει καν(Σε μενα τουλαχιστον)


Romanos09 εχεις την πιο αθλια υπογραφη ever. Σεβασου απλα οτι δεν γινεται να μαστε σκιλλατοι ολοι οπως εσυ:rolf:
 

DeletedUser

Μπορεις να σχολιασεις τα παντα σε εμενα αλλα την υπογραφη μου αστην ησυχη! :p

Anyway αυτο που θελω να τονισω εγω ειναι το ποσο κακος ειναι αυτος ο κοσμος και φαινεται πως συμφωνουμε σε αυτο...Το οτι η κουτουρου ειναι λιγοτερο νουμπαδες απο τους υπολοιπους δεν το αμφισβητησα!
 

DeletedUser

ρε τελικα κανατε συμμαχια G.O με S.O.S???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο βαρβαρο πολεμος ξεκινησε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
 

DeletedUser

Ειχε αρχισει καιρο τωρα!!!

Η συμμαχια εγινε επδ δεν τα καταφερναν μαλλον!
 

DeletedUser

και η κωμωδια συνεχιζετε!! ειστε απιστευτοι ρε σας γουσταρω!
http://prntscr.com/2sl1dr
http://prntscr.com/2sl1zc

με ποιον θα εχετε μαχες δεν μας ειπατε.. σε λιγο δεν θα υπαρχουν βαρβαρα να βγουν τα μυστικα!!
 

DeletedUser22677

Σε καθε κοσμο τα ιδια και τα ιδια.
Ρε villager ?
Ασε να μαντεψω.Σου αρεσει να σχολιαζεις ετσι ?
Αφου δεν σ αρεσει ο σκοσμος και εισαι παιχτουρα, δεν πας στην ευχη της παναγιας να παιξεις σε κανεναν κοσμο
που ξερουν, και να αφησεις εμας τους ασχετους στην ησυχια μας ???
Λεω τωρα....:hmmm:
 

DeletedUser19723

Κουτουρου φοβουνται και τη σκια τους μετα τη νιλα που εφαγαν στον 26 στον μονο κοσμο που αποφασησαν να πολεμησουν δλδ, GO προφανως εχουν καταλαβει με τι νουμπακια εχουν μπλεξει(οχι πως αυτοι δεν ειναι) και τους κανουν οτι θελουν!

Δεν φοβηθηκαμε τιποτα και κανεναν φιλε...Απο την αρχη του κοσμου ειμουνα εγω και παρα πολλοι αλλοι μεσα στα κοκκινα...
Αν θυμασαι και πριν 2-3 μηνες λεγατε ολοι εσεις οτι η μονη ηπειρο που δεν ειχε ξεκαθαρισει ακομα ηταν η δικη μας,η Κ 55 ,ολες οι αλλες ηταν λιγο -πολυ ξκαθαρισμνες για το ποιος θα μεινει...
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε πρωτοι σε ολα τα στατιστικα.Τωρα οσο για το <<νουμπακια> και οποιονδηποτε αλλο χαρακτηρισμο,ποναει φιλε αλλα θα το συνηθισεις...:hmmm:
 

DeletedUser31469

Σας πονάει πολύ όλους σας που μια φυλή που ονομάζεται κουτουρου, γιατί είμαστε μια παρέα τρελών, και που είχε ξεκινήσει από την αρχή του κόσμου στην ήπειρό τους πόλεμο με 3 φυλές και ενώ την είχατε ξεγράψει όλοι, κατάφερε και βγήκε νικητής και εξακολουθεί να βρίσκεται 1η θέση παντού...Σε όλες τις κατατάξεις....
Όταν παίζατε όλες οι φυλές, φυλετικές αγκαλίτσες, εμείς πολεμούσαμε.....
Νουμπάδες μη τρέμετε από το φόβο σας...
Αλλά ξέχασα..
Έτσι είναι οι "μεγάλοι" παίκτες, που νομίζετε ότι είστε....
Τα μεγάλα λόγια μόνο εδώ....
Γιατί στον κόσμο τρώτε restart....

Οπότε λίγα τα λόγια σας για μας!!!

3ΟΥ -ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ....

Υ.Γ.: Και εμείς της κουτουρου, τα έχουμε μεγάλα και μιλάμε εδώ με το όνομά μας στο game...
Εσείς πάλι συνεχίστε τα σχόλια πίσω από την ανωνυμία σας....
Πάντα τέτοιοι ήσασσταν...
Απλά γράψτε περισσότερα εναντίον μας, μπας και ανεβείτε ψυχολογικά από την ήττα σας νουμπάδες...
Δεν φτάνουν αυτά...γράψτε και άλλα πολλά...:clap:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή