Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.19 - Συζήτηση

• Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για τις αλλαγές της έκδοσης 8.19[/mad]

DeletedUser31893

αντε και εισ ανωτερα...σε λιγο καιρο βαλτε το να παιζει μονο του το παιχνιδι μη κουραζομαστε να μετονομαζουμε...
δεν εχω προβλημα ουτε με την διαχειριση ουτε και με την ιννο και ΔΕΝ ειμαι προκατηλημενος...
αλλα βρε παιδια...θυμαμαι οταν αρχισα να παιζω...η ΟΛΗ πλακα ειναι να μαθεις να παιζεις απο την αρχη...να σκεφτεις πως θα γινεις καλυτερος πως θα κανεις το ενα το αλλο...τωρα μας τα δινετε ολα ετοιμα ΟΛΑ...χανεται το νοημα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

αντε και εισ ανωτερα...σε λιγο καιρο βαλτε το να παιζει μονο του το παιχνιδι μη κουραζομαστε να μετονομαζουμε...
δεν εχω προβλημα ουτε με την διαχειριση ουτε και με την ιννο και ΔΕΝ ειμαι προκατηλημενος...
αλλα βρε παιδια...θυμαμαι οταν αρχισα να παιζω...η ΟΛΗ πλακα ειναι να μαθεις να παιζεις απο την αρχη...να σκεφτεις πως θα γινεις καλυτερος πως θα κανεις το ενα το αλλο...τωρα μας τα δινετε ολα ετοιμα ΟΛΑ...χανεται το νοημα

τι σου δινουν ετοιμο τωρα δηλαδη?

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
τι σου δινουν ετοιμο τωρα δηλαδη?

Τα παντα ισως
Και η κουτση μαρια να παιξει tw σε 2 μηνες θα ειναι αστερι.
Και αμα διαφωνεις μπορεις απλα να δεις ποτε ολος ο κοσμακης εμενε ικανοποιημενος

ΥΓ:Νταξ δεν εχει και πολυ μεγαλες διαφορες η αναβαθμιση αρκει να διορθωθουν καποια bugs

DeletedUser

Τα παντα ισως
Και η κουτση μαρια να παιξει tw σε 2 μηνες θα ειναι αστερι.
Και αμα διαφωνεις μπορεις απλα να δεις ποτε ολος ο κοσμακης εμενε ικανοποιημενος

ΥΓ:Νταξ δεν εχει και πολυ μεγαλες διαφορες η αναβαθμιση αρκει να διορθωθουν καποια bugs

δεν μπορεις να πεις οτι στα εχει ολα ετοιμα ρε'συ.. νταξει ναι οσο παει το παιχνιδι
γινεται ποιο ευκολο αλλα οχι και στα δινει ολα ετοιμα

DeletedUser27202

Πιο ευκολο ναι αλλα αν καποιος δεν ρωτησει,δεν ασχοληθει με καποια πραγματα δεν γινεται αστερι!μην λεμε οτι θελουμε!καποιος νεος να μπει τωρα αν δεν ασχοληθει θα σταματησει!η διαφορα με παλια ηταν οτι ολοι δεν ξεραμε και προσπαθουσαμε να μαθουμε γι αυτο ηταν πιο ωραιοι οι κοσμοι..

οι ρυθμισεις μια χαρα φαινονται

DeletedUser31893

νταξ αν σεβονται εστω και λιγο το παιχνιδι που διαχειριζονται δεν θα ανοιξουν νεο κοσμο με πρεμ στην αγορα

DeletedUser

Στες αναλογιες του πρεμιουμ γιατι δεν εχει καποια αλλαγη..κριση εχουμε :rolf:

DeletedUser26916

ωραιες οι αλλαγες !

ομως ενα παροπονο εγω το εγω για την εκδοση με τα κινητα ! μπαινω ακρετες φορες απο το κιν μου (που ειναι android) απο το ΑΠΠ των φυλετικον και πραγματικα ο χαρτης ειναι ελεεινος !!!

μπορω να το αλλα3ω ? αν οχι πρεπει να γινει μια αλλαγη, να γινει οπως ητανε !

DeletedUser

ωραιες οι αλλαγες !

ομως ενα παροπονο εγω το εγω για την εκδοση με τα κινητα ! μπαινω ακρετες φορες απο το κιν μου (που ειναι android) απο το ΑΠΠ των φυλετικον και πραγματικα ο χαρτης ειναι ελεεινος !!!

μπορω να το αλλα3ω ? αν οχι πρεπει να γινει μια αλλαγη, να γινει οπως ητανε !

οντως, ο καινουργιος χαρτη δεν βλεπεται. ολοι οι καθως πρεπει παικτες εχουν κανει αλλαγη απο ρυθμισεις, αλλα στο Android δεν εχω βρει ρυθμιση ακομη. :( θα κανω αιτηση υποστηριξης παντως.

DeletedUser31893

μπηκε ενας φιλος μου που χε να μπει 3 μηνες...ειδε το χαρτη και τρελαθηκε...τουλαχιστον να βαλετε ως default τον παλιο, ωστε να μην αποθειται τοσο γρηγορα τους νεους παικτες

DeletedUser

οντως, ο καινουργιος χαρτη δεν βλεπεται. ολοι οι καθως πρεπει παικτες εχουν κανει αλλαγη απο ρυθμισεις, αλλα στο Android δεν εχω βρει ρυθμιση ακομη. :( θα κανω αιτηση υποστηριξης παντως.

και πως θα κανεις οτι θελει η εταιρια κανει,κανεναν δεν ρωτανε :hmmm:

DeletedUser

Παντως οι αλλαγες ειναι καταπληκτικες. Εχουν γινει πιο ευχρηστες οι αναφορες επιθεσης αμυνας και του εμποριου.

αν εξαιρεσουμε τον Καταλογο που δεν μου γεμιζει το ματι ειναι ολες παρα πολυ καλες οι αλλες. :clap: Μπραβο στους προγραμματιστες του παιχνιδιου.

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Αυτο που με χαλαει ειναι οτι σε μερικες γραμμες κολλαει το παιχνιδι(τουλαχιστον χθες). Χρειαζονταν μεχρι και 10 σεκ για να αλλαξει η καρτελα,ελπιζω σημερα να ειναι καλα τα πραγματα

DeletedUser

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι σε μερικες γραμμες κολλαει το παιχνιδι(τουλαχιστον χθες). Χρειαζονταν μεχρι και 10 σεκ για να αλλαξει η καρτελα,ελπιζω σημερα να ειναι καλα τα πραγματα

ναι συμφωνο σε αυτο... κολλουσαν τα εικονιδια, ειδικα εκει στα μηνυμα και στης αναφορες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή