DeletedUser6091
[mad]Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για τις αλλαγές της έκδοσης 8.19[/mad]
αντε και εισ ανωτερα...σε λιγο καιρο βαλτε το να παιζει μονο του το παιχνιδι μη κουραζομαστε να μετονομαζουμε...
δεν εχω προβλημα ουτε με την διαχειριση ουτε και με την ιννο και ΔΕΝ ειμαι προκατηλημενος...
αλλα βρε παιδια...θυμαμαι οταν αρχισα να παιζω...η ΟΛΗ πλακα ειναι να μαθεις να παιζεις απο την αρχη...να σκεφτεις πως θα γινεις καλυτερος πως θα κανεις το ενα το αλλο...τωρα μας τα δινετε ολα ετοιμα ΟΛΑ...χανεται το νοημα
τι σου δινουν ετοιμο τωρα δηλαδη?
Τα παντα ισως
Και η κουτση μαρια να παιξει tw σε 2 μηνες θα ειναι αστερι.
Και αμα διαφωνεις μπορεις απλα να δεις ποτε ολος ο κοσμακης εμενε ικανοποιημενος
ΥΓ:Νταξ δεν εχει και πολυ μεγαλες διαφορες η αναβαθμιση αρκει να διορθωθουν καποια bugs
ωραιες οι αλλαγες !
ομως ενα παροπονο εγω το εγω για την εκδοση με τα κινητα ! μπαινω ακρετες φορες απο το κιν μου (που ειναι android) απο το ΑΠΠ των φυλετικον και πραγματικα ο χαρτης ειναι ελεεινος !!!
μπορω να το αλλα3ω ? αν οχι πρεπει να γινει μια αλλαγη, να γινει οπως ητανε !
οντως, ο καινουργιος χαρτη δεν βλεπεται. ολοι οι καθως πρεπει παικτες εχουν κανει αλλαγη απο ρυθμισεις, αλλα στο Android δεν εχω βρει ρυθμιση ακομη.θα κανω αιτηση υποστηριξης παντως.
Αυτο που με χαλαει ειναι οτι σε μερικες γραμμες κολλαει το παιχνιδι(τουλαχιστον χθες). Χρειαζονταν μεχρι και 10 σεκ για να αλλαξει η καρτελα,ελπιζω σημερα να ειναι καλα τα πραγματα