InnoGames TV

Συζήτηση στο forum 'Αρχειο' που ξεκίνησε από το μέλος noesis, στις 31. Ιαν 2014.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Το επεισόδιο του Οκτωβρίου της InnoGames TV ξεκινά με τους Timon και Oliver που αποκαλύπτουν τον πρώτο "αγώνα επισκεπτών": τους Νάνους! Στη συνέχεια ο Peer παρουσιάζει το νέο Halloween Event. Ντυμένος τρελός επιστήμονας εξηγεί τις νέες αποστολές του event. Μετά ο Camilo από το Tribal Wars 2 παρουσιάζει τη διαδικασία σχεδιασμού μιας εικόνας ενώ δείχνει και μία νέα εικόνα του παιχνιδιού. Το Grepolis παρουσιάζει τα αποτελέσματα των πρόσφατων QA sessions στο Periscope και το Twitch. Ο Game designer Nils απαντά σε ερωτήσεις ενώ το The West ανακοινώνει το Event Ημέρα των Απολιθωμάτων.

  Αυτό το μήνα, η Diana, έχει ετοιμάσει κάποιες συνεντεύξεις από τους Community Managers που επισκέφθηκαν τα γραφεία μας.

  Δείτε το επεισόδιο του Οκτωβρίου ΕΔΩ και πείτε μας τη γνώμη σας στο Θέμα Συζήτησης!
  [/mad]
   
 2. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Στο επεισόδιο του Νοεμβρίου της InnoGames TV, ο Thomas από τις Φυλετικές Μάχες παρουσιάζει το νέο σύστημα αποστολών του παιχνιδιού.

  Έπειτα, οι Timon και Oliver από το Elvenar παρουσιάζουν τη νεότερη δυνατότητα του παιχνιδιού: τα Αρχαία Θαύματα!
  Για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του Forge of Empires σε συσκευές Amazon δίνουμε ένα Kindle Fire Tablet Giveaway. Η Diana εξηγεί πως θα πάρετε μέρος: εγγραφείτε στο κανάλι της InnoGames στο YouTube και στείλτε μας ένα email στο tv@innogames.com αναφέροντας γιατί πρέπει να κερδίσετε εσείς. Δεν έχουμε τελειώσει όμως με το Forge of Empires καθώς σχεδιαστής του παιχνιδιού Peer αποκαλύπτει τη νέα εποχή: Το Μέλλον.
  Στη συνέχεια, το Tribal Wars 2 εξηγεί τη νέα αναβάθμιση εξισορρόπησης.
  Και για το τέλος, το Grepolis μας παρουσιάζει το Event για το Halloween ενώ η Stephanie από το the West παρουσιάζει το event της Ημέρας των Νεκρών.

  Δείτε το επεισόδιο του Νοεμβρίου ΕΔΩ και πείτε μας τη γνώμη σας στο Θέμα Συζήτησης!  Η Ομάδα Διαχείρισης[/mad]
   
 3. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Στο επεισόδιο του Δεκεμβρίου ο Thomas από τις Φυλετικές Μάχες , μας εξηγεί για το Καστό Οχυρού. Μας λέει γιατί το παιχνίδι επέλεξε να ενεργοποιήσει ξανά το event.

  Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Ο David, ο Lead Community Manager του Tribal Wars 2 έχει συγκεντρώσει όλες τις ερωτήσεις από την πρόσφατη ζωντανή QA συνεδρία στο Facebook. Οι Timon και Oliver από την Ομάδα του Elvenar δίνουν πληροφορίες για το παιχνίδι: μοιράζονται μαζί σας τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά. Στη συνέχεια, ο Peer από το Forge of Empires αναλύει το επερχόμενο χειμερινό event. Η οικοδέσποινα Diana, ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού Kindle Fire. Το Grepolis έπειτα, παρουσιάζει τις νέες του προσθήκες, μαζί με τις αλλαγές των εφαρμογών καθώς και το μελλοντικό χειμερινό event.

  Δείτε το επεισόδιο του Δεκεμβρίου και πείτε μας τις εντυπώσεις σας! Θα χαρούμε να ακούσουμε την άποψη σας!

  Δείτε το επεισόδιο του Νοεμβρίου ΕΔΩ και πείτε μας τη γνώμη σας στο Θέμα Συζήτησης!  Η Ομάδα Διαχείρισης
  [/mad]
   
 4. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Κυκλοφόρησε το νέο επεισόδιο του Φεβρουαρίου.

  Μπορείτε να το δείτε εδώ.


  [/mad]
   
 5. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]

  Στο επεισόδιο του Μαρτίου της InnoGames TV, ο Timothy ο Lead Community Manager των Φυλετικών Μαχών παρουσιάζει το ολοκαίνουριο event: το πανηγύρι των αριστοκρατών. Επίσης, παρουσιάζει τα θετικά και τα αρνητικά του νέου συστήματος αποστολών. Αλλά δεν έχουμε μόνο αυτά! Το Elvenar παρουσιάζει τον νέο του αγώνα: τις Νεραΐδες και ο Timon παρουσιάζει τι θα δείτε.
  Το Forge of Empires αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο πασχαλινό του event. Στη συνέχεια, το Tribal Wars 2 κάνει μία ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς. Και για το τέλος, αλλά χωρίς να είναι λιγότερο σημαντικά, το The West επιστρέφει με το παγκόσμιο τουρνουά οχυρών και το Grepolis παρουσιάζει το νέο του forum για κινητές συσκευές.

  Δείτε το νέο μας επεισόδιο και πείτε μας τη γνώμη σας!

  [/mad]
   
 6. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Στο τελευταίο επεισόδιο της InnogamesTV οι Timon και Oliver αποκαλύπτουν το νέο χαρακτηριστικό του Elvenar, τα τουρνουά. Το αστείο δίδυμο εξηγεί τι θα μπορείτε να κάνετε μόλις ολοκληρώσετε τις επαρχίες σας κάθε εβδομάδα. Συνεχίζοντας οι Thi και Kai apo το Forge of Empires θα σας δείξουν δυο επερχόμενα events. Το Juri Gagarin Event και το May Day Quest. Το Grepolis μοιράζεται μαζί μας το νέο του event Δοκιμασία των Εκσφενδονιστών. Εξηγούν πως οι παίκτες θα πρέπει να δράσουν σαν εκπαιδευτές για τους νεαρούς Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εκδήλωσης.

  Δείτε το επεισόδιο του Απριλίου και πείτε μας τη γνώμη σας.[/mad]
   
 7. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Στο επεισόδιο του Μαΐου θα δούμε μια ανακεφαλαίωση από την φετινή έκθεση τέχνης της Innogames: "Computer Fieber". Επιπλέον οι Kai και This από το Foerge of Empires σου παρουσιάζουν ένα δείγμα από το Guild Expeditions και ανακοινώνουν την ιστορική λίστα αποστολών. Τέλος ο Timos από την ομάδα του Elvenar απαντάει σε κάποιες από τις ερωτήσεις σας σε μια Q&A συνεδρία.

  Δείτε το επεισόδιο του Μαΐου και πείτε μας την άποψη σας! [/mad]
   
 8. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  [mad]Στο επεισόδιο του Ιουνίου της InnoGames TV, ο Timothy ανακοινώνει και παρουσιάζει το νέο και βελτιωμένο event Κέρδισε Θυρεούς! Επιπλέον, οι Kai και Thi από την ομάδα του Forge of Empires ξεκινούν το επεισόδιο με το event του Ποδοσφαιρικού Κυπέλλου της φετινής χρονιάς. Στη συνέχεια ο Timon από το Elvenar έχει μία ανακοίνωση για τα Αρχαία Θαύματα.

  Δείτε το επεισόδιο του Ιουνίου ΕΔΩ και πείτε μας τη γνώμη σας![/mad]
   
 9. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο της InnoGames TV, ο Thomas λέει χρόνια πολλά στις Φυλετικές Μάχες! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ο Kai και ο Thi από την ομάδα του Forge of Empires ξεκινούν να μας δείχνουν το νέο questline, που εστιάζει στη βασίλισσα της Σκωτίας Mary Stuart. Επιπλέον, οι Timon και Rike από την ομάδα του Elvenar μας παρουσιάζουν μια νέα φυλή: Orcs & Goblins. Τέλος σας δείχνουμε το βίντεο που νίκησε στο διαγωνισμό του the The West.

  Δείτε το βίντεο του Ιουλίου και πείτε μας τη γνώμη σας! Με χαρά θα ακούσουμε τα σχόλια σας.

   
 10. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο του Αυγούστου της InnoGames TV, οι Kai και Thi από το Forge of Empires μας μεταφέρουν στην Πολυνησία για το νέο Καλοκαιρινό Event του παιχνιδιού. Στη συνέχεια οι Steffen και Jonas από την ομάδα του Elvenar δείχνουν το πρώτο event του παιχνιδιού! Σε αυτό το επεισόδιο το Tribal Wars 2 παρουσιάζει τη δυνατότητα της μαζικής στρατολόγησης όπως επίσης και τις πρόσφατες αναβαθμίσεις του Grepolis.  Δείτε το επεισόδιο του Αυγούστου και πείτε μας τη γνώμη σας!
   
 11. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Δείτε στο επεισόδιο του Σεπτέμβρη στην InnoGames TV, τους Timon και Rike να μας εξηγούν την μεγάλη αλλαγή στο Elvenar: τις αλλαγές στο σύστημα μάχης. Επιπλέον, η ομάδα του Forge of Empires μας δείχνει το Φθινοπωρινό Event και τα νέα ιστορικά events παρουσιάζοντας μας την Βασίλισσα Sisi. Άλλα δεν είναι μόνο αυτά,ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας εορτασμών για την InnoGames μιας και δυο από τα παιχνίδια μας έχουν γενέθλια! Το Grepolis και το Tribal Wars 2. Και τα 2 παιχνίδια έχουν αποκλειστικό περιεχόμενο που θα επιβράβευση τους θεατές του με premium πόντους. Η Diana θα σας πει τις λεπτομέρειες στο video. Ο Nils από την ομάδα του Grepolis θα σας δώσει μια εικόνα από τις τελευταίες αλλαγές στο παιχνίδι ενώ το Tribal Wars 2 θα σας εξηγήσει για το event εορτασμού των γενεθλίων του. Για το τέλος έχουμε και πάλι την Diana που θα μας πει κάποια πράγματα που έγιναν στο InnoGames Game Jam που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της gamescom.

  Δείτε το επεισόδιο του Σεπτεμβρίου και πείτε μας την άποψη σας! Θα θέλαμε να την ακούσουμε!

   
 12. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο του Οκτωβρίου της InnoGames TV, ο Product Manager Thomas έχει ένα νέο: ένα καινούριο κτήριο! Το Παρατηρητήριο είναι ένα ολοκαίνουριο κτήριο για τις Φυλετικές Μάχες και στο βίντεο υπάρχει μία παρουσίαση για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι' αυτό. Επίσης, οι Timon και Rike από το Elvenar κάνουν μία παρουσίαση των νέων αγώνων επισκεπτών: τα Woodelves. Στη συνέχεια, το Forge of Empires γίνεται τρομακτικό με τους Thi και Kai να παρουσιάζουν τη νέα σειρά αποστολών για το Halloween. Για το τέλος, αλλά χωρίς να είναι λιγότερο σημαντικό, στο Grepolis επιστρέφει το Grepolympia.  Δείτε το επεισόδιο του Οκτωβρίου και πείτε μας την άποψη σας!
   
 13. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο του Νοεμβρίου της InnoGames TV, ο Junior Product Manager Thomas παρουσιάζει το νέο μας event: το Ορυχείο Διαμαντιών. Οι Timon και Rike από το Elvenar παρουσιάζουν τη νέα σειρά αποστολών για το Halloween και εξηγούν τι πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από τις μελλοντικές σειρές αποστολών. Στη συνέχεια, το Forge of Empires αποκαλύπτει το τελευταίο του ιστορικό event στο οποίο οι παίκτες μπορούν να μάθουν για την πρώτη πτήση με αερόπλοιο. Για το τέλος, ο σχεδιαστής του Grepolis Nils, παρουσιάζει την επισκόπηση των δωρεών.  Δείτε το επεισόδιο του Νοεμβρίου και πείτε μας την άποψη σας!
   
 14. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο του Δεκεμβρίου, ο Community Manager Andreas ξεσκεπάζει το event "Η Μάχη του Πύργου". Σε αυτό το ομαδικό event, οι παίκτες θα χωριστούν σε ομάδες και θα πρέπει να καταλάβουν κάποιους τομείς. Επιβραβεύσεις θα δίνονται στις ομάδες ανάλογα με το κατά πόσο ολοκλήρωσαν την αποστολή με επιτυχία. Άλλα δεν είναι μόνο αυτό! Το Elvenar ξεκινάει το show με ένα νέο event. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε απίστευτα δώρα και μοναδικά βραβεία! Οι Frosty επέστρεψαν στο Forge of Empires. Στο τέλος του, το Tribal Wars 2 θα προσθέσει ένα Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο στο επίσημο forum όπου οι παίκτες θα λαμβάνουν υπέροχα δώρα μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Το επεισόδιο επίσης περιλαμβάνει το Grepolis και εστιάζει στους νέους ήρωες του παιχνιδιού.
  Δείτε το επεισόδιο του Δεκεμβρίου και πείτε μας την άποψη σας!

   
 15. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο Φεβρουαρίου της InnoGames TV, το Elvenar μας παρουσιάζει μια νέα φυλη, τους μάγους και δράκους! Μετά από αυτό, το αστείο δίδυμο Thi και Kai μας δείχνουν το Venice Carnival Event στο Forger of Empires. Τέλος, το Grepolis τελειώνει το show με το Demeter event.
  Δείτε το νέο επεισόδιο της InnoGames TV και πείτε μας την άποψή σας.


   
 16. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο Μαρτίου της InnoGames TV, το Forge of Empires ξεκινάει το show σχετικά με την προσθήκη νέας εποχής: Oceanic Future. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τους ωκεανούς με τους Thi και Kai. Μετά, ο προγραμματιστής του Elvenar Timon μοιράζεται μαζί μας τις αλλαγές στα τουρνουά και το Ancient Wonders. Οι παίκτες θα μπορούν να δουν μπροστά στον επαναπροσδιορισμό και το κόστος των διαπραγματεύσεων. Για το τέλος, το Grepolis μας παρουσιάζουν τον νέο σχεδιαστή του παιχνιδιού και τα πλάνα τους για να επιστρέψει το event της Άρτεμης.

  Δείτε το επεισόδιο του Μαρτίου και στείλτε μας την άποψη σας!

   
 17. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Είδατε το επεισόδιο της Πρωταπριλιάς? Αν όχι, δείτε το εδώ: https://youtu.be/gDOPrWRIlyg

  Στο πραγματικό επεισόδιο της InnoGames TV, o Camilo εξηγεί το σύστημα Δεξιοτήτων Φυλών. Στο μέλλον, οι παίκτες θα επιβραβεύονται με κύρος για την παραμονή τους σε φυλές. Στο τέλος οι προγραμματιστές Thi και Kai από το Forge of Empires εξηγούν το νέο Ανοιξιάτικο Event, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το cherry blossom festivals στην Japan. Οι παίκτες θα επιβραβεύονται με ανοιξιάτικα φανάρια από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία τις αποστολές.Για το τέλος η ομάδα του Elvenar μας δίνουν νέες πληροφορίες για τα Αρχαία Θαύματα και το Πασχαλινό Event κτιρίων.. Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να βελτιώσουν την δύναμη των αρχαίων θαυμάτων σε δεύτερο χρόνο βελτιώνοντας σημαντικά πράγματα στην πόλη τους.

  Δείτε το επεισόδιο του Απριλίου και πείτε μας την άποψη σας!


   
 18. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο Μαΐου της InnoGames TV, βυθιζόμαστε στην ιστορία μέσα από την ιστορική αναδρομή του Arthur Conan Doyle, διάσημου συγγραφέα και εμπνευστή του Sherlock Holmes. Επιπλέον, ο προγραμματιστής Thi περιγράφει το event Μαΐου. Σε αυτό το πολύχρωμο event, οι παίκτες βοηθούν την Hilde και τον αδερφό της Halvard να αναβιώσουν τις μνήμες του festival Πρωτομαγιάς από τα παιδικά τους χρόνια. Για το τέλος ο Timon από την ομάδα του Elvenar μοιράζεται μια ιδιόμορφη ιστορία για την νέα τους γραμμή αποστολών: "Menhirok"'s Duty. Οι παίκτες θα βοηθούν τον Menhirok, έναν μάγο φύλακα, να ανακτήσει τα υπάρχοντα του κυρίου του από τους κακούς επιδρομείς του τάφου.

  Δείτε το επεισόδιο του Μαΐου και πείτε μας την άποψη σας.

   
 19. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο Ιουνίου της InnoGames TV, η ομάδα μοιράζεται μαζί σου την Παράσταση. Ο σχεδιαστής Camilo θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το event. Επιπλέον η ομάδα του Forge of Empires σας προσκαλεί να εξερευνήσετε την Ινδία με τις νέες αποστολές σχετικά με την ιστορία της. Οι Thi και Kai σας λένε όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με τις αποστολές Shah Jahan συμπεριλαμβανομενου και των επάθλων που θα λάβετε. Μετά από αυτό η ομάδα του Elvenar αποκαλύπτει μια νέα προσκεκλημένη φυλή: Τους Halflings. Για το τέλος το Grepolis σε ενημερώνει για το νέο Νησί και τις αποστολές του!  Δείτε το επεισόδιο του Ιουνίου και πείτε μας την άποψη σας!
   
 20. Mad18

  Mad18 ex-CoMa

  Εγγραφή:
  25. Δεκ 2008
  Μηνύματα:
  111
  Likes:
  71
  Στο επεισόδιο Ιουλίου της InnoGames TV, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να παίξεις στον επερχόμενο κλασικό server. Θα μπορέσεις να παίξεις μια ιστορική έκδοση του αγαπημένου σου παιχνιδιού, που θα έχει κλασικές ρυθμίσεις και πρόσθετα. Επιπλέον η ομάδα του Forge of Empires παρουσιάζει τις καλοκαιρινές της αποστολές. Δείτε το επεισόδιο του Ιουλίου και πείτε μας την άποψη σας. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε το τι σκέφτεστε.

   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις