ομάδα κατά των ρουφιάνων

  • Δημιουργός θέματος nikos.merino
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Καλώ εσάς όλους όσους παίζετε φυλετικές για να ευχαριστηθείτε και όχι για κάτι παραπάνω.
Μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι που αντιπροσωπεύει την κοινωνία μας .

Προτείνω το εξής να φτιάξουμε μία ομάδα-οργάνωση οι παίκτες που παίζουμε φυλετικές και να κρατάμε μία λίστα με τους ρουφιάνους κάθε κόσμο , ξέρουμε όλοι ότι αυτή η λίστα κόσμο με κόσμο θα μεγαλώνει .
Θα τους αποκλείσουμε από κάθε φυλή και θα τους χτυπάμε .
Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο να καθαρίσει λίγο το παιχνίδι από ρουφιάνους που μας τρώνε τις ώρες που χαλάμε εμείς για να το ευχαριστηθούμε .

Όποιος λοιπόν είναι μέσα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να αρχίσουμε να υλοποιήσουμε αυτή την μεγάλη ιδέα που ίσως ξεβρομίσει λίγο το παιχνίδι απο ρουφιάνους .
το skype μου αναγράφεται στην υπογραφή μου.
 

DeletedUser

Μερινο μπορώ να πω πως έχεις βελτιώσει το τρολλ σου...Επικό το όλο κόνσεπτ +1 στην ιδέα σου :rolf:
 

DeletedUser26916

νικο πολυ προσωπικα βλεπω το εχεις παρει το ολλο θεμα με τους ρουφιανους ! χΔ
 

DeletedUser30832

Μια χαρα προταση ειναι του Αφρικανου

αλλα προς λυπη μου δεν βλεπω συμμετοχη
 

DeletedUser24216

Πειτε ονοματα ομως, για να γινεται σουσουρο.


ον τοπικ (γιατι υπαρχουν και ποινες!), δεν ειναι εφικτη η ιδεα σου. Καποιος μπορει να αλλαξει ακκαουντ σε αλλο κοσμο, καποιο ακκαουντ μπορει να εχει εναν πρωην ρουφιανο κοπλεη, καλα κρασια.
 

DeletedUser29315

εισαι πολυ σκληρος με τα παιδια φιλε νικο.ακου εδω τι θα σου πει ο ταμειος να εχεις την σωστη αποψη και να μην σε καιει το θεμα τοσο.
υπαρχουν ρουφιανοι κατ επαγγελμα..και κατα συνειδηση.στο παιχνιδι οι ρουφιανοι ειναι της δευτερης κατηγοριας.του τεστιν οπως διασκεδαζεις εσυ το παιχνιδι παιρνοντας χωρια διασκεδαζουν εκεινοι γινοντας παπαγαλακια-ρουφιανοι.η γιατι δεν χωνευουν καπια προσωπα η γιατι το κανουν για διασκεδαση γελωντας με αλλους.
δες λοιπον το θεμα πιο χαλαρα αγκαλιασε αυτα τα παιδια και θα δεις οτι τελικα θα εχεις και κερδος στο τελος.δωστους κινητρο και νοημα υπαρξης στο παιχνιδι.δως τους να καταλαβουν οτι το κανουν σωστα και επιβραβευσε τους.ειναι παιχνιδι και ολες οι φυλες θελουν τον ρουφιανο τους.δεν εχει νοημα αλλιως.δες το και αλλιως.δεν πρεπει να υπαρχουν και καποιοι να διαφημιζουν τον κοπο σου?με λιγα λογια ειμαι εναντια στην προταση σου.ολα αυτα τα παιδια χρηζουν αγαπης και αναγνωρισης
 

DeletedUser

νταξει, αν οντως το εννοει αυτο ο νικοσ.μερινο χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης...
 

DeletedUser

Οι ρουφιανοι ειναι μερος του παιχνιδιου... χωρις αυτους θα μειονονταν η δραση!!! δεν παιζουμε cim city...
 
Κορυφή