Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!

  • Δημιουργός θέματος yiavethemi
  • Ημερομηνία έναρξης

Deleted User - 119632

Να μαι και εγώ. Ο κ6 δεν με πήγαινε και πολύ. έπαιξα με 4 λογαριασμούς (όχι ταυτόχρονα) αν θυμάμαι καλά. Πανοικ σε κερβερους ( χάσαμε απο δων,γκετο) , μετα jimplatamonas (και παλι χασαμε απο δων,γκετο) , μετα λαμπρουκος13 αν θυμάμαι καλά. Εκεί τα παράτησα όταν έγιναν τα σαοθ κτλπ. Τεσπα ωραίος κόσμος ενδιαφέρον αλλά λίγο βρόμικος. Καλή συνέχεια στα παιδιά χαρας το κουράγιο τους που άντεξαν. Από αυτούς που διάβασα παραπάνω τους ιδιαίτεορυς χαιρετισμού στον Ιioanisbo και στον Γιάννη1981. είχαμε ρίξει πολλά ξενύχτια.

Τα λέμε σε κανέναν άλλο κόσμο


υ.γ Άλαν ακόμα θυμάμαι τις συνομιλίες μας και ακόμα εκνευρίζομαι χαχα

αντε γεια σε όλους
 

DeletedUser

Sir Glorfindel εδω ή Ευθυμης για οσους με γνωρισαν. Και ομως μετα απο τοσα χρονια δεν εχω ξεχασει ουτε τα ατελειωτα ξενυχτια ουτε τους συμπαικτες μου στη GHETTO.
foysekas
ichi
NINJAS
Savouris
vatolocogr
Matsas
Stelios34
Gerakari
Katsikopodarakis
ALENIG
MITIL
ANNA THS LWRAINHS
BENELLI SPARTA
MUJAHEDIN

Μπηκα απο περιεργεια και μικρη μελαγχολια να δω πως τελειωσε ο κοσμος διοτι τελη 2010 επρεπε να αφησω το παιχνιδι για να φυγω απο Ελλαδα και να ξεκινησω την επαγγελματικη σταδιοδρομια μου. Η παραδοση του λογαριασμου μου ηταν μια πολυ δυσκολη στιγμη ομως εξι χρονια αργοτερα ,πλεον παντρεμενος με παιδι στο εξωτερικο , πετυχα και φυσικα δεν το εχω μετανιωσει. Βεβαια ο Κ6 ειναι ακομη στο μυαλο μου αλλα κυριως οι συμπαικτες μου. Η GHETTO δεν πετυχε ουτε λογω συγκυριων ουτε λογω ρουφιανων ουτε λογω ιδιαιτερου ταλεντου. Η GHETTO πετυχε διοτι ηταν περιπου 20 ατομα την ιδια χρονικη στιγμη δεμενα σαν μια γροθια και παιζαν σαν παρεα , σαν ομαδα. Σημασια δεν ειχαν ουτε οι ποντοι ουτε ποιος ειχε τα πιο πολλα χωρια. Οποιος χρειαζοταν καλυψη την ειχε 100 τοις εκατο και οταν χτυπουσαμε το καναμε ολοι μαζι. Αμυνα επισης ολοι μαζι. Αυτο δημιουργησε το θρυλο της GHETTO.

Εχω μπει για χαβαλε στον κ41 εαν θελει κανεις να με βρει ας επικοινωνησει μαζι μου Myrmidon824 ειναι το νικ μου. Πλεον ειναι πολυ δυσκολο να ειμαι ενεργος οπως στον κ6.. η γυναικα θα με κυνηγαει!!!!

Συγχαρητηρια στους τελικους νικητες και οσους καηκαν στο παιχνιδι αλλα επιβιωσαν και βρηκαν το δρομο τους στην πραγματικη ζωη (διοτι εκει μετραει τι κανεις και οχι στα πιξελ).

Υ.Γ.2. Αλαν , καλως ή κακως απο ολους τους παικτες του κ6 ΕΣΥ ησουν αυτος που τρελανε τους παντες!!! ακομη γελαω και ιδιαιτερα με οσους σε πηραν στα σοβαρα και θυμωσαν με αυτα που λες! Respect!
 

DeletedUser2879

Κ6.
Ο κόσμος των εντονων συγκινήσεων.
:_ _ _ _ (
:p
 

Kikis96

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Η φυλή μου ήταν η Ναρνια δεν ξέρω πως τα πήγε από το κόσμο 6 πάνε πολλά χρόνια δύστυχος δεν βρήκα κάποιο που έπαιζε σε αφτο το κόσμο και παίζω σε άλλους κόσμους... Βγάζω το καπέλο στους GHETTO σαν φυλή για μένα με τα πιο λίγα μέλη ήταν εξαιρετική. Ελπίζω να βρω κάποιο σε κάποιο άλλο κόσμο.
 
Κορυφή